سلام.
در مورد غیر قابل دسترس شدن چندتا از فولدر هام دچار مشکل شدم؛ کجا سوالم رو مطرح کنم؟
تو قسمت properties -> securityپیغام میده که: you must have read permission to view the properties of this object :(((
i need your help plz
سلام.
در مورد غیر قابل دسترس شدن چندتا از فولدر هام دچار مشکل شدم؛ کجا سوالم رو مطرح کنم؟
تو قسمت properties -> securityپیغام میده که: you must have read permission to view the properties of this object :(((
i need your help plz
سلام
به انجمن p30world خوش اومدین
میتونید مشکلتون در بخش ویندوز مطرح کنید
بسته به نوع ویندوزتون در زیرمجموعه مربوطه تاپیک جدید ایجاد کنید
با سلام ، چگونه میتوان از اکسل تعداد زیادی از دیتا را هر زوزه بطور خودکار از یک پایگاه داده در اینترنت دریافت و سیو کرد وهمچنین در برنامه نویسی ++C باکدام تابع میتوان نتایج حاصل را بطور خودکار سیو نمود با تشکر فراوان از اینکه راهنمایی می کنید که این سوالها در کدام قسمت مطرح شود
Last edited by bahrzad; 30-11-2012 at 14:41.
ببخشید برای درج تبلیغات در انجمن با کدوم دوستی باید صحبت کرد ؟
صفحه ی تبلیغات که اینه : ads.p30world.com
ظاهراً باید اول فرم پر کنید ولی فکر کنم بهتره با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کنید.
تماس با مدیریت وب سایت : p30world.com/contact
سلام من در مورد مسائل کشاورزی سوال دارم درکدام قسمت وارد کنم؟
سلام
مدیران محترم بنده میخوام نام کاربریم از اینی که هست به abbas_mt تغییر کنه....کجا باید درخواست کنم؟
این امکان قبلا وجود داشت ولی الان دیگه برداشتن. ( به خاطر این که عوض کردن نام کاربری به سرور فشار زیادی وارد میکرد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)