تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 113 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

می خوام رو دستگاهم XPS l502 ویندوز XP بریزم.چند تا سوال داشتم.
    1- برای رفع مشکل درایور SATA تو نصب ویندوز XP ،چه مارکی از ویندوز XP تو بازار هست که درایور این سری لب تاپ ساپورت کنه که برم بخرم؟اگه نیست برای اضافه کردنه درایور به ویندوز XP مقاله هست ولی من درایورشو تو سایت دل پیدا نکردم لینک میدید.
    2- پس از نصب درایور قطعات رو ویندوز XP میشناسه اگه نه درایورهای روی هارد به درد میخوره اگه اونم نه درایور نصب قطعات هست واسه دانلود اگه نه از کجا تهیه کنم.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

می خوام رو دستگاهم XPS l502 ویندوز XP بریزم.چند تا سوال داشتم.
    1- برای رفع مشکل درایور SATA تو نصب ویندوز XP ،چه مارکی از ویندوز XP تو بازار هست که درایور این سری لب تاپ ساپورت کنه که برم بخرم؟اگه نیست برای اضافه کردنه درایور به ویندوز XP مقاله هست ولی من درایورشو تو سایت دل پیدا نکردم لینک میدید.
    2- پس از نصب درایور قطعات رو ویندوز XP میشناسه اگه نه درایورهای روی هارد به درد میخوره اگه اونم نه درایور نصب قطعات هست واسه دانلود اگه نه از کجا تهیه کنم.
    سلام. دوست عزیز دلیل شما برای این کار چیست؟ چرا میخواهید XP نصب کنید؟ اگر نیاز به نرم افزاری دارید که فقط روی xp دصب میشود(به عنوان مثال دانشجو هستید و برخی نرم افزارهای رشته تان که مجبور هم هستید استفاده کنید نمیاید) نظر من این است که ویندوز xp مجازی مه در درون ویندوز 7 نصب میشود استفاده کنید. چون هم برای درایور ها به مشکل بر میخورید هم اینکه واقعا حیف است ویندوز ارجینالت از بین برود هم اینکه قابلیت های ویندوز سون قابل مقایسه نیست. ازین رو نظر من همان ویندوز مجازی است که آموزشش هم در اینترنت سر{ بکنید پیدا میشه و به مراتب این کار بهتر است.
    موفق باشید

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

سلام بنده هم میخوام یکی از این مدل بخرم بهترین مارکش گارانتی و مال کددوم کشور باشه ؟
    سلام. بهترین گارانتی اول زیگورات و بعد از آن ایراندل است. ولی بهترین قطعا زیگورات است و خوب قیمتش بالاتر است.
    کشور UK(united kindgom انگلستان

3. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. من دیروز از نمایندگی زیگورات گرفتم 1580 خیلی هم ازش راضیم. توی سایت هم چک کردم سفارش UK بود MODi چیزی هم توش نبود
    ممنون از دوستانی که منو راهنمایی کردند که این لپ تاپو بگیرم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من کارت تی وی لپ تاپم نصبه ولی وقتی میرم تو Windows Media Center اصلا گزینه ی Live TC نیست! آنتن هم وصله.
    مشکل کجاست؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[QUOTE=aminbadiee;6460375]سلام. دوست عزیز دلیل شما برای این کار چیست؟ چرا میخواهید XP نصب کنید؟ اگر نیاز به نرم افزاری دارید که فقط روی xp دصب میشود(به عنوان مثال دانشجو هستید و برخی نرم افزارهای رشته تان که مجبور هم هستید استفاده کنید نمیاید) نظر من این است که ویندوز xp مجازی مه در درون ویندوز 7 نصب میشود استفاده کنید. چون هم برای درایور ها به مشکل بر میخورید هم اینکه واقعا حیف است ویندوز ارجینالت از بین برود هم اینکه قابلیت های ویندوز سون قابل مقایسه نیست. ازین رو نظر من همان ویندوز مجازی است که آموزشش هم در اینترنت سر{ بکنید پیدا میشه و به مراتب این کار بهتر است.
    موفق باشید

دقیقا 90 درصد کارهای من با نرم افزارهایه که روی win 7 درست کار نمیکنند یا نصب نمیشن.الان پشیمون شدم این لپتاپ گرفتم. اگه میشه win xp نصب کرد روش و درست کارکنه اما بلوتوث یا بخشهای جانبیش کارنکنه مهم نیست win 7 کنارش نصب میکنم با اون حل میشه.
    مشکلم اینه win xp نصب میشه یا تلاش نکنم؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[QUOTE=mohsenmas;6461681]
    سلام. دوست عزیز دلیل شما برای این کار چیست؟ چرا میخواهید XP نصب کنید؟ اگر نیاز به نرم افزاری دارید که فقط روی xp دصب میشود(به عنوان مثال دانشجو هستید و برخی نرم افزارهای رشته تان که مجبور هم هستید استفاده کنید نمیاید) نظر من این است که ویندوز xp مجازی مه در درون ویندوز 7 نصب میشود استفاده کنید. چون هم برای درایور ها به مشکل بر میخورید هم اینکه واقعا حیف است ویندوز ارجینالت از بین برود هم اینکه قابلیت های ویندوز سون قابل مقایسه نیست. ازین رو نظر من همان ویندوز مجازی است که آموزشش هم در اینترنت سر{ بکنید پیدا میشه و به مراتب این کار بهتر است.
    موفق باشید

دقیقا 90 درصد کارهای من با نرم افزارهایه که روی win 7 درست کار نمیکنند یا نصب نمیشن.الان پشیمون شدم این لپتاپ گرفتم. اگه میشه win xp نصب کرد روش و درست کارکنه اما بلوتوث یا بخشهای جانبیش کارنکنه مهم نیست win 7 کنارش نصب میکنم با اون حل میشه.
    سلام. بهترین کار همان نصب ویندوز مجازی است. شما این کار را بکنی تمام نرم افزار ها رویش نصب میشود. روش نصب را خودم بلد نیستم تا به شما بگویم. ولی اکثرا را دیدم که این روزها این کار را میکنند.
    من رو لپ تاپ اکثر دوستان خودم(دانشجو) دیدم نصب هست. به عنوان مثال نرم افزار STEP7 برای PLC مهندسی برق روی ویندوز 7 اجرا نمیشود و تمام دوستانم از طریق ویندوز مجازی xp این نرم افزار و نرم افزارهای مشکل دار دیگر را نصب کرده اند. توصیه من به شما این است که در اینترنت سرچ و روش نصب را پیدا کنید یا اگر حوصله و وقتش را ندارید به گارانتی یا مغازه های خدمات کامپیوتر برده تا با هزینه ی کمی این کار را برایتان انجام دهند.
    موفق باشید
    Last edited by aminbadiee; 13-09-2011 at 23:45.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. من دیروز از نمایندگی زیگورات گرفتم 1580 خیلی هم ازش راضیم. توی سایت هم چک کردم سفارش UK بود MODi چیزی هم توش نبود
    ممنون از دوستانی که منو راهنمایی کردند که این لپ تاپو بگیرم
    سلام. دوست عزیز مبارک باشد. به قول معروف ایشالا سالهای سال فنش برایتان بچرخد.
    فقط یک سوال شما از کجا گرفتید؟ چون نمایندگی تهران قیمتش این چند روز 1550 بود.البته اگر از شهرستان خریدید که خب بله قیمتش فرق میکند. باز هم مبارک باشد خیلی زیاد.
    هر گونه سوال و مشکلی داشتید من و دوستان دیگر در این تاپیک جوابگوی شما هستیم.
    به جمع دارندگان لپ تاپ قدرتمند XPS L502 خوش آمدید.

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

منم فردا میخرم گارانتی زیگورات نیست ولی
    رم 6 گیگ 1570 خریدم
    سلام. این قیمت برای غیر گارانتی زیگورات با رم 6 خیلی بالا است!!!!!!!!!!!1
    با گارانتی های غیر زیگورات و با رم 6 قیمت حدود 1400 است دوست عزیز!! بسیار دقت کنید که بالاتر از قیمت اصلی به شما ندهند!!!!!
    Last edited by aminbadiee; 14-09-2011 at 10:53.

9. 3 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[QUOTE=mohsenmas;6461681]
    موفق باشید

از یرنامه vmware یا virtual box استفاده کن.
    توی دل همون ویندوز 7 یه xp نصب کن و همزمان داخل جفتشون میتونی کار کنی.به فرض نصب شدن ویندوز xp اصلا نمیصرفه بخوای زرت زرت ریستارت کنی و بری روی 7
    این لپتاپ رم بالایی داره و مثل کره میتونه حتی 4 تا سیستم عامل رو به صورت همزمان اجرات کنی
    این کار بیشتر توسط دانشجویان شبکه و مدارک مایکروسافت و سیسکو انجام میشه و براحتی میتونن توسط این نرم افزارها توی لب تابشون یه اداره رو با چند تا کامپیوتر شبیه سازی کنند.شبکه کنند و....
    حتی اگر هکر باشی این بهترین روش تست کردن نفوذ روی سیستم هاست

باید بروز باشی.الان ویندوز 8 داره میاد شما هنوز دنبال xp هستی؟
    این بهترین راهه.از انتخاب لپتاپ هم ناراضی نباش چون خیلی قویه از نظر قدرتی

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

این لپتاپ توی رایان صبا 50 تومن ارزون شده.نمیدونم چرا زیگورات قیمتو بالا برده.خیلی داره بی انصافی میکنه
    چقدر دیگه سود میخواد

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من میخواستم دوباره کانال ها رو اسکن کنم هر کاری کردم نفهمیدم چجوریه!
    لطفا برام توضیح بدین چطوریه !

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هم از همین آراکس 4 ماه پیش وقتی که زیگورات 1600 میداد خریدم 1460...و uk هم هست....ازش راضیم و تا الان هیچ مشکلی نداشته...دوستان همون نمونه های رو هم که زیگورات میاره ممکن هست که ریفورب باشن..زیگورات هم با بقیه تفاوت چندانی نداره و بنده به گارانتی توی ایران اعتقادی ندارم چون این موضوع رو زیاد تجربه کردم....

دوست عزیز از کدوم فروشگاه تو کدوم پاساژ خرید کردین ؟ ؟ تو تهران ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •