یک سوال
ایا این دستگاه منو بلوری رو پخش میکنه
یک سوال
ایا این دستگاه منو بلوری رو پخش میکنه
دستگاه Xtreamer SideWinder 2 که فرمت iso دی وی دی و بلوری رو که پخش می کنه ، زیرنویس هاش رو هم می تونه پخش کنه مثل دی وی دی پلیر های معمولی ، مثلا زیرنویس On یا Off کنیم یا عوض کنیم ؟
صداش رو چی ؟؟ مثلا اگه فیلم دو زبانه باشه ، میتونیم انتخاب کنیم یا نه ؟؟
ممنون میشم اونی که امتحان کرده جواب بده ..
بله,فقط پروفایل 1 پخش میکنه
فریمور جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از خرید دستگاه اصلا راضی نیستم.
بسیار کنده هم توی منو هم توی بالا آمدن.
وایفای کار نمیکنه با اینکه با چندین مودم تست کردم ولی نمیتونه وصل بشه.توی صفحه های قبلی هم گفتم.
سرعت منو و خوندن فیلمها و غیره بسیار بسیار کنده.
فریمور جدید 3.0.10 هم نصب کردم دیگه الان از هنگ هم گذشته و مدام ریست میشه!!
چیزهایی که منو عذاب داده سرعت بسیار بسیار پایین توی منو و منو فیلمهاست و خراب بودن وایفای که مهمترین قسمت این دستگاست!
در کل از خرید خود بسیار ناراضی هستم!
از این مسئله خیلی متاسفم اما :
1-کلیه پلیرها زمان لود شدن برنامه اصلی دستگاه رو دارن و بسته به امکانات نرم افزاری و هسته لینوکس استفاده شده این مقدار متغیره برای Xtreamer SideWinder 2 این مقدار بدون اقراق 35 ثانیه از لحظه فشار دادن دکمه پاور کنترل هستش که کاملا قابل قبوله
2- در صفحه قبل هم گفتم اگر WIFI دستگاه شما اشکال داره به گارانتی مراجعه کنید
3-Xtreamer SideWinder برای نمایش یک بلوری 48 گیگ بایتی 10 ثانیه زمان می خواد این بسیار بسیار کند نیست
4- سرعت منو ها در مقابل امکانات گسترده نرم افزار فوق العاده این پلیر اصلا بد نیست
5- میشه توضیح بدید در کجا هنگ میکنه و چطوری مدام ریست میشه ؟؟ من هر شب حداقل 1 فیلم بلوری یا MKV با این دستگاه می بنیم و تا حالا یک بار هم هنگ یا ریست ندیدم میشه توضیح بدید شما از کدام امکانات استفاده می کنید .
در کل نرم افزار هیچ پلیر یا سیستم نرم افزاری هرگز بدون اشکل نیست و نخواهد بود ولی پشتیبانی اکستریمر همیشه در حال گسترش و اشکال زدایی نرم افزار پلیر های خود است ...
موفق باشید
Last edited by stb2xxx; 23-11-2011 at 15:08.
آقا سیامک؛ فرمویر 3.10 رو دانلود و نصب کنیم؟ چی میگن بعضی ها مشکل داره؟
طریقه نصب مثل همون ورژن 3.7 هست؛ با همون سه تا دکمه ریموت بوسیله فلش دیگه؟
چقدر سریع ورژن 3.7 به 3.10 رسید!!!
نه مشکلی نیست من نصب کردم اکستریمر می خوادSW2 به ثبات فریمور 2.70 در مدل پرو برسونه... بله مثل قبل هستش آموزش نصب هم اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستان.
من چند روز پیش یکی خریدم .
ورژنش 3.0.6 بود . باهاش فیلم و آهنگ نگاه کردم و مشکلی نداشت.
1 -- سرعت منو ها هم اونقدر که دوستان میگن کند نیست ! ولی زیاد هم نیست . معمولی هست ولی نه اونقدر که اذیت کنه.
2 -- با آپدیت به 3.0.10 خیلی از باگها رفع شد و سرعتش تو منوها یه مقدار رونتر شد. بعد از آپدیت ریست فراموش نشه
3 -- منم با وایفای مشکل داشتم و کلی در موردش تو اینترنت خوندم تا بالاخره راه حلش رو پیدا کردم که واستون توضیح میدم.
4 -- من خودم کلی تو اینترنت گشتم و به نظر من تو این قیمت بهترین دستگاه هستش
5 -- خودم آرشیو فیلم با فرمت Iso دارم و مشکلی با اجراشون نداشتم .
خوب حال میرسیم به وایفای :
دوستان عزیز اول از همه به این سایت برین :مثلا فرض کنید رمز شما برای WEP وایفایتون این هستش : sorenphoto123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا توی اون سایت برین و تو قسمت Ascii رمزتون یعنی sorenphoto123 رو بزنید .
بعدش دکمه Ascii To Hex رو بزنید تا عمل تبدیل انجام بشه .
بعدش اون عبارت جلوی Hex میشه رمز شما که باید تو HD player وارد کنید . البته علامت های دو نقطه رو بردارین و همه رو بچسبونید .
یعنی الان رمز شما که باید تو HDplayer بزنید اینه :
736f72656e70686f746f313233
این کار تست شده و صد درصد جواب میده. دلیلش هم اینه که کد کذاری دستگاه باید بر اساس HeX باشه .
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم .
Last edited by sorenphoto; 24-11-2011 at 19:24.
ورژن 3.0.11 فرمویر هم ارائه شده!!!!!
Last edited by firesoul; 25-11-2011 at 10:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)