پس تو اصلا بازیو درک نکردی.جو بازی سراسر تفریح نه خشونت . هیتمن یا گاد اف وار نیست که برادر .
پس تو اصلا بازیو درک نکردی.جو بازی سراسر تفریح نه خشونت . هیتمن یا گاد اف وار نیست که برادر .
برادر درک کردم! بازی مفرحی هست ولی خیلی هم خشنه . شما چطور خشونتی تو این بازی ندیدی؟
هیتمن و که من بخاطر ارادتی که به مامور 47 دارم شخصیتم و اون شکلی کردم ! ولی کلا میگم به این بازی بیشتر یه شخصیت مرد بی اعصاب میخوره!![]()
شخصیت این بازی باید مرد باشه یه بار دیگه مرحله ها رو برو فیلماشم با دقت ببین می فهمی چرا باید مرد باشه(مخصوصا مرحله trojan whores)
بایدی درکار نیست شما خودت فیلماشو بادقت نگاه کن. نیازی نیست یه بار دیگه مرحله هارو بری توی مپ دنبال جراح پلاستیک بگری میشه شخصیتو مرد کرد. درضمن اون مرحله تروجان هور بجای اینکه به تو شلیک کنه به رفیقت شلیک میکنه همین.
اگه بایدی در کار بود سازنده ها نمیزاشتن شخصیتت رو زن بسازیشخصیت این بازی باید مرد باشه یه بار دیگه مرحله ها رو برو فیلماشم با دقت ببین می فهمی چرا باید مرد باشه(مخصوصا مرحله trojan whores)
اتفاقا منم خیلی دوس دارم شخصیت اصلی بازی یه زن باشه.
اما یه زنی که قیافش خشن باشه تو مایه های Rayne تو بازی خدا بیامرز Blood Rayne
اما اولین بار مامور 47 رو ساختم چون احساس کنم دارم نسخه ی جدید هیتمن رو بازی میکنم خیلی دلم تنگ شده براش
حالام که یه مرد خشن
و بعدش یه زن خشن
من واسه شوخی گفتم نه من عقده ی این چیزارو ندارم ... مثیکه به بعضیا برخورد![]()
داداش هر چی عشقت میکشه بساز به من چه اصلا![]()
بببینید این بازیه فقط fun توش هس...خشونتش بچگونس ! (واسه بچه ی بالایی(آواتار))![]()
میگم فیلم اون مرحله رو بادقت ببین برای همینه که منظورو بیگیری
در ضمن اگه به مرحله های بازی دقت کنی مسخره می شه شخصیت زن باشه
توی مراحل فرعی توی saints book یکی از مراحلشه که باید لخت بریم توی خیابون و به مردم شوک وارد کنیم اونا هم بدشون میاد و فوحش میدند و فرار میکنند!!!!!!!! حالا فکر کن زن باشهمن که به شخصه بدم نمیاد
در ضمن مرحله ای که جای فرماندهstag می شیم و یا مرحله ایکه با لباس روحانی josh رو از پایگاه stag بیرون میاریم مسخره میشه اگه زن باشیم...........................
حالا از این حرفا گذشته چرا می زنین؟ چرا دعواتون میاد؟
کسی می دونه مسیر سیو بازی کجاست توی ویندوز 7؟
C:\Users\3Dmajid\AppData\Local\SKIDROW
3Dmajid همون یوزر ویندوزه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)