بعدها تاج رو از نشانش حذف کردن![]()
بعدها تاج رو از نشانش حذف کردن![]()
خب اين طبيعيه كه اگه هر دوشون باشن همه بارساييها خوشحال ميشن و داستان به خوبي و خوشي تموم ميشه
بشخصه آرزوي من هم همينه
اما حرف سر اينه كه اگر مجبور بشيم فقط از يكيشون استفاده كنيم كدومشون باشن بهتره
با احترام اما فكر ميكنم به سختي بشه بين ژاوي و اينيستا فرد موفقتر رو انتخاب كردبا تمام احترام ویژه ای که برای ژاوی بزرگ قائلم، اما در این فصل اینیستا مخصوصا در CL وزنه سنگین تری بود و مصدوم نشدنش (برخلاف فصل قبل) باعث شد بارسا خیلی خیلی قدرتمند بشه.
چون خوب بودن هر كدومشون به خوب بودن يكي ديگه اشون بستگي داره
ژاوي زماني خوبه كه اينيستا خوب باشه و اينيستا هم همينطور
كلا نوع بازي بارسا جوريه كه همه بازيكنا بايد در اوج آمادگي خودشون باشن بارسا پر از بازيهاي تركيبيه پر از پاسكاريهاي تكضرب پر از مثلثها و مربعهاي تاكتيكي هر كدوم از رأسها كارش رو درست انجام نده موتور بارسا متوقف ميشه
عليرغم همه اين حرفها و عليرغم اينكه اينيستا كماكان بينظيره اما از نظر من ژاوي هنوز هم مغز متفكر بارسلوناست و ردپاشو توي 95 درصد حركات بارسا ميشه ديد
در اينكه كدوم بازيكن بهترين بازيكن دنياست حرف زياده اما به نظر من ميشه با استناد به مدارك و آمار زيادي گفت ژاوي در فوتبال لنگه نداشته و در حال حاضر هم نداره
و قطعا ما شاهد بازي بهترين هافبك طراح تاريخ فوتبال تا به اينجا هستيم
هميشه جا براي پيشرفت هست به اين خاطر كه همه بازيكنا اشتباه ميكنن كه اين نشون دهنده اينه كه هنوز جا براي پيشرفتشون هست پس خيلي كم پيش مياد كه يه بازيكن به بلوغ كامل برسه
اما وقتي يه بازيكن 99 درصد اشتباهي نداشته باشه يعني به سقف خودش رسيده و از تمام پتانسيل خودش داره استفاده ميكنه و فكر ميكنم ژاوي به اين سطح رسيده
پس به زبان ساده ميشه گفت كه
كمتر فرصت ميشه كه به تماشاي بازي بازيكني نشست كه به بلوغ كامل رسيده باشه ولي حالا ژاوي اين فرصت رو فراهم كرده تا ما به تماشاي بلوغ و يك پروسه به تكامل رسيده بشينيم
اما اينيستا هنوز هم جا براي پيشرفت داره چون به زبان ساده هنوز هم گاه گاهي اشتباه ميكنه
منظور من از اشتباه كردن دادن مثلا يه پاس اشتباه نيست ها بلكه اشتباهات تاكتيكي مثل جاگيري غلط يا به هم زدن زمانبندي حركت تيمه
بال فرانسوی باشگاه رئال سوسیداد آلترناتیو مسئولان بارسلونا است اگر آنها نتوانند الکسیس سانچس را از اودینزه به خدمت بگیرند
سایت گل – به نوشته روزنامه اسپانیایی آ.اس باشگاه بارسلونا قصد دارد آنتوان گرزمن هافبک کناری باشگاه رئال سوسیداد را در صورتی که در جذب الکسیس سانچس از اودینزه موفق نبود به خدمت بگیرد.
سانچس گزینه اصلی بارساست اما در هفته های اخیر منچسترسیتی نیز به جمع مشتریان این بازیکن شیلیایی اضافه شده و ممکن است با رقمی بالا این بازیکن اودینزه را به خدمت بگیرد.
بارسا نیز که از نحوه پول خرج کردن مالکان منچسترسیتی به خوبی آگاه هستند این روزها به دنبال یک گزینه دیگر با خصوصیات سانچس هستند.
گریزمن که عضو تیم ملی زیر 21 ساله های فرانسه نیز هست از سال 2005 مورد توجه مسئولان سوسیداد قرار گرفت و چهار سال بعد از آن توانست به تیم بزرگسالان سوسیداد راه پیدا کند.
گریزمن 20 ساله تا سال 2015 با سوسیداد قرارداد دارد و رضایت نامه او هم 30 میلیون یوروست اما بارسا می تواند با انتقال قرضی این بازیکن و یا مبادله این بازیکن با چند بازیکن رده جوانان خود این رقم را کاهش دهد.
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
عزیز دل گفته در تیم ملی زیر 21 سال بازی میکنه یعنی 20 سالش هست و در تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا بازی میکنه11 اوریل { 1991 } یعنی 20 سال اون منبع خبر چقدر سر صحت این اخبار وقت میزاره
حالا هی سایت گل رو مسخره کنید تا یک خبر که فارس زده و نوشته بارسلونا به سمنان منتقل شده رو بزارم تا بفهمی![]()
تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 12 ژوئن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"ما با اشتها برای افتخارآفرینی به كار ادامه می دهیم"
گفتگوی ویژه در آرژانتین
مسی قول جامهای بیشتر در فصل آینده را می دهد
"راز بارسا این است كه ما تیمی هستیم كه به آنچه داریم راضی نمی شویم"
"من چیزهای بسیاری از گواردیولا یاد گرفته ام."
"فكر نمی كنم بهترین در جهان باشم. با بارسا كسی نمی تواند به تنهایی برنده شود؛ ما همه با هم برنده می شویم."
OK به خریدها
نظرسنجی Sport - هواداران آرزوی سسك، روسی و الكسیس را دارند
-----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین تیم
هدف بارسای 2011-2012 حفظ همین بازیكنان اصلی با بازیکنانی بیشتر روی نیمکت
خریدهای تازه، از جمله سسك، ناچار به تلاش برای به دست آوردن جایگاهی در یك تیم تقریبا كامل خواهند بود
گانسو، از سانتوس مانند نیمار، ممكن است آخرین خرید بارسا باشد
به نظرم فـابرگاس اصلا بازیکنی نیست که بخوان این قدر براش پول بدن. من تو 2-3 فصل اخیر واقعا هیچی از فابرگاس ندیدم و اکثر اوقاتی که نبوده آرسنال بهتر بازی کرد به نظرم. من اون ویلشیرو بیشتر میپسندم تا فابرگاس. آگوئرو میتونه خرید خوبی برای بارسلونا باشه. البته اینا نظر منه.
فرانکو بارزی، مدافع افسانه ای میلان، خود را از تحسین کنندگان بارسا می داند. او احساس می کند کلید موفقیت پپ گواردیولا این است که "او به بازیکنان انگیزه می دهد، همه را در کار شرکت می دهد و وقتی بازی می کنند به آن ها احساس خرسندی می دهد."
![]()
فرانکو بارزی یکی از اسطوره های زنده ی دنیای فوتبال است. این دفاع آخر کارکشته، آخرین نفر خط دفاعی میلان خارق العاده ی تحت هدایت آریگو ساکی و فابیو کاپلو، و همچنین تیم ملی ایتالیا در دهه ی 1980 و 1990 بود. او در سال 1997 بازنشسته شد، اما هنوز هم در پروژه های مختلف با میلان همکاری می کند. وی امروز با Barca TV راجع به بارسای حال حاضر صحبت کرد، تیمی که با میلان ساکی مقایسه اش می کند و آن را از تیم رؤیایی سازمان یافته تر می داند.
- هواداران بارسا فرانکو بارزی را از زمانی که میلان با بارسای یوهان کرویف بازی کرد به یاد دارند. شما از آن بازی ها چه چیزی به خاطر می آورید؟
"قطعاً به یاد می آورم که آن بارسلونا تیمی بزرگ بود. من به خاطر محرومیت در فینال 94 بازی نکردم، ولی آن مسابقه برای ما خوشایند بود. ما از بارسا هراس داشتیم، به این خاطر که آن ها تیم قدرتمندی بودند، لیگ را برده بودند و بازیکنان خوبی در اختیار داشتند. فوتبال کرویف همیشه تماشایی بود، ولی فکر می کنم میلان استحقاق پیروزی در آن فینال را داشت، ما فوتبالی عالی به نمایش گذاشتیم."
-
آیا این بارسا نسخه ی تکامل یافته ی تیمی است که کرویف سرمربی آن بود؟
"آن ها متفاوت اند، هر دو تیم هایی بزرگ با بازیکنانی بزرگ هستند. فکر می کنم تیم گواردیولا بسیار سازمان یافته تر می باشد. آن ها فوتبال تهاجمی بازی می کنند اما در عین حال به خوبی سازمان یافته اند، مهارت زیاد و کیفیت عالی دارند و با توپ سریع کار می کنند... اطمینان دارم تیم فعلی خیلی کامل تر است و خیلی سخت تر شکست می خورد."
- بارسای گواردیولا را چطور تعریف می کنید؟
"تیمی است که تماشای بازی آن خوشایند است. فکر می کنم تماشای بازی بارسا برای فوتبالدوستان مایه ی خوشحالی است، چرا که آن ها هافبک ها و مهاجمان قدرتمندی دارند. من این تیم را به خاطر فوتبال خوب و نمایشی که ارائه می دهد دوست دارم."
- این تیم اغلب با میلان آریگو ساکی مقایسه می شود. به عنوان کسی که در یکی از این دو تیم بازی کرده، فکر می کنید کدام یک اثر بزرگتری از خود به جا خواهد گذاشت؟
"مقایسه کردن دشوار است. آن ها تیم هایی مختلف در زمان هایی جدا از هم هستند. میلان ساکی تیم بزرگی بود، آن ها فوتبالی نوین ارائه می کردند و شیوه ای که کیفیت و سازماندهی را با هم آمیخته بودند تحول بزرگی بود. به نظرم می توان از این حیث آن ها را با بارسلونای گواردیولا مقایسه کرد، بازیکنان عالی و سازماندهی خوب. آن ها دو تیم بزرگ هستند که مقایسه کردنشان سخت است."
- فکر می کنید کدام یک از آن ها بیشتر در فوتبال نوآوری داشته است؟
"ساکی در آن زمان برای فوتبال ایتالیا شخصی بنیادی بود، به خاطر ایده های جدیدی که به فوتبال ایتالیا و جهان ارائه کرد. او بسیار حائز اهمیت بود. حالا هم گواردیولا به بارسلونا تداوم بازی و نتایج را بخشیده است. پیروزی در اسپانیا و همین طور در جهان، با آن بازی خوب، تهاجمی و سازمان یافته هرگز آسان نیست. قدرت آن ها همین است: استمرار در نتایج و بازی خوب."
- گفته می شود این بارسا یکی از بهترین تیم های تاریخ است. با این حرف موافق هستید؟
"بله، فکر می کنم همین طور است. بارسا در سال های اخیر عناوین زیادی برده و خوب بازی کرده است، و در آن ها تداوم داشته. در پنج یا شش سال گذشته بازیکنان خارق العده و بزرگی داشته است. برد همه ی آن چه که آن ها در این چند سال فتح کرده اند آسان نیست."
-
آیا در بارسای فعلی بازیکنی مانند فرانکو بارزی هست؟
"بسیاری از این بازیکنان را دوست دارم. مدافعان پیکه و پویول، و هافبک ها ژاوی، اینیستا و بوسکتس. آن ها خارق العاده اند. باید بازی کردن در کنارشان لذت بخش باشد. و همین طور مسی و ویا، همه ی آن ها. واقعاً باید همه شان را نام ببرم، آن ها تیم کاملی هستند. یک بار از من پرسیده شد که آیا دوست دارم به جای پیکه در این تیم بازی کنم، و من گفتم پیکه خوش شانس است چون می بیند که تیم چه کار می کند. او خیلی خوب است، و در دفاع بسیار مهم می باشد. فکر می کنم بازی کردن با چنین هم تیمی هایی خیلی عالی است."
- پیشرفت جرارد پیکه را چطور می بینید؟
"او آینده ی خوبی دارد، بسیار جوان است و همه ی عناوین را برده، قهرمان جهان و قهرمان اسپانیا شده است. پیشرفت زیادی داشته و آینده ی روشنی پیش رو دارد."
- و راجع به کارنامه ی کارلس پویول؟
"پویول استاندارد است، و یک افسانه برای کاتالان ها و بارسلونا می باشد. او مثالی از حرفه ای گری، رفتار و اخترام است. و سال ها در این سطح بازی کرده است، به او تبریک می گویم."
- چطور می توانید این مسئله را توضیح دهید که روی این دو مدافع بیشتر از تعداد خطاهایی که مرتکب می شوند، خطا می شود؟
"مهارت بزرگی است که بتوانید بدون خطا کردن توپ را از حریف بگیرید. آن ها به تدارک حمله هم کمک می کنند. این راز بارسلونا است: بازیکنان انگیزه می گیرند، همه در کارها شرکت می کنند و بازی کردن به آن ها احساس خرسندی می دهد."
- راهی برای متوقف کردن قهرمان اروپا وجود دارد؟
"می توان آن ها را شکست داد؟ باید خوب بازی کنید و احتمالاً سریع تر از آن ها باشید، ولی این کار ساده نیست. باید در شرایطی به بارسا برخورد کنید که در فرم خود نباشد و آن وقت شاید بتوانید شکستش دهید."
- دوست داشتید برخی از بازیکنان کنونی بارسا در میلان زمان شما بودند؟
"فکر می کنم میلان از اینیستا، ژاوی و مسی استفاده ی خوبی می کرد. آن ها به ما کمک می کردند."
Last edited by boy iran; 13-06-2011 at 13:33.
در مورد مقایسه سسک و ویلشیر اصلا قابل مقایسه نیستن دوست عزیز، سسک نزدیک 5 سال هست که داره تو بهترین حالت بازی میکنه. قضیه امسال هم کلا فرق میکنه نبود انگیزه و مصدومیت یکم تاثیر گذشت رو بازیش ولی همین الانم همه سسک رو بهترین بازیکن آرسنال میدونن.
بارسا به هر نحوی که شده باید امسال اونو بگیره و پولش اصلا برام مهم نیست . مسلما اون 60 تایی که بصورت غیر رسمی در رسانه ها حرفش زده میشه چیزی نیست که خود آرسنال هم باور داشته باشه . احتمال دست بالا گرفتن که بارسا حساب کار دستش بیاد ولی شاید ته دلشون به مبلغی بین 45 تا 50 تا راضی هستن (این فقط حدس منه ) ولی من با توجه به معیارهایی که دارم اگه جای راسل بودم حتما این مبلغ رو پرداخت میکردم و فابی رو به خدمت میگرفتم . حالا ممکنه عده ای بگن که این یعنی خرید به سبک رئال و پیاده کردن فلسفه رئال در بارسا . راستش من با این قضیه مشکل دارم . به نظر من مشکل رئال در خرید ستاره های تیمای دیگه نیست مشکل رئالیا اونجاست که ستاره ها رو بر اساس نیاز نمیخرند . به نظر من باشگاه های بزرگ هر موقع به یه بازیکنی نیاز دارن باید پول خرج کنن و بگیرن چون بخشی از تفاوت تیمای بزرگ و کوچیک به ستاره هاشون برمیگرده . اسم بزرگ باشگاه که نمیتونه برای یک تیم موفقیت بیاره ، یوونتوس نمونه خوبیه ، با بازیکنای متوسط حتی سهمیه اروپا رو هم نمی تونه بگیره . مشکل رئال اونجاست که مثلا به دیوید بکام نیاز نداره ولی برای شکست دادن رقیبش بارسا در بعد تبلیغاتی ، میره و اونو به خدمت میگیره . خیلی جالب بود واقعا ، پرز ماکله له رو از تیمش بیرون فرستاد و بکام رو جایگزین کرد وقتی ازش پرسیدن چرا این کار رو کردی گفت : من یه بازیکن (ماکله له ) که پاسای سه متری میداد رو بیرون فرستادم و بازیکنی خریدم که پاس سی چهل متری میده . اونایی که وضعیت رئال در اون سالها رو تجربه کردن میدونن رفتن ماکله له چه مصیبتی برای رئال رقم زد . مشکل اینجاست که برای درآمدزایی بازیکن میخرن نه بر اساس نظر مربی . اما قضیه بارسا فرق میکنه ، بارسا بابت فابرگاس پول پرداخت میکنه چون بهش نیاز داره . اگه پپ به سسک نیاز داشته باشه که داره باشگاه موظفه اونو براش به خدمت بگیره . این طعنه ای که به رئالیا میزنیم و مثلا میگیم تیمتون 400 میلیون خرج میکنه و آفتابه هم کسب نمی کنه فقط به درد کل کل های احساسی میخوره و یه موضوع احساسیه . اونا بخش زیادی از این پول رو از طریق تبلیغات و فروش پیراهن و ... جبران میکنن . اگه میخوایم اونا رو سرزنش کنیم منطقی اینه که بگیم شما ستاره های تمام تیما رو جمع می کنید ولی بازم حریف بارسا نمیشید و خیلی روی بحث پول مانور ندیم . اکثر دوستان اینجا مخالف پرداخت بیش از چهل تا به آرسنال هستن که اینم بخاطر تعصب و عشق و علاقه زیادی هست که نسبت به بارسا دارن و این قابل احترامه ولی من با یه دید دیگه به قضیه نگاه میکنم . معمولا دوستان مخالف دو دلیل رو بر میشمارن 1- عده ای میگن سسک ارش این همه پول رو نداره و معمولا با خریدای قبلی مقایسه میکنن و میگن این پول ممکنه نظم بارسا رو بهم بزنه و کار رو برای خریدای بعدی دشوار کنه . 2- عده ای براشون سخته که بارسا این پول رو به آرسنال و ونگر برای یک بازیکنی بده که محصول اکادمی خود بارساست . در مورد دلیل اول باید بگم که به نظر من این کار دور ریختن پول نیست و سودی که بارسا در این قضیه میکنه به مراتب بیشتر از اون 10 میلیونه . سسک یکی دو تا مزیت داره که هیچ هافبک موجود در بازار دیگه ای نداره اولا هماهنگ شدنش با بارسا کاملا اثبات شده س و یقینا خیلی سریع با بارسا هماهنگ میشه . اینو در تیم ملی اسپانیا و در جام جهانی به راحتی نشون داد . همینکه سال اول هماهنگ میشه خودش یک نوع سود مالی هست . شما فرض کنید یه هافبک ضعیفتر از سسک با حدود 25 تا بگیریم ولی سال اول با تیم هماهنگ نشه و نتونه کارایی خودشو نشون بده آیا در اون صورت نباید ضرر و زیان اون یک سال رو حساب کنیم ؟ مثلا از دید من آنری (منظورم این نیست که آنری ضعیف تر از سسکه ) تقریبا مناسب خریداری شد ولی برای بارسا گرون از آب دراومد . فکر کنم با مبلغی دوروبر 20 تا به بارسا اومد ولی در سه سالی که بود سال اول و سوم رو زیر خط فقرسپری کرد و فقط سال دوم بازیکن موثری بود و حدود 27 میلیون هم بابت این سه سال دستمزد گرفت . این مثل این میمونه که ما انری رو برای یک سال به خدمت گرفتیم و بعد برای اون یکسال حدود 50 تا واسش هزینه کردیم . اما مطمئنا سسک دیگه این عوارض جانبی رو نداره . تازه آنری رو بدون دریافت یک سنت پول مرخص کردیم در حالی که سسک رو میشه حداقل با نصف مبلغ پرداختی فروخت . بجز این سسک میتونه با تاثیری که بر تیم میذاره براحتی اون 10 میلیون اضافی رو جبران کنه . توجه کنید الان مشکل بارسا در تقابل با رئال اینه که رئال تخریبی کار میکنه و سعی میکنه که بارسا رو تا دقیقه 70 خسته کنه و بعد از اون از قدرت نیمکتش استفاده کنه و اوضاع رو به نفع خودش تغییر بده . سسک میتونه در چنین بازی هایی با ورودش تیر خلاص رو به پیکر رئال بزنه . در فینال جام حذفی بارسا نیمه دوم نفس رئال رو گرفته بود فقط کسی روی نیمکت نبود که بیاد و بارسا رو مجهز تر کنه . بازی فینال هلند - اسپانیا که یادتون هست . هلند با بازی تخریبی از موقعیت سازی اسپانیا تا حدود دقابق 70 جلوگیری کرد ولی با ورود سسک روند بازی عوض شد چون هلند برای خنثی کردن ترکیب اصلی اسپانیا خیلی عرق ریخته بود و با ورود سسک دیگه نای مقاومت نداشت چون ترکیب ژاوی سسک آندرس میانه زمین رو براحتی ازآن خودش کرد . خواهش میکنم برید و اون بازی رو یبار دیگه ببینید که بعد از ورود سسک اسپانیا چقدر موقعیت مسلم بدست آورد و چقدر روونتر بازی کرد. مطمئنم با ورود سسک به بارسا خیلی از مشکلات بارسا حل میشه و امتیازاتی رو در بازی های خاصی بدست میاره که ارزشش خیلی بیشتر از اون 10 میلیونه . کافیه که ما یبار دیگه قهرمانی اروپا رو تکرار کنیم ببینید چقدر سود مالی به باشگاه وارد میشه که البته این فقط با یه نیمکت قوی ممکنه . علاوه بر این ورود سسک فشار رو از روی ژاویستاها کم میکنه و درصد مصدومیت اونا رو پایین میاره و از فرسوده شدنشون جلوگیری میکنه . من که نمیتونم تصور کنم ژاوی با 32 سال سن و اون وضعیت اشیل پاهاش باز هم اونهمه فشار رو تحمل کنه . خداییش به وجدانتون مراجعه کنید
حاضر نیستید 10 میلیون بدید تا ژاوی مصدوم نشه
علاوه بر این من نگران نیستم که این مبلغ زیاد نظم تیم رو بهم بزنه چون در قضیه تمدید قرارداد آلوز هم هممون چنین نگرانی داشتیم ولی انسجام و صمیمیتی که در اتفاقات بعد از اون تمدید قرارداد در تیم دیدیم در تاریخ 20 سال اخیر بی نظیر بود .در مورد دلیل دوم دوستان ، بله میدونم سخته این همه پول رو به آرسنال و ونگر بدی . منم کامل درک میکنم من خودم هم یکی از همین درددارها هستم
و چند باری به ونگر سر این قضیه فحش دادم
همینجا هم میگم ونگر اعدام باید گرد ، ونگر حیا کن سسکو رها کن ، سسک فابرگاس برگرد بخونت (به سبک شعار تماشاچیا در ورزشگاه بخونید
) اما اینا فقط یه مشت شعار احساسین و محلی از اعراب ندارن . واقعیت فوتبال حرفه ای اینه که سسک تحت قرارداد آرسناله و باید رضایت اونا کسب بشه . اصلا هم نباید کاری به مبلغ سایر بازیکنا و خریدای سایر تیما داشته باشیم . اقتصاد فوتبال هم بخشی از اقتصاد لیبرالی اروپاست . در اقتصاد لیبرالی چیزی که قیمت ها رو تعیین میکنه عرضه و تقاضاس . واقعیت اینه که جنس مورد تقاضای ما رو فقط آرسنال میتونه عرضه کنه . ما باید این انتقال رو از این دید نگاه کنیم نه اینکه مثلا بازیکن ایکس از باشگاه ایکس با فلان مبلغ به باشگاه ایگرگ رفته . از شانس بد ما این عرضه کننده مشکل نقدینگی نداره که مجبور بشه جنسشو هر طور شده نقد کنه پس راضی کردنش خیلی سخته . در بین تیمای جزیره بهترین بیلان مالی رو داره .بجز این شما خودتون رو جای آرسنال و ونگر بذارید در فوتبالی که نسل بازیسازهاش رو به انقراضه آیا براحتی بازیساز تیمتون رو از دست میدید ؟ فرض کنید آرسنال سسکو با 40 تا بفروشه بعد با همین پول کی رو میتونه بخره که خلا فابی رو براش جبران کنه ؟ به نظرتون بهتر نیست هممون یه کم کمتر احساسی باشیم و به اونا هم حق بدیم که بازیسازشون رو گرون بفروشن.
فرض کنید بخاطر خساست و پول سال بعد خدای ناکرده جامی رو به رئالیا واگذار کنیم قیمت اون ناراحتی و زجری که هواداران بارسا میکشن چقدره ؟ اصلا میشه با پول سنجید ؟ یه زمانی هست که تیمت قدرت نداره پس از ناکامیش خیلی ناراحت نمیشی ولی خیلی درد داره با بهترین تیم تاریخ فقط بخاطر چند احتیاط بی مورد و سوء مدیریت ناکام بشی . اگر از آن پس هواداری از بارسا از غم چنین باختی بمیرد چه جای ملامت است که در دیده من شایسته چنین کرامت است
سسک تبدیل به یه نیمکت نشین نخواهد شد که اونم بحثش جداست . دوست دارم اونایی که مخالف پرداخت بالاتر از 40 تا برای سسک هستند به این سوال پاسخ دهند که اگه امسال سسک جذب نشه ودر فصل بعد خدای ناکرده بارسا قهرمانی رو در لالیگا از دست بده ، فصل بعد برای به خدمت گرفتن سسک موافق پرداخت چه قیمتی هستند ؟
Last edited by fr0st; 13-06-2011 at 15:25.
او در گفت و گویی متفاوت نظرش را در مورد نام های مطرح شده اعلام کرده .بدین ترتیب که خبرنگار نام افراد مختلفی را مطرح کرده و پدرو نظرش را درمورد آن فرد خاص اعلام نمودهاست
![]()
سایت گل- پدرو رودریگس ،ستاره ریز نقش بارسلونا در اکثر فینالهایی که تیم کاتالان در فصول اخیر برگزار کرده گلزنی کرده.او در گفت و گویی متفاوت نظرش را در مورد نام های مطرح شده اعلام کرده .بدین ترتیب که خبرنگار نام افراد مختلفی را مطرح کرده و پدرو نظرش را درمورد آن فرد خاص اعلام نمودهاست1-گواردیولا: درخشان2- مسی: بهترین بازیکن دنیا3- کریستیانو رونالدو: بازیکنی بزرگ4- دل بوسکه: انسانیت و سادگی5- فان بومل: به اندازه کافی خشن که در تیم ملی کشورش و دراسپانیا چندان محبوب نیست6- بوسکتس: دوستی صمیمی7- پویول: کاپیتان با شجاعتی فراوان8- فان در سار: افسانه دروازه بانی9- اینیستا:مهارت10- چابی: مغزی که بارسا و تیم ملی اسپانیا را به حرکت در می آورد11- آربلوا: بازیکنی بزرگ12- مورینیو: مربی ای بزرگ13- فرناندو ایئرو: مغز متفکر تیم ملی اسپانیا . عملکرد او فوق العاده بود14- روخو: مربی ای که از او درسهای زیادی آموختم.به ویژه درمورد بازی کردن در جناحین15- آبیدال: یک الگو؛ روزهای خیلی سختی را سپری کرد و الگوی تلاش، فروتنی و درعین حال نشاط و شادی بود16- والرون: یک الگو وبهترین بازیکن تاریخ منطقه جزایر قناری17- ریوالدو: الگوی من از زمانی که بچه بودم18- پدرو رودریگس: بازیکنی فروتن و پرتلاش
آفلای تنها بازیکنی است که در دوران مربیگری پپ گواردیولا در فصل نقل و انتقالات زمستانی به تیم پیوست . او به خوبی با تیم هماهنگ شد و دو گل بثمر رساند و به بازیکنی تبدیل شد که همیشه در فهرست تیم حضور دارد.
او همچنین بعنوان بخشی از تیم در فینال ومبلی در مقابل یونایتد بازی کرد. آفلای دو دقیقه در میدان حضور یافت و نزدیک بود گل بزند که در این صورت پاداشی عالی بود برای پیشرفت استثناییش در فقط نیم سال حضورش در اف سی بارسلونا.
آفلای رسما کار خود را در کوپا دل ری آغاز کرد، روزی که آبیدال اولین گلش را برای بارسلونا بثمر رساند. از آن زمان این هلندی همیشه بخشی از تیم بارسلونا بود و 28 بازی رسمی انجام داد. او نسبت به باشگاه خود فروتنی نشان داده ، تلاش زیادی انجام داده و خود را با آن منطبق کرده است.
او بیش از 1000 دقیقه بازی کرد، که شامل 131 دقیقه در لیگ قهرمانان، بعلاوه ی 224 دقیقه در کوپا و 700 دقیقا در لیگا می شود، که باعث محکم شدن جایگاهش در تیم ملی هلند شد. هر دو گلی که وی برای بارسا به ثمر رساند در بازی های خارج از خانه به دست آمد، اولی در جام حذفی مقابل آلمریا و دومی در آخرین روز قهرمانی در La Rosaleda، خانه ی مالاگا. آفلای هنوز طعم گل زدن برای بارسلونا در کمپ نو در مقابل هواداران را نچشیده است.
او فقط یک پاس گل برای باشگاه جدیدش ارسال کرده، اما این مسلما مهمترین پاس گل در سال بود. این پاس گل در دقیقه ی 76 در نیمه نهایی لیگ قهرمانان و در بازی مقابل رئال مادرید ارسال شد، زمانی که توپ توسط ژاوی به آفلای رسید و وی از اشتباه بازیکن مادرید "مارسلو" استفاده کرد و با دریبل زدن این بازیکن توپ را برای مسی فرستاد و مسی دروازه را باز کرد و لحظات لذت بخشی را هم برای خود و هم برای بارسلونا رقم زد.
او خود را به عنوان بازیکنی همه کاره ثابت کرده است، با توانایی بازی کردن در 5 پست، معمولا جای ژاوی و اینیستا را پر کرد، ولی قابلیت بازی در هر 3 پست تهاجمی را دارد.
ماشاالله
پژمان جان فكر كنم انگشتات آرتوروز گرفتن
خلاصه درد نكنن... دستاتو ميگم
خسته نباشي
خداييش لذت بردم
چرا من كه حاضرمحاضر نیستید 10 میلیون بدید تا ژاوی مصدوم نشه
من كه قبلا هم گفتم به نظر من جداي از خريداي حريف خراب كن كه گفتي وقتي مربي تيم به يه بازيكن علاقه داره رئيس باشگاه نبايد به خاطر 10 ميليون اين بازيكن رو از دست بده
سسك بازيكن خوبيه هرچند نبايد افت فصل قبلش رو زير سبيلي رد كرد اما قطعا بازيكن خوبيه و با اومدنش بارسا به راحتي ميتونه دو سه تا سيستم جديد رو اجرا كنه
در اينكه گوارديولا در فصل آينده به فكر روشهاي جديده شكي نيست و به همين دليله كه دنبال روسي و سانچز هم هست
شايد با وجود سسك بعد از مدتها بارسا با دو مهاجم ثابت بازي كنه احساسم بهم ميگه ممكنه گوارديولا فصل آينده با اين سيستم بازي كنه
............................والدز............ ............
آبيدال...........پويول...............پ يكه...........آلوز
.........................بوسكتس............. .........
اينيستا...................ژاوي......... .......فابرگاس
................سانچز..............مسي.... .........
يعني سيستم 2 . 3 . 1 . 4
واي خدا الان به 5 نفر هجومي دقت كردم عجب تركيبيه خداي من اينستا ژاوي سسك مسي سانچز يا ويا يا روسي
براي گذشتن از پرس شديد حريفان اروپايي و به ويژه رئال مثل نيمه دوم موفقي كه در فينال جام حذفي داشتيم احتياج به هافبكهايي داريم كه خلاق باشن و بتونن توي يه فضاي كوچيك پاسكاري كنن و حفظ توپ
علاوه بر اين شما به جاي يه مهاجم بايد دو مهاجم در عمق دفاع حريف داشته باشين تا دفاع كمتر بتونه هافبك رو پوشش بده دو مهاجم كه علاوه بر بازي در عمق تواناييه برگشت به عقب رو هم داشته باشن تا كار پرس رو براي حريف سخت تر كنن
فكر ميكنم گوارديولا به فكر اينه كه علاوه بر مسي مهاجم ديگه اش هم تواناييه برگشت به عقب رو داشته باشه به همين دليله كه خودش براي اومدن سانچز ابراز علاقه كرده
براي اين كار شما دو مهاجم ميخواين كه توانايي دوندگي زيادي داشته باشن مسي كه اينجوريه و سانچز هم خيلي از اين نظر شبيه به مسيه
اينجوري هم خط هافبك پر تعدادي داريم هم هجومهايي با نفرات زياد
البته شايد جاي سه هافبكمون اونجوري نباشه كه من گفتم و مثلا جاي فابرگاس با اينيستا عوض بشه يا...
چندين روش ديگه هم هست اما من چند روزيه كه ناخودآگاه به اين روش فكر ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)