تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 111 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من از همه POP ها خوشم اومد هنوزم دوسشون دارم

اگه شبیهش هست برم بگیرم.

دوستانی که بازی می کنن دوتا سوال داشتم :
    1.ارزش پر کردن شهریورو داره؟
    2.چند تا دی وی دیه ؟
    قطعا برو بگیر !
    البته یه چیزی در حد پرنس رو اصلا انتظار نداشته باش هاااااااا ! مثلا فکر کن بخوای شخصیت پردازی پرنس در 3 گانه ی شن های زمان رو با این یارو مقایسه کنیییییی !!!!!!!!!!!

1. 100% ارزش بازی کردن رو داره .

2. با توجه به طولانی بودن بازی راحت می تونی روش برای شهریورت حساب کنی !!! ( البته اگه مثل من بازی کنی ، فقط می تونی برای هفته ی اول شهریور روش حساب باز کنی !!!! )

موفق باشی !

2. این کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی رو تموم کردم.(البته کوئست های جانبیش مونده). خط اصلی داستان 23 ساعت طول کشید.

آخرش هم جالب تموم شد. میشه گفت که ته داستان رو یکجوری گذاشتن که بشه براش ادامه هم ساخت.(امیدوارم این اتفاق بیفته)

به نظرم از دو جنبه نسبت به شماره یک بازی پیشرفت داشت. یکی اینکه سبک RPG هم بهش اضافه شده( که البته اگه از این سبک خوشتون نماید پیشرفت محسوب نمیشه)

یکی هم طولانی تر بودن داستان و بزرگتر بودن نقشه بازیه(حدودا 4 برابر بزرگتر)

این مود crucible هم خیلی باحاله. من یک باری که رفتم تونستم تا مرحله 25 برم که البته تا آخرش 100 مرحله داره.

آهنگ بازی هم بعضی جاها آدم رو یاد assassin's creed میندازه. بالاخره آهنگ سازش یکیه.

4. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوبه که هیچکی هم کوئست های جانبیش رو نرفته . من تا اینجا تقریبا همه اش رو رفتم و فقط یکی مونده که باید یک غولی به نام نمیدونم چی بود Behatier بود نمیدونم دقیقا یادم نیست . جزو اون 4 غولی بود که باید میکشتم .

الان لول 21 شدم و تقریبا 26 ساعت از بازی گذشته و تازه رفتم به قلمرو جهنمیان . یعنی کاملا نظرم راجع به بازی عوض شد . قبلا بهش 7.5 داده بودم خودم اما حالا همون 8 یا حتی میشه 8.5 داد .

الان یه possessed scythe دارم که نمیدونم تا حالا کسی این جوریشو ساخته یا نه . ولی به نظرم بهترین scythe هستش . health per kill اش که 95 . health steal هم که 19 درصد . execution chance هم که 33 درصد . و lighting damage هم که 37 تا . دمیج هم که مهم نیست ولی بالاست .
    با هر ضرب که کمی خون میگیری . با هر کشتنی که 95 تا خون میگیری . با gear ها دیگه هم توسنتم execution chance رو بیارم روی 57 . یعنی تقریبا 50 درصد دشمنا تا خونشون نصفه نشده رو میشه execute کرد که واقعا خفنه و به درد غول ها میخوره .

نمیدونم کدومتون soul abiter maze رو رفتین . یکی از سخترین کوئستهای جانبیه که تقریبا باید 10 طبقه رو برید و تو هر طبقه یه چند دوری بجنگید . طبقه اخر تمام غول هایی که تا حالا باهاشون جنگیدیدن میان جلو چشمتون . و با این داسم پدرشون رو در اوردم . تقریبا یه 15 باری با 4 تا غول تو همون طبقه دهم جنگیدم . غول اخرش هم که سخترین غول بازیم بود تا الان .
    اون crucible هم یه جورایی یه مود survival هستش که توی هر سرزمین تقریبا 50 مرحله داره و به زور میشه به مرحله اخر رسید . هر کدوم از این دور های 50 تایی رو تموم کنین یه تکه از اون زره abyssal رو بهتون میده . البته من فعلا دور اول رو رفتم و برگزار کننده اش گفت که اگه بقیه ی زره رو میخوای باید مسابقات دیگه رو هم ببری و اگه ست کاملش رو جور کنی bonus خفنی بهت میده .
    پیشنهادم واسه کسایی که تازه بازی رو شروع کردن یا میخوان شروع کنن اینه که هر چه زودتر یه possessed scythe جور کنین که دمیج خوبی داره . بعد همینجور اپگریدش کنین . این جور اسلحه ها واسه اپگرید احتیاج به فدا کردن یک سلاح دیگه دارن که وقتی اون سلاحتون لول گرفت میتونین یک قابلیت از اون سلاح هایی که فداش کردین براش در نظر بگیرین .
    مثلا یک سلاح که دیدین health per kill داره منتهی نه دمیج خوبی داره و نه قبلیت خوب دیگه داره نگهش دارین واسه فید کردن به یک سلاح possessed .
    Last edited by Gregar; 22-08-2012 at 21:44.

6. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

یک سوال فنی
    وقتی اون سنگ سبز رو میذاریم تو حلقوم سنگه بعد فرار میکنه میره باید چیکار کنم؟
    چون امکان Fast Travel هم نداره.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

الان یه possessed scythe دارم که نمیدونم تا حالا کسی این جوریشو ساخته یا نه . ولی به نظرم بهترین scythe هستش . health per kill اش که 95 . health steal هم که 19 درصد . execution chance هم که 33 درصد . و lighting damage هم که 37 تا . دمیج هم که مهم نیست ولی بالاست .
    با هر ضرب که کمی خون میگیری . با هر کشتنی که 95 تا خون میگیری . با gear ها دیگه هم توسنتم execution chance رو بیارم روی 57 . یعنی تقریبا 50 درصد دشمنا تا خونشون نصفه نشده رو میشه execute کرد که واقعا خفنه و به درد غول ها میخوره
    .
    در ادامه بحث شیرین سلاح ها ()منم چند نکته و تجربیات خودم رو اضافه کنم :
    من بیشتر سعی کردم critical chance و critical Damage رو بالا ببرم . الان واقعا راضی هستم!اگه یه سلاح خوب و critical chance بالا داشته باشید میتونید دشمن های رده بالای بازی رو خیلی راحت تر بکشید.همونطور هم که دوستمون Gregear گفتن حتما سعی کنید یکی از 2 سلاحتون قابلیت health steal,health per kill داشته باشه که واقعا توی بازی و توی باس فایت ها کمکتون میکن،اگرم critical chance بالا + health on critical روی یک سلاح داشته باشید توی مبارزه ها راحت healthـتون پر میشه و نیازی به potion پیدا نمیکنید!(البته همیشه 2-3 تا potion همراهتون باشه بهتره!)
    Lightning Damage و Ice Damage هم خوب هستن،مخصوصا برای دشمن های بزرگ و با health بالا که میتونن دشمن رو برای مدتی فلج کنند و توی این مدت زمان میتونید یه کمبوی قوی روی دشمنتون اجرا کنید.
    من خودم اسلحه دومم ice damage بالایی داره و معمولا با این اسلحه دشمن ها رو یخ میزنم بعد روشون هرچی کمبو بلد باشم اجرا میکنم!

وقتی اون سنگ سبز رو میذاریم تو حلقوم سنگه بعد فرار میکنه میره باید چیکار کنم؟
    چون امکان Fast Travel هم نداره.
    راهی رو که اومدی باید برگردی...........
    Last edited by Leon-117; 22-08-2012 at 22:49.

9. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

.
    در ادامه بحث شیرین سلاح ها ()منم چند نکته و تجربیات خودم رو اضافه کنم :
    من بیشتر سعی کردم critical chance و critical Damage رو بالا ببرم . الان واقعا راضی هستم!اگه یه سلاح خوب و critical chance بالا داشته باشید میتونید دشمن های رده بالای بازی رو خیلی راحت تر بکشید.همونطور هم که دوستمون Gregear گفتن حتما سعی کنید یکی از 2 سلاحتون قابلیت health steal,health per kill داشته باشه که واقعا توی بازی و توی باس فایت ها کمکتون میکن،اگرم critical chance بالا + health on critical روی یک سلاح داشته باشید توی مبارزه ها راحت healthـتون پر میشه و نیازی به potion پیدا نمیکنید!(البته همیشه 2-3 تا potion همراهتون باشه بهتره!)
    Lightning Damage و Ice Damage هم خوب هستن،مخصوصا برای دشمن های بزرگ و با health بالا که میتونن دشمن رو برای مدتی فلج کنند و توی این مدت زمان میتونید یه کمبوی قوی روی دشمنتون اجرا کنید.
    من خودم اسلحه دومم ice damage بالایی داره و معمولا با این اسلحه دشمن ها رو یخ میزنم بعد روشون هرچی کمبو بلد باشم اجرا میکنم!

راهی رو که اومدی باید برگردی...........
    اره critical chance و critical damage هم واقعا خوبه . بدجور پدر دشمنا رو در میاره . و مخصوصا وقتی با اسکیل unsopable ترکیب بشه واقعا این اسم رو برای این اسکیل محقق میکنه . در واقع برای 13 ثانیه تمام ضرباتت critical میشه که دیوانه واره . health on crit هم خوبه .

یه چیز دیگه هست توی amulet ها که اگه من بزارم کلا بازی حالت God واسم پیدا میکنه . اونم health on execute = 440 هست . که کلا کافیه یه اسکلت مردنی رو execute کنی و 440 تا خون بگیری . منم که نصف دشمن هام رو execute میکنم .
    کلا خیلی attribute خفنیه این execution chance . خفنیش به اینه که بازی رو جذاب میکنه . واقعا قدرت و ابهت و جبروت این موجود با قیافه مردنی توی ضربات نهاییشه یا همون execution هاش که خیلی باحال میکشه . انگار واقعا عزراییل میاد سراغشون .
    توی بازی قبلی خود war اتوماتیک اکثر دشمنها رو execute میکرد و بازی قشنگ تر میشد اما اینجا چون درصدش اول روی 10 هستش خیلی این کار رو نمیکنه .
    وای که توی این crucible و soul abitor چقدر حرکات خفنی زدیم به همه . تمام دشمن ها رو execute میکردم . ابهتی بود که از داس و چنگال های مرگ بلند میشد .
    گفتم چنگال هایش . راستی من کلا با خودم قرار گذاشتم توی این دور بازی از سلاح سنگین استفاده نکنم و فقط داس و میلی . بازیم بهتر شد چون روش سرعتی رو در پیش گرفتم و تغییر روش ندادم . ولی مطمئنم این سلاح های سنگین خیلی بهترن . مخصوصا گلیوهاش که مثل نیزه ان .

یه نکته ای راجع به damage ها هم بگم که خیلی ها اشتباه نکنن .
    توی بازی از هر دمیجی دو نوع داریم . مثلا ice و frost . یا fire و inferno . یا lighting و shock
    اولشون واسم سوال بود فرقشون چیه . فکر میکردم دومی قوی تره از اولیه . ولی دیدم برعکس فرقشون اینه که مثلا ice و frost هر دو دمیج سرما وارد میکنن اما ice بهتره چون با احتمال کمی وجود داره که دشمن رو منجمد کنه .
    fire و inferno هم فرقشون اینه که هر دو دمیج اتش وارد میکنن ولی fire یه دمیجی در یه مدت زمان کوتاهی وارد میکنه . مثلا 6 دمیج در ثانیه .
    lighting و shock هم فرقشون اینه که هر دو دمیج الکتریسیته وارد میکنن اما lighting با احتمال زیادی ممکنه طرف رو Stun کنه . نمونه اش موقعی که اون غول ها که سپر برقی دارن بهتون ضربه بزنن برای مدت کوتاهی تا میاین ضربه بزنین کنسل میشه .
    همین lighting و ice از همه بهتره .

کلا بازی یه جورایی شده تو سبک دوتا .

11. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

نابود شدم رفت...
    بازی رو تموم کردم Credit که تموم شد اسما رفتن new game plus اومد چشم بسته یس کردمش یهو به خودم اومدم گفتم وای چیکار کردم.
    فک کردم یک اسلات دیگه باز میکنه براش ولی دیدم نه رفت اول اول
    یعنی یک اب سردی انگار ریختن روم که نگو و نپرس کلی مامرویت فرعی رو کنار گذاشته بودم برم تازه می خواستم یک سر هم برم پیش مادر مرگ ...

هیچی انگار کل بازی برام زهر شد همین..

13. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

نابود شدم رفت...
    بازی رو تموم کردم Credit که تموم شد اسما رفتن new game plus اومد چشم بسته یس کردمش یهو به خودم اومدم گفتم وای چیکار کردم.
    فک کردم یک اسلات دیگه باز میکنه براش ولی دیدم نه رفت اول اول
    یعنی یک اب سردی انگار ریختن روم که نگو و نپرس کلی مامرویت فرعی رو کنار گذاشته بودم برم تازه می خواستم یک سر هم برم پیش مادر مرگ ...

هیچی انگار کل بازی برام زهر شد همین..
    خوب الان که بازی باید برات لدت بخش تر شده باشه!
    با همون لولی که بودی میتونی ادامه بدی و راحت میتونی بری همه جا و کوئست فرعی ها رو هم بری!

15. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

خوب الان که بازی باید برات لدت بخش تر شده باشه!
    با همون لولی که بودی میتونی ادامه بدی و راحت میتونی بری همه جا و کوئست فرعی ها رو هم بری!
    نه بابا حق داره بنده خدا!!!
    فک کن همه ی کوئست ها دم دست بود راحت میتونست همشون رو یره ولی الان باید اول خود بازی رم بره تا برسه به کوئست ها!!!
    آقا تسلیت میگم

اگه کسی فهمید داستان از چه قراره تو اون قسمتی که به درخت زندگی میرسه بگه ما هم بدونیم!!!
    3 روزه مهمون اومده نمیتونم بازی کنم برام دعا کنید گیم خونم بدجوری اومده پایین به زور خودمو با سر زدن به اینجا و خوندن پست های شما سر پا نگه داشتم نذارید تاپیک بخوابه که من نفله میشم!!!

17. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا من تو یکی از غول هاش گیر کردم اسمش نمیدونم GOREWOOD بود دقیق نمیدونم. باید چکار کنم؟ هر ضربه که با سلاح سنگین میزنم فقط یه ذره از خونش کم میکنه، بعدشم که با یه ضربه منو میکشه...اینم عکسش:

چکار کنم دوستان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •