سلام به همه دوستان
آیا آیپد مینی 4g و آیپد رتینا 4g سیم کارتهای رایتل و ایرانسل رو پشتیبانی میکنن و میشه باهاش به اینترنت وصل شد ؟ دوستانی که تست کردن پاسخ بدن![]()
سلام به همه دوستان
آیا آیپد مینی 4g و آیپد رتینا 4g سیم کارتهای رایتل و ایرانسل رو پشتیبانی میکنن و میشه باهاش به اینترنت وصل شد ؟ دوستانی که تست کردن پاسخ بدن![]()
سلام بله عزيز ! روي ايرانسل به صورت edge و روي رايتل به صورت 3G ميتونيد از اينترنت استفاده كنيد !
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
سلام
دوستان میخاستم بدونم میشه آیپد رو کاملا جایگزین لپ تاپ کرد؟؟؟ بخصوص دوستانی که آیپد 3 یا 4 دارن.
منظورم بازی های آنچنانی و غیره نیست. منظورم استفاده عمومی و ثبت نام در سایت های مختلف بخصوص فارسی هست. مثل انتخاب واحد دانشگاه، ثبت نام کنکور یا آزمون های استخدامی، چک کردن فیسبوک، ساختن و ارائه فایل های پاورپوینت دقیقا مثل آفیس لپ تاپ، ساخت pdf، اسکایپ، پرینت و ...
همچنین بروزرش با سایت های فارسی و تایپ فارسی مشکلی نداره ؟ مثل سایت دانشگاه یا سایت های استخدامی و ...
کلا از لحاظ سازگاری با زبان فارسی چطوره ؟
ممنونم میشم
یعنی تو این فروم کسی آیپد نداره ؟!!!!![]()
سلام
یه تبلت با سیستم عامل اندروید هم می تونه نیاز های شما رو برآورده کنه.(فقط پاور پوینت دقیقا مثل ویندوز نیست.)
در مورد تايپ فارسي و استفاده هاي عمومي(از فيس بوك گرفته تا ثبت نام و انجمن و .....)آيپد ها كاملا جوابگو هستند(همين الان با ايپد ميني اين پستو واسه شما نوشتم)
براحتي هم در ساخت و عرضه و تبديل فايلهاي افيس و پي دي اف(البته به فرم لمسي) و باز كردن انواع فرمتهاي ويديويي و زيرنويس و كارهاي فتوشاپي روي عكس و .....هم توانا هستند
براي استفاده از فيس بوك و سايتهايي شيتلر هم يا از چي پي ان و يا از browser هايي كه قابليت عبور از شيلتر رو دارن بايد استفاده كنيد
+
كلا تبلتها در همه موارد ميتونن جاي لپتاپ رو بگيرن مگر اجراي بازيهاي سنگين و استفاده تخصصي از برنامه هاي مهندسي و كامپيوتري....در بقيه موارد كاملا جوابگو هستند
سوالهاي ديگه اي داشتين در خدمتم
.
Last edited by halflife g; 17-07-2013 at 15:02.
براي من حدود 80-90% نيازام رو برطرف ميكنه
همونطوري كه دوستمون گفت برنامه هاي سنگين مهندسي رو نداره
افيس هم نداره البه يه سري برنامه هست كه فايلاش رو باز ميكنه و تا حدودي هم ميتونه ويرايش كنه ولي من اصلا ازشون راضي نيستم
سايت دانشگاه ما كه گلستان هست رو باز نميكنه
در اخرم براي ريختن فايلي كه روي يه سخت افزار داريد بايد كامپيوتر باشه چون مثلا خود يو اس يي مستقيم به تبلت وصل نميشه'
ممنون از همه
ولی این اپل هم یه ضد حالایی میزنه ها. درسته جنسش حرف نداره و صفحه اش عالیه ولی خیلی چیزا نداره. همین باعث میشه من از خریدش منصرف شم برم سراغ تبلتای آندرویدی.
مثلا آخه چرا یه تبلت با این کیفیت نباید gps داشته باشه؟ دلیلش چیه که براش نذاشتن مثلا ؟؟
یا سیم کارت ریدر و رم ریدر و ...
اپل هم یه کارای اعصاب خورد کنی میکنه بعضاً. نه تنها در آیپد بلکه این امر در لپ تاپ هاش و گوشی هاش هم صادقه.
مثلا من اگه بخام تو مسافرت اینترنت داشته باشم آیپد به چه درد میخوره وقتی سیم نمی خوره و gprs نداره ؟!!
یا چرا نباید بتونم تو مسافرت فایل های داخل رم رو استفاده کنم یا از آیپدم تو رم ماشین موزیک بریزم و پخش کنم؟!!
و یا ...
کاش شرکت اپل محصولاتشو با این محدودیت های بی مورد محدود نمی کرد :(
Last edited by varians; 18-07-2013 at 01:02.
كي گفته ايپد سيم كارت نمي خوره؟؟؟؟
اتفاقا سيم كارتم ميخوره و اگه نسخه 3g اش رو بخريد ميتونيد از سيم كارت و امكاناتش استفاده كنيد(gps و اينام داره)
+
كلا من هم با گلكسي نوت چند ماه كار كردم و هم با آيپد و به نظر من آيپد بهتر.....سيستم عامل اسونتر و جالبتر در كنار كيفيت بالاي خود دستگاه و البته store بهتر رمز موفقيتش هست......
تنها مشكلش به نظرم فقط نداشتن قلم بصورت قلم هاي رايج و هوشمند تو گلكسي هست(كه اونم واسه نود درصد مصرف كننده ها كاربردي نداره) و البته كمي قيمت بالاتر.....
.
مموری کارت ریدر چی؟ هیچکدوم از مدلاش ندارن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)