توی این لینک توضیح مفصل داده واسه تک تک Skill ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این لینک توضیح مفصل داده واسه تک تک Skill ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه انگلیسی میخواستم که اون ادرس شما هم لازم نبود و میشد از روی خودشون هم فهمید .
اگه کسی میتونه فارسی توضیحشون بده . این کار خیلی کمک میکنه برا انتخاب درستشون . این مشکل خیلیهارو حل میکنه
یعنی اگر اکانتو منتقل کنیم باید از صفر شروع کرد؟
ممنون به خاطر توضیحات.
اون اکانت توی سرور اروپاتونو نمیشه انتقال داد اگر تصمیم دارید بیایید آمریکا باید اکانت جدید بسازید.
يعني نيمخواد بازي رو از اول دانلود كرد ؟؟؟
کسی بلد نیست توضیح فارسی اونایی که خواستم رو ؟؟؟
لااقل چند تایی رو به انتخاب خودش
ضمنا اون قضیه اکانت تست چیه . دانلودیه ؟ با اینیکه بازی میکنیم نمیشه؟ بیشتر توضیح بدید . چقدر حجمشه ...
چرا باید بازی مربوط به سرور NA رو دانلود کنید نمیشه با فایل بازی سرور اروپا توی سرور آمریکا لاگین کنید.
بله اکانت تست دانلودیه و حدودا 4 گیگ حجمشه و با اینی که دارید بازی میکنید نمیشه
سعی میکنم براتون بنویسم منتها وقت نمیکنم ولی حتما اینکارو میکنم.
1:برای تعمیر به کار میره منتها با درصد خیلی کم و بیشتر روی تانکهای Light و Medium کاربرد داره که برای زنده موندن نیاز به حرکت مداوم و در صورت Track شدن تعمیر زودتر رو دارن
2:درصد مخفی موندن تانک از دید دشمن رو زیادتر میکنه و بیشتر رو تانکهای Arty کاربرد داره
3:وقتی تانک آتیش میگیره به نسبت هر تانک مدت زمان معینی طول میکشه که تانک خاموش بشه با نصب این میتونید اون مدت زمان رو کم کنید و بیشتر رو تانکهایی کاربرد داره که زود آتیش میگیرن
4:وقتی روی همه ی خدمه های یک تانک قرار بگیره وبعد از 100% شدن همه ی Skill ها رو 5% کاراییشونو بیشتر میکنه
5:رو کماندر سوار میشه و با اپگرید خودش دیگر اسکیل ها رو هم به نسبت مشخص آپگرید میکنه
6:---------------
7:این اسکیل وقتی کاربرد داره که یکی از خدمه هات بمیره اونوقت Commander جاشو پر میکنه و به جای اون کار انجام میده
8:وقتی روی تانک دشمن Zoom میکنی اون تانک اگر مثلا موتورش خورده با عکس بهت نشون میده که موتورش خورده یا مثلا اگر گانش خورده عکس گان نشون میده و متوجه میشی که اون تانک چشه
9:وقتی 100% بشه و وقتی تانکتون واسه دشمن روشن بشه یه چراغ بالا سرتون روشن میشه که شما رو آگاه میکنه
10:بالا بردن قدرت سیگنال برای زودتر روشن شدن تانکهای دشمن
12:سیگنال رادیویی تانک رو افزایش میده
13:کمک میکنه که شما دوستاتون رو در تمامی نقاط نقشه ببینید و کسی رو گم نکنید
14:خیلی جالبه این اسکیل کارش اینجوریه که تانکی که دوتا لودر داشته باشه مثلا شما تیر AP رو شلیک میکنید بعد بلافاصله میایید کلید 2 رو میزنید همون لحظه تیر گلدیتون لود شده .
15:کمک میکنه که کمتر ammo rack بشید
16:قدرت مانور تانکهای سنگین رو بیشتر میکنه
17:کمک میکنه که تانک های دیگه ای رو که در حال حرکت هستن رو با دقت بیشتری بزنید
18:کمک میکنه تانکتون به میزان معینی کمتر دچار آتش سوزی بشه
19:دور درجای تانکتون رو بیشتر میکنه مخصوصا T34 و تانکهای ARTY
20:کمک میکنه که تانکهای دشمن رو به میزان مدت معینی زودتر از اونها ببینید
21:کمک میکنه که Gun تانکتون مقاومت بیشتری داشته باشه و کمتر دمیج بخوره
22:سرعت چرخش turet تانکتون رو بیشتر میکنه
خیلی خیلی ممنون داداش . خیلی کمکم کرد .
فقط یه سوال در مورد brothers in arms : اگه اینو فقط برای یکی از خدمه انتخاب بکنم و برا بقیه چیزای دیگه اونوقت یعنی اون یدونه به باد رفت و تاثیر نداره . ضمنا اگه یکی رو اشتباهی انتخاب کنیم نمیشه عوض کنیم . من یادمه خیلی وقت پیش عوض کردم و بعد دیگه نتونستم . نمیدونم شانسی کردم یا چیز دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)