متاسفانه بازتاب بدی هم توی رسانه های خارجی داشته ...
+
یک نکته درباره دیشب نود ... نه به اتفاقهای مثل اون قضیه دو بازیکن شاهین توی یادگار امام که یک جورایی نازشون کردند و نه به سر تراشیدن فخرالدینی!
به قول عادل از این ور بوم افتادن ...
متاسفانه بازتاب بدی هم توی رسانه های خارجی داشته ...
+
یک نکته درباره دیشب نود ... نه به اتفاقهای مثل اون قضیه دو بازیکن شاهین توی یادگار امام که یک جورایی نازشون کردند و نه به سر تراشیدن فخرالدینی!
به قول عادل از این ور بوم افتادن ...
نظرسنجی خیلی ربتی به برنامه و موضوع برنامه نداشت با این حال من نظرم خیر بود چرا ؟؟ خب اول اینکه اون مثلا خارجی ها که اومدن توی تیم چه گلی به سر ما زدن که حالا مثلا اقای x بیاد
بعد اینکه مگه توی این جمعیت 70 میلیونی بازیکن خوب کمه که ما بریم از مثلا خارج بیاریم و پولهای انچنانی خرجشون کنیم اخرش هم هیچی
نکته مهم اش اینکه اگر این افراد به اصطلاح خارجی بیان ایران بزرگترین اشتباه زندگیشان رو انجام دادن انسان باید سرگذشت دیگران نگاه کنه و درس عبرت بگیره اون افراد به اصطلاح خارجی که اومدن ایران الان کجا هستند ؟؟؟؟
وقتی این اقای صدر صحبت میکنه دلم میخواد دو نصفش کنم اخه عادل هم رفته کارشناس پیدا کرده
من برنامه هفته قبل رو ندیدم مگه عادل به استیلی چی گفته بود که اینجوری معذرت خواهی کرد !!!!!!!
در مورد تیم قرمز هم حرف نزنم بهتره چون میدونم بن میشم
اون اخر برنامه عادل بدجوری سر قضیه پادگان و ....... قاطی کردا![]()
خود من هم دل خوشی از این شیث ندارم و هر دفعه باید یک آبرو ریزی راه بندازه
یک نمونه بازی با استقلال که به همراه حقیقی هر چی از دهانشون بیرون میومد رو نثار همدیگه کردن
این دفعه هم به همراهی محمد نصرتی یک حرکت جدید رو ابداع کردن
عفت عمومی ؟!
این عفت عمومی موقعی که توی ورزشگاه مادر و خواهر یک شخص رو مورد اهانت قرار میدن کجاست؟!
ولی کلا افکار شما هم خیلی خشنه...درسته که حرکتشون زشت بوده
مجازات این دو برای درس عبرت بقیه یا اعدام در ورزشگاه آزادی هم از اون حرفا بود
این مسئله اخلاق ورزشی اینقدر دست پایین گرفته شده که حالا هر کسی به خودش اجازه هر نوع هنرنمایی رو میده
اینا باید از همون اول به این مسائل رسیدگی میکردن...نه حالا که وضع ورزشگاه های ایران اینطوری شده و حالا هم به بازیکنان رسیده
در اصل میشه گفت عکس العمل بعد از این مسائل به نوعی نوش دارو بعد از مرگ سهراب به حساب میاد
فوتبال ایران خیلی وقته که به این درد دچار شده
بازتاب جهاني حركت غير اخلاقي بازيكنان پرسپوليس
"آبروريزي براي فوتبال ايران"
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
حركت غير اخلاقي بازيكنان تيم پرسپوليس در جريان شادي پس از گل اين تيم در مسابقه مقابل داماش گيلان در رسانههاي جهان بازتاب داشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حركت زننده دو بازيكن پرسپوليس در جريان ديدار با داماش در رسانههاي بين المللي بازتاب پيدا كرده تا اين مسئله به يك آبروريزي براي فوتبال ايران تبديل شود.
سايت روزنامه ماركا اسپانيا عكس و فيلم اين حركت غير اخلاقي را روي سايت خود قرار داده است.
خبرگزاري فرانسه نيز با اشاره به اين موضوع ، خبر محروميت اين بازيكنان را به دليل رفتار غير اخلاقي منتشر كرده است.
اين خبرگزاري به نقل از اسماعيل حسن زاده، رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ايران مي نويسد كه محمد نصرتي و شيث رضايي، بازيكنان خاطي پرسپوليس ، در حال حاضر از كليه فعاليتهاي ورزشي محروم هستند.
اين در حالي است كه به گفته اين خبرگزاري، نصرتي و رضايي تاكيد داشتهاند كه هيچ نوع عمدي در عمل انجام شده نداشتهاند. با وجود اين، حسن زاده تاكيد دارد كه ابعاد مساله در دست بررسي است.
بر اساس اين گزارش، سايت عربي"كوره" هم به اين موضوع پرداخته است.
انتهاي پيام
كد خبر: 9008-07211
1390/08/10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در برنامه «90» چه گذشت؟
با تنبيه اين دو بازيكن همه چيز حل نميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
رفتار ناشايست دو بازيكن پرسپوليس به موضوع اصلي برنامه «90» تبديل شد.
محتوای مخفی: ادامه
انتهاي پيام
كد خبر: 9008-07080
1390/08/10کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: قاعدتاً باید علیه بازیکنان متخلف پرسپولیس کیفرخواست صادر شود و بر اساس قانون مجازات اسلامی حبس تا ۲ ماه و ۷۴ ضربه شلاق مجازات رفتار خلاف عفت عمومی است.
ولیالله حسینی درباره رفتار غیراخلاقی بازیکنان پرسپولیس در میان بازی اظهار داشت: قاعدتا باید علیه آنها کیفرخواست صادر شود.
وی با بیان اینکه ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی در دو بخش به این موضوع میپردازد خاطرنشان کرد: در قسمت اول این ماده قانونی آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومی و معابر به عمل حرامی تظاهر کند مجازات خواهد شد.
حسینی گفت: ذکر عنوان انظار، اماکن و معابر عمومی از جنبه تمثیلی است و در حال حاضر ورزشگاه و دوربینهای تلویزیونی هم شامل این موضوع میشوند.
این قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: در ادامه این ماده قانونی آمده است اگر عمل این فرد دارای کیفر نباشد اما عفت عمومی را جریحهدار کند حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا مجازات ۷۴ ضربه شلاق برای او در نظر گرفته خواهد شد.
وی اظهار داشت: این نوع حرکات در همه کشورها تحت عنوان جرایم ضدعفت عمومی شناخته میشود.
قاضی دادگاه کیفری استان تهران گفت: ممکن است زن و شوهری با این توجیه که به هم محرم هستند در ملاء عام اقدام به عملی کنند که خلاف عفت عمومی باشد.
حسینی با بیان اینکه انجام رفتارهای ناشایست و خلاف عفت عمومی مقابل چشم هزاران تماشاگر و دوربینهای تلویزیونی بسیار بدتر است گفت: باید با این افراد برخورد قضایی شود.
منبع: فارس
والا بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب... راستش تیتر مناسبی هم واسش پیدا نکردم...
یه حرفی هست که چند روزه تو دلم گیر کرده و وقتی امروز یه خبر خوندم که یکی از قاضی ها گفته که باید شیث رضایی و محمد نصرتی باید شلاق بخورند دیگه نتونستم تحمل کنم
حرف دل من با کسایی که دارن هم وطن خودشونو با پا های خودشون لگد مال میکنن
...
هیچ میدنی این جک درست کردناتون این ویدیو گذاشتناتون این عکس گذاشتناتون داره زندگی چند خوانواد ه رو از بین میبره؟
یه سوال :
چند لحظه خودتو جای همسر محمد نصرتی بزار یا خانوادۀ شیث ببین زندگی تو این چند روز چه قدر برات سخت میشه وقتی میری سوپر مارکت سر کوچه میبینی همه دارن از کار شوهرت حرف میزنن
یا جای بچه هاشون که یه زمانی سینه جلو میدادن میگفتن با بای ما تو تیم ملی ه ولی الان چند روزه که نمیتونن برن مدرسه
یا جای پدر مادر این دو هموطن
میگن آبروی مارو تو جهان بردن
آیا به ان فکر کردی که آبرو ی ایران همین خود تو بردی وقتی که از یه شوخی کردن ساده یه هنجار شکنی در حد تجاوز درست کردی؟
به خواهر مادر چندتا ایرانی تو استخر و باغ و هزار جای دیگه تجاوز کردن! ِانقدر رسانه ایش کردین؟
من کاری به عمل این ا ندارم چه زشت و چه خوب...
یادت رفته همین محمد نصرتی بود که با گل اش, ما بحرین ی رو که پرچم یه کشور دیگر و بعد از بردش تو ورزشگاه آزادی بلند کرده بود , بردیم
یادت نیست اون شب همه تو خیابو ن ها داشتیم شادی میکردیم نصرتی شده بود بُت کشور ما یادت نیست چه قدر بعد پیروزیمون مقابل بحرین اشک ریختیم؟
یادت نیست با گل همین جانی رفتیم جام جهانی؟
آبروی مملکت ما رو کسایی بردن که سه هزار میلیاردو بردن, نه آبروی مملکت و نههه بلکه آبروی ملت ایران و بردن چون تو دنیا میگن چه آدمایی سه هزار میلیاردشون رفته الان دارن واسش جوک میسازن و هِر هِر به خودشون میخندن!
آبرو ی کشور تورو پدری برده که ۳ تا دختر شو کشته....
آبرو ی مملکت تو رو خودت بردی وقتی که تو خونه قایم شده بودی وقتی که برادر و خواهرت و تو خیابو نا میکشتن
بزار یاهوو یا هر رسانه یه دیگه تو دنیا بگن که ایران دو بازیکن خودش و به خاطر شوخی شلاق زده و زندانی کرده
این آبروی تو رو میبره یا وقتی که همه دوباره برگردیم و این دو هموطن و بکشیم بالا؟
این نشد که تا وقتی دیدیم کسی افتاده زمین بریم هر که از راه میرسه یکیم بزنه تو سرش
بابا میگه به خدااااااا نفهمیدم!!!
اصلا فهمیده باشی حالش تو خودش نیست!
بهشون فوش مادر میدیم ,بی غیرت صدا شون میکنیم بعد انتظار داریم اعصاب شون هم سر جا باشه؟
خودتو بزار جای مادرش! پدرش! بچه اش! برادرش! خواهرش! این رسمش نیست بخدا!
دوست من نکن این کارو
این از یه ایرانی بعیده
دوست تون دارم
تموم شد.
راستی چه همه چیز از خبره ۲۰.۳۰ شبکه دولتی شروع شد! ما هم چه ساده همه جا جار زدیم! یکم فکر کنی ربطشو با اختلاسی که فراموش شد میفهمی!
سرخابی
دوستان این دو بازیکن چکار کردن کسی عکس ویا کلیپ نداره !!!!
دیروز تو یکی از روزنامه ها نوشته بودن که میثاقیان گفته: باید این دو نفر اعدام بشن
بین کار به کجا رسیده که میثاقیان با اون سابقه میاد به اینها گیر میده
محتوای مخفی: پرسپولیس - داماش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)