نظرسنجی شبکه ایرانیان تموم شد و نتایجش معلوم شد
جالب اینجاس:
رضا بیشتر از سیروان رای آورده ...
11-رضا یزدانی 1.69% 16973
13-سیروان خسروی 1.59% 15912
نظرسنجی شبکه ایرانیان تموم شد و نتایجش معلوم شد
جالب اینجاس:
رضا بیشتر از سیروان رای آورده ...
11-رضا یزدانی 1.69% 16973
13-سیروان خسروی 1.59% 15912
Last edited by Alireza_SA; 15-11-2011 at 20:54.
نمیدونم رو چه حسابی دارن اسم رضا رو تو این نظرسنجیها رد میکنن !
مگه نظرسنجی انتخاب بهترین خوانندهی پاپ، جای خوانندهی راکه ؟!
کاری با خوب یا بد بودن پاپ و راک ندارم؛ حرفم اینه که جای رضا در کنار بعضی از این خوانندگان نیست ...
البته میدونم رشیدپور به واسطهی علاقهی شخصیش به صدا و موسیقی رضا اسمش رو گذاشته تو نظرسنجیش، ولی هر کس باید تو سبک خودش مورد ارزیابی قرار بگیره
آره واقعا ...
قابل مقایسه نیستن ...
اما همین محبوب تر بودن رضا از سیروان ...
یا مثلا فرزاد فرزین با اون همه ادعایی که تو پاپ داره فقط 2 برابر رضا رای آورده ...
به خود رضا هم باید خرده گرفت که چرا تو آلبومای گروهی همراه پاپی ها شرکت کرده ...
Last edited by Alireza_SA; 15-11-2011 at 21:04.
خب حسابش رو بکنی، رضا هم بین ایرانیا خوب مخاطب جمع کرده ...
حداقل چند هزار تا از این 15 هزار تا، هوادارای فعالش تو صفحهی فیسبوکش هستن که خب با اطلاعرسانی، رأی دادن بهش ...
خیلیا هم اهل فیس نیستن و شبکه رو دیدن ...
من هم امیدوارم دیگه تو آلبوم گروهی نبینمش، ولی خب نمیشه از تأثیر همون تکترک در جذب مخاطب به راحتی گذشت! خیلیا رو میشناسم با کبوتر و به دادم برس علاقهمند شدن به صداش ...
+
یه خبر :
رضا یزدانی ترانه خوان «بیایید کمی تاب بخوریم» می شود
رضا یزدانی از آهنگسازی و خواندن ترانه برای نمایش «بیایید کمی تاب بخوریم» خبر داد.
رضا یزدانی خواننده، نوازنه و آهنگساز در گفت و گو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری سینمای ایران، گفت: قرار است اوایل آذر در یک نمایش که «بیایید کمی تاب بخوریم» نام دارد به کارگردانی آروند دشت آرای حضور داشته باشم و ترانه بخوانم.
وی افزود: آهنگسازی این نمایش نیز برعهده خودم بوده است. در این نمایش رویا تیموریان، طناز طباطبایی، هانیه توسلی، بابک حمیدیان، حمیدرضا رستمی و ... بازی می کنند.
این خواننده خاطر نشان کرد: «بیایید کمی تاب بخوریم» نوشته محمد چرمشیر است که قرار شده است از اوایل آذر ماه در سالن حافظ به روی صحنه برود.
+
یه ریمیکس از آهنگ ساعت 25، به سبک ترنس از آقایی به نام فرزین فرجی !!
نظر خاصی ندارم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: کنسرت هم تا الان تموم شده :(
Last edited by Kurosh; 15-11-2011 at 21:15.
گزارشی از کنسرت رضا یزدانی
اهم اهم .... سلام : دی
ساعت شروع کنسرت 18 بود که خوشبختانه با تاخیر 18:30 شروع شد ... خوشبختانه به این دلیل که ما تونستیم بهش برسیم
ساعت شش و نیم چراغ ها خاموش شد و فقط سن روشن موند ... مازیار احمد پور ، میلاد عدل و .... وارد شدند با تشویق حاضرین هر کدوم سر جای خودشون قرار گرفتن .
اول از همه یه انتقاد بکنم ازشوناونم این بود که هیچ برنامه ای از کارهایی که قرار بود اجرا بشه دست ما ندادن
در نتیجه من ممکنه بعضیاش یادم نیاد و جایی هم نیست که بهش مراجعه کنم و بتونم بگم
بعد از چند دقیقه گروه شروع به نواختن کرد و همچنان همه منتظر رضا یزدانی بودن ...
صدای رضا شنیده شد که آمدهام که سر نهم رو میخوند .... ولی خودش هنوز دیده نمی شد
یه بیت ... دو بیت .... نه خیر انگار تصمیم دارن از پشت صحنه اجرا کنن کنسرت رو : دی
هیجان همه بیشتر میشد و بالاخره ... با همون تیپ خاص خودش روی صحنه اومد و .... صدای تشویق و سوت و جیغ همه بلند شد !
نامردا نمیذاشتن فیلم و عکس بگیریم که : (
قطعه ی اول تموم شد و بعد از تشویق رضا یزدانی سلامی کرد و گفت از آلبوم های قبلی و همچنین آلبوم ساعت فراموشی سلکشنی تهیه کردیم که امشب اجرا می کنیم ...
قطعه ی دوم اگه اشتباه نکنم اتاق یخ زده بود که همزمان باهاش یه انیمیشن پخش میشد که کاراکترش رضا یزدانی بود ... سبک انیمیشن هم بخوام توضیح بدم چیزی شبیه همون عکس پشت کاور ساعت فراموشی بود ... خط خطی : دی
قطعه ی سینما در حالی اجرا شد که قسمت هایی از فیلم هامون ، درباره ی الی ، سنتوری ، مارمولک ، محاکمه در خیابان ، و .... به صورت سیاه و سفید از ال سی دی پخش میشد .
کوچه ملی ، سیم آخر ، کافه نادری ، لاله زار ، ساعت ( فقط یه کمی چای واسه من بریز ) ، تیمارستان ، بانوی من ، حرفهای شخصی ، کارتن خواب ، شمال و .... اجرا شدن .
بعد از اجرای چند قطعه ، گروه صحنه رو ترک کرد و تهیه کننده اومد یه کم تبلیغ اسپانسر ها رو کرد و ... یه کلیپ پخش کردن از یه پسر بچه که یکی از شعر های رضا رو از حفظ میخوند و ... خب بامزه بود ولی چیزی نبود که تو کنسرت پخش شهتو کنسرت امشب هم اومده بود و همه تشویقش کردن و .... خلاصه خوش به حال مامان باباش
بعد از این کلیپ ، گوشه ی سن یه میز و دو تا صندلی لهستانی گذاشتن با دو تا فنجون ... .... " کافـــه نـــادری "
رضا یزدانی هم با سر و وضع جدید ( کت شلوار سفید و موهای بسته ) بقیه ی کنسرت رو اجرا کرد ...
در کل کنسرت خیلی خوبی بود ... نور پردازی ش هم نسبت به بقیه کنسرت هایی که من رفته بودم خیلی حرفه ای و خوب بود .
البته به جز اون مواقعی که نور رو صاف مینداختن تو چشم ما
کامبیز دیرباز ، اندیشه فولادوند ، مهدی ایوبی ، علیرضا بذرافشان ، میلاد کی مرام و ... هم در کنسرت حضور داشتن .
دیگه ... همین ها فعلا یادم اومد
Last edited by Miss Artemis; 16-11-2011 at 01:59.
سری اول عکسهای کنسرت دیشب ...
پ.ن: هیوا جان ممنون از گزارش، فقط میگن یه بروشوری توزیع شده، تو چیزی ندیدی؟!
پ.ن 2: از دوستان شنیدم آهنگ آخر داغ بوده ... چه حسن ختامی؛ البته خیلیا گله داشتن که باید با خلیج فارس تموم میکرد کنسرت رو ...
این خلیج فارس به شدت آهنگ حماسی و خاصیه! با عصبانیت تمام میخونه این ترانه رو! جوری که مو بر بدن آدم سیخ میشه!
یه سورپرایز دارم براتون از این خلیج فارس، که تو پستهای بعدی میذارم ...
Last edited by Kurosh; 16-11-2011 at 13:43.
13 تا عکس به پست قبلی اضافه شد، بقیهی عکسا هم ضمیمهی این پست کردم ...
اما ...
سورپرایز خلیج فارس هم، کلیپی است از اجرای این آهنگ در تلویزیون، شب عید، برنامهی فرزاد حسنی ...
یکی از بزرگترین تابوشکنیهای تاریخ TV ...
همون سولوی گیتار آهنگ واسه 10 سال ضرغامی کافی است![]()
کیفیت بالایی نداره، ضبط هم استودیویی نبوده و ایراداتی داره، اما باز خالی از لطف نیست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیصبرانه منتظر ضبط و تنظیم حرفهای آهنگ برای انتشار در آلبوم هستم ...
این اجرا به خاطر شرایط خاصش که در تلویزیون بوده، اون عصبانیتی که ازش حرف میزدم رو خیلی در خودش نداره، اما تو اجرای اریکه ایرانیانش با یه خشمی آهنگو خونده که مردم همه پا شدن وایسادن تا آخر آهنگ : دی
تو مصاحبهاش هم گفته بود، سر همچین موضوعی نمیشه با صدای ملایم برخورد کرد !
جا داره یادی هم بکنیم از یغمای عزیز، بابت این شعر معرکه که به سفارش رضا سرود ...
اتفاقا واسه اولین بار دیدم آزاد بود ......نامردا نمیذاشتن فیلم و عکس بگیریم که : (
من تقریبا همشو اچ دی فیلم گرفتم .... کسی چیزی نگفت
امید جان حجم کلیپا چقدره ؟!
من با ویواز که HD فیلمبرداری میکنم، هر دقیقه حدود 100 مگ حجمش میشه ...
اگه تو این مایهها باشه که خب نه امکان آپلودش واسه تو هست، نه دانلودش واسه بچهها ...
فکر کنم بهترین کار این باشه که زحمت بکشی همهاش رو یه DVD (یا بیشتر) بکنی و واسه بچهها ارسال کنی ...
یا اگه تکتک زحمتت میشد، فقط واسه من بفرستی، من بفرستم واسه بچهها ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)