راست میگه رم های Twinmos هم کیفیت خیلی خوبی دارن و جون میدن واسه اورکلاک حتی بعضی از مدلهاشو خود شرکت اورکلاک میکنه میده بیروننوشته شده توسط m654
راست میگه رم های Twinmos هم کیفیت خیلی خوبی دارن و جون میدن واسه اورکلاک حتی بعضی از مدلهاشو خود شرکت اورکلاک میکنه میده بیروننوشته شده توسط m654
m654 جان میدونم امرو زهم میخوام برم دنبال مادربورد
کسی میدونه کدوم شرکت گارانتی این مدل مادربورد رو داره که من بی خودی دور نزنم؟؟
وامپیر جان ایسوز رو فقط با گارانتی الماس بگیر بقیه اش گارانتی ها مفت نمی ارزه.
بهترین مارک ها ایناس:نوشته شده توسط HAMDER
Logitech
A4tech
Genius
farasoo
البته با درجه بندی گفتم ولی اسم محصولات پاسکال رو هم نشنیدم اگر هم میتونی اسپیکر فقط JBL بگیر که حرف نداره
خودمم الماس رو خیلی قبول دارم چون این مادربوردی هم که الان دارم رو فرستادم گارانتی دمشون گرم یک نوشو فرستادن
دوستان می شه یک فن خوب دور ور 25 تومن برای pentium D معرفی کنید که دماش رو خیلی پایین نگه داره.
سلام دوستان اين چند روز خواهرم تحويل پروژه داره با كامپيوتر كار داره پس كمتر ميام به بزرگي خودتون ببخشيد ضمنا شايان جان خوب بلدي تنه بزنيا ؟ به كسي نگو !!امين جون سلام شما خوبي؟ رم هم بايد بگم كه كه به همون لينك يا به اين لينك برو اون وقت مي فهمي كه كينگ استون باباس 1066 مگاهرتز هم داره و 2 گيگ هم داره و باباس 675 هم داره . نگاه كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و درمورد كارت هم من كه خصوصيات را دادم و دارم بنچ ماركها را هم حاضر مي كنم ولي 7600 جي تي را بگير خيلي خوبه و ضمنا درمورد گارانتي من اصلا دوست عزيز توي ايران گارانتي را قبول ندارم ولي كلا من با آواژنگ بيشتر از الماس موافقم. پاسكال هم من اسمش كه هيچي محصولاتش را هم ديدم بد نيست ولي تعريفي نداره به خصوص براي مادربورد كه اين مارك ها درپيتند:
پاسكال
سولونكس
elittlegroup
... . و فقط
ايسوس
گيگا
msi
.
بیا اینو بگیر کلا کیس میشه یخچال توش نوشابه بزار تگری بشه!!!! (فکر کنمخودت دیده باشی)
فقط قیمتش مورد داره که فکرکنم 250 تومن باشه!!!
![]()
اطلاعي درباره ي فن ندارم ولي فن هاي خودش خوبه ولي يكسري فن هاي هوشمند هست كه با آب هست اونا خوبه.
شهریار جان شمام که همش حرف خودت رو میزنی بابا مام میدونیم که کینگ استون این محصولات رو داره ولی باید تو این کشور باشه یا نه تا ما بخریم!؟؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)