پس واسه یکی مث من که عشق خارج رفته عوم با نرم افزار زیاد فرقی نمی کنه!؟؟!؟!؟!تخصص خودم موبایله.. خارج از درس.. ریاضیم هم خوبه....
پس واسه یکی مث من که عشق خارج رفته عوم با نرم افزار زیاد فرقی نمی کنه!؟؟!؟!؟!تخصص خودم موبایله.. خارج از درس.. ریاضیم هم خوبه....
لطفا چارت رشته های پر طرفدار مثل مهندسی(برق و مکانیک و کامپیوتر)را بگذارید
دوستان بهرتين جايي كه ميشه علوم كامپيوتر آورد با رتبه 4-5 هزار منطقه 2 كجاست؟؟؟
رشترو انتخاب کن اینجا بعدش پایین صفحه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
من علوم پزشکی رو پرسیدم گفتن بقیش تو کرج می خونیم نه تو تهران خودشون جا دارن.شما هم بهتره اون دانشگاهی که می خوای ازشون بپرسی چون همیشه شرایط ثابت نیستش!
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
دروسش ایناست:
درسهاي اين رشته در طول تحصيل :
دروس اصلي و تخصصي مشترك در گرايشهاي مختلف علوم كامپيوتر:
رياضي عمومي، فيزيك پايه، آمار و احتمال، اصول كامپيوتر، اصول سيستمهاي كامپيوتري، جبر خطي عددي، رياضيات گسسته، آناليز عددي، ساختمان دادهها و الگوريتمها، نظريه اتوماتا و زبانها، كامپايلر، نظريه محاسبات، اصول طراحي نرمافزار، منطق، ذخيره و بازيابي اطلاعات، پايگاه دادهها، اصول سيستمهاي عامل، شبيهسازي كامپيوتري، زبانهاي برنامهسازي، اصول مديريت، مباني اقتصاد.
دروس تخصصي گرايش محاسبات علمي :
برنامهريزي خطي، برنامهريزي غيرخطي، نرمافزار رياضي، آناليز عددي، طراحي هندسي كامپيوتري.
دروس تخصصي گرايش نظريه الگوريتمها :
برنامهريزي پويا، نظريه گراف، بهينهسازي تركيبي و آناليز شبكهها، نظريه كدگذاري، سيستمهاي صفي و مدلهاي كارآيي.
دروس تخصصي گرايش سختافزار :
مدارهاي منطقي، معماري كامپيوتر، ريزپردازنده
دروس تخصصي گرايش سيستمهاي اطلاعاتي :
تحليل و طراحي سيستمهاي اطلاعاتي، متدولوژي ساخت سيستمهاي اطلاعاتي، مديريت پروژههاي نرمافزاري، سيستمهاي اطلاعاتي مديريت.
دوستان يه سوال ديگه...
من به كامپيوتر علاقه دارم... ولي با ديدن چارت درسيش از انتخابش دارم منصرف مي شم.... چون اكثر درساش ارتباط نزديكي به گسسته و نظريه اعداد داره........ تنها جايي از رياضي كه من باهاش رابطه خوبي ندارم... برعكس انتگرال و ديفرانسيل كه توي مهندسي هاي ديگه به چش مي خوره.... به نظرتون مي تونم از پس درساي كامپيوتر بر بيام يا كلا نزنم اين رشته رو؟؟؟
به نظرم از اول چیزی رو انتخاب کن که بعدا مجبور به تغییر رشته نشی اذیت شی.موفق باشی
10000000000000000000000000000000000000%
تایید میشه.
من خیلی به رشته برق علاقه دارم. ولی خوب شغل و پول هم مهمه. میگن تو ایران بازارکار خوبی برای مهندسای برق نیست.نظر شما چیه؟
َشما اگه تو رشته خودتون سرامد باشید چرا نباشه مخصوصا برق؟!!
اگرم نبود شما که دوسش داری خوب می خونیش برای ادامش می ری خارج
رشته برق هم یکی از رشته های مادر مهندسی هست کار برق نبود می ری یه رشته دیگه کار پیدا می کنی!
سلام با رتبه 3000 منطقه 1 عمران دانشگاه صنعتی اصفهان میشه قبول شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)