تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 58 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دقیقا همینطوره که گفتی چه اخراج شمس چه بعد از ناکامی جام ملتها و انصراف از حضور در لیگ یک سری باشگاه ها و چه ماجرای دعوت نشدن یه سری بازیکنهای با سابقه به تیم ملی اونطور که باید و شاید 90 به این موضوعات نپرداخت و الانم خیلی دیر و بی فایده هست و صرفا چون لیگ تعطیله و موضوع خاصی نداره و نمیخواست بحث فساد فوتبال رو تکرار کنه به فوتسال میپردازه در هر صورت ...

شمس: در جلسه دروغگوها شرکت نمی‌کنم

حسین شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبنی بر اینکه وی به علت عدم حضور در جلسه هم‌اندیشی عذرخواهی کرده است، عنوان کرد: این موضوع کذب محض است. جلسه این ‌آقایان را قبول ندارم و هیچ مراوده و صحبتی با هم نداشته‌ایم. اگر ایران هم بودم به هیچ عنوان در جلسه این آقایان شرکت نمی‌کردم. صلاحیتشان را تایید نمی‌کنم و به هیچ عنوان در جلساتی که آقایان هستند حضور نخواهم یافت.

وی با اشاره به حضور خسوس کاندلاس به عنوان مدیرفنی تیم ملی فوتسال خاطرنشان کرد: دروغ‌گویی آقایان بسیار زیاد شده است. خسوس را به عنوان پروفسور تاکتیک به ایران آوردند در حالی که وی سال گذشته در جام رمضان کویت هدایت یک تیم را برعهده داشته که در مرحله دوم حدف شد. اگر آقایان هم تکذیب کنند تمام مدارک آن را رو می‌کنم.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال اظهار داشت: خسوس به هیچ عنوان مربی بزرگی نیست بلکه مربی‌ای است که 8 سال بیرون مانده بود و بعد به عنوان پروفسور به ایران آمد. آقایان برای دروغ‌های خود دنبال شریک می‌گردند، اما من به هیچ عنوان در دروغ‌های آنها شرکت نمی‌کنم.

شمس تصریح کرد: در هر جلسه‌ای که دروغگوهای بزرگی مثل این افراد هستند شرکت نمی‌کنم تا به هیچ عنوان جلساتشان مشروعیت نداشته باشد. این افراد جایگاه را غصب کرده‌اند. باید آقایان بعد مسابقات آسیایی می‌رفتند، اما با کمال گستاخی ایستادند و هر روز هم دروغ جدید می‌گویند.

شمس گفت: آقایان دنبال این هستند که کارشناسان تاییدشان کنند. کسانی که سرشان به تنشان می‌ارزد با این افراد همکاری نمی‌کنند مگر آن‌هایی که همیشه پشت در اتاق ایشان نشسته‌اند و دنبال تیم می‌گردند. امیدوارم صداقت داشته باشند و بگویند چنین تماسی گرفته نشده است. آدمی نیستم که بخواهم کاری را مخفیانه انجام بدهم.

به قول این دوستمون دروغ پشت دروغ ماشالا !!

2. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دقیقا همینطوره که گفتی چه اخراج شمس چه بعد از ناکامی جام ملتها و انصراف از حضور در لیگ یک سری باشگاه ها و چه ماجرای دعوت نشدن یه سری بازیکنهای با سابقه به تیم ملی اونطور که باید و شاید 90 به این موضوعات نپرداخت و الانم خیلی دیر و بی فایده هست و صرفا چون لیگ تعطیله و موضوع خاصی نداره و نمیخواست بحث فساد فوتبال رو تکرار کنه به فوتسال میپردازه در هر صورت ...

شمس: در جلسه دروغگوها شرکت نمی‌کنم

حسین شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبنی بر اینکه وی به علت عدم حضور در جلسه هم‌اندیشی عذرخواهی کرده است، عنوان کرد: این موضوع کذب محض است. جلسه این ‌آقایان را قبول ندارم و هیچ مراوده و صحبتی با هم نداشته‌ایم. اگر ایران هم بودم به هیچ عنوان در جلسه این آقایان شرکت نمی‌کردم. صلاحیتشان را تایید نمی‌کنم و به هیچ عنوان در جلساتی که آقایان هستند حضور نخواهم یافت.

وی با اشاره به حضور خسوس کاندلاس به عنوان مدیرفنی تیم ملی فوتسال خاطرنشان کرد: دروغ‌گویی آقایان بسیار زیاد شده است. خسوس را به عنوان پروفسور تاکتیک به ایران آوردند در حالی که وی سال گذشته در جام رمضان کویت هدایت یک تیم را برعهده داشته که در مرحله دوم حدف شد. اگر آقایان هم تکذیب کنند تمام مدارک آن را رو می‌کنم.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال اظهار داشت: خسوس به هیچ عنوان مربی بزرگی نیست بلکه مربی‌ای است که 8 سال بیرون مانده بود و بعد به عنوان پروفسور به ایران آمد. آقایان برای دروغ‌های خود دنبال شریک می‌گردند، اما من به هیچ عنوان در دروغ‌های آنها شرکت نمی‌کنم.

شمس تصریح کرد: در هر جلسه‌ای که دروغگوهای بزرگی مثل این افراد هستند شرکت نمی‌کنم تا به هیچ عنوان جلساتشان مشروعیت نداشته باشد. این افراد جایگاه را غصب کرده‌اند. باید آقایان بعد مسابقات آسیایی می‌رفتند، اما با کمال گستاخی ایستادند و هر روز هم دروغ جدید می‌گویند.

شمس گفت: آقایان دنبال این هستند که کارشناسان تاییدشان کنند. کسانی که سرشان به تنشان می‌ارزد با این افراد همکاری نمی‌کنند مگر آن‌هایی که همیشه پشت در اتاق ایشان نشسته‌اند و دنبال تیم می‌گردند. امیدوارم صداقت داشته باشند و بگویند چنین تماسی گرفته نشده است. آدمی نیستم که بخواهم کاری را مخفیانه انجام بدهم.

به قول این دوستمون دروغ پشت دروغ ماشالا !!

راست ميگي؟ شمس واقعاً همچين چيزايي گفته؟ يعني واقعاً عذرخواهي نكرده؟

آقا اين ترابيان خيلي پر رو و دو دين بازه والله. اونقدر با اطمينان تو تلويزيون دروغ گفت كه يك آن فكر كردم شمس هم براي آرامش تيم ملي فوتسال كوتاه اومده و دست از انتقاد برداشته ولي تو نگو كه اين يارو اومده باز هم اراجيف بافته؟ اونم با چه اعتماد به نفسي!

خداييش مطبوعات ايران خيلي بي عرضه هستند كه اجازه ميدن امثال ترابيان به راحتي بر مسند فوتسال بشينه. هر كجاي دنيا بود بايد همين الآن به خاطر همين دروغ بزرگ استعفا ميداد يا اخراج ميشد.

فكر ميكردم ترابيان دروغگو باشه ولي خداييش نه ديگه تا اين حد.

ايول به شمس كه نشون داد با اين آدم هاي مكار دستش تو يه كاسه نيست. به خاطر همينه كه عاشقشم. اگر 100 سال ديگه هم زنده باشم و اونو در كسوت مربيگري تيم ملي نبينم باز هم مثل روز اول بهش احترام ميذارم.

راستي كسي ايميل شمس را داره كه ارادتمو بهش نشون بدم؟
    Last edited by Pejvak61; 16-10-2012 at 16:25.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لیست نهایی اعلام شد:

1- علیرضا صمیمی (ملی حفاری اهواز)،
    2- علی کیایی (شهید منصوری قرچک)،
    3- علی رهنما (شهید منصوری قرچک)،
    4- محمد کشاورز (گیتی پسند اصفهان)،
    5- حمید احمدی (شهید منصوری قرچک)،
    6- افشین کاظمی (گیتی پسند اصفهان)،
    7- علی اصغر حسن‌زاده (صبای قم)،
    8- مصطفی طیبی (شهید منصوری قرچک)،
    9- مسعود دانشور (لبنیات ارژن شیراز)،
    10- محمد طاهری (شهید منصوری قرچک)،
    11- حسین طیبی (گیتی پسند اصفهان)،
    12- مصطفی نظری (دبیری تبریز)،
    13- احمد اسماعیل‌پور (گیتی پسند اصفهان)
    14 - سپهر محمدی (گیتی پسند اصفهان)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خداحافظي اصغري مقدم از تيم ملي فوتسال

جواد اصغري مقدم که از سال 2004 تيم ملي را در مسابقات گوناگون همراهي کرده است، از سوي علي صانعي از ليست تيم ملي براي اعزام به جام جهاني تايلند خط خورده است و همين اتفاق باعث شده که بازيکن خوش اخلاق فوتسال پس از هشت سال تصميم به خداحافظي از تيم ملي بگيرد.

به گزارش ايسنا،اصغري مقدم ابتدا 12 سال پيش توسط ژورانديرو به تيم ملي دعوت شد، اما درخشش او از سال 2004 و با آمدن حسين شمس آغاز شد. بازيکن راس تيم ملي در چهار دوره جام ملت‌هاي آسيا به ميدان رفته که در سال‌هاي 2007 ، 2008 و 2010 به مقام قهرماني و در سال 2012 به مقام سومي آسيا دست پيدا کرده است.

او همچنين تجربه سه دوره حضور در مسابقه گرند پري را هم دارد.

اصغري مقدم که اصليتي تنکابني دارد همچنين در رده باشگاهي ابتدا براي شهرداري تنکابن بازي کرد و سپس به پست اصفهان پيوست و پس از تغيير نام پست به فولاد ماهان افتخارات متعددي را با اين تيم اصفهاني به دست آورد. او اکنون نيز عضو دبيري تبريز است و از ابتداي فصل تاکنون عملکرد قابل قبولي هم در اين تيم داشته است.

جز این جام ملتهای آخر که یکم افت کرده بود هیچ وقت بازی های خوبش تو گرند پری جام ملت ها و جام جهانی رو یادم نمیره همیشه بازیکن با اخلاق و خیلی خوبی بود و تو این 8 سال همیشه ثابت تیم ملی و امسال هم شرایط خوبی داشت ولی ...

اصغری مقدم پس از خداحافظی: تیم ملی مثل زندان شده است!/ خط خوردنم از پیش تعیین شده بود

ملی‌پوش با سابقه فوتسال ایران همچون وحید شمسایی انتقادهای تندی را علیه عباس ترابیان و علی صانعی مطرح کرد و او همچنین از اتفاقات تلخ هشت سال گذشته تیم ملی پرده برداشت و دلیل باخت ناباورانه ایران به تایلند در جام ملت‌های آسیا را هم بازگو کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
    جواد اصغری مقدم بازیکن راس تیم ملی فوتسال که پس از کنار گذاشته شدن از تیم ملی خداحافظی‌اش را اعلام کرد صحبت‌هایی را در ارتباط با عباس ترابیان و علی صانعی مطرح کرده و پس از مصاحبه وحید شمسایی از اتفاقات دیگری در تیم ملی فوتسال پرده برداشت.

اصغری مقدم با بیان این که پس از کنار گذاشته شدنش از تیم ملی احساس می‌کند که با آبرویش بازی شده به ایسنا گفت: در اردوی یک ماه اخیر، بی احترامی زیادی به من شد. به هر حال من هشت سال به تیم ملی خدمت کرده‌ام و مردم هر جا که مرا می‌بینند افتخار می‌کنند. هر مقامی هم که بوده با تیم ملی کسب کرده‌ام، اما یکسری اتفاقات در تیم ملی و کل فوتسال رخ داده است که تصمیم گرفتم آنها را بگویم تا ذهن مردم هم روشن شود.

وی ادامه داد: در اردوی یک ماه اخیر دو بار تصمیم گرفتم تا اردو را ترک کنم، اما مصطفی نظری و فرهاد فخیم جلویم را گرفتند. با وحید شمسایی هم تلفنی مشورت کردم و او هم گفت تا آخر بمانم، اما خط خوردنم از تیم ملی برنامه‌ای از پیش تعیین شده بود. آقایان که می ترسیدند من هم مثل شمسایی مصاحبه کنم و همه چیز را بگویم من را در لیست 25 نفره جا دادند تا آنقدر رویم فشار آورند که خودم بروم. اگر نرفتم مثل وحید خط بخورم. در این هشت سالی که در تیم ملی بودم ترابیان روی تمام مشکلات ما با سرباز بودن برای وطن سرپوش می‌گذاشت. به او می‌گفتیم که آقای ترابیان برای انجام بازی غذا نخورده‌ایم و غذای تایلند ذبح شده نیست، اما او به بهانه سرباز بودن می‌گفت با سیب زمینی، آناناس و هندوانه بازی کنید. او حتی حاضر نبود در رستوران ایرانی 100 دلار برایمان خرج کند. در مسابقات آسیایی تایلند به همین بهانه که ما سرباز وطن هستیم با خوردن هندوانه بازی کردیم، اما سرباز هم خانواده و حق و حقوقی دارد.

ملی‌پوش فوتسال افزود: ترابیان مدعی شده بود که پدر فوتسال است، اما «ناپدری» فوتسال است. چون ناپدری است که می‌تواند بگوید 15 ساندویچ بین 25 نفر تقسیم کنید. ناپدری می‌تواند بگوید جایزه قهرمان شدن را پس دهید.
    ما در مسابقات گرند پری 2008 قهرمان شدیم، اما جایزه‌ها را دو روز پس از تقسیم کردن پس گرفتند. حتی برخی از بازیکنان آن را خرج کرده بودند، اما 500 دلار از ما به زور گرفتند. شاید ترابیان مثل مصاحبه‌های قبلی بازیکنان مصاحبه مرا هم تکذیب کند و بگوید چون اصغری مقدم رفیق شمس، شمسایی، خوراکچی و ناصری است، این حرف‌ها را زده، اما من حاضرم برای تمام ادعاهایم قسم بخورم.

وی با بیان این که
    تیم ملی مثل زندان شده است! اضافه کرد: برای این که کارهای‌ زشت‌شان در این زندان مشخص نشود، به بازیکنان می‌گویند که ممنوع المصاحبه‌اید، به همین دلیل وقتی ما از این زندان لعنتی رها می شویم می‌خواهیم همه چیز را بگوییم. وحید شمسایی برای چه مصاحبه کرد و گفت که ترابیان مثل «قزافی» است؟ شمسایی که به تیم ملی و پول فوتسال نیازی ندارد، اما یکسری از بازیکنان ماخوذ به حیا هستند و می‌گویند که اگر مصاحبه کنیم نان‌مان بریده می‌شود و باید کنج خانه بنشینیم. به هر حال حیدریان رفت. شمسایی و ناصری هم رفتند. من هم یک روزی باید می‌رفتم. اما آقایان با شمس و شمسایی بدرفتاری کردند که در هیچ جای دنیا با اسطوره‌هایشان چنین رفتاری نمی‌شود. من با رفتارهایی که می دیدم می دانستم که سر من هم چنین بلاهایی می‌آورند.

اصغری مقدم همچنین به تبانی فصل قبل در لیگ اشاره کرد و به ایسنا گفت: ترابیان در بازی‌های آسیایی 2012 در دوبی گفت که «می دانستم که تبانی اتفاق افتاده است.» اما همیشه دم از عدالت می زند و جلوی تبانی را نمی گیرد. آقای ترابیان شما که می دانستید تبانی انجام شده است، اما چرا اعلام نکردید و گفتید «تا کمیته‌ انضباطی بجنبد، اسامی گیتی‌پسند را به آسیا می‌فرستم.» همه این اتفاقات سناریویی از پیش تعیین شده بود. به اعتقادم فوتسال ایران در حال نابودی است، اما نه به خاطر نبودن بزرگانی همچون شمس و شمسایی، به خاطر این که فوتسال را ذلیل کرده‌اند. ترابیان درباره اجازه ندادن به وحید شمسایی برای بازی کردن در دبیری تبریز هم دروغ می‌گوید،‌ چرا که من و مصطفی نظری برای رفتن به دبیری بارها با او صحبت کردیم و او می دانست که پس از رفتن ما به این تیم سهمیه دبیری تمام می‌شود.

این بازیکن همچنین درباره علی صانعی مدعی شد: تنها یک هفته‌ از اردوی تیم ملی در همین یک ماه اخیر گذشته بود که صانعی گفت اگر مصاحبه‌های انتقادی افشین دبیری (مدیرعامل دبیری) ادامه داشته باشد، هر سه نفرتان را خط می زنم. من، نظری و فخیم هم که بازیکن دبیری هستیم به این صحبت صانعی اعتراض کردیم و گفتیم که مصاحبه مدیرعامل چه ربطی به بازیکن دارد، اما مثل این که صانعی تیم ملی را با ملک شخصی‌اش اشتباه گرفته بود.

اصغری مقدم ادامه داد: صانعی پس از رفتن حسین شمس گفته بود که کت تیم ملی برایش گشاد است. اما بلافاصله پس از رفتن شمس خودش را باد کرد و کت را پوشید.
    قبل از جام ملت‌های آسیای امارات هم گفته بود که اگر نتیجه‌ نگیریم، می‌روم. اما آقای صانعی! تیم سوم آسیا شد، چرا نرفتید؟ بازیکنان جام ملت‌ها همان‌هایی بودند که در جام جهانی فوق‌العاده‌ بازی کردند، طوری که اشک جواد خیابانی در برنامه زنده در آمد و شمس به ما می‌گفت به خاطر این بازی دستتان را می‌بوسم. مگر ما قهرمانی آسیا را از دست ندادیم پس چرا ماندید؟ صانعی در این بازی‌ها اصلا مربیگری نکرد و همه تعویض‌ها نوبتی بود. کارشناسان هم می دانند که تعویض در فوتسال اهمیت بالایی دارد، اما تیم ملی مثل صف نانوایی بود و ما در صف می‌ایستادیم و نوبتی به زمین می رفتیم. در این بین هم بعضی ها که پارتی داشتند زودتر به زمین می‌رفتند.

وی ادامه داد: مجید لطیفی در همین بازی‌ها به خاطر تعویض شدنش ناراحت شد و بدون این که حرفی بزند، روی نیمکت نشست. به همین خاطر آنقدر با او بدرفتاری کردند تا مجید قبل از شروع بازی تایلند ساکش را برداشت و با چشمان گریان با تاکسی به هتل رفت. ما در این بازی به تایلند باختیم، چون واقعا از لحاظ روحی داغان بودیم. همه بازیکنان گریه مجید را دیدند و این اتفاق نقش بسیار زیادی در از دست دادن قهرمانی آسیا داشت. به هر حال لطیفی جزو سه عقب گیر خوب ایران است، اما او هم به جام جهانی دعوت نشده است، البته مجید را از ابتدا خط زدند، چون از او ترسی نداشتند، اما مرا پس از این که به بازی روسیه دعوت نکردند در لیست 25 نفره جا دادند، زمانی که از صانعی پرسیدم برای چه مرا به روسیه دعوت نکردید؟ گفت چون علیه ترابیان مصاحبه کرده بودی و گفته بودی که او فوتسال را نابود می‌کند. با این حال من به مرحله بعدی اردو دعوت شدم تا مثل شمسایی مصاحبه نکنم و به ضرر آقایان حرفی نزنم تا آنها هم ستاره‌ها را کم‌کم کنار بگذارند. آقایان با خودشان گفتند اصغری را به اردو می آوریم و آنقدر به او بی‌احترامی می‌کنیم تا خودش برود. اگر هم نرفت به زور خطش می‌زنیم. حتی در این اردو
    هفت بازیکن بدنسازی نکردند، اما در حال حاضر به جام جهانی دعوت شده‌اند. چون صانعی در خفا به آنها گفته بود که شما در لیست هستید، خیالتان راحت باشد و تمرین نکنید. بازیکنانی که سابقه بازی در آسیا را هم ندارند به جام جهانی دعوت شده‌اند. این در حالی است که برزیل با بازیکن بالای 30 سالش می‌آید. یکی از ضرب المثل است که حال روز ترابیان و صانعی را وصف می‌کند: « آدم‌های کوچک عظمت را در تحقیر دیگران می‌بینند». ما در فوتسال از این آدم‌های کوچک کم نداریم، اما آدم کوچک به درد فوتسال نمی‌خورد اما این افراد هستند و حمایت هم می‌شوند.

اصغری مقدم همچنین با اعلام خبر خداحافظی‌اش از تیم ملی به ایسنا گفت: من در این چند ساله بدبختی‌های زیادی در این «زندان» کشیده‌ام و امروز از تیم ملی خداحافظی می‌کنم، اما دلم می‌خواست صانعی پس از جام جهانی محترمانه و دوستانه می‌گفت که خداحافظی کنم. ولی آنقدر بی‌احترامی کردند تا خودم رها کنم. برای تیم ملی هم با تمام وجود دعا می‌کنم تا مردم از عدم موفقیتش ناراحت نشوند. من خوشحالی مردم را می‌خواهم و دعا می‌کنم که دوستانم در تیم ملی سالم بروند و برگردند و تیم ملی هم به حقش برسد.

اصغری مقدم تیر انتقادش را به سمت صانعی نشانه رفت و در خطاب به سرمربی تیم ملی گفت:
    آقای صانعی! شاید من شما را به خاطر بلاهایی که سرم آوردید ببخشم، اما بدانید که نفرین زن و بچه‌هام تا آخر عمر پشت سرتان است. صانعی با خیال راحت ستاره‌ها را کنار گذاشت و رفقایش را در تیم ملی جا داد، چون گروه ایران ضعیف‌ترین گروه تاریخ جام جهانی است. آقایان با خودشان گفتند که ما از گروهمان صعود می‌کنیم. پس ستاره‌ها را یکی، یکی بسوزانیم و سپس به تایلند برویم.

اصغری مقدم در پایان تاکید کرد: این‌ها حرف‌های دلم بود که از هشت سال قبل آزارم می‌داد. البته نمی خواستم در این موقعیت با چنین صحبتهایی به تیم ملی حاشیه وارد شود، اما وقتی از زندان آزاد می‌شوی می خواهی همه چیز را بگویی. در ضمن من شاید نصف اتفاقات را هم بازگو نکرده باشم و در این مصاحبه حرفی از پاداش‌هایی که به ما می‌دادند، لباسی که نداشتیم و می‌گفتند تکل نزنید تا پاره نشود، به میان نیاوردم. تیم ملی در رده بندی هفتم جهان است اما از لحاظ امکانات تیم صدم هم نیستیم. آقایان بدانند که حرف‌هایی که نگفته‌ام را نگه نمی دارم و یک روزی لب به سخن باز خواهم کرد.

چی بگه آدم ...

6. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حالا باز هم بگو اين تيم ملي كشورمه و بايد ازش حمايت كنيم و ...

دلم نميخواد اينو بگم ولي بهترين دليل براي از بين رفتن ترابيان و صانعي ناكامي اين تيم در جام جهانيه. اصلا دوست ندارم تيم ملي با اينا به توفيقي دست پيدا كنه تا فردا بيان و بگن ما جوانگرايي كرديم و ياغي ها رو از تيم بيرون كرديم و نتيجه اش هم موفقيت ما بود پس تمام اين مدت ما راست ميگفتيم و بقيه دروغگو بودن.

اين فردوسي پور هم در فوتسال فقط به درد حاشيه هاي بعد از فاجعه ميخوره و نه پيش گيري.

ترابيان و صانعي! از جفتتون متنفرم

8. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا اینو

تلویزیون بازی‌های جام جهانی فوتسال را پخش نمی‌کند!

جام جهانی فوتسال 2012 تایلند در حالی تا دو هفته‌ دیگر آغاز می‌شود که صدا و سیما هنوز تصمیمی برای پخش زنده این بازی‌ها نگرفته است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی فوتسال ایران از دوازدهم آبان در جام جهانی برابر حریفانش صف آرایی می‌کند و طرفداران تیم ملی به دنبال این هستند تا ببینند ایران با توجه به درخشش دوره قبل، در این دوره چه می‌کند. تمام بازی‌های ایران در جام جهانی 2008 برزیل از شبکه سه سیما پخش شد و افتخار آفارینی فوتسالیست‌ها بازتاب وسیعی در جامعه داشت.
    با این وجود بازی‌های ایران در جام جهانی 2012 قرار نیست پخش زنده داشته باشد. این خبر را یکی از اعضای کمیته‌ فوتسال هم تایید می‌کند و در گفت‌وگو با ایسنا، از پخش این بازی‌ها اظهار ناامیدی کرد

البته فکر کنم اینا رو میگن قیمتو پایین بیارن هر طور شده پخش زنده میشه!بالاخره جمشید بسم الله یک تنه جوری اقتصاد ایران رو به بحران کشونده که تیم اقتصادی دولت توش مونده! الان خیلی موجود نیست که بده حق پخش بخره!!!

بازم میگم با همه این شرایط ایران موفق بشه به جمع 4 تیم صعود کنه خیلی عالیه!تا منتظر شکست و ناکامی احتمالی باشیم و ... هرچند خیلی منطقی نیست ولی خب ما امیدواریم!

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا حالا دوبار با گزارشگری خیابانی حال کردم
    یکی همون آذر 77 و ملبورن و خداداد و... البته اون موقع جوجه بودم

یکی دور قبل جام جهانی فوتسال و بازی ایران - ایتالیا که برا خودش تراژدی بود
    هیچ وقت اشک های خیابانی بعد از گل تساوی ایران رو یادم نمیره

حالا اینا بیان پخش نکنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آشنایی با تیم های حاضر درجام جهانی فوتسال

طلایی پوشان به دنبال پنجمین جام قهرمانی فوتسال

بازیکنان تیم ملی فوتسال برزیل به عنوان پر افتخارترین تیم جهان خود را برای کسب پنجمین قهرمانی جام جهانی آماده می کنند.
    طلایی پوشان که در دوره گذشته این رقابت ها در خانه با حمایت تماشاگران خودی به اقتدار هشت ساله اسپانیا در فوتسال جهان خاتمه دادند، این بار نیز در اندیشه تکرار عنوان قهرمانی خود هستند.
    ˈپائولو دی اولی ویه راˈ سرمربی نامدار برزیلی ها بعد از جام جهانی 2008 به دلیل اختلاف با مسئولان کنفدراسیون فوتسال این کشور از سمت خود کناره گیری کرد تا ˈمارکوس سوراتوˈ ملقب به ˈپیپوکاˈ هدایت طلایی پوشان را برعهده گیرد.
    پیپوکا با ترکیب جام جهانی 2008 در رقابت های فوتسال کوپا آمریکا در سال 2011 میلادی شرکت کرد و توانست با پشت سر گذاشتن تیم های مدعی آرژانتین و پاراگوئه، نوزدهمین جام قهرمانی برزیل را درآرژانتین به دست آورد.

طلایی پوشان در جام جهانی 2012 با کمترین تغییر نسبت به جام جهانی گذشته گام به بانکوک خواهند گذاشت تا بتوانند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند.
    تیاگو بهترین دروازه بان جهان در سال 2008، فالکائو بهترین بازیکن جهان در سال های 2004، 2006 و 2011 میلادی و آری، ویلد، گابریل و سزار پائولو (بازیکنان شاغل در اروپا)، ملی پوشان سرشناس برزیل در جام جهانی 2012 تایلند خواهند بود.

تیم ملی فوتسال برزیل در سخت ترین گروه مرحله مقدماتی جام جهانی با تیم های ژاپن (قهرمان آسیا)، لیبی (قهرمان آفریقا) و پرتغال همگروه است اما به طور حتم این تیم ها نمی توانند مانع از صعود طلایی پوشان به مرحله بعد رقابت ها شوند.
    آمار دیدارهای برزیل در جام های جهانی فوتسال به شرح زیر است :
    تعداد حضور : 6 دوره
    عنوان های قهرمانی : 4 دوره ( سال های 1989، 1992، 1996 و 2008 میلادی)
    تعداد بازی : 49 بازی ( 41 پیروزی، 5 تساوی و سه شکست)
    تعداد گل ها : 322 گل زده و 76 گل خورده
    بهترین پیروزی : برتری 29 بر 2 مقابل تیم ملی گواتمالا در جام جهانی 2000
    بهترین گلزن : مانوئل توبیاس با 43 گل زده

تیم ملی فوتسال اسپانیا دراندیشه جبران ناکامی

بهترین تیم فوتسال جهان برای بازپس گیری جام قهرمانی، گام به هفتمین دوره رقابت های فوتسال جام جهانی می گذارد.
    تیم ملی فوتسال اسپانیا که عنوان بهترین تیم جهان را در اختیار دارد، برای باز گرداندن جام قهرمانی راهی بانکوک تایلند می شود تا ناکامی دوره قبل این رقابت ها را جبران کند.تیم ملی فوتسال اسپانیا 10 سال طلایی را همراه با ˈخاویر لوزانوˈ سرمربی نام آشنای خود سپری کرد و توانست دو دوره متوالی قهرمان جام های جهانی 2000 و 2004 میلادی شود.
    لوزانو سال 2006 میلادی از مربیگری تیم ملی فوتسال اسپانیا کناره گیری کرد تا ˈویسنته لویزˈ شاگردش هدایت این تیم را در جام جهانی برعهده گیرد.اما قرمزپوشان اسپانیا در جام جهانی 2008 برزیل در ضربات پنالتی مغلوب میزبان رقابت ها شدند تا از دستیابی به سومین عنوان قهرمانی جام جهانی باز ماندند.
    لوپز بعد از جام جهانی، تیم ملی فوتسال اسپانیا را با تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه راهی یورو 2012 کرد که این تیم با کسب نتایج درخشان موفق به کسب ششمین جام قهرمانی قاره سبز شد.این مربی 48 ساله قهرمان یورو 2012 را راهی جام جهانی تایلند خواهد کرد تا بتواند سومین جام قهرمانی را به مادرید باز گرداند.
    تیم ملی فوتسال اسپانیا در گروه دوم مرحله مقدماتی با تیم های ملی ایران، مراکش و پاناما همگروه است که نخستین جدال این تیم مقابل سفیدپوشان ایرانی بسیار جذاب و دیدنی خواهد بود.
    آمار دیدارهای اسپانیا در جام های جهانی فوتسال به شرح زیر است :

تعداد حضور : 6 دوره
    عنوان های قهرمانی : 2 دوره ( سال های 2000 و 2004 میلادی)
    تعداد بازی : 44 بازی ( 35 پیروزی، 4 تساوی و 5 شکست)
    تعداد گل ها : 190 گل زده و 82 گل خورده
    بهترین پیروزی : برتری 10 بر صفر مقابل چین تایپه در جام جهانی 2004
    بهترین گلزن : ژاوی رودیگوئز با 18 گل زده

تیم ملی فوتسال ایتالیا به دنبال قدرت نمایی

به گزارش ایرنا، لاجوردی پوشان ایتالیا که در طول 10 سال اخیر زیر سیطره اسپانیا، از دست یابی به جام قهرمانی اروپا و جهان محروم مانده اند، این بار برای شکستن طلسم ناکامی های خود در جام جهانی راهی تایلند می شوند.

تیم ملی فوتسال ایتالیا سال 2003 میلادی با پیروزی در دیدار فینال برابر اوکراین به مقام قهرمانی اروپا دست یافت اما سال بعد در جام جهانی 2004 چین تایپه، در دیدار فینال با نتیجه دو بر یک مغلوب اسپانیا شد و از دست یابی به جام قهرمانی جهان باز ماند.

لاجوردی پوشان در مرحله نیمه پایانی جام جهانی 2008 برزیل نیز با یک گل مغلوب اسپانیا شدند و نتوانستند به دیدار پایانی راه یابند.

تیم ملی ایتالیا با هدایت ˈروبرتو منیچلیˈ حضور قدرتمندی را در یورو 2012 داشت اما در مرحله نیمه پایانی باز هم با نتیجه یک صفر مقابل اسپانیا تن به شکست داد و به مقام سومی اروپا قناعت کرد.

لاجوردی پوشان بر خلاف دوره گذشته جام جهانی، با تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه عازم بانکوک تایلند خواهند شد تا بتوانند دوباره به جمع چهار تیم برتر جهان صعود کنند.

آمار دیدارهای ایتالیا در جام های جهانی فوتسال به شرح زیر است :

تعداد حضور : 5 دوره

افتخارات : نایب قهرمانی سال 2004 و مقام سومی سال 2008

تعداد بازی : 32 بازی ( 18 پیروزی، 3 تساوی و 11 شکست)

تعداد گل ها : 107 گل زده و 76 گل خورده

بهترین پیروزی : برتری 10 بر یک مقابل مالزی در جام جهانی1996

بهترین گلزنان : اندری فاما و گرانا هر کدام با 9 گل زده

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بازم میگم با همه این شرایط ایران موفق بشه به جمع 4 تیم صعود کنه خیلی عالیه!تا منتظر شکست و ناکامی احتمالی باشیم و ... هرچند خیلی منطقی نیست ولی خب ما امیدواریم!
    نظرت محترمه دوست عزيز و من هم درنهايت با ديدن پيروزي ايراني ها در همه جا حتي با وجود ناخشنودي از تركيب كادر فني به خودم مي بالم.

اما قبول كنيد كه موفقيت اين لاشخورها به ظهور امپراطوري دروغ! ختم خواهد شد. و به نظرم اگر ما با اينها موفق نشيم فقط اين دوره را از دست داده ايم و در آينده فوتسالمون به راحتي بازيابي خواهد شد اما با اينها صد سال ديگه آش همين آشه و كاسه هم همين كاسه است.

درمورد پست آخرت هم جاي ايران توش خالي بود

15. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نظرت محترمه دوست عزيز و من هم درنهايت با ديدن پيروزي ايراني ها در همه جا حتي با وجود ناخشنودي از تركيب كادر فني به خودم مي بالم.

اما قبول كنيد كه موفقيت اين لاشخورها به ظهور امپراطوري دروغ! ختم خواهد شد. و به نظرم اگر ما با اينها موفق نشيم فقط اين دوره را از دست داده ايم و در آينده فوتسالمون به راحتي بازيابي خواهد شد اما با اينها صد سال ديگه آش همين آشه و كاسه هم همين كاسه است.

درمورد پست آخرت هم جاي ايران توش خالي بود
    تازه ظهور کنن؟!پس الان چی هستن اگه شایسته و به حق بودن که بعد از جام ملتها کنار میرفتن ... خودتم قبلا گفتی اینا دیدن قرعه آسون افتاده گفتن از گروه که بالا میریم پس راحت میتونیم شمسایی و مقدم و لطیفی و حتی نظری- که از اعضای باند مخوف ضد صانعی هستند - رو کنار بذاریم !
    ببین اینم الان مثل وضعیت فوتبال هست یه نظر میگه اگه نریم جام جهانی و فدراسیون فوتبال کفاشیان و دوستان کنار بره یه شوالیه سوار بر اسب سفید میاد و فوتبال ایران رو متحول می کنه که خب خیلی این بعیده و البته به دولت بعدی بستگی داره و خیلی چیزایی دیگه!نظر دیگه میگه اگه فوتبال نتونه این دوره هم به جام جهانی بره از دل همون دولت فشار هایی بهش وارد میشه چون نمیخوایم تا حد زیادی به مردم و بخش خصوصی بدیم پس کلا نباشه بهتره!تعلیق یا تضعیف شدن بسیار شدید(قطع کردن حمایتهای مالی-رسانه ای و ایجاد مشکلات قانونی برای فدراسیون) که این نظر خیلی محتمله!!

در هر صورت برای فوتسال ایران بهترین چیز الان موفقیت در جام جهانی هست و پس گرفتن اون اقتدار و حیثیتی که تو جام ملتها از دست رفت!و بعد از اون امیداوارم حضور در جمع 4 تیم برتر دنیا!

در مورد ایران هم خیلی افتخار جام جهانی نداره ولی یه توضیح مختصر به نقل از سایت فیفا بخش جام جهانی فوتسال(ترجمه و تلخیص خودم )

جمهوری اسلامی ایران

ایران قطب فوتسال آسیا

ایران در رقابتهای آسیایی و بین المللی (جز 1989 هلند) همواره موفق بوده است اما نقطه شکوفایی فوتسال ایران جام جهانی 1992 هنگ کنگ بود جایی که تیم ملی توانست به صعود به نیمه نهایی در جایگاه چهارمین تیم برتر دنیا قرار بگیرد.
    اگرچه در جام های 1996 ,2000 و 2004 نتوانست از گروه خود صعود کند اما در جام جهانی 2008 برزیل با نمایش خیره کننده راهی دور بعد شد اما ایران برای صعود به نیمه نهایی در حالی که به پیروزی نیاز داشت در یک بازی نزدیک مقابل ایتالیا در آخرین لحظات به تساوی رسید و در عین شایستگی و بدون شکست حذف شد و به مقام پنجمی بسنده کرد.

زنگ خطر برای تیم ملی در مسابقات جام ملتهای آسیا امارات به صدا درآمد.جایی که بعد از سه پیروزی قاطع در دور گروهی و پشت سر گذاشتن ازبکستان تیم ایران در عین ناباوری و در یک بازی ضعیف مقابل تایلند 5-4 مغلوب شد و در نهایت به عنوان سومی رسید.در 12 دوره جام ملت ها این دومین بار بود که ایران قهرمانی را از دست می داد!

ایران همراه با ایالات متحده , استرالیا و ایتالیا در 5 جام جهانی حاضر شده است و تنها تیمهای برزیل اسپانیا و آرژانتین سابقه حضور بیشتر را دارند.

جام جهانی 2012 تایلند

با وجود ستاره هایی چون وحید شمسایی و محمد طاهری ایران شانس خوبی برای درخشش در تایلند خواهد داشت!(بیچاره نویسنده فیفا خبر نداره )
    سرمربی علی صانعی بعد از جام ملتها گفت:"این یک هشدار بود باید برای جام جهانی آماده شویم!اگرچه من فکر می کنم ما میتوانیم جز 4 تیم قرار بگیریم."

صعود

با کسب مقام سومی جام ملت های امارات و 5 پیروزی و 1 شکست از 6 بازی.45 گل زده و 9 گل خورده!بهترین گلزن ایران و آقای گل مسابقات (برای هشتمین بار) وحید شمسایی با 7 گل و 8 پاس گل.

بازیکنان کلیدی

مصطفی نظری-وحید شمسایی -علی حسن زاده-محمد طاهری

17. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •