سلام
دوستان چطوری خط سبزو از جاده بردارم اینطوری حس بازی نمیده چون خودش کمک میکنه
تو پرواستریت تو آپشن بود اما این یکی هیچ جا پیداش نکردم
کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------
پیداش کردم نمیخواد![]()
سلام
دوستان چطوری خط سبزو از جاده بردارم اینطوری حس بازی نمیده چون خودش کمک میکنه
تو پرواستریت تو آپشن بود اما این یکی هیچ جا پیداش نکردم
کجاست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------
پیداش کردم نمیخواد![]()
Last edited by Amir 3d; 08-06-2011 at 15:52.
من که هنوز کرکش نکردم نمیدونم چی میگید
اما کاش میگفتی چطوری
دوستان یکی به دادم برسه!!!!!
من یه بازی Dragon Age گرفتم ولی نصب نمیشه...یعنی تا نصفه نصب میشه ولی بعد ارور میده من چی کار باید بکنم؟؟؟تازه یه چیز دیگه!!!من یه دونه م Avatar خریدم ولی نمیدونم Activation Code ش کجاست؟!میشه لظفا" کمکم کنید؟
ویرایش:
ببخشید خب!!!!پستو اشتباه زدم تو این تاپیک!با یه لحن بهترم می تونستین اینو بگین!مگه خودتون اشتباه نکردین تو عمرتون؟؟؟عجب روش جالبی واسه جذب اعضای جدید و خوشامد گویی دارین!
یکی زحمت بکشه این پست منو حذف کنه.
Last edited by Prince Of Mirkwood; 08-06-2011 at 19:56.
مگر اینجا تاپیک Dragon Age هست که دنبال راه حلی؟!نوشته شده توسط Prince Of Mirkwood [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلآ عنوان تاپیک رو یک نگاه کوچیک هم نمی کنید!:|
درایور چی داداشم ؟![]()
درایور گیم پد رو میگم اونو نصب کنی حل میشه خیلی هم حال میده این بازی با گیم پد![]()
کسي نبود کمک کنه؟
من رو دو تا سيستم ديگه هم با پردازنده ها و گرافيکهاي قويتر و رم بيشتر امتحان کردم باز هم نشد. حتي نسخه 2 DVD بازي رو هم گير اوردم نشد. بازي اصلا اجرا نميشه مشکل چيه؟
دوستان من کرکهای ارائه شده در 2 پست صفحه اول رو دانلود کردم اما اینها هم اکسترکت نمیشن مثل فایل موجود در دی وی دی بازی که خریدم اونجا فایلها رو کپی نمیکنه میگه read only هستو کپی نمیکنه
ویندوزم 7 64 بیت هست
کسی میتونه کمکم کنه
ارور اجرا هم نبودن همین فایل SKIDROW.DLL هست
آنتی ویروسم هم ران نیست
ممنونم
یعنی یه کرک نیست که روی سیستم عامل 64 بیت هم جواب بده ؟
خیلی ظلمه از یه جا دیگه دانلود کنیم !
سلام ..
من یک مشکل بزرگ دارم که اصلا نمی تونم بازی کنم ... یعنی اعصابم به شدت خورد میشه .... اونم این هست که هر لود کردنش 1 تا 2 دقیقه طول می کشه .... تازه چی داره لود می کنه مگه ؟؟؟ یه مرحله ی کوچولو رو ..... تو اینترنت هم سرچ کردم همه همین مشکل رو داشتند ... راهی نیست که این زمان لود وحشتناک رو کم کنیم .... ؟؟؟ آدم می میره تا بازی میاد .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)