تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 88 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ویاس بواس هم شبیه همینه
    آقا این بحث رو تموم می کنم چون سلیقه ای هست که از کدوم زبان استفاده بشه
    شرمنده دوستان

چلسی هم دیشب نسبت به بازی های قبلیش بهتر بازی کرد و گل استوریج هم از روی خلاقیتش به ثمر رسید و قشنگ بود .
    ژست بواس هم کنار زمین خیلی جالب بود

2. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خبرگزاری فارس هم ویاس بواس رو درست تلفظ کرده

وياس بواس: پاسكاري زياد رمز موفقيت چلسي است

به نقل از دیلی استار، آندره ویاس بواس اظهار داشت: در طول بازی مقابل ساندرلند قادر به ارائه رد و بدل کردن پاس‌‌های زیادی بویم، رفتاری که در تمرینات نیز خیلی خوب انجام می دهیم، از این رو مقابل این تیم بازی خوبی ارائه کردیم، هر چند این دیدار با برتری 2 بر یک خاتمه یافت.

مربی جوان پرتغالی افزود: مقابل ساندرلند شایسته برد بودیم، به خصوص که در نیمه اول و دوم بسیار متمرکز و با ثبات بازی کردیم.

وی که امسال زمام امور تیم استامفوردبریجی را برعهده گرفته، ادامه داد: در ضمن از این که بازیکنان به دستورات محول شده عمل کردند، نیز خرسندم.

فارس

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ژست بواس هم کنار زمین خیلی جالب بود
    اره ، من که خیلی حال میکنم از این حرکاتاش

اینم از گل های بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اقا جریان چیه؟
    این چه ژستیه کنار زمین میگیره ویاس بواس؟
    حرکاتش خیلی جالبه
    اما چلسی خوب بازی نکرد...روون نبودند....احساس میکردم همه بازیکن ها باهم قهر هستند و به زور به هم پاس میدند....دقت پاس ها هم کم بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اقا جریان چیه؟
    این چه ژستیه کنار زمین میگیره ویاس بواس؟
    حرکاتش خیلی جالبه
    اما چلسی خوب بازی نکرد...روون نبودند....احساس میکردم همه بازیکن ها باهم قهر هستند و به زور به هم پاس میدند....دقت پاس ها هم کم بود
    ...خیلی باحاله که

اتفاقا خیلی هم خوب بود...منتها بازیکن های جدید و قدیم اصلا مچ نبودند...در ضمن با تاکتیک های مربی هم زیاد اشنا نبودند و سردر گم بودند.....ولی زمانی که تاکتیک ها رو انجام میدادند (1 در هر 3تا )....تیم خیلی خوب حمله میکرد

9. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شارنر: نقطه ضعف چلسي پرسينگ است

مهاجم لژيونر تيم ملي فوتبال اتريش به حريفان همگروه چلسي در ليگ قهرمانان اروپا تاکتيک پرسينگ را توصيه کرد.

به نقل از روزنامه اشتاندارد، پائول شارنر که از سال 2006 در لیگ برتر انگلیس حضور دارد و اکنون عضو تیم وست بروم ویچ است، در مورد تیم چلسی نکات ضعف و قوت این تیم را مطرح کرد و به بایرلورکوزن آلمان، گنک بلژیک و والنسیا اسپانیا توصیه کرد از تاکتیک پرسینگ به نحو مطلوب بهره گیرند.

این مهاجم 31 ساله در مصاحبه‌ای به همین منظور گفت: چلسی جدا از نکات مثبتش یک ضعف عمده دارد، هر تیمی که مقابل آنان بتواند پرسینگ را خوب اجرا کند،‌ باعث عصبی شدن این تیم می شود. به این ترتیب قادر خواهد بود تاکتیک های پنهان خود را به مورد اجرا گذارد و نتیجه هم بگیرد.

شارنر افزود: در بازی سازی از قلب دفاع، به نظر می آید مدافعین چلسی کند حرکت می کنند.
    او در مورد خصوصیات مثبت آبی های لندنی نیز عنوان کرد: به نظرم برگ برنده این تیم در خط حمله و میانی است. در خط آتش فرقی نمی کند دیدیه دروگبا، فرناندو تورس یا نیکولا آنلکا باشد، زیرا هریک بسیار خطرناک هستند و به خوبی از سوی هافبک ها تغذیه می شوند.

او ادامه داد: از لحاظ دوندگی چلسی فوق العاده عالی است و هرحریفی که مقابلش قرار می گیرد، باید مراقب این موضوع باشد.

تیم انگلیسی فرداشب از گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا پذیرای بایرلورکوزن آلمان خواهد شد.

کد:
    بالاک: مقابل چلسي باانگيزه هستم

کاپتيان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان براي بازي مقابل هم تيميهاي سابق در ورزشگاه استامفوردبريج لندن بسيار با انگيزه است.

به نقل از کیکر، میشائیل بالاک اظهار داشت:‌ پس از گذشت شش سال از حضور در لیگ قهرمانان اروپا این بار به همراه لورکوزن تلاش خواهم کرد در بدو بازگشت به این پیکارها، نمایش مطلوبی داشته باشم و در خانه چلسی در اولین بازی خود به همراه سایر نفرات تیم بدرخشیم.
    این بازیکن 34 ساله که تا تابستان یک سال قبل برای تیم انگلیس بازی می کرد، فردا شب (سه‌شنبه) در دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن بایرلورکوزن مقابل یاران سابق استامفوردبریجی حضور می‌یابد.

در این رابطه بالاک افزود: همه بازیکنان از انگیزه زیادی برای حضور در لیگ قهرمانان برخوردارند، من نیز از این امر مستثنی نیستم، در صورتی که در ترکیب قرار گیرم، دوست دارم مقابل تیم سابقم با انجام بازی مطلوب به بهترین شکل ممکن کار کنم.

وی ادامه داد: جدا از مساله رقابت،‌ رویارویی با چلسی فرصت ایده‌آلی است تا یکبار دیگر در زمین این تیم یعنی استامفوردبریج حضور پیدا کنم و دیداری با هواداران داشته باشم، همین طور با دوستانم در این تیم دیداری انجام دهم.

او تصریح کرد: رویارویی با چلسی در زمین این تیم برای بایرلورکوزن دشوار است، با این حال امیدواریم بتوانیم از این بازی نتیجه‌ای خوب بگیریم.
    جدال تیم‌های چلسی و بایرلورکوزن در ساعت 23:15 از گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا در لندن برگزار خواهد شد.

کد:
    احتمال معاوضه مهاجمان ميلان و چلسي

ممکن است در پنجره نقل و انتقالات ژانويه فرناندو تورس از چلسي و الکساندر پاتو مهاجم ميلان معاوضه شوند.

به نقل از گازتادلاسرا، مدیر بخش نقل و انتقالات میلان وضعیت فرناندو تورس را از نزدیک زیر نظر گرفته و ممکن است در ژانویه پیشنهاد معاوضه الکساندر پاتو با تورس را به سران چلسی ارائه کند.
    تورس در دیدار ابتدای هفته چلسی برابر ساندرلند در ترکیب ثابت قرار نگرفت و به‌جای وی دنیل استاریج در ترکیب قرار گرفت و درخشید.
    از سوی دیگر میلانی‌ها نیز در طول تابستان به دنبال جذب یک بازیکن بزرگ بودند که در نهایت نیز نتوانستند بازیکن مورد نظر خود را پیدا کنند، ممکن است تورس بتواند به عنوان بازیکن مورد نظر روسونری در ژانویه به سن سیرو منتقل شود. الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی میلان نیز که مدت‌ها است گزینه مورد نظر سران چلسی است نیز به احتمال زیاد برای راضی کردن سران چلسی به این تیم پیشنهاد خواهد شد تا در انتقال تورس مشکل خاصی پیش نیاید.
    البته هنوز تماس رسمی بین دو باشگاه صورت نگرفته ولی بر اساس اعلام نشریه‌های ایتالیایی، آدریانو گالیانی و آریدو برایدا مسئولان میلان موضوع را به شدت زیر نظر دارند.

کد:

11. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممکن است در پنجره نقل و انتقالات ژانويه فرناندو تورس از چلسي و الکساندر پاتو مهاجم ميلان معاوضه شوند.
    اگه بشه عالی میشه، پاتو هم جوونتره هم با استعداد تر

13. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آندره : در گروه سختی هستیم

آندره ویلاس بواس ، قبل از بازی تیمش برابر لورکوزن از مسائل تیمش گفت.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم چلسی که باید شاهد بازی تیمش برابر لورکوزن باشد در روز قبل بازی اول تیمش در گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا و در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت :" من فکر می کنم حضور در لیگ سطح بالایی چون لیگ قهرمانان برایمان خوب است که به طور حتم یکی از اهداف ما در طول فصل بوده و حضور در فینال دور از دست نخواهد بود ."

وی ادامه داد :" ما در یکی از فینال ها حضور داشته ایم و می خواهیم تمام راه را طی کنیم . ما با حضور والنسیا ، لورکوزن و قهرمان بلژیک ، گنک در گروه سختی هستیم ، این می تواند یک شروع شاداب برای فصلی با کیفیت باشد . ما باید آماده رقابت باشیم ."

آندره ویلاس بواس در سوالی که از او در خصوص مقایسه جام جهانی با لیگ قهرمانان اروپا شد گفت :" مطئنا همه از اهمیت این رقابت ها آگاهند ، برنده شدن خیلی سخت است و باید با تیمهای بین المللی که برای گرفتن جام مدعی هستند رقابت کنید. به طور حتم بازیکنان در بازیهای مهمی چون لیگ قهرمانان و جام جهانی حرکاتی انجام می دهند که بتوانند پیروز شوند . تنها هدف آنها پیروزی است . لیگ قهرمانان سخت تر است چرا که با تیم های دیگر کشور ها که در لیگ های دیگر موفق بوده اند باید رقابت کرد ، بازیکنان با استعداد و مربیان آگاهی در تیم ها هستند که تیم را سرحال نگه می دارد و ایجاد انگیزه می کند."

وی اضافه کرد :" اینگونه بوده است که تیم قهرمان لیگ قهرمانان در رقابت های داخلی اش نیز قهرمان شده است . پس باید تناسب در بین بازیکنان رعایت شود و برای بازیکنان استراحت بیشتری در نظر گرفته شود تا در هر دو رقابت آماده باشند. برای همین به نیروهای با استعدادی نیاز دارید که در این فصل نیز تیم های زیادی هستند که چنین شرایطی را دارند ."
    آندره در خصوص بازیکنان ملی پوشش که در بازی با ساندرلند کمی خسته به نظر می رسیدند گفت :" ما تنها باید صبر کنیم و ببینیم . انتخاب بازیکنان خیلی سخت است ، چرا که بسیاری از آنها سفر کرده و 180 دقیقه بازی کردند و بعد مستقیما یک روز و نیم قبل از بازی با ساندرلند به ما اضافه شدند . پس تنها دو روز برای بازی فرصت است. "

وی ادامه داد :" آنها باید قسمتی از بازی رادر زمین باشند و شما خواهید دید که فردا تغییراتی خواهیم داشت و سپس چهار روز باقی مانده تا بازی در اولدترافورد را استراحت خواهیم کرد."
    سرمربی 33 ساله چلسی اضافه کرد :" ما چهار روز زمان داریم تا آماده بازی در اولترافورد شویم ، اتفاقی که رخ خواهد داد این است که ما بازی های ملی را پشت سرگذاشته ایم و در واقع زمان زیادی نداریم تا بازی با ساندرلند را مرور کنیم ، چرا که ما شنبه بازی کردیم و سه شنبه هم بازی داریم ، تنها دو روز زمان است ، پس باید عاقلانه تصمیم گیری کنیم و امیدوارم که تصمیم درستی بگیریم تا ما را برای بازی یکشنبه در سطح خوبی قرار دهد."

آندره همچنین در خصوص وضعیت دیدیر دروگبا گفت :" دیدیر از تیم دور است ، او زمانی که بر زمین خورد مشکلاتی در دندان هایش بوجود آمده است که ما به چند روز استراحت دادیم که سپس بازگردد.همه چیز در اسکن های او درست است او در یکی از بازیهای منچستر یونایتد ، اسوانسی و فولام خواهد رسید که امیدوارم به بازی منچستر یونایتد برسد."

سوالی از آندره شد که وقتی به تورس گفته است که برای بازی با ساندرلند باید روی نیمکت بشیند او چه عکس العملی داشته ، پاسخ داد :" من به او نگفتم که نمی تواند بازی کند ، من تنها انتخابم برای تیم را گفتم . مطمئنا تمام بازیکنانی که برای ترکیب اصلی انتخاب نمی شوند خوشحال نیستند ، من از ناراحتی آنها راضی هستم چرا که ممکن است آنها را یک قدم به جلو پیشرفت دهد و یا حرکت آنها را بیشتر کند زمانی که دوباره به ترکیب بیایند عملکرد بهتری داشته باشند."

وی همچنین در خصوص مصاحبه تورس با یکی از رسانه های اسپانیا که گفته بود توپ های رو به جلویی دریافت نمی کند نیز گفت :" من نمی دانم ، در نخست باید مصاحبه را دوباره مرور کنیم ، اگراو واقعا چنین حرفی زده باشد ، هر کسی که باشد ، این دیدگاه بازیکن است و فکر نمی کنم لازم باشد، من بعضی وقتها دیدگاهم را با بازیکنانم در میان نمی گذارم و ما باید بر روی مهمترین چیزی که پیروز شدن در این رقابت است بازگردیم و برای هیچکدام مشکلی نیست و برای من نیز مشکلی نیست. او ( تورس ) گفته است که او این صحبت ها را نکرده است."

==========
    شایعه ای بیش نیست...در ضمن من بیشتر به تورس اعتماد دارم...به نظرم میتونه این فصل خودش رو تا حدودی ثابت کنه...درسته گل نمیزنه ، ولی برای تیم مفیده

15. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تورس که تو همون 20 دقیقه حضورش در بازی با ساندرلند توپی بهش نرسید یه توپ دقیقه آخر بهش رسید که واقعآ ازش ناامید شدم ! 10 متر جلوتر از دفاع اونا بود و بعدش ... !

راستی به نظرتون یه کم چاق نشده بود تورس ؟

واقعآ لیورپولیا اینو کردن تو پاچمون با 50 میلیون پوند ! افسوس میخورم که سرخیو آگرو رو نگرفتن که الان داره مثل ریگ واسه سیتی گل میزنه !

به هر حال من امیدوارم ال نینیو منو از این حرفایی که زدم پشیمونم کنه !

17. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

چلسی به خاطر انتقاد از هم تیمی ها، از تورس توضیح می خواهد

مهاجم اسپانیایی در وب سایت رسمی اش بازیکنان چلسی را کند و مسن خوانده

سایت گل- فرناندو تورس در صحبتهایی با وب سایت رسمی اش انتقاداتی در مورد کند بودن و مسن بودن هم تیمی هایش انجام داده و اکنون در این رابطه باید به باشگاه توضیحاتی را ارائه دهد

تورس بعد از انتقال 50 میلیون پوندی اش از لیورپول به چلسی در بازار نقل و انتقالات زمستانی تنها یک بار در رقابتهای لیگ برتر برای چلسی گلزنی کرده است. او چند روز پیش گفت و گویی را به زبان اسپانیایی روی وب سایت رسمی اش قرار داده بود و در این صحبتها گفته بود که بازیکنان چلسی خیلی کند بازی می کنند.

اکنون آندره ویلاس بواس مربی چسی دراین باره گفته:« ما باید در عمق این مصاحبه برویم و باید ببینیم که آیا دقیقا همین صحبتها گفته شده.»

مربی چلسی در پاسخ به این سوال که اگر ترجمه از اسپانیایی به انگلیسی درست انجام شده باشد و تورس دقیقا چنین صحبتهایی را مطرح کرده باشد، واکنش سران چلسی چه خواهد بود؟ گفت:« ما فقط صحبت می کنیم و نظرات را رد و بدل می کنیم. اگر این صحبتها به ناحق بود، تورس را جریمه می کنم ولی در کل این نظر یک بازیکن است. من فکر نمی کنم که نظر یک بازیکن نظر مربی هم باشد. من دلیلی نمی بینم که عقایدم را با بازیکنانم در میان بگذارم.»

مربی چلسی ادامه داد:« فکر می کنم که با وجود سن و سال بازیکنان، رقابت خوبی در تیم داریم که سن بازیکنان برای من مشکلی نیست. شاید فقط لازم باشد که در مورد شرایط با هم صحبت کنیم و او باید از دیدگاه ما مطلع شود.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •