عجب حمله ای شد به من
من فقط به خاطر لهجه نگفتم یک سری حرفها زد که نشون دهنده مسخره کردن بود و چون کرمونی بودم متوجه شدم مثه هسته و ....
عجب حمله ای شد به من
من فقط به خاطر لهجه نگفتم یک سری حرفها زد که نشون دهنده مسخره کردن بود و چون کرمونی بودم متوجه شدم مثه هسته و ....
من احساس ميكنم چون موقع پس گردني خوردن- پسره خيلي خندش ميگيره سانسور ميكنن. تازه تو اين قسمتي كه پخش شد باز يه جا خندش گرفت ولي زود لبشو جمع كرد.
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
آقاي ناظم: اين چه طرز برخورد با مردمه بي ادبا!!!
مامور دومي: آقا ما نبوديم كار صبحي هاست!![]()
اتفاقا به نظرم زیاد هم نتوستن با لهجه کرمونی اجرا کنن. باید از یک اورجینال لهجه استفاده می کردن .
جریان هسته هم چیز خاصی بود مگه؟ اشاره به همون جوک معروف داشت دیگه
+
لهجه کرمونی فقط اون پیرزنی که زمین مدرسه درست کرده بود توی ماه عسل اوردن ، اون اصلش بود.
ولی به نظر من شاید کسی رو مسخره کنه (خود شخص اجرا کننده رو) مثلا همین سامان گلریز
شاید ادای سامان گلریز رو دربیاره اما واقعا برنامه بهونه یه برنامه تبلیغی بیشتر نیست! و جالبه که خانومای ایرانی میشینن و می نویسن و اجرا می کنن! بحث به آموزش آشپزیش نیست بحث به اصرارش روی برند خاص و بزرگ نشون دادن کارایی دستگاه یا موادیه که داره استفاده می کنه
اون قسمت قاچاق کالا که دیشب پخش شد-وقتی زنه گفت:چشمامونو میبندیم خیلی تلخ بود!!
تهیه كننده «خنده بازار»: قصد نداریم شخصیت كسی را زیر سوال ببریم
فرید شب خیز درباره ی برنامه «خنده بازار» گفت: در این برنامه اصلا خود شخص مورد انتقاد قرار نمی گیرد، بلكه اتفاقاتی كه افتاده را به نقد می كشیم.
فرید شب خیز درباره ی برنامه «خنده بازار» كه از اول ماه رمضان هر شب به روی آنتن شبكه سه رفته و انتقاداتی را هم به همراه داشته است، گفت: در این برنامه اصلا خود شخص مورد انتقاد قرار نمی گیرد، بلكه اتفاقاتی كه افتاده را به نقد می كشیم.
تهیه كننده «خنده بازار»با بیان اینكه هیچ گونه هماهنگی با اشخاصی كه در این برنامه مورد نقد قرار می گیرند، نداشته اند، افزود: ما در این برنامه اصلا قصد نداریم شخصیت كسی را زیر سوال ببریم و فقط اتفاقاتی كه افتاده است را به نقد می كشیم.
وی با بیان اینكه خوب است فرهنگ انتقاد پذیری در جامعه شكل بگیرد، ادامه داد: شاید برنامه «خنده بازار» كمی نقدپذیری را به همه یاد بدهد. این خیلی خوب است كه فرهنگ انتقادپذیری در جامعه شكل بگیرد.
شب خیز در پایان در پاسخ به اینكه آیا قرار است پخش «خنده بازار» بعد از ماه رمضان هم ادامه داشته باشد؟ به ایسنا گفت: اگر مدیر شبكه سه موافقت كند، قرار است این اتفاق بیفتد. به خاطر استقبال خوبی كه مردم در ماه رمضان از برنامه داشتند، شاید این برنامه روزهای تعطیل به صورت روتین پخش شود؛ بنابراین این اتفاق به تصمیم شبكه سه بستگی دارد.
شهاب عباسی به عنوان كارگردان هنری، غلامرضا هاشم زاده مدیر تولید، آرش قادری: سرپرست نویسندگان، شهاب عباسی، حمید برزگر، یزدان فتوحی: نویسندگان، شهرام خلج: طراح گریم، مرتضی ندرلو: مدیر تصویربرداری، علی شب خیز و حامد حسینی: تدوین گر، طاهر رحمانی: طراح صحنه و لباس، فریدون كاظمیان و مسعود دادگر: صدابردار در ساخت مجموعه «خنده بازار» همكاری دارند.
به گزارش ایسنا، طی هفته های اخیر برخی ورزشكاران و هنرمندان از برنامه «خنده بازار» انتقاد كرده اند.
رضا صادقی (خواننده)، مایلی كهن(مربی فوتبال) و علی دایی (مربی تیم راه آهن) از آن جمله اند.
خبرگزارى ايسنا ()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
خب اون قسمت رضا صادقی که میگفت من پولمو میگیرم ... آیا این حرف رو قبلا رضا صادقی زده بوده که اینا به نقد کشیدنش ؟در این برنامه اصلا خود شخص مورد انتقاد قرار نمی گیرد، بلكه اتفاقاتی كه افتاده را به نقد می كشیم.![]()
مایلی کهن چی گفته بود؟رضا صادقی (خواننده)، مایلی كهن(مربی فوتبال) و علی دایی (مربی تیم راه آهن) از آن جمله اند.
خودش که داره میگه.... منظورشون شخص نبوده ، یعنی نمیخواستند شخص رضا صادقی رو نقد کنند بلکه منظورشون شاید قشر خواننده بوده....خب اون قسمت رضا صادقی که میگفت من پولمو میگیرم ... آیا این حرف رو قبلا رضا صادقی زده بوده که اینا به نقد کشیدنش ؟![]()
نگفت منظورشون شخص نبوده !خودش که داره میگه.... منظورشون شخص نبوده ، یعنی نمیخواستند شخص رضا صادقی رو نقد کنند بلکه منظورشون شاید قشر خواننده بوده....
گفته شخص مورد انتقاد قرار نمیگیره از رفتاری که قبلا اون شخص کرده و اتفاق افتاده انتقاد میشه.
خب من اینو قبول دارم تو بیشتر تیکه هاش همینه.
یعنی حقیقت رو میان طنز میکنن و میگن و اینجوری آدم ناراحت نمیشه.
واسه همین گفتم شاید رضا صادقی یه جا همچین حرفی رو زده که من پولمو میخوام اونام اومدن طنزش کردن !
اگه اینجوری باشه که حق نداره ناراحت شه اگه اینجوری نباشه حق داره ناراحت شه![]()
سلام دوستان
دیروز تو برنامه نیمروز آقای سیاوش مفیدی یکی از بهترین بازیگرهای طنز خنده بازار رو دعوت کرده بودن.
وقتی مجری برنامه نیمروز ازش پرسید چرا شما تو این برنامه دیگران رو مسخره میکنید یه جواب خیلی خوبی داد و گفت این طنز یه طنز کاملا انتقادیه و اصلا قصد مسخره کردن کسی رو نداریم.
بدل فردوسی پور از خنده بازار رفت
بازیگر نقش ˝علی دایی و ˝عادل فردوسی پور˝ در برنامه طنز خنده بازار از این مجموعه جدا شد.
سامان گوران با تایید خبر جدایی اش از برنامه خنده بازار، به خبرنگار ورزشی برنا گفت: با توجه به شرایطی که وجود داشت، ترجیح دادم از این مجموعه کنار بروم تا آنها بدون من کار خود را ادامه بدهند.
وی افزود: عوامل برنامه موافق ادامه حضور من نبودند و به همین دلیل هم از خنده بازار رفتم.
گوران با اشاره به اینکه جدایی اش ربطی به تقلید صدای علی دایی نداشت، گفت: در این مدت فشار زیادی روی من وجود داشت، اما کنار رفتنم ربطی به تقلید حرکات و صدای ورزشی ها ندارد .
منبع :
tabnak.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)