تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 280 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با آنها دور يك ميز نمي‌نشينم؛ بايد هيئت مديره تشكيل شود
    دايي: با آموزش‌وپرورشي‌ها كاري ندارم؛ آقايان پشت كميته فني پنهان شد‌ه‌اند

خبرگزاري فارس: علي دايي گفت: برخي آقايان اعلام كردند ماموريتشان تمام شده و مي‌خواهند به آموزش‌وپرورش برگردند، اما اين‌طور نشد و من هم با آنها كاري ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي بعد از اينكه برنامه‌هاي خود را براي فصل جديد ليگ برتر به مسئولان باشگاه پرسپوليس داد، همراه با خانواده‌اش به اسپانيا و آلمان سفر كرد.
    طبق آخرين برنامه مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام كردند كه امروز نامزدهاي مربيگري اين تيم بايد در كميته فني حاضر شوند و از برنامه‌هايشان دفاع كنند، اين در حالي است كه دايي به آلمان سفر كرده و امروز نيز در اسپانيا است، بنابراين نمي‌تواند در اين جلسه حضور داشته و از برنامه‌هايش دفاع كند.
    در همين زمينه دايي مصاحبه اختصاصي با فارس انجام داده، ضمن اين‌كه خبرگزاري فارس اين آمادگي را دارد كه اظهارات مسئولان باشگاه پرسپوليس را هم منتشر كند.

فارس: آقاي دايي! چرا با توجه به اتفاقات قبلي به باشگاه پرسپوليس برنامه داديد؟
    من حرف‌هايم را قبلا گفته‌ام اما باور كنيد دليل اصلي‌ اين كارم اين بود كه نتوانستم به مردم نه بگويم، به همين دليل تصميم گرفتم برنامه‌هايم را ارائه كنم. نقش مردم و برخي از دوستان در اين تصميم بسيار دخيل بود.

فارس: روز گذشته باشگاه پرسپوليس اعلام كرد، گزينه‌هاي مدنظر امروز بايد در باشگاه حضور يابند و درباره برنامه‌هايشان صحبت كنند.
    ببينيد اينها يكسري اتفاقاتي است كه خود آقايان برنامه‌ريزي مي‌كنند. من برنامه‌هايم را به طور كامل و شفاف به مسئولان باشگاه پرسپوليس ارائه كرده‌ام.

فارس: منظورتان چيست؟
    بسيار واضح است، در حالي كه آقايان مي‌دانند من در ايران نيستم و رسانه‌ها و خيلي از خبرگزاري‌ها و سايت‌ها خبر مسافرت مرا منتشر كرده‌اند، چطور بايد امروز به باشگاه بروم و از برنامه‌هايم دفاع كنم؟! همه مي‌دانند كه دايي در ايران نيست، پس چطور آقايان مي‌گويند كه امروز بعد از ظهر باشگاه بروم؟

فارس: بنابراين نمي‌توانيد امروز خود را به تهران رسانده و در باشگاه حاضر شويد؟
    اصلا بحث اصلي حضور يا عدم حضورم در باشگاه نيست و من دوباره بايد بگويم كه آقايان با مردم رو راست حرف بزنيد و به دنبال حاشيه نروند. آقايان چرا با مردم يك رو و شفاف حرف نمي زنيد؟
    بازهم مي گويم همه مي دانند من ايران نيستم، اما آقايان من را به باشگاه دعوت كرده اند. نمي دانم حالا كه من برنامه هايم را داده ام اينها دنبال چه چيزي هستند و اهدافشان چيست؟

فارس : شما در كنار چند گزينه ديگر نامزد مربيگري براي پرسپوليس هستيد، بنابراين شايد مسئولان دوست دارند كه همه نامزدها به صورت برابر از برنامه هايشان دفاع كنند؟
    اين را به مردم و هواداران پرسپوليس مي گويم كه بدانند گناه من و خانواده ام چيست؟ همه مي دانند در فصلي كه پشت سر گذاشتيم به دليل فاصله نزديك بازي ها و حضور در 3 جام و فشارهايي كه برروي من و بازيكنانم و هواداران بود حتي در ايام عيد هم تمرين كرديم، حالا از شما مي پرسم آيا من نمي توانم چند روز را در كنار خانواده ام به انجام كارهاي شخصي و استراحت بپردازم؟ قضاوت در اين زمينه را به مردم مي سپارم تا راحت تر تصميم گيري كنند.

فارس: شايد اين استباط وجود داشته باشد كه با دوري شما، براي بستن تيم جديد و جذب نفرات، پرسپوليس لطمه بخورد؟
    اينطور نيست، اگر من برنامه داده ام فكر همه چيز را كرده ام و مطمئن باشيد مي دانم دارم چه كار هايي انجام مي دهم، البته همه بايد بدانند كه آقايان به من 24 خرداد نامه داده اند و اعلام كرده اند 25خرداد برنامه هايت را به باشگاه بده، من از شما مي پرسم اين جاي سوال ندارد؟ آيا براي گرفتن برنامه فقط يك روز به مربي فرصت مي دهند؟

فارس: اطلاع داريد كه از طريق كميته فني سرمربي پرسپوليس انتخاب خواهد شد؟
    براي تمام بزرگان پرسپوليس احترام خاصي قائل هستم و دست تك تك آنها را مي بوسم كه در بازي نهايي جام حذفي با حضورشان در ورزشگاه قوت قلب دايي،‌ بازيكنان و حتي هواداران ما بودند، اما آقايان بگوييد دنبال چه چيزي هستند؟ چطور اين روزها يادشان افتاده كه كميته فني تشكيل دهند؟ چرا پاي كساني را وسط مي كشند تا پشت آنها پنهان شوند؟ چرا كميته فني را به مردم و رسانه ها معرفي نمي كنيد تا نظراتشان را بدهند؟ شايد بعد از اين حرف هاي من اين كار را بكنند. آقايان اعلام كرده اند امروز جلسه فني براي تشريح برنامه است، اما چرا نمي گويند اين جلسه با حضور چه كساني برگزار خواهد شد؟

فارس: انتقادهاي شما از آن سوي مرزهاي ايران فقط به همين موارد ختم مي شود؟
    خير، من حرف هاي ديگري هم دارم. من ساعت 15 روز بيست و پنجم خرداد برنامه هايم را از طريق نماينده تام الاختيارم به آقايان و باشگاه دادم. آيا بايد 3 روز طول بكشد تا جواب نامه من را بدهند؟ برنامه نوشتن و فكر كردن سخت است و يا خواندن برنامه؟ من يك روز مهلت داشتم برنامه بنويسم و بدهم، آقايان 3 روز وقت داشتند برنامه را بخوانند و نگاه كنند. اين امكان بود كه در روزهايي كه تعطيل بود براي اينكه مسايل زودتر پيگيري شود بررسي ها انجام مي شد.
    به تمام افرادي كه با لباس پرسپوليس عرق ريخته اند و زحمت كشيده اند احترام مي گذارم، اما كسي نبايد به خود اجازه دهد پشت پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس پنهان شود و هر كاري دوست دارد انجام دهد.

فارس: چرا به پيشنهادهاي ديگرتان فكر نمي كنيد؟
    فقط من و خداي خودم مي دانيم كه چند پيشنهاد داشتم، اما به عشق پرسپوليس و هواداران به هيچ كجا نرفتم، حتي يك كلام هم با پيشنهاددهندگان حرف نزدم و پاي ميز مذاكره براي صحبت هاي اوليه ننشستم، به غير از مواقعي كه ضروري بود و خواستم از طرفي كه به من لطف دارد تشكر كنم. حتي قصد داشتم چند روزي سكوت كنم، اما ديدم بازهم آقايان صداقت را رعايت نمي كنند و مجبور شدم براي روشن شدن افكار عمومي و اطلاع مردم از خودم دفاع كنم.

فارس: سرانجام تصميم نهايي شما چيست؟
    خوشبختانه با توجه به قولي كه به مردم و كساني كه دايي را دوست دارند و هميشه يار من بوده اند و مرا تنها نگذاشته اند برنامه هاي خودم را به باشگاه دادم، اما هواداران واقعي پرسپوليس بدانند اگر در پرسپوليس نباشم دلم هميشه با آنها است. هيچ‌كس نمي تواند بين من و هواداران پرسپوليس فاصله بيندازد. هميشه دلم براي پرسپوليس مي تپد و افتخار مي كنم كه با كسب يك جام باعث شادي آنها شده ام و همين موضوع برايم يك دنيا ارزش دارد.

فارس: تصميم نهايي دايي چيست؟
    در نامه اي نماينده خودم را به آقايان معرفي كردم تا برنامه هايم را در جلسه تشريح كند. من حرف هايم را قبلا زده ام، دوباره مي گويم رودرروي برخي آقايان دور يك ميز نمي نشينم، در صورتي كه هيئت مديره پرسپوليس مشخص شود با كمال ميل و فقط به خاطر هواداران پاي ميز مذاكره خواهم نشست، چون برخي آقايان چند روز پيش اعلام كردند ماموريتشان تمام شده و مي‌خواهند به آموزش و پرورش برگردند، اما اين‌طور نشد. من با اين آقايان كاري ندارم.

فارس: آيا دايي دوست دارد فرد خاصي به هيئت مديره پرسپوليس بيايد؟
    دوست دارم كساني باشند كه با گريه هواداران گريه مي كنند و در سختي ها يار پرسپوليس و هوادارانش باشند؛ با خنده پرسپوليسي ها بخندند و در خوشحالي هواداران جشن بگيرند و مهم تر از همه عاشق پرسپوليس باشند؛ چنين افرادي براي هيئت مديره پرسپوليس خوب هستند و به اين تيم كمك مي كنند. هواداران پرسپوليس بدانند با كمك آنها و زحمتي كه كشيده‌ام و با رو راستي به چيزي كه در فوتبال مي خواستم با كمك خدا رسيدم و براي مملكت خودم افتخار كسب كردم، اما در دوران مربيگري ام هم پس از اتمام جام حذفي بهترين هديه به من از طرف خداي بزرگ خنده و جشن هواداران در كوچه بازار و نقاط مختلف كشور بود. بازهم خدا را شكر مي كنم و مي گويم هيچ‌وقت ماه پشت ابر نمي ماند و هر چيزي خدا بخواهد همان اتفاق مي افتد.

فارس: خبر داريد كه علي كريمي هم با پرسپوليس قرارداد بست؟
    بله. خيلي خوشحالم اين اتفاق افتاد. علي مي تواند به پرسپوليس كمك كند. كريمي را قبل از سفرش به شالكه مي خواستم چون او مي توانست به ما كمك كند، اما او تصميم گرفت به آلمان برود كه من به نظر او احترام گذاشتم، چون بازي در شالكه كار كوچكي نيست و علي لياقتش را داشت. كريمي در ليست من كه به باشگاه ارائه كردم، بود و خوشحالم پرسپوليسي شد. من براي او آرزوي موفقيت مي كنم.

آخرین شایعه درباره دایی: پرسپولیس نماند با هدایتی به صبا می رود

نردیکان به هدایتی از احتمال همکاری علی دایی و هدایتی خبر می دهند.

به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که هنوز تکلیف سرمربی سال بعد پرسپولیس رسما مشخص نیست و دایی هنوز شانس ماندن در تیم را دارد ، نزدیکان به حسین هدایتی این احتمال را که او دوباره به لیگ برتر برگردد را رد نمی کنند. پس از ملاقات اخیر دایی و هدایتی ، شایعه شده مالک متمول استیل آذین به دایی پیشنهاد داده در صورت قبول مسئولیت و همکاری با او ، حاضر است اسپانسر تیمی مثل صبای قم شود و همه هزینه های این تیم را بپردازد تا دایی سرمربی اش باشد. صبای قم سال قبل با عبدالله ویسی ملقب به گوآردیولا ، سالی موفق را سپری کرد اما هدایتی که تیم خودش را در دسته اول به سمنان برده و می خواهد هدایتش را به اکبر میثاقیان بسپارد ، با این انتخاب و در صورت سرمایه گذاری در تیمی مثل صبا ، باز هم فصلی پر سر و صدا را پیش رو خواهد داشت.

امروز در شورای شهر،رحمتی پرسپولیسی می شود؟

دروازه بان اول تیم ملی امروز برای مذاکره با پرسپولیسی ها به دیدار سرپرست این تیم در شورای شهر می رود.

سید مهدی رحمتی امروز برای مذاکره با حبیب کاشانی به شورای شهر می رود تا صحبت های اولیه برای پرسپولیسی شدن را انجام بدهد.

ملی پوش فصل پیش سپاهان اصفهان که به دلیل مشکلات خانوادگی و اینکه پسرش علی قرار است از امسال به مدرسه برود تصمیم گرفته فوتبالش را در پایتخت دنبال کند امروز در حالی به شورای شهر می رود که تقریبا از هفته گذشته شایعه پرسپولیسی شدنش به گوش می رسد.

اگر این اتفاق بیفتد و رحمتی با کاشانی به توافق برسد بدون شک او خرید بزرگ پرسپولیسی ها برای لیگ برتر یازدهم لقب خواهد گرفت.
    در صورت توافق رحمتی با پرسپولیس احتمال اینکه علیرضا حقیقی از این تیم جدا شود خیلی زیاد است.

منبع: خبرآنلاین

2. 7 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عصر امروز در ديدار با كاشاني؛
    استيلي و درخشان از برنامه‌هايشان دفاع مي‌كنند
    دايي نماينده‌اش را به جلسه مي‌فرستد

نماينده علي دايي امروز (يكشنبه) با حضور در باشگاه پرسپوليس از برنامه فصل آينده علي دايي دفاع خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي يكي از گزينه‌هاي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس كه طبق برنامه‌ريزي قبلي اكنون در اسپانيا بسر مي‌برد عصر امروز (يكشنبه) نماينده‌اي را به باشگاه پرسپوليس مي‌فرستد تا در ديدار با حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، از برنامه‌اش براي فصل آينده دفاع كند.

حميد استيلي و حميد درخشان ديگر گزينه‌هاي هدايت پرسپوليس براي فصل آينده نيز عصر امروز با حضور در باشگاه برنامه‌هايشان را تشريح خواهند كرد.

پنجعلي در گفت‌وگو با فارس:
    سعي مي‌كنيم بهترين تصميم را در كميته فني پرسپوليس بگيريم

خبرگزاري فارس: مدافع سابق پرسپوليس گفت: با حضور در جلسه كميته فني سعي خواهيم كرد بهترين تصميم را براي كادرفني اين تيم بگيريم.

محمدپنجعلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: با توجه به تماسي كه روز گذشته با من گرفته شد قرار است بعدازظهر امروز به باشگاه پرسپوليس بروم و در جلسه‌اي شركت كنم. تشكيل كميته فني بايد دائمي باشد تا بازي‌ها را ارزيابي و به پرسپوليس كمك كند.

پنجعلي تاكيد كرد: انشاءالله بعدازظهر امروز بتوانيم بهترين تصميم را براي كادر فني پرسپوليس بگيريم. مربياني كه در حال حاضر نامزد هستند همه خاك خورده پرسپوليسند و بايد كاري كنيم با آرامش كار خود را شروع كنند.

در گفت‌وگو با فارس
    زادمهر: خيلي‌ها به كميته فني باشگاه پرسپوليس دعوت شده‌اند

خبرگزاري فارس: بازيكن پيشين تيم پرسپوليس گفت: آن طور كه مي‌دانم خيلي از پيشكسوتان براي جلسه فني امروز به باشگاه دعوت شدند كه يكي از آنها من هستم.

محمد زادمهر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص حضورش در كميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: با من تماس گرفتند و اعلام كردند بعدازظهر امروز به باشگاه بروم و در جلسه‌اي شركت كنم. من را به باشگاه دعوت كرده‌اند و بايد بروم ببينم كه چه خبر است. تاكنون ابلاغيه‌اي براي حضور در كميته فني نداشتم و اميدوارم اگر مسئولان باشگاه كاري از من بخواهند به نحو احسن انجام بدهم.

وي ادامه داد: به جز من خيلي افراد ديگر هم هستند كه امروز به باشگاه دعوت شده‌اند از جمله دكتر ذوالفقارنسب، بهزادي و چند پيشكسوت ديگر. البته اسم اين افراد را كه اعلام كردم بيشتر در رسانه‌ها خواندم ولي تا در جلسه حضور پيدا نكنيم هيچ چيز مشخص نيست.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : هافبک فصل گذشته استیل آذین در خصوص اظهارات حبیب کاشانی در برنامه 90 گفت: بیان حبیب کاشانی درست نبود، من از خیلی وقت پیش رابطه خوبی با دایی دارم و هیچوقت پرسپولیس و دایی را دور نزدم.

شنیدی تعدادی از بازیکنان استیل تسویه حساب کردند؟
    بله شنیدم اما تاکنون کسی به من نگفته که به باشگاه بروم.

پس می خواهی چه کار کنی؟
    نمی دانم هنوز که مذاکره جدی با کسی نکردم.

برنامه هفته گذشته نود را تماشا کردی؟

بله و به خاطر حرفهای کاشانی کلی ناراحت شدم.

یعنی تو پرسپولیسی ها را سر کار نگذاشتی؟
    من هیچ وقت پرسپولیس وآقای دایی را دور نزدم. نوع بیان آقای کاشانی به هیچ وجه درست نبود من رابطه بسیار خوبی از خیلی وقت پیش با علی دایی دارم و اطمینان دارم دایی هیچ وقت در موردم اینطوری حرف نمی زند.

به نظر می رسد خیلی ناراحت شدی؟
    بله برای اینکه من کسی را دور نزدم.

شایعه شده که امسال پرسپولیسی ها خواهانت هستند؟
    من از این شایعه بی خبرم.

چند روزنامه در این مورد نوشتند. اگر چنین چیزی صحت داشته باشد چه کار می کنی؟
    هنوز که چنین چیزی به من ابلاغ نشده اگر پرسپولیس خواهانم باشد صد در صد با آنها وارد مذاکره می شوم اما اکنون که به تیم ملی دعوت شدم تمام تمرکزم معطوف موفقیت در تیم ملی است.

perspolisnews

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با آنها دور يك ميز نمي‌نشينم؛ بايد هيئت مديره تشكيل شود
    خداييش جداي از اينكه دايي اين حرف رو ميزنه و جداي از حرفها و نظرات بعضا نادرستش اين حرف رو داره درست ميگه
    واقعا اگر قراره هيئت مديره تشكيل بشه پس كي با چه مسئوليتي داره با بازيكنا و مربيها مذاكره ميكنه
    اصلا اين هيئت مديره كي تشكيل ميشه
    اعضاي احتماليش با كاشاني و انتخابهاش موافقن؟
    من كه اعتراف ميكنم سر در نميارم

6. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس(عکس)

سایت گل- جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی جدید این تیم در حال برگزاری است. حمید درخشان یکی از کاندیداهای مربیگری این تیم در حال تشریح برنامه های خود برای اعضای کمیته است. درخشان در سال های 73 و 76 در دو مقطع سرمربی پرسپولیس بود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ساعت درج خبر: 16:47

Last edited by anon85; 19-06-2011 at 17:16.

8. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سرمربی پرسپولیس فردا از سوی کاشانی اعلام خواهد شد

در حال حاضر کمیته فنی مشغول مذاکره با نماینده علی دایی است

2011/6/19 17:49

سایت گل – امروز جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس درمورد گزینه‌های سرمربیگری این تیم برگزار شد و همه چیز تحت‌الشعاع این مورد قرار داشت.
    به گزارش سایت گل، طبق شنیده‌ها، اخباری که از این جلسه به گوش می‌رسید این است که از سرمربی پرسپولیس از بین گزینه‌های اعلام شده که به باشگاه برنامه داده‌اند، فردا توسط حبیب کاشانی سرپرست این تیم اعلام خواهد شد.

به گفته نزدیکان این باشگاه، فعلا کمیته فنی روی برنامه‌های گزینه‌های ارائه شده بررسی می‌کند تا با تصمیمی درست سرمربی این تیم را معرفی کنند.
    از بین گزینه‌های اعلام شده به نظر می‌رسد شانس حمید استیلی بیشتر از علی دایی و حمید درخشان است و این اخبار به گوش می‌رسد که کمیته فنی روی گزینه حمید استیلی به توافق رسیده‌اند و به احتمال بسیار فراوان فردا نام این مربی توسط حبیب کاشانی اعلام خواهد شد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به كريمي خوشامد مي‌گويم
    درخشان: هواداران پرسپوليس را به دهه 60 مي‌برم

خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تلاش مي‌كنم هواداران را خوشحال كنم و آنها را به سال‌هاي 60 تا 62 ببرم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حميد درخشان در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس در حضور سرپرست باشگاه، دكتر بيژن ذوالفقارنسب، دكتر زادمهر و محمد پنجعلي برنامه‌هايش را تشريح كرد.

وي در اين باره گفت: افرادي را در اينجا ديدم كه هم از من بزرگتر بودند و هم باعث فخر و مباهات من، كساني كه خودشان از فوتباليست‌هاي بزرگي بودند و سابقه چندين ساله در پرسپوليس داشتند. به واقع من داشتم در اين جلسه درس پس مي‌دادم و از اين بابت خيلي خوشحالم و اميدوارم كه اين روند ادامه داشته باشد و پرسپوليس نشان بدهد كه از آدم‌هاي بزرگي كه داشته، به نحو شايسته‌اي استفاده خواهد كرد.

درخشان در مورد برنامه‌هايش گفت: برنامه من براي يك فصل كامل به باشگاه ارائه شده است. برنامه‌هاي ارائه شده شامل برنامه‌ريزي ميان فصل، نيم فصل دوم و ريز بندهاي مختلف از مسائل فني، يارگيري، آماده سازي، روحي و رواني، فيزيكي و ... گرفته تا پايان مسابقات. اين برنامه، مفصل و حدود 15 صفحه تقديم آقايان شده كه حاصل يك سال فعاليت من بوده است.
    درخشان درباره برنامه ليگ قهرمانان آسيا گفت: حتما وقتي ما برنامه يك فصل را مي‌دهيم، شامل حال مسابقات برون مرزي هم مي شود.

گزينه مربيگري پرسپوليس در مورد سوالي مبني بر اينكه با توجه با اينكه شما عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس بوده‌ايد، تاثير كميته فني را بر عملكرد تيم چطور ارزيابي مي‌كنيد، گفت: مطمئنا بي‌تاثير نخواهد بود، چرا كه در آن كميته افراد كار كشته‌اي حضور دارند كه فوتبالي بوده و نظراتشان فني و قابل استفاده است و من فكر مي‌كنم در رشد و توسعه فوتبال تيمي كمك زيادي مي‌كند و مطمئنا مورد بهره برداري قرار مي‌گيرد.

درخشان در مورد حضور علي كريمي در پرسپوليس اظهار داشت: به علي كريمي خوشامد مي‌گويم چرا كه وي بازيكن بزرگ فوتبال ماست و براي پرسپوليس، تيم ملي و فوتبال كشور زحمات زيادي كشيده است.

وي افزود: آمدن ايشان را به باشگاه پرسپوليس به فال نيك مي‌گيرم و اميدوارم علي كريمي در آخرين دوران بازيگري‌اش نشان بدهد كه هنوز بزرگ است و هنوز مي‌تواند به تيم بزرگي مثل پرسپوليس كمك كند.

حميد درخشان در مورد هواداران گفت: تمام تلاشي كه انجام مي‌دهم، اين است كه هواداران را خوشحال كنم و اين هواداران را برگردانم به سال‌هاي شصت تا شصت و دو.

حميد درخشان در پايان در مورد اينكه؛ كميته فني از بين 3 گزينه قطعا به يك نفر راي خواهد داد، اگر آن گزينه شما نباشيد واكنش‌تان چه خواهد بود گفت: چه انتخاب بشوم و چه نشوم، براي پرسپوليس آرزوي موفقيت دارم. شايد يكي از معدود پيشكسوتاني بوده‌ام كه در زمان نبودم در پرسپوليس هم درباره اين تيم با حب و بغض صحبت نكردم و اگر اظهار نظري داشتم، فني بوده است، براي همين از نقد فني استقبال مي‌كنم. به هر حال براي من به عنوان يك پرسپوليسي چه در اين باشگاه باشم و چه نباشم افتخار است كه مردم در خيابان، قهرماني اين تيم را به من تبريك بگويند. براي همين است كه در هر شرايطي براي تيم خودم آرزوي موفقيت مي‌كنم.

كميته فني با دايي تلفني كنفرانس برگزار كرد
    نماينده دايي: برنامه دوستان ديگر پربارتر از برنامه ما بود

خبرگزاري فارس: نماينده تام الاختيار علي دايي در مورد برنامه‌هاي گزينه‌هاي ديگر سرمربيگري پرسپوليس گفت: تصور مي‌كنم برنامه آن دوستان پربارتر بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، بهمن دهقان پس از حضور در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين جلسه را به دو بخش تقسيم مي‌كنم، يك بخش آن مربوط به سؤالاتي بود كه زادمهر، ذوالفقارنسب و پنجعلي در مورد اتفاقات فصل گذشته داشتند كه من به آنها گفتم اگر تمايل داريد در مورد مسائل گذشته با علي دايي به طور تلفني، كنفرانس برگزار كنيم كه اين مسئله با استقبال اعضاي كميته مواجه شد.

وي ادامه داد: در اين كنفرانس تلفني اعضا، بيشتر مسائل حاشيه‌اي را سؤال كردند و سؤال فني مطرح نشد. برنامه دايي براي فصل آينده 5 سر فصل فني و يك سرفصل مالي دارد و آنقدر شفاف، صريح و خوانا است كه سؤالي در مورد اين برنامه نشد و بيشتر پرسش‌ها در مورد انگيزه‌ها و مسائل فصل گذشته و در واقع مسائل جاري پرسيده شد.

دهقان تاكيد كرد: علي دايي 3 چيز مي‌خواهد؛ آرامش، امكانات و اينكه افراد مورد نظرش جذب شوند. علت اينكه دايي برنامه داد به خاطر هواداران بود. خود او در نشست خبري گفت در نيم فصل دوم هواداران من را شرمنده كردند و به همين دليل برنامه خود را ارائه كرد.

نماينده تام الاختيار دايي در مورد اينكه چه زماني باشگاه پرسپوليس به برنامه اين مربي پاسخ مي‌دهد، گفت: 2 نامه از سوي باشگاه به دايي تحويل شد كه در هر 2 نامه بر زمان تاكيد داشتند. اولي نامه‌اي بود كه روز 24 خرداد به دايي دادند و به او گفتند تا 25 خرداد بايد برنامه‌اش را ارائه كند و آنقدر فرصت كم بود كه ما حتي زمان براي تايپ برنامه نداشتيم و برنامه را به صورت دست نويس به باشگاه داديم.

وي اضافه كرد: در دومين نامه‌اي كه به ما داده شد گفتند اگر ساعت 16 امروز در باشگاه حاضر نشويد عدم حضور به معناي انصراف از سرمربيگري پرسپوليس است. من هم خيلي اصرار داشتم كه مسئولان باشگاه، زمان دقيق پاسخ خود را به ما بگويند كه اعضا گفتند پس از بررسي برنامه‌ها جواب خواهيم داد.
    دهقان در مورد برنامه‌هاي گزينه‌هاي ديگر سرمربيگري پرسپوليس گفت: تصور مي‌كنم برنامه آن دوستان پربارتر بود.

12. 4 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

استيلي، درخشان و نماينده دايي از برنامه‌هاي خود دفاع كردند

سه گزينه سرمربي‌گري تيم فوتبال پرسپوليس، برنامه‌هاي خود را تشريح كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از ساعت 15 امروز، نشست كميته فني باشگاه پرسپوليس با حضور حبيب كاشاني، بيژن ذوالفقارنسب، محمد زادمهر و محمد پنجعلي آغاز شد كه حميد درخشان، حميد استيلي و بهمن دهقان به عنوان نماينده علي دايي در اين نشست حضور پيدا كرده و به ارائه برنامه‌هاي خود پرداختند.

ابتدا حميد درخشان برنامه‌هاي خود را براي اعضاي كميته فني تشريح كرد، سپس بهمن دهقان در اين نشست حضور پيدا كرد و حميد استيلي آخرين نفري بود كه از برنامه‌هاي خود در اين نشست دفاع كرد.

اين سه مربي هفته گذشته برنامه‌هاي خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه كرده بودند و امروز به صورت مفصل به تشريح برنامه‌هاي خود براي اعضاي كميته فني پرداختند.

كميته فني پرسپوليس پس از بررسي برنامه اين سه مربي، سرمربي فصل آينده را انتخاب خواهد كرد.

علي دايي به دليل سفر به آلمان، نماينده خود را به اين نشست فرستاد.

14. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ظاهرا گناه كرده‌ام كه كاشاني رفيق من است
    استيلي: يك دستيار خارجي در حد كي‌روش به پرسپوليس مي‌آورم

خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در صورت انتخاب به عنوان سرمربي، يك دستيار خارجي در حد كي‌روش خواهم آورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از نشست با اعضاي كميته فني پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين جلسه مانند امتحان سختي بود كه بايد سؤال و جواب پس مي‌دادم آن هم برابر ذوالفقارنسب كه مربي من بوده، پنجعلي كه كاپيتان من بوده و زادمهر كه يكي از پيشكسوتان خوشنام فوتبال و پرسپوليس است.

وي در مورد اينكه چند درصد شانس انتخاب شدن را دارد گفت: من هم به اندازه دايي و درخشان شانس مربيگري در پرسپوليس دارم. همه گزينه‌ها پرسپوليسي‌ هستند و هر كس كه انتخاب شود اميدوارم براي اين تيم مثمر ثمر باشد.
    استيلي در مورد برنامه‌هاي خود گفت: برنامه من در مورد بدنسازي تيم، حفظ نفرات و جذب بازيكنان جديد و يك ساله بوده است.

گزينه سرمربيگري پرسپوليس در مورد اينكه دوستي او با كاشاني چقدر مي‌تواند به او كمك كند تا سرمربي شود، گفت: به دوستي با كاشاني افتخار مي‌كنم اما ظاهرا گناه كرده‌ام كه كاشاني رفيق من است. من به دليل توانايي فني در گزينه‌هاي سرمربيگري پرسپوليس هستم. ايشان 3 گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس انتخاب كرده‌اند و هر كدام كه انتخاب شوند براي پرسپوليس خوب است.

استيلي در مورد اينكه جذب بازيكني مانند كريمي بدون انتخاب سرمربي كاري حرفه‌اي است يا نه، گفت: نام علي كريمي آن طور كه گفته شده در فهرست خريد هر 3 گزينه بوده است و هم من و هم دايي و هم درخشان او را در فهرست خريد خود قرار داده‌ايم.

وي در مورد اينكه ليست بازيكنان موردنظر و مازادش را مي‌گويد يا نه، گفت: هر زماني كه سرمربي شدم فهرست بازيكنان موردنظرم را اعلام مي‌كنم.

گزينه سرمربيگري رسپوليس در مورد دستيارانش در اين تيم گفت: اگر انتخاب شوم يك مربي خارجي خوب در حد كي‌روش به پرسپوليس مي‌آورم.

وي در مورد اينكه چه زماني كميته فني نام سرمربي را اعلام خواهد كرد، گفت: نمي‌دانم،‌ چيزي در اين مورد به من اعلام نشد.

پس از شنيدن برنامه‌هاي 3 مربي
    كميته فني پرسپوليس براي انتخاب سرمربي تشكيل جلسه داد

خبرگزاري فارس: نشست كميته فني پس از جلسه با حميد استيلي آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از آنكه حميد استيلي آخرين گزينه سرمربيگري برنامه‌هايش را براي اعضاي كميته فني تشريح كرد، اين كميته جلسه خود را براي تصميم‌گيري و انتخاب سرمربي آغاز كرد تا اين كه از ميان دايي، درخشان و استيلي يك نفر را به عنوان سرمربي انتخاب كند.
    در اين جلسه محمد زادمهر، محمد پنجعلي و بيژن ذوالفقارنسب حضور دارند.

16. 3 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

استيلي: يك دستيار خارجي در حد كي‌روش به پرسپوليس مي‌آورم
    خوب یعنی چی؟یعنی خودت نمی تونی تیمو جمع کنی؟
    واقعاً چه به روز پرسپولیس اومده که مربیانی که دو سه سال تجربه مربیگری دارن میشن سرمربی تیم!!!

18. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •