تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 35 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 349

نام تاپيک: تمام مباحث مربوط به نرم افزار Steam ، آموزش ،اخبار ، لیست کاربران P30 World و ...

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

یه سوال دیگه.اولا ممنون بابت پاسخ اول. خریداری کردم .

حالا یه فروشگاهی هست بک آپ بازی رو میفروشه.بک آپ یعنی همون فایلهایی بازی که من باید دانلود کنم که مثلا 4 روز طول میکشه؟ اگر بک آپ modern warfare aw رو بخرم بریزم تو استیم دیگه همون موقع بازی میکنم؟

خواهش می‌كنم...

.. بله، كم و بيش!

شما در ابتدا كه بازی رو با استيم دان‌لود می‌كنيد... و بعد از دان‌لود كامل هم، بازی كه قابل اجرا شد... شما می‌تونيد با خود كلاينت استيم بك-آپ بگيريد و جايی آرشيو كنيد و در آينده ازش استفاده كنيد...

.. به اين طريق كه اگر بازی رو پاك كرديد، يا استيم رو، يا اصلا ويندوز رو! بعد شما می‌تونيد دوباره با خود كلاينت استيم اون بك‌-آپ رو استفاده كنيد... اما اين‌جا بايد از سيستم Restore استيم استفاده كنيد... بك-آپ و رستور هم از منوی استيم قابل دسترسی هستند.

بله، بعد از ريختن بك‌-آپ در استيم... شما می‌تونيد به راحتی بازی كنيد.

يك راه ساده‌تر پشتيبان گرفتن در صورتی كه تمايل به استفاده از ديسك‌های بك-آپ نباشيد اين هست كه از خود پوشه بازی (به علاوه فايل‌ appmanifest با پسوند acf كپی بگيريد (يا از كل پوشه SteamApps) و بعد دوباره اون رو به سر جاش برگردونيد... اين بيشتر موقع‌ی، است كه بازی نصب شده باشه و قابل اجرا باشه...

.. من خودم سيستم Backup و Restore رو بيشتر ترجيح می‌دم.

موفق باشيد.
    Last edited by - Saman -; 13-03-2015 at 09:36.

2. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بازم تشکر اما د رمورد پرسرعترین سرور استیم به ایران.همونطور که میدونید استیم تو ایران سرور دانلود نداره در قسمت download region چه کشوری رو انتخاب کنم که پرسرعترین برای دانلود از تهران باشه؟

چون اینترنت من وقتی هر سروری داخل تهران باشه فول اسپیده. و ایران هم همینطور اما وقتی سرور در کشورهای خارجی باشه 90% از کل اسپید دانلود میکنه یا کمتر مثلا فولش 246 تاست اما 90% با 220 تا مثلا بعضی وقتها 170 کیلوبایت و پایینتر هم میاد.

بهترین انتخاب سرور download region کدوم کشور برای دانلود از تهران ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بازم تشکر اما د رمورد پرسرعترین سرور استیم به ایران.همونطور که میدونید استیم تو ایران سرور دانلود نداره در قسمت download region چه کشوری رو انتخاب کنم که پرسرعترین برای دانلود از تهران باشه؟

چون اینترنت من وقتی هر سروری داخل تهران باشه فول اسپیده. و ایران هم همینطور اما وقتی سرور در کشورهای خارجی باشه 90% از کل اسپید دانلود میکنه یا کمتر مثلا فولش 246 تاست اما 90% با 220 تا مثلا بعضی وقتها 170 کیلوبایت و پایینتر هم میاد.

خواهش می‌كنم...

.. نه استيم در ايران سرور نداره متاسفانه، اما اميدوارم كه روزی داشته باشه!

در اون مورد واقعا نظر خاصی ندارم... چون اول خيلی بسته به خود استيم، بعد به اينترنت خود شماست و در آخر هم خط‌ی، كه استفاده می‌كنيد... خود من روی يك‌ی، از سرورهای آلمان قرار دادم و سرعت هم به نسبت خوبه... واقعا تفاوت‌ی، با سرور نزديك‌تر، مثلا امارات نداره.

اما اين‌طور كه می‌گيد، من توصيه می‌كنم روی امارات (UAE) قرار بديد كه نزديك‌تر (و سريع‌تر) به كشور ماست، يا بهتر اين‌ه كه روی سرورهای مختلف اروپايی هم امتحان كنيد و در نهايت يك سرور رو انتخاب كنيد.

موفق باشيد!

5. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من بعد از کلی آزمون و خطا بیشتر از چند ماهه که روی UK - Manchester هست و همیشه بهترین سرعت رو داشتم و هیچوقت افت سرعت نداشتم

7. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان از چند روز پیش تمامی گیفت های روسی بصورت کامل ریجن لاک شدن،الان برای دانلود و بازی کردن هم نیاز به آی پی روسی هست. (این تغییر برای گیفت های بقیه ریجن های ارزون مثل برزیل،اندونزی،مالزی و ... هم اعمال شده )
    +
    فروشنده های (دلال ها ) داخلی هم که.....
    دارن بازی های ریجن فری یا Row رو با قیمت منصفانه "هر دلار 4000 تومن" میفروشن... واقعا نمیدونم چی بگم.

بهترین راه الان برای خرید بازی اینه که یا یه فروشنده منصف گیر بیارید که از استور کانادا یا ژاپن استفاده کنه (بازی های توی این 2 تا استور بین 10 تا 25% ارزون تر استور آمریکا هستن )،یا اینکه اول خودتون استیم والت + مارکت رو فعال کنید و ترجیحا کشور رو بزارید روی کانادا (برای خرید آی پی کانادا لازم دارید ) و بعد از دفعه اول برای شارژ والت کلید های Counter Strike GO رو بخرید و ـوی مارکت بفروشید.
    فروشنده های داخلی هر کلید رو میدن 6000 تومن،با فروش هر کلید هم حدود 2.10 تا 2.40 دلار آمریکا گیرتون میاد،با 60 هزارتومن میتونید والت رو بین 22 تا 25 دلار شارژ کنید (که در میاد دلاری کمتر از 3000 تومن )
    steamtrades.com هم هست که میتونید همون کلید ها رو مستقیم با بازی ترید کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=any&category_730_TournamentTeam[]=any&category_730_Weapon[]=any&appid=730

9. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام و خسته نباشین
    آقا ما اصلا در زمینه ی کرک کردن و اینجور مسائل شانس نداریم و همیشه یک جای کارمون می لنگه الان به من بگین من که می خام آنلاین بازی کنم آیا برای بازی (ارجینال و همراه با سی دی کی) باید از چه نم افزار هایی استفاده کنم -من الان استیم رو روی سیستمم نصب دارم و راحت باز می شه !
    آیا همین کافی هست و نرم افزاری دیگه نمی خاد (به فرض داشتن سی دی کی ) لطفا درست و درمون راهنمایی کنین -ما حرفه ایی نیستیم مثل شما)!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

^ اول شما بگيد كه چه بازی رو می‌خوايد كه آنلاين بازی كنيد؟! شايد اين بازی مورد نظر شما اصلا در استيم نباشه...

.. بعد در جواب سوال شما بايد بگم كه خير... استيم خودش به تنهايی كافی هست، چون از سيستم مخصوص خودش استفاده می‌كنه و DRM مخصوص خودش رو هم داره، بنابراين نياز به كراك و غيره نيست. فقط شما بايد برای نصب استيم، دانلود بازی و وارد شدن به اكانت‌تون بايد به اينترنت متصل باشيد.

می‌تونيد پست اول همين تايپيك رو برای كسب اطلاعات بيشتر مطالعه كنيد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    من گیفت کارت 20دولاری گرفتم...فقت مشکلم اینجاست که با آی پی آمریکا وارد نکردمش...الان 20دولار تو اکانتم ثبت شده .. ولی هر بازی که میخام بگیرم این ارورو میده....ممنون میشم راهنماییم کنین...
    There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance

13. این کاربر از sniper_A_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من گیفت کارت 20دولاری گرفتم...فقت مشکلم اینجاست که با آی پی آمریکا وارد نکردمش...الان 20دولار تو اکانتم ثبت شده .. ولی هر بازی که میخام بگیرم این ارورو میده....ممنون میشم راهنماییم کنین...
    There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance

سلام...

.. پس شما با IP ايران وارد كرديد كد رو؟! بسيار بهتر بود كه با IP آمريكا وارد می‌كرديد... اما شما بيايد و اينكار رو انجام بديد...

.. با IP آمريكا وارد استور بشيد و بازی مورد نظر خودتون رو به سبد خريد اضافه كرده و در نهايت Check Out كنيد... ببينيد در مرحله پايانی خريد باز هم اين پيام خطا رو دريافت می‌كنيد يا خير.

اگر دريافت نكرديد كه هيچ! اما اگر دزيافت كرديد، من فكر می‌كنم شما پول موحود در اكانت‌تون رو تنها می‌تونيد در ماركت خرج كنيد...

.. توجه داشته باشيد كه اگر دوباره خواستيد كد استيم والت رو وارد كنيد، بهتر هست كه با يك IP آمريكا باشيد، در غير اين صورت در بعد با مشكل برخورد خواهيد كرد و در نظر داشته باشيد كه استيم بسيار به IP آدرس‌ها حساس است!

اميدوارم كه مشكل‌تون برطرف بشه...

.. موفق باشيد!
    Last edited by - Saman -; 02-04-2015 at 19:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام ، آقا کسی هست بازی های استیم بک آپشون رو بفروشه ؟ تو تهرانم باشه که سریع بهم برسه ؟ مقسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •