64 تا لونه ؟3- 65 کبوتر حداکثر در چند لانه قرار گیرند تا حداقل در یک لانه بیش از دو کبوتر قرار داشته باشند؟![]()
من هنوز جبر رو نخوندما ! همینجوری گفتم !درسته حالا ؟
64 تا لونه ؟3- 65 کبوتر حداکثر در چند لانه قرار گیرند تا حداقل در یک لانه بیش از دو کبوتر قرار داشته باشند؟![]()
من هنوز جبر رو نخوندما ! همینجوری گفتم !درسته حالا ؟
نه دلبندم 32 تا : دی
ما حسابان تابع رو تموم کردیم شنبه این هفته و از این هفته هم میخواد مرور کنه دروس رو ما خیلی جلوییم تو دروس و شیمی هم داره درس نیم ترمه دومو کمو بیش میگه
امتحاناته ترممونم 6 دی شروع میشه بخاطر این تعطیلات تا 24 دی برای شما کی شروع میشه
بچه ها بیاین با هم بیشتر آشنا شیم و بهم کمک کنیم
من یکشنبه این هفته امتحان جبر داشتم هیچی نخوندم انقدر بد دادم خودم حسرت خوردم خیلی امتحان آسونی گرفته بود راحت من که دو ساعت نخونده بودم بالای 10 میشم خدایی امتحان قبلی 17 شده بودم این امتحانم مضخرفترین روز ممکن گذاشته بودند قبله تعطیلات هفته پشتمون باد خوردو نخوندیم
من از این هفته میخوام برم غیرتی بخونم تا آخره امتحانات ترم که بترکونم ترم اولو و معدلم بره بالای 18.5 و 19 ایشالله و از این هفته برم کتابخونه و روزی که مدرسه میرم 4 تا 6 ساعت مفید و روزایی که نمیرم 6 تا 8 ساعت بخونم تا دروس قبلیامم مرور کنم که خیلی عقب افتادم
من تو خونه اصلا نمیتونم درس بخونم و اصلا تمرکز ندارم همش میام اینترنتو ول میچرخم یا میرم X360 میزنم و میخوام برم کتابخونه که برای من معجزه است خدایی
حتما بهتون پیشنهاد میکنم برید کتابخونه تو ایام ترم که خیلی عالیه
بچه ها برای امتحانات ترم اول سوالات امتحانی معتبر و استاندارد سراغ ندارین؟( کتاب و یا سایتی و .....)
مخصوصا فیزیک و حسابان ؟
برای ترم اول کتابی که در سطح امتحانات باشه چی پیشنهاد میکنید؟
من الان هدفم اینه که ترمو بترکونم بعد ترم ایشالله بچسبیم به تست و قلم چی و تست های کنکور
پس فردا جمعه امتحان قلم چی داریم تو مدرسه اونو بخونیم خوب بگیرم
نیم ترمه دومم 6 تا آزمون داریم که خیلی محک خوبیه بنظرم رقابت جالبیه و نشون دهنده کیفیت درس خوندنته
جواب این سوال64ه
یه سوال از حسابان
مجموع سه جمله اول یک دنباله هندسی ۳۰ و مجموع مربعات جملات اول و دوم برابر ۱۱۶ است
اگر جمله پنجم بر ۱۳بخش پذیر باشد جمله اول ان را بیابید
ئه ، درست گفتم ؟![]()
میلاد تو که جبرت در حد جلبک هست مجبوری نظر بدی ؟
32 تا وقتی میشه که حداقل در یک لونه بیش از 3 کبوتر قرار بگیره ( در بدبینانه ترین حالت )
من حسابان رو فقط از معادلات به بعد بلدم ! شرمنده !
اون واکنشی که گذاشتم رو چرا هیچکی موازنه نمیکنه ؟
Last edited by One Minute; 08-12-2011 at 11:50.
بیشتر از 2 تا یعنی چندتا ؟!3- 65 کبوتر حداکثر در چند لانه قرار گیرند تا حداقل در یک لانه بیش از دو کبوتر قرار داشته باشند؟
یعنی 3 تا ! درست میگم دیگه ؟!
اگه 32 تا لونه داشته باشیم تو هر لونه 2 تا کبوتر بزاریم میشه 64 تا ! درسته ؟!
اون یه دونه باقیمونده رو هم تو هر خونه بزاریم میشه 3 تا کبوتر تو یک خونه ! درستـــه ؟!
تو چی میگی ؟میلاد تو که جبرت در حد جلبک هست مجبوری نظر بدی ؟![]()
سلام..
واسه آزمون های آزمایشی مثِ قلم چی و گزینه 2 کدومش بهتره و چرا؟؟؟
ها ... نه جبرت خوبه ، من حرفم رو تکذیب میکنم ( مثال نقض)
خب اینجوری که تو میگی ، 5 تا هم بیشتر از 2 تا هست ، اونوقت باید بشه 14 تا لونه![]()
توی اینجور مسائل فرض رو بر همون عدد 2 میزاریم ، وگرنه بی نهایت عدد بیشتر از 2 هستن !
قلمچی بهتره چون برای خیلی ها نتیجه داده
در هر صورت فرقی نمیکنه ، آزمون دادن و سطح سوالا در آخرین مرحله قرار داره ، مهم ترین مسئله ایجاد جوی مثل کنکور هست که هر دو آزمون این کار رو انجام میدن
حداقل گفته دیگه !؟ حداقل بیشتر از 2 چنده !؟ 3 هست دیگه !3- 65 کبوتر حداکثر در چند لانه قرار گیرند تا حداقل در یک لانه بیش از دو کبوتر قرار داشته باشند؟
از بچه های ما چند نفر میزن گزینه 2 ترازشون خیلی عجیبــه . میگن سوالاش آسونه !سلام..
واسه آزمون های آزمایشی مثِ قلم چی و گزینه 2 کدومش بهتره و چرا؟؟؟
به نظر من قلمچی بهتره !
بــرادر این ســوال رو حل کن ! مرسیه سوال از حسابان
مجموع سه جمله اول یک دنباله هندسی ۳۰ و مجموع مربعات جملات اول و دوم برابر ۱۱۶ است
اگر جمله پنجم بر ۱۳بخش پذیر باشد جمله اول ان را بیابید
Last edited by *M!L4D*; 08-12-2011 at 21:51.
میـــــــــلاد!حداقل گفته دیگه !؟ حداقل بیشتر از 2 چنده !؟ 3 هست دیگه !
حداقل یعنی اینکه فقط یک لونه تعداد کبوتراش بیشتر هست، حداقل اون معنی ای که میگی رو نمیده
جواب هم که یاری هکر گفت 64 میشه، چرا انقدر لجبازی میکنی ؟ حسودی میکنی یه تراز 4000 ای جواب درست بده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)