تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 46 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 453

نام تاپيک: Metro: Last Light

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

می دونید مشکل چیه؟به نظر من اصلا یه بازی shooter خوب نیست.کرایسیس حد اقل شوتر خوبی بود اگه مشکل هم داشت.مثلا Far cry3 هم شوتر خوبی نبود به نظرم.ولی جنبه adventure ایش کاملا این نقص رو پوشونده بود و گرافیک خوبی هم داشت.کلا ادم سر گرم می شد.چون تقریبا open world هم بود.مترو رو هر کاریش می کنم یه جاش می لنگه! نه شوتر خوبیه به نظرم نه ادونچره.نه گرافیک انچنانی داره.داستانش هم نهایت بشه گفت معمولیه.چیز گیزایی نیست ادم بخواد ببینه اخرش چی می شه و ادامه بده.مثلا یه بازی مثل black ops 2 من خودم هی بازی می کردم ببینم چی می شه و داستان رو دنبال می کردم.با اینکه گرافیکش از نسخه قبلی هم به نظرم بدتر بود و گیم پلیش هم تکراری.در کل نمی گم مترو بازی خیلی افتضاحیه.ولی معمولیه.شاید من باهاش حال نکردم
    راستی persian-swag. اره من با hp 6070 دارم بازی می کنم.اتفاقا روی High بازی می کنم و اولاش رو رو very high می رفتم.چون این بازی کلا رو کارتهای ati خوب اجرا نمی شه انگار.تازه اپدیت کردم درست شد.تازه گویا مشکل کرک هم نیست و دست گل خود سازنده است! فقط ssao رو tesselation رو off کردم.چون خیلی فریم رو پایین می اره.تسلیشن هم چند دقیقه ان کردم اونقدر تاثیر محسوسی نداره.حتی تو سایتهای دیگه هم چک می کرم که با عکس مقایسه کرده بودن تقریبا هیچ فرق محسوسی نداشت.البته یه کم که تاثیر داره.ولی به نظرم tomb raider تاثیر تسلیشنش بیشتر بود.من در مورد نور پردازی و سایه زنی و... اش مشکل ندارم.بیشتر با تکسچرش مشکل دارم.اصلا هیچ چیش طبیعی نیست.یعنی یه جورایی در حد dishonored ! ولی انصافا نور پردازیش خیلی خوبه.مخصوصا داخل مترو.اینو قبول دارم.جونوراشم که بد جور رو اعصابن.گیر بدن دیگه ول نمی کنن.عین روانیا فقط مشت می زنن بهت.ولم نمی کنن!

2. 3 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

4 تا آپدیت داره خوب وقتی آپدیت نکردی معلومه که تجربه بدی میشه !
    لینکشو با کرک Reloaded گذاشته بودم !

4. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

می دونید مشکل چیه؟به نظر من اصلا یه بازی shooter خوب نیست.کرایسیس حد اقل شوتر خوبی بود اگه مشکل هم داشت.مثلا Far cry3 هم شوتر خوبی نبود به نظرم.ولی جنبه adventure ایش کاملا این نقص رو پوشونده بود و گرافیک خوبی هم داشت.کلا ادم سر گرم می شد.چون تقریبا open world هم بود.مترو رو هر کاریش می کنم یه جاش می لنگه! نه شوتر خوبیه به نظرم نه ادونچره.نه گرافیک انچنانی داره.داستانش هم نهایت بشه گفت معمولیه.چیز گیزایی نیست ادم بخواد ببینه اخرش چی می شه و ادامه بده.
    شوترش نسبت به مخفی کاریش خیلی بهتره و بیشتر حال میده. در کل به نظر من شوتر بودن بازی خوب طراحی شده ولی به دلیل دشمن های احمق نمیشه از بازی لذت کافی برد.
    من خیلی جاها همه رو کشتم بعد کلی گشتم دیدم یکی دو نفر یه گوشه زندن و عین خیالشون نیس !! یا حتی جلوی چشم یکی یکیو کشتم و اصلا عکس العمل نشون نداد
    به نظرم اگه هوش مصنوعی خوبی داشت روند شوتری بازی هم خوب میشد.
    فارکرای شوتر خوبی نبود ؟ ... بهترین گیم پلی شوتر بازی رو توی فارکرای دیدم ... اسلحه ها و تیر اندازیش واقعا عالی و لذت بخش بود ... خیلی طبیعی بود.

در مورد حرفات با مترو موافقم ... به نظرم مترو گیر کرده بین سبکا و نتونسته خودشو پیدا کنه که دلیلش بی تجربگی سازنده ها و گیم دیزاینرهاش بوده.

6. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه مقدار کمی از بازی Metro Last Light رو بازی کردم و دیدم اینجوری نمیشه که هیچی از داستان نسخه قبلی و شخصیت ها ندونم
    خلاصه شروع کردم به بازی کردن نسخه قبلیش یعنی Metro 2033

Metro 2033 رو همین الان تموم کردم و باید بگم بازی خیلی خیلی عالی بود اصلا باورم نمیشه تا این حد رو بازیشون کار کرده باشن
    سال 2010 به خاطر بدگویی چندتا نوب نرفتم سمت بازی و الان میفهمم چه بازی رو از دست داده بودم

کسی که از این بازی بد میگه مشخصه کلا سبک اکشن اول شخص دوست ندارم
    من بازی های COD و BF رو خیلی دوست دارم اما Metro 2033 یه سر و گردن از اینا بالا تر بود هم از نظر گیم پلی هم اتمسفر جذاب بازی

درکل Metro 2033 رو بخوام خلاصه بگم
    1- گرافیک و اتمسفر منحصر به فرد و عالی
    2- صدا گذاری فوق العاده
    3- گیم پلی خیلی عالی
    4- هوش مصنوعی عالی (نسخه دومش رو بعضی ها میگن هوش مصنوعیش بده! اما این نسخه اش که عالی بود)
    5- داستان خیلی عالی (درکل داستانش خیلی پیچیده نبود اما خیلی عالی روایت شده بود)
    6- وسواس زیاد سازنده ها رو تک تک قسمت های بازی

امتیاز کلی به
    Metro 2033 = 9.2

Metro Last Light رو هنوز خیلی جلو نرفتم اما احتمالا اینم باید مثل نسخه قبلیش عالی باشه

8. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه اپدیتم مال reloaded ه.مشکل فریم ندارم.گرافیک بازی که با آپدیت تغییر نمی کنه!همینه که هست

فار کرای هم شوتریش بد نبود.ولی خیلی هم عالی نبود.حد اقل برای من.اونم تفنگهاش مخصوصا اصلا جذاب نبود.هر چند با آپگرید بهتر می شدن.ولی مثلا شوتر کرایسیس یا fps های معروف کجا و اون کجا!بیشتر ادونچر بود

مقایسه cod , btf , ... با مترو خیلی درست نیست.کلا اینا تو فضاهای متفاوتیند.اونا کاملا جنگیند و از نظر شوتری اصلا قابل مقایسه نیستند با مترو!خدا رو شکر از اواسط بازی تفنگهاش یه کم بهتر شد.وگرنه با اون تفنگ اصلیش(که تو ورژن قبلم بود.اسمش نمی دونم چیه.همون که از بقل خشاب می خوره به صورت افقی) اصلا نمی تونستم ادامه بدم!واقعا حالم بهم می خوره ازش!به نظر من 60-70 در صد شوتر خوب بودن به تفنگه

به هر حال دیگه بحث نکنیم.خیلیا خوششون میاد از این بازی.من با هیچکدومش حال نکردم.تا حد زیادی هم سلیقه ایه.رو سلیقه که نمی شه بحث کرد.نوش جون اونایی که حال می کنن باهاش!

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه نکته خیلی مهم در مورد بازی

آپدیت 1.0.0.2 رو اصلا نریزید!
    این آپدیت نور پردازی بازی رو داغون میکنه و دلیل اینکه بعضی ها میگن گرافیک بازی خوب نیست هم همینه که این آپدیت رو ریختن و متوجه نشدن که این
    آپدیت 1.0.0.2 چه بلایی سر نور پردازی بازی میاره

از اونجایی که من قبلا تریلرهای بازی رو دیده بودم متوجه تغییر عجیبی تو یکی از قسمت های بازی شدم و حدسم هم درست بود! نور پردازی بازی با
    این آپدیت 1.0.0.2 مشکل پیدا میکنه و تاریک و غیر طبیعی میشه تو بعضی جاها!

من دوتا عکس از تفاوت یکی از صحنه های بازی با آپدیت 2 و بدون آپدیت میذارم تا ببینید
    البته تفاوت های فاحش تر از این صحنه هم بود اما من این یکی رو میذارم و بقیه اش رو خودتون تست کنید.

عکس اول بازی بدون آپدیت 1.0.0.2

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس دوم بازی با آپدیت 1.0.0.2

همونطور که می بینید گند خورده به نور پردازی بازی اکثر صحنه هایی که باید یکم تاریک می بود کاملا به صورت غیر طبیعی تاریک شده

حتما تست کنید و نتیجه هاشو بگید که این آپدیت 1.0.0.2 چه بلایی سر نور پردازی بازی میاره

کلا نور پردازی تمام محیط های نسبتا تاریک با آپدیت 1.0.0.2 افتضاح میشه

12. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

نه تنها آپدیت بلکه خود بازی هم روی بعضی سیستم ها درست اجرا نمیشه و نور مانند هاله هست !
    ربطی به اینی که شما گذاشتنی نداره !
    من با همین آپدیت دوم بیشتر بازی رو رفتم عالی بود !

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه تنها آپدیت بلکه خود بازی هم روی بعضی سیستم ها درست اجرا نمیشه و نور مانند هاله هست !
    ربطی به اینی که شما گذاشتنی نداره !
    من با همین آپدیت دوم بیشتر بازی رو رفتم عالی بود !
    اون بحث خراب بودن دود و آتیش و ... ربطی به این موضوع نداره

شما این مشکل خراب شدن نور پردازی بازی بعد از آپدیت 1.0.0.2 رو متوجه نشدی چون قبلا تریلرهای بازی رو احتمالا ندیده بودی
    الان خودت برو تریلر این قسمت از بازی رو تو یوتوب ببین و بعدش مقایسه کن! ببین چقدر تفاوت می بینی

عکسهای بیشتری میذارم به زودی که بهتر بودن نور پردازی بازی بدون آپدیت 1.0.0.2 مشخص کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عکسهای جدید تفاوت بین بازی با آپدیت 1.0.0.2 و بازی بدون آپدیت

بدون آپدیت 1.0.0.2

با آپدیت 1.0.0.2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ارزش خریدیا دانلود داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •