تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 55 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 547

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در کل خرید دوربینهای هارد دیسکی رو توصیه نمیکنم. جون بیش از حد به جابجایی حساس اند و بشدت در معرض خرابیهای زودرس
    هستند. کافیه یکبار دوربین روشم باشه از فاصله کمی به رمین(البته نه زمین خیلی سفت!)بخوره. تقریبا باید از هارد دوربین قطع
    امید کرد.
    سلام.1.هاردهای این دوربینها دارای انتی شاکanti shock and anti drop sensor هستنند 2.قیمت هارد دارها کمی بالاتره اما به صرفه ترند.3.توی مدلای فول اچ دی که rate 24mbit/secیا بیشتر میشه یا هارد دیسکی بخرید یا 1مموری اوریجینالSd memory class 6 or class10..lexar or Sandiskوگرنه موقع بخش دچار مشگل میشه فیلمتون.

2. این کاربر از rex-sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام ...میخوام یه دوربین فیلمبرداری برای کاربرد شخصی بخرم که تا 2-3سال جوابگو باشه از جهت تکنولوژی تا حدی.
    کیفیت فیلمبرداری مهمه اینکه در شب هم بشه فیلمبرداری کرد. واسه عکس یه دوربین دیجیتال کانن دارم و راضیم
    قیمت کمتر از 450000 .

لطفا راهنمایی کنید
    دوست من بهیچ عنوان وابدا سمت دوربین فیلمبرداری غیر از فول HD 1080 progressive 30/50 frame/secنرو اگه کیفیت خوب فیلم(نه خیلی خوب اما بهتراز دوربینای 500-600تومنی معمولی)مد نظرته Lumix fz or canon sx30 or Fuji hs20بگیر.حدود700تومنن فکر میکنم.البته حتما حتما مموری کلاس 10 براش بگیر.کیفیت 2برابر نسبت به دوربینای فیلمبرداریه هم قیمت رو تضمین میکنم.چون خود من قربانی SR-82 SONYشدم(780.000تومن2-3سال بیش)کیفیت canon A620 قیمت290.000ت بسیار بهتر بود.شاد باشید

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

محبت کردین . مرسی

5. این کاربر از S@B@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من دوربین wx7 دارم با توجه به مشکلاتی که در زمینه فیلم بردارش دارم کیفیتش خوبه منتهی وقتی تبدیل میشه دچار افت شدید کیفیت میشه ظاهرا راه حلی هم وجود نداره من میخام این دوربین را جایگزین دوربین دیگخ ای کنم تا صقف 500 اما این مشکلو نداشته باشه
    سلام.LUMIX tz20 or fzبا فرمتAVCHDفیلم میگیرن و بصورت واقعی1080*1920p نه 1440*1080 یا1920*1080i.(interlace.که تمام سونی ها تا رنج2.000.000تومن اینترلیس هستن نه بروگرسیو.AVCHDالان دیگه روی اکثر تلویزیونا بخش میشه

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

قدر اقا Hamed Dcرو بدونید که برای همه وقت میزارن بی توقع..

7. این کاربر از rex-sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام.1.هاردهای این دوربینها دارای انتی شاکanti shock and anti drop sensor هستنند 2.قیمت هارد دارها کمی بالاتره اما به صرفه ترند.3.توی مدلای فول اچ دی که rate 24mbit/secیا بیشتر میشه یا هارد دیسکی بخرید یا 1مموری اوریجینالSd memory class 6 or class10..lexar or Sandiskوگرنه موقع بخش دچار مشگل میشه فیلمتون.
    سلام.
    دوست خوبم، اگر موضوع انتی شوک هارد رو برای عدم بروز مشکل قبول کنیم، باز هم معایبی این دوربینهای هارذ
    دیسکی رو تهدیدی میکنه. در برخی سایتها(اسمشون متاسفانه یادم نیست!)از اثر صدای هارد بر روی فیلم صحبت
    به میان امده. حتی با جزئی حساب کردن این مورد هم باز این ذوربیتها دارای معایبی هستند. یکی از اونها سرعت نقل
    و انتفال هست که دوربینها مجهز به حافظه فلش بدلیل عدم برخورداری از هد و موتور و سایر ادوات سخت افزاری
    داخلی، سرعتی به مراتب پایینتر دارن! چون اگر سرعت خواندن و نوشتن بالا بره، قهراً امنیت اطلاعات کاهش پیدا
    میکنه و ممکنه در دورهای بالا به شدت تصاویر دچار مشکل بشن. این در حالیه که در بیشتر دوربینهای حرفه ای هم
    سعی شده که از هارد دیسک استفاده نشه.
    حافظه های جانبی که شما به ساندیسک اشاره کردین، در برخی کلاسهای فوق سرعت بالا،بقدری عالی ظاهر شدن
    که از لحاظ کیفیت و سرعت جای هیچ بحثی رو نمیزارن.

-------
    قدر اقا Hamed Dcرو بدونید که برای همه وقت میزارن بی توقع..
    در کنار شما و سایر دوستان در حال علم آموزی هستم و از مباحثه با شما لذت میبرم.
    ممنونم از حسن توجتون.

9. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    دوست خوبم، اگر موضوع انتی شوک هارد رو برای عدم بروز مشکل قبول کنیم، باز هم معایبی این دوربینهای هارذ
    دیسکی رو تهدیدی میکنه. در برخی سایتها(اسمشون متاسفانه یادم نیست!)از اثر صدای هارد بر روی فیلم صحبت
    به میان امده. حتی با جزئی حساب کردن این مورد هم باز این ذوربیتها دارای معایبی هستند. یکی از اونها سرعت نقل
    و انتفال هست که دوربینها مجهز به حافظه فلش بدلیل عدم برخورداری از هد و موتور و سایر ادوات سخت افزاری
    داخلی، سرعتی به مراتب پایینتر دارن! چون اگر سرعت خواندن و نوشتن بالا بره، قهراً امنیت اطلاعات کاهش پیدا
    میکنه و ممکنه در دورهای بالا به شدت تصاویر دچار مشکل بشن. این در حالیه که در بیشتر دوربینهای حرفه ای هم
    سعی شده که از هارد دیسک استفاده نشه.
    حافظه های جانبی که شما به ساندیسک اشاره کردین، در برخی کلاسهای فوق سرعت بالا،بقدری عالی ظاهر شدن
    که از لحاظ کیفیت و سرعت جای هیچ بحثی رو نمیزارن.کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000

در کنار شما و سایر دوستان در حال علم آموزی هستم و از مباحثه با شما لذت میبرم.
    ممنونم از حسن توجتون.
    کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقا حامد این دوربین هایی که فیلمبردار های مراسم دارن چه مدلی هست؟
    قیمتشون در چه حدوده؟
    برای کار خونگی بدرد نمی خوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

کارتهای حافظه 100%موافقم البته بشرگ اینکه از مموریهای مرغوب استفاده بشه.از مزایای مموری اینه که راحت میشه ارشیوش کرد..با مموری ریدر به کامپیوتراتنتقال داد فیلماشو بدون نیاز به اتصال دوربین...... اما از نظر قیمت اصلا بصرفه نیسن.بنده برای فیلمبرداری Canon 5D mk2مجبور شدم 2تا مموریLexar UDMAبگیرم 650.000تومن.2تا 16گیگ کلاس10 لکسر یا سن دیسک میشه 500.000تومن.حالا شما حساب کن مثلا panasonic hs900+220gig hardکه بنده ماه پیش گرفتم 2.000.000تومن اگه Tm900 مموری خورشو رفته بودم باید 14تا مموری 16گیگ میگرفتم که میشه 3000000

البته قصد من از معرفی این کلاس از دوربین های فلش مموری ذار، برای مصارف خانگی هست که فکر نمیکنم در
    یک بار کارکرد بالای5ساعت فیلمبرداری بشه. این 5ساعت هم با کیفیت فول هست که نیاز به حافظه زیادی هم نداره.
    اما برای فیلم برداری های طولانی و تقریبا حرفه ای باید به سرغ دوربینهای هارد جامد رفت که کم کم دارن خودشون
    رو بین کاربرا جا میکنن. سرعت فوق العاده بالا و عدم پایین آمدن کیفیت داده،از بارزترین ویژگی این سریها ست.

13. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sepehrsaffari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.
    با کمی افزایش بودجه مدل زیر رو توصیه مکنم:
    SONY - DCR-SR68 ...490.000
    ...:::...ضبط تصویر با کیفیت 480pمی باشد...:::...

مشخصات کلی:

• 80GB Hard Disk Drive
    • Hybrid Recording to HDD or Memory Stick Duo Media
    • Media Card Slot
    • 1/8" Advanced HAD CCD Imager
    • Carl Zeiss Vario-Tessar Lens with SteadyShot
    • 60x Optical/2000x Digital Zoom
    • 2.7" Clear Photo LCD Display
    • Still Image Capture
    • Direct Copy to External HDD without a PC
    • Face Detection
    • Film Roll and Face Index

and.....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست من ممنون. با این دور بینها عکس هم میتونم بگیرم یا اینکه فقط مختص فیلمبرداریه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا حامد این دوربین هایی که فیلمبردار های مراسم دارن چه مدلی هست؟
    قیمتشون در چه حدوده؟
    برای کار خونگی بدرد نمی خوره؟
    این دوربینها، دوربینهای رده های حرفه ای یا Professional Camcorders هستن که با داشتن چند فاکتور خاص زیاد به
    درد کاربردهای خانگی نمی خورن.از جمله:

• پشتیبانی از حسگرهای چندگانه موازی برای به حداکثر رساندن کارایی.
    • فوکوس بسیار متغیر با دهانه دیافراگم کاملا دستی برای فوکوسهای ظریف.
    • دارای دهانه لنز بسیار کارا برای پشتیبانی از انواع لنزهای فیلمبرداری.
    • پشتیبانی از پخش مستقیم تصویر برای کارهای زنده تلویزیونی با کیفیت فول.
    • پشتیبانی مستقیم از صداهای چند کاناله و دالبی دیجیتال برای نهایت کیفیت صدا.
    • پشتیبانی از پیکسلاؤهای بسیار بسیار بالا.
    • دارای قدرت فیلمبرای با سرعت فرم بسیار بسیار پایین برای ثبت کوچکترین حرکات.

و...

این امکانات برای کاربردهای خانگی زیاد به کار نمیان و عملا هزینه اضافه هست. حتی برای بیشتر افرادی که فیلم
    مراسم عروسی رو هم تهیه میکنن، بیش از حد دستوپاگیر و لوکس هست و در بیشتر مواقع از این امکانات
    استفاده ای نمیکنن. شاخصترین مدل این گروه. مدل زیر هست:
    Canon XF305...12.000.000

اگر قصد خرید دوربین حرفه ای برای کاربردهای خانگی رو دارین، اعلام کنید تا چند برند مطرح و باب کاربردهای خانگی
    معرفی کنم تا بالاترین امکانات مورد استفاده رو داشته باشین.

16. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •