می دونید مشکل چیه؟به نظر من اصلا یه بازی shooter خوب نیست.کرایسیس حد اقل شوتر خوبی بود اگه مشکل هم داشت.مثلا Far cry3 هم شوتر خوبی نبود به نظرم.ولی جنبه adventure ایش کاملا این نقص رو پوشونده بود و گرافیک خوبی هم داشت.کلا ادم سر گرم می شد.چون تقریبا open world هم بود.مترو رو هر کاریش می کنم یه جاش می لنگه! نه شوتر خوبیه به نظرم نه ادونچره.نه گرافیک انچنانی داره.داستانش هم نهایت بشه گفت معمولیه.چیز گیزایی نیست ادم بخواد ببینه اخرش چی می شه و ادامه بده.مثلا یه بازی مثل black ops 2 من خودم هی بازی می کردم ببینم چی می شه و داستان رو دنبال می کردم.با اینکه گرافیکش از نسخه قبلی هم به نظرم بدتر بود و گیم پلیش هم تکراری.در کل نمی گم مترو بازی خیلی افتضاحیه.ولی معمولیه.شاید من باهاش حال نکردم
راستی persian-swag. اره من با hp 6070 دارم بازی می کنم.اتفاقا روی High بازی می کنم و اولاش رو رو very high می رفتم.چون این بازی کلا رو کارتهای ati خوب اجرا نمی شه انگار.تازه اپدیت کردم درست شد.تازه گویا مشکل کرک هم نیست و دست گل خود سازنده است! فقط ssao رو tesselation رو off کردم.چون خیلی فریم رو پایین می اره.تسلیشن هم چند دقیقه ان کردم اونقدر تاثیر محسوسی نداره.حتی تو سایتهای دیگه هم چک می کرم که با عکس مقایسه کرده بودن تقریبا هیچ فرق محسوسی نداشت.البته یه کم که تاثیر داره.ولی به نظرم tomb raider تاثیر تسلیشنش بیشتر بود.من در مورد نور پردازی و سایه زنی و... اش مشکل ندارم.بیشتر با تکسچرش مشکل دارم.اصلا هیچ چیش طبیعی نیست.یعنی یه جورایی در حد dishonored ! ولی انصافا نور پردازیش خیلی خوبه.مخصوصا داخل مترو.اینو قبول دارم.جونوراشم که بد جور رو اعصابن.گیر بدن دیگه ول نمی کنن.عین روانیا فقط مشت می زنن بهت.ولم نمی کنن!

جواب بصورت نقل قول

... بهترین گیم پلی شوتر بازی رو توی فارکرای دیدم ... اسلحه ها و تیر اندازیش واقعا عالی و لذت بخش بود ... خیلی طبیعی بود.