تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 59 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من دارم سرعتش توی روز خوبه تا 240 میره ولی شبانه مزخرفی داره یه شب 3-4 گیگ دان داری بقیه شبها بزور 400-500 مگ بگیری کلا شبانه نوسان زیاد داره
    خـــیــــلـــــی خـــیــــلـــــی خـــیــــلـــــی ممنون که جواب دادید. 2تا سوال دارم:
    1- وضعیت دانلود شبانه از شنبه تا حالا چطوری بوده؟؟ ( از من افتضاح بوده.دو شب وصل نمیشد وقتی هم دیشب وصل شد حداکثر سرعت دانلود 20کیلوبایت بود/1مگ دارم/از نظر نویز هم مشکلی ندارم)
    2- از نظر کم کردن الکی حجم مشکل داشتید یا نه؟؟

موفق باشید.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان روی فیبر نوری (مثل مرکز امیرکبیر) کدوم شرکتا سرویس میدن؟
    الان از خود مخابرات رو دارم که چون شبانه نداره فایده نداره ظاهرا شبکیه هست نمیدونم جای دیگه ای هم هست یا نه شبکیه هم که دیدم اینجا نوشتن جالب نیست کسی دیگه ای هم هست این شرکت رو داشته باشه؟ یا هر شرکتی که روی فیبر بده؟
    بعد قبلا سرعت من از 200 هم رد میشد(از خود مخابرات رو دارم) ولی الان حدود 120 شده کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خـــیــــلـــــی خـــیــــلـــــی خـــیــــلـــــی ممنون که جواب دادید. 2تا سوال دارم:
    1- وضعیت دانلود شبانه از شنبه تا حالا چطوری بوده؟؟ ( از من افتضاح بوده.دو شب وصل نمیشد وقتی هم دیشب وصل شد حداکثر سرعت دانلود 20کیلوبایت بود/1مگ دارم/از نظر نویز هم مشکلی ندارم)
    2- از نظر کم کردن الکی حجم مشکل داشتید یا نه؟؟

موفق باشید.
    1-دانلود شبانه بااین وضع واسه من به صرفه نبوده واسه همین این هفته دانلود شبانه نداشتم . ولی هفته قبلش همین طور که توضیح دادم خیلی نوسان داشت
    2-چنلش که همون چنل مخابرات هست . (فرت و فرت حجم کم میکنه )

4. این کاربر از esisuzuki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان روی فیبر نوری (مثل مرکز امیرکبیر) کدوم شرکتا سرویس میدن؟
    الان از خود مخابرات رو دارم که چون شبانه نداره فایده نداره ظاهرا شبکیه هست نمیدونم جای دیگه ای هم هست یا نه شبکیه هم که دیدم اینجا نوشتن جالب نیست کسی دیگه ای هم هست این شرکت رو داشته باشه؟ یا هر شرکتی که روی فیبر بده؟
    بعد قبلا سرعت من از 200 هم رد میشد(از خود مخابرات رو دارم) ولی الان حدود 120 شده کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
    روی فیبر نوری فقط مخابرات میتونه سرویس بده . شبکیه هم زیر مجموعه از مخابرات هست .
    بله قبلا مخابرات تا 230-240 میرفت .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

1-دانلود شبانه بااین وضع واسه من به صرفه نبوده واسه همین این هفته دانلود شبانه نداشتم . ولی هفته قبلش همین طور که توضیح دادم خیلی نوسان داشت
    2-چنلش که همون چنل مخابرات هست . (فرت و فرت حجم کم میکنه )
    خیلی ممنون
    ما دلمون خوش بود گفتیم این شبکیه خلوته میایم دانلود شبانه حالشو میبریم الان مفت نمیارزه.
    الکی الکی حجم کم میکنه.معلوم نیست چه سیستمی دارن.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یعنی میگید شبکیه نگیریم؟ فعلا از خود مخابرات رو دارم ولی خوب شبانه نداره برا همین گفتم شبکیه بگیرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یعنی میگید شبکیه نگیریم؟ فعلا از خود مخابرات رو دارم ولی خوب شبانه نداره برا همین گفتم شبکیه بگیرم
    من اصلا توصیه نمیکنم.فعلا همون مخابرات رو داشته باشید اعصابتون راحتتره.من هم بخاطر شبانه اومدم که این وعضمون!! رو میبینید :|
    صبر کنید اوضاع که بهتر شد من میام همینجا اعلام میکنم
    این فقط نظر و توصیه ی منه.ممکنه یکی دیگه بدون مشکل از شبکیه سرویس گرفته باشه.
    شاد باشید :-))

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام دوستان برای خط های 531 فلکه فین چی بگیریم؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میتونی از مخابرات بگیری یا شبکیه ( که بچه ها میگن زیر مجوعه مخابرات هست و ظاهرا فعلا کیفیت خوبی نداره)
    من خودمم 531 هستم دنبال جایی هست که شبانه داشته باشه شبکیه داره که به همون دلیل بالا فعلا منصرف شدم

11. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان کاشانی یعنی هیچکی غیر از من این دوستمون از شبکیه سرویس نگرفته؟؟؟؟؟
    آخه اگه کسی سرویس نگرفته پس چرا سرعتمون اینقدر پایینه.حالا اگه 4نفر سرویس داشتن میگفتیم شلوغه سرعت اومده پایین.این چه وعضشه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •