تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 100 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این طرح برای وای مکس هم هست؟
    خیر! اما رقابت و ارزانی adsl به نوبه خود روی وایمکس هم 100% تاثیر میذاره.

درود. یه سوال داشتم :
    من اکانت 512 دارم ولی سرعت دانلودم 40 هست و به شرکت هم که زنگ میزنم میگه اکانت شیر هست و نمیشه کاریش کرد .
    چکار میتونم بکنم چون دارم پول اکانت 512 میدم ولی در حد اکانت 256 سرعت دارم و با پینگ افتضاح .
    پست اول رو مطالعه بکنید توضیح دادم چیکار کنید.

2. 4 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من چندین وقته عادت کردم به سرعت 2 مگ شبی 3 .. 4 گیگ هم دانلود میکنم
    اما چه این ایده غلط باشه چه درست همه ایران باید اینترنت نامحدود داشته باشند حتی اگر 128 باشه (که به مرور اینطور نخواهد بود)
    فقط به خودتون و به شهرتون اهمیت ندین هرچند پیگیری این شکایت به نفع خودتون هم هست حتی اونایی که شبی 5 گیگ دانلود دارن

4. 10 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

شما بذار 1 ماه از مهمون شدنت بگذره بعد بیا انتقاد کن از حرفای بقیه
    در ضمن این که مجبور بشن128 داشته باشن از نظر جنابعالی حرف چرت و پرته آره؟
    فکر میکنی چند نفر دسترسی به نامه شرکتی یا دانشجویی و ... دارن که بالای 128 بگیرن؟
    شمایی که خیلی وقته هستی تو همین چند صفحه ضعف خودت رو خوب نشون دادی
    بله
    امثال شما باعث میشن پیشرفت نکنیم

حتی اگر این تاپیک ها تاثیر هم نداشته باشن لاقل جاییه که امثال شما طرز فکرشون رو عوض کنن ولی خب با همون جمله اولت حمق خودت رو نشون دادی رفت اخه دیگه من چی بگم؟! (سانسورش کردم)

والا تو شهر ما که شرکت ها بدون هیچ نامه یا چیزی سرعت 2 نامحدود هم میدن
    خودم الان 256 گرفتم ولی سرعت روزانم 2 هست شبانم رو میبندن رو 256
    مخابرات بحثش جداست منم نمیگم چرا کسی که نمیتونه نمیگیره؟ نه عزیز این ها باید درست بشه از پایه

6. 5 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان از بحث های خارج از چهارچوب تاپیک خود داری کنید.
    ممنون.

8. 2 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

و در جواب کسایی هم که میگن اینترنت حلال... خب مسلما وقتی هاست و سایت ها کنترل بشن دیگه مثل اینترنت آزاد نخواهد بود که مثلا فیلتر بشه یا...

دلیل اینکه الان قیمت ها بالا هستند هم خب معلومه
    بله دیگه نیازی به فیلترینگ نیست چون فقط یک سری سایت ها رو باز میذارن و اینترنت بعد از یه مدتی دیگه تعطیل !
    اگر این طرح به دست افرادی انجام میشد که قابل اعتماد بودن یه چیزی .

دوستان بیخودی زور نزنید برای خودتون که هم وضع خودتون و هم وضع بقیه رو خراب میکنید اگر هم میخواید شکایت کنید واسه قیمت های نامحدود شاتل و پارس آنلاین و بقیه که انقدر گرون میدن شکایت کنید چون اگر یه ذره فکر کنید میفهمید که الان حجمی دارن بهتون میدن و در عوض سرعت بالا و شبانه نامحدود میدن و اگر بخوان نامحدود کنن میشه همون سرعتی که خریدین نه بیشتر (تازه کمتر هم میشه) و قیمت هم همون مخابرات میشه بنابراین اگر میخواین این طوری گند بزنین وضع بقیه رو خراب نکنین یه دفعه برین 128 مخابرات بگیرین تازه اون موقع هم باید سرعت های بالا رو تو خواب ببینید چون بالاتر از 128 عمرا اون موقع بدن
    آخه این چه طرز صحبت کردنه ما توی یک فروم اگه نتونیم درست با هم بحث کنیم که خوب معلومه وضعمون میشه این.

من که این حرف رو چند بار تکرار کردم : شما فرض کن اصلا این طرح و این بحث انجام نشه ، موافق نیستی که روز به روز در هر حال وضع اینترنت کاربرها خراب و خراب تر میشه ؟
    هدف صرفا تصویب این طرح نیست ، اگر ما خودمون از حقوقمون دفاع نکنیم چه این طرح چه هر طرح دیگه ای هیچ تضمینی برای بهبود وضعمون نمیشه.

اصلا شماهایی که نگران محدودیت 128 هستید ، یا ضریب اشتراک 1 به 10 ، مگه قبول ندارید که اینها یک سری حرف مفته که به زور دارن به خورد ملت میدن ، خوب چرا شروع نمیکنید نسبت به همین دو تا طرح اعتراض کردن ؟ همین کاری که این دوستمون شروع کرده شما در اون زمینه شروع کنید ، ولی این که دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم مسلما میشه بحث قورباغه های پخته - ماجراش رو که میدونید چیه - .

همین الان شاهد خراب تر شدن اوضاع به طرق مختلف نیستید ؟
    - فیلتر شدن سایت هایی در حد سایت های بازی !!!
    - همین چند روز اخیر سرعت v--p--n ها رو چک کردید که ؟
    - راه اندازی اینترنت حلال !
    و ...

اگر در طول 24 ساعت برای 10 دقیقه از حرف هایی که میزدیم دلیل داشتیم وضعمون این نبود!
    یکی میگه حجمی رو بر میدارن ساعتی میکنن! یکی میگه همه میشن مخابرات!
    دوستان اگر اطلاعاتتون در مورد دنیا اینقدر کمه نظر ندین و فقط بیننده باشین بهتره.
    ما همش داریم یک سری حرف ها رو هر چند صفحه یک بار تکرار میکنیم و دوباره یک سری دوستان بدون اینکه صفحات تاپیک رو خونده باشند دوباره میان همون حرف ها رو میزنن.

این تاپیکا تاثیری هم داره؟ :د ی
    اگر این تاپیک ها تاثیر نداشت این همه فروم نمیرفتن پشت فیلتر ، این همه محدودیت برای فروم های باقی مونده گذاشته نمیشد ، اینقدر با وجود فیلترینگ به این وسعت به دنبال راه اندازی اینترنت حلال نبودن ! و ...

به اعتقاد من صحبت درباره حق و حقوقمون همیشه تاثیر داره .

امروز دیگه واقعا سرعت داغونه

چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده

این چه مملکتیه .

بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده
    شاهد از غیب رسید این نتیجه دست روی دست گذاشتن و تحمل هر حرف زور و مزخرف هست ...
    بدتر از این هم میشه حالا ...

10. 9 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تازه اون موقع من فک نمیکنم با نامه هم کاری بشه کرد مثل همین الان مخابرات شرکتا که میبینید با یه کارت دانشجویی هم سرویس میدن برا اینکه از اون کار سود کلونی گیرشون میاد ! ولی بعد از ثبات قیمت ها و نامحدود شدن بعید میدونم دلیلی ببینن که به راحتی بالای 128 بدن و مثل خود مخابرات میگن باید دکتر باشی از فضا امده باشی و .......!
    اونقدری که اینجا شاتل به من گیر داد مخابرات به دوستم گیر نداد البته خودم از یه جای دیگه الآن گرفتم اصلا نامه و اینا نخواستند. آشنا هم نبودند.

در مورد اینترنت ندادن با سرعت بالاتر موقعی که من می خواستم 512 بگیر از پارس آنلاین می گفت ظرفیتمون تکمیله قبول نکرد منم از جای دیگه گرفتم (این کار خوبه) ولی بعضی شرکت ها پهناباند کافی ندارند مشتری زیادی می گیرند بعد که اعتراض می کنین می گن منطقه شما شلوغه.

12. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    اول از این دوستانی که پیگیرن و نامید نیستن و ایع یاس نمیخونند تشکر میکنم

اگر این تاپیک ها تاثیر نداشت این همه فروم نمیرفتن پشت فیلتر ، این همه محدودیت برای فروم های باقی مونده گذاشته نمیشد ، اینقدر با وجود فیلترینگ به این وسعت به دنبال راه اندازی اینترنت حلال نبودن
    مواغقم پوکوندنمون پا این اینترنت پاکشون

امروز دیگه واقعا سرعت داغونه
    چیز پی ان هم که دیگه از کار افتاده
    این چه مملکتیه .
    بی ادبی نباشه اما واقعا ری ...م به این مملکت خراب شده
    درکت میکنم حق داری فقط این نیست

خوبه این اقایون بنده صد بار گفتیم دست رو دست گذاشتن کاری رو تا حالا حل کرده اگه کرده بگید ما هم همین کارو بکنیم تا کارامون یکی پس از دیگری حل بشن

تازه این طور که من فهمیدم این که پهنای باند گرون میخریم یا نداریم بازیه جیگر شما چرا هر چی اینا میگنو تحویل ما میدی اینا اول به فکر جیبشونند دومم به فکر جیبشونند

بابا اعصاب دوستانو بی خود بخاطر ببخشید ترسو بودن خودتون و ریسک ناپذیری خودتون خورد نکنید

ایه ی یئس نخونید که دارم غاطی میکنما(شوخی)
    Last edited by Jiraya_Sama; 27-08-2011 at 21:35.

14. 5 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله دیگه نیازی به فیلترینگ نیست چون فقط یک سری سایت ها رو باز میذارن و اینترنت بعد از یه مدتی دیگه تعطیل !
    اگر این طرح به دست افرادی انجام میشد که قابل اعتماد بودن یه چیزی .

آخه این چه طرز صحبت کردنه ما توی یک فروم اگه نتونیم درست با هم بحث کنیم که خوب معلومه وضعمون میشه این.

من که این حرف رو چند بار تکرار کردم : شما فرض کن اصلا این طرح و این بحث انجام نشه ، موافق نیستی که روز به روز در هر حال وضع اینترنت کاربرها خراب و خراب تر میشه ؟
    هدف صرفا تصویب این طرح نیست ، اگر ما خودمون از حقوقمون دفاع نکنیم چه این طرح چه هر طرح دیگه ای هیچ تضمینی برای بهبود وضعمون نمیشه.

اصلا شماهایی که نگران محدودیت 128 هستید ، یا ضریب اشتراک 1 به 10 ، مگه قبول ندارید که اینها یک سری حرف مفته که به زور دارن به خورد ملت میدن ، خوب چرا شروع نمیکنید نسبت به همین دو تا طرح اعتراض کردن ؟ همین کاری که این دوستمون شروع کرده شما در اون زمینه شروع کنید ، ولی این که دست روی دست بذاریم و هیچ کاری نکنیم مسلما میشه بحث قورباغه های پخته - ماجراش رو که میدونید چیه - .

همین الان شاهد خراب تر شدن اوضاع به طرق مختلف نیستید ؟
    - فیلتر شدن سایت هایی در حد سایت های بازی !!!
    - همین چند روز اخیر سرعت v--p--n ها رو چک کردید که ؟
    - راه اندازی اینترنت حلال !
    و ...
    عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست , وزیر قبلی اومده بود گفته بود 56 کیلوبیت بسه این یکی اومد گفت 128 بعدی هم که بیاد میشه 256 و اینترنت درست نمیشه تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)

16. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)
    فطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود(شما بگید ما چیکار کنی تا همون کارو بکنیم)

18. این کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز , من که دشمن آزادسازی و بهتر شدن وضعیت نیستم همین الان خود من از خدام هست که بیان عین کشور های خارجی اینترنت با قیمت و سرعت خوب بدن ولی چیزی که من میگم اینه که اینترنت درست بشو نیست , وزیر قبلی اومده بود گفته بود 56 کیلوبیت بسه این یکی اومد گفت 128 بعدی هم که بیاد میشه 256 و اینترنت درست نمیشه تا زمانی که مردم به خودشون تکون بدن (خودتون بفهمید منظور من چیه دیگه واضح تر نمیتونم بگم)
    من هم این چیزها رو در مورد شما نگفتم ، فرمایش شما متین و منظورتون هم روشن
    خوب مردم مگه کی هستن ؟ من و شما هستیم دیگه ! بحثی که داره در این تاپیک دنبال میشه در جهت برداشتن یکی از خشت هاست ، بقیه مسائل خارج از بحث این تاپیک و فرومه .

ما یک گوشه کار رو بگیریم ، اون کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم ، من شک ندارم وقتی شما کاربران رو به حقوق خودشون آشنا کنید و کم کم این علاقه به پیگیری حقوقشون رو بالا ببرید مسلما اوضاع شروع به تغییر میکنه.

نه فقط در زمینه بحث این تاپیک ، در تمام موارد دیگه و در مورد تمامی مردم کشورهای دیگه هم بحث همینه. هممون خوب میدونیم که کسی از مسئولین دلش به حال ما نسوخته ، با دست روی دست گذاشتن داریم بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو میریم.

20. 8 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •