تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 339 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تیم قطری مبعلی را میخواهند/هافبک استقلال از ایران رفت

ورزش > لیگ برتر - گل نوشت:
    ایمان مبعلی هافبک فصل گذشته استقلال تهران با پیشنهاد دو تیم قطری مواجه شده و به نظر می رسد تیم های این کشور علاقه زیادی به جذب بازیکنان ایرانی پیدا کرده اند. در همین راستا مبعلی برای مذاکره با دو تیم قطری که یکی از آنها الوکره است راهی کشور قطر شد. پس از محمد رضا خلعتبری حالا بحث حضور ایمان مبعلی و هادی عقیلی هم در لیگ قطر مطرح است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    حاجی باکو خوش میگذره؟

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

هوار:مشخص نیست فصل اینده در استقلال باشم

ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:
    هوار ملامحمد، هافبک عراقی فصل پیش تیم فوتبال استقلال که بدلیل مشکلات مالی با اعضای این باشگاه به مشکل برخورده است در حال حاضر به عراق سفر کرده تا در اردوی تیم ملی کشورش شرکت کند.
    هوار محمد در مورد آخرین وضعیت خودش و اینکه آیا فصل آینده در استقلال بازی می کند یا نه می گوید:« شرایط مالی هنوز بهبود نیافته است و شرایطم برای حضور در استقلال مشخص نیست، من از حضور در این تیم رضایت کامل داشتم اما حالا نمی دانم برای فصل اینده چه اتفاقاتی می افتد.»
    هوار این را گفت و ادامه داد:« خیلی ها اعلام کردند که من بدلیل حضور جاسم کرار در استقلال می مانم، اما حضور این بازیکن در تیم استقلال ربطی به من ندارد و من کاری را انجام می دهم که درست است و می دانم که در آن موفق هستم.»
    ملا محمد در پایان گفت:«هم اکنون تصمیمی ندارم و مدیر برنامه هایم پیگیر وضعیتم در استقلال است، اما آن چیزی که مهم است اینکه تصمیم درست را برای فصل آینده بگیرم و بتوانم فصل خوبی را پشت سر بگذارم.اگر قرار باشد کرار در استقلال باشد و من از این تیم بروم برای او آرزوی موفقیت می کنم.»

کد:

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

همیشه توی فصل نقل انتقالات بعد از چند روزی که یک تیم طوفان می کنه این خبرا هست . به هر حال نمیشه که یک هفته ای تیم رو کامل بست.
    برای گلر که تقصیر مظلومی هست همون اول اومد محمدی و طالب لو رو یه جورایی جواب کرد . سید مهدی رحمتی اوضاع اومد توی دستش و قیمت رو چسبوند تا جایی که جا داشت!
    ولی به هر حال بی گلر که نمی تونیم بمونیم یا مجبور می شن سید مهدی رو هر جوری که هست و اون می خواد بگیرن یا شهاب گردان که اونم قیمتش کمتر از سید مهدی نخواهد بود .
    اندو تیموریان هم بلاخره می اد .
    مذاکره با ا نصاری فرد هم ادامه داره ولی من بعید میدونم اون بیاد اس اس . اگه دایی توی پرسپولیس بمونه که اون 100 درصد می اره اونجا . اگه نه بازم یا می ره تیم دایی یا پیروزی .
    امیدوارم این ادینیو رو هم ما بگیریم . هیچ جا خبری ازش نیست . اون اوایل می گفتن با داماش می بنده . به هر حال اگه اس اس بره توی خرید اون با توجه به حضور قبلا مظلومی توی مس میشه امیدور بود .
    مبعلی هم با توجه به قراردادش اگه از خارج پیشنهاد داشته باشه می تونه بره . ولی امیدوارم بمونه هم برای اس اس بهتره و هم برای خودش . چند سال فوتبالش رو توی این کشور های عربی از دست داد . کلا فکر نمی کنم بازیکنان اونجا بیش از 5 کیلومتر بدوند!

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aliazari91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

چه خبر از نقل و انتقالات

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت باشگاه استقلال:گده ما را قال گذاشت و رفت

ورزش > لیگ برتر - این ادعای سایت باشگاه استقلال است که یورگن گده برای غافلگیر کردن همه از جمله همکاران خود در تیم استقلال همه اصول را رعایت کرده است.
    به گزارش خبر آنلاین و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، خبر پیچیدن یورگن گده از استقلال به ذوب‌آهن، از خبرهای خاص روز پیش بود. مرد آلمانی که هفته پیش، اعلام شد مربی بدنساز استقلال هم هست، ناگهان و بدون مقدمه، سر از اصفهان درآورد، گده در این رهگذر-قال گذاشتن استقلال و غافلگیر کردن کادر فنی آبی‌پوشان -حتی با اصغر دلیلی، مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن مذاکره کرده تا جانشین مجید صالح باشد.
    مرد آلمانی، به دفتر روزنامه استقلال جوان آمد.مصاحبه‌ای مفصل انجام داد. از کوشش همه جانبه دکتر فتح‌الله‌زاده برای تشکیل یک تیم مقتدر یاد کرد تا به نوعی از ایشان تشکر کرده باشد و گفت:« یا قهرمان می‌شوی، یا ساکت را برمی‌داری و می‌روی.او خیلی زود بعد از بیان این سخن واضح و صریح که به هدف‌گذاری خود او اشاره می‌کرد، ساکش را برداشت و رفت. حالا استقلال است و همان هدف بلند قبلی: بازی در سه جام و حمله برای سه جام.
    پیروزی در لیگ برتر و کسب عنوان قهرمانی، بازی‌های توفیق‌‌آمیز در لیگ آسیا و کوشش برای فینالیست شدن، فتح جام حذفی.استقلال تاریخ 65 ساله‌ای دارد. استقلال قهرمانی‌های بسیاری دارد. در تمام پیروزی‌های گذشته استقلال- منهای نیم فصل دوم سال 90-89- ردی از پای گده وجود نداشت. استقلال باز هم به راه خود ادامه خواهد داد.بدون یورگن گده،‌استقلال همچنان یک تیم بزرگ است. بازی‌های لیگ یازدهم این حقیقت را روشن می‌کند.

استارت استقلال برای قهرمانی

ورزش > لیگ برتر - بعد از اتمام بازی‌های لیگ و جام حذفی و سپری شدن روزهای تعطیلات حالا یک بار دیگر تمرینات تیم از فردا آغاز خواهد شد.
    به گزارش خبر آنلاین و به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال ، تمرینات تیم استقلال از فردا دوباره آغاز خواهد شد. این در حالی است که پروژه نقل و انتقال بازیکنان هنوز تکمیل نشده و استقلال برای آنکه از سایر رقبا باز نماند باید زودتر تمرینات را شروع کرده تا طبق برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده کادر فنی با برنامه وارد لیگ یازدهم و تمرینات پیش از فصل این لیگ شود.
    فردا استقلال در غیاب تعدادی از بازیکنان که از تیم جدا شدند و حضور بازیکنان جدید دور جدید تمرینات را کلید خواهد زد. پرویز مظلومی و شاگردانش از فردا دوباره دور هم جمع می‌شوند تا این بار با فرصتی که در اختیار دارند، با برنامه‌ریزی که از قبل انجام دادند و با انگیزه‌ای که دارند وارد دور جدید رقابت‌هایی شوند که هدف از حضور در آن چیزی جز قهرمانی نیست.
    حالا دیگر این تیم برخلاف سال قبل، از روز اول با حضور همه بازیکنان و ستاره‌هایش تمرینات را آغاز خواهد کرد.امروز ستاره‌های آبی پایتخت یک بار دیگر با همدلی، حلقه اتحاد می‌بندند و از آغاز می‌گویند. آغاز راه پر پیچ و خم قهرمانی.

کد:

7. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با این وضعیت امسالم از تیم آبی گرم نمیشه.

9. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

11. 7 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزهای کم خبر

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، خبرها پرشمارند. شایعه‌ها، از خبرها نیز بیشترند، اما رخ داده‌ها و اتفاقات مثبت شده و صورت قانونی به خود گرفته، در همان حدی که پیش از آخر هفته‌ بودند، هستند. تنها خبر واقعی، رفتن یورگن گده، به تیم ذوب‌آهن است.
    به این ترتیب، استقلال با دو بازیکن (کرار جاسم و علی حمودی) قرارداد بسته با محمد نصرتی، موافقت‌نامه داخلی را امضا کرده با سیدمهدی رحمتی، کریم انصاری‌فر، شهاب گردان در حال مذاکره است. برای عقد قرارداد با میثم حسینی، همچنان مصر است و جواب آندرانیک تیموریان را انتظار می‌کشد.

پروژه لژیونرسازی

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، در فوتبال ایران که نمی‌تواند برای خودکفایی از همه امکانات شناخته شده خود استفاده کند، مهمترین منبع کسب درآمد، انتقال بازیکنان ممتاز و درجه اول به لیگ‌های دیگر کشورهاست. به نظر می‌رسد این «راه» دوباره بر روی فوتبال ما باز می‌شود و این بار قطر مقصدی خواهد شد برای بهترین بازیکنان ایران.
    در این رهگذر، سیاست بازیکن‌سازی و تبدیل بازیکنان شاخص به ستاره‌های فوتبال باید اصلی‌ترین راهکار تیم‌های توانا باشد. راهی برای تأمین هزینه‌های دائم در حال رشد و فزونی یافتن تیمداری و حضور در لیگ‌برتر و لیگ‌ آسیایی.
    استقلال در این رهگذر تجربه‌ای موفق دارد. چه در گذشته کمی دور و چه همین سال پیش. نگاه خریدارانه فوتبال قطر به ایمان مبعلی، حکایت از این دارد که استقلال، در بحث تبدیل بازیکنان خود به مردان درجه اول در حد فوتبال قاره‌کهن یک مجموعه تواناست. بازی‌های فرهاد مجیدی هم حکایت از همین ویژگی تیم استقلال دارد. ایمان مبعلی می‌تواند طلیعه‌دار و راهگشای بازیکنان استقلال و تیم‌های دیگر باشد. در این حال بحث این است: چنانچه دوباره بازیکنان تراز اول ایران «لژیونر» شدن را ترجیح بدهند، لیگ برتر در چه سطح و با چه کیفیتی ادامه پیدا می‌کند.
    مانع شدن در روند خودکفایی و بازگذاشتن تنها یک راه انتقال بهترین بازیکنان به لیگ‌های حرفه‌ای سایر کشورها- آثار زیانبار پرشماری دارد.

حمودی: باید بیشتر تلاش کنم

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علی حمودی بعد از ثبت قراردادش با تیم استقلال راهی اهواز شده تا امور شخصی‌اش را انجام داده و دوباره به تهران برگردد. او می‌گوید به احتمال فراوان از روز دوشنبه در تمرینات حاضر خواهم شد و در کنار سایر بازیکنان برای موفقیت تیم، تلاش خواهم کرد.
    *تمرینات از امروز آغاز خواهد شد و شنیدیم که شما یکی از غایبان تیم در اولین جلسه تمرین تیم خواهید بود.
    بله، من با کادر فنی صحبت کردم و از آنها اجازه خواستم تا چند روز دیرتر به تیم اضافه شوم. مشکلات مالیاتی و برگه تسویه‌حساب با باشگاه فولاد، خروجی استان و تمدید پاسپورتم از جمله کارهایی بود که باید انجام می‌دادم و با این وضعیت بعد از هماهنگی با کادر فنی قرار شد با اتمام این امور به تهران برگردم که فکر می‌کنم این اتفاق روز دوشنبه خواهد افتاد.
    *حضور در استقلال باعث خواهد شد تا کار سختی برای قرار گرفتن در ترکیب داشته باشید ضمن اینکه اینجا عملکرد بازیکن از چشمان تیزبین هواداران دور نخواهد ماند.
    هربازیکنی که می‌خواهد به تیم‌های بزرگی چون استقلال بیاید از قبل این مسائل را برای خودش حل می‌کند تا به مشکل نخورد. خدا را شکر مدیریت و کادر فنی هر دو من را خواسته‌اند و من هم در هر تیمی که بوده‌ام همواره سعی‌ام بر این بوده که فیکس باشم. با این حال الان می‌دانم که نسبت به تیم‌های قبلی‌ام باید تلاش بیشتری به خرج دهم و سعی خواهم کرد تا برای استقلال مثمرثمر واقع شوم.
    *گفته می‌شد پرویز مظلومی اعتقاد خاصی به شما دارد و روی شما حساب ویژه‌ای باز کرده است.
    ایشان نسبت به من لطف دارند. من در تیم مس کرمان شاگرد ایشان بودم و آن سال توانستیم با خاطره‌ای خوش، سهمیه آسیایی هم بگیریم. آن روزها هرچه در توان داشتم گذاشتم و حالا هم هدفم همین مهم است.
    *در استقلال چه هدفی را دنبال می‌کنید؟
    به نظر من استقلال از ابتدای فصل نقل و انتقالات برنامه منظمی را دنبال کرده و به شخصه معتقدم تا اینجا یک قدم جلوتر از همه تیم‌ها عمل کرده. ما امسال فقط برای قهرمانی خواهیم جنگید و امیدوارم به آن برسیم.
    *به نظر می‌رسد با توجه به دوستان زیادی که در تیم دارید زودتر از سایر بازیکنان جدید در تیم جا بیفتید.
    بله، من دوستان زیادی در تیم دارم اما با سایر بازیکنان هم راحت هستم و در کل همه با هم خوب هستیم. با این شرایط با نظر شما موافقم و فکر می‌کنم زودتر از بقیه در تیم جا بیفتم و با توجه به شناختی که از هم‌تیمی‌هایم دارم از الان در کنار آنها برای قهرمانی خواهم جنگید.

نصرتی: می‌خواهم با تمام وجود در استقلال کار کنم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، قرارداد داخلی را با استقلال بسته و به احتمال بالای 90 درصد آبی‌پوش می‌شود. البته محمد نصرتی با پیشنهاد تیم تراکتور هم مواجه شده اما او تصمیم خود را گرفته است. ثبات رای و ثبات نظر نصرتی در بازی‌اش هم نمود دارد.
    *از وضعیت حضورت در استقلال بگو.
    خب من قرارداد داخلی‌ام را بسته‌ام و دوست دارم در این تیم به موفقیت برسم. برای بازی‌های لیگ آسیا، خیلی فکرها دارم.
    *کی قراردادت را ثبت می‌کنی؟
    منتظرم تا آقای فتح‌اله‌زاده تشریف بیاورند و با هم صحبت‌های پایانی را داشته باشیم.
    *شنیدیم تیم قلعه‌نوعی یعنی تراکتور هم به تو پیشنهاد داده؟
    بله صحبت‌هایی با من کردند.
    *خب چه می‌کنی؟
    آنها دوست دارند من برگردم اما همه چیز را موکول کردم به بازگشت آقای فتح‌اله‌زاده تا بعد در این خصوص صحبت کنیم.
    *دلت می‌خواهد در کدام یک از این دو تیم حضور داشته باشی؟
    هر جا که راحت بتوانم بازی کنم.
    *کجا راحت می‌توانی بازی کنی؟
    اصولا من در تمام تیم‌ها راحت بازی می‌کنم. اما به هر حال دوست دارم در استقلال باشم.
    *و الان خودت را یک استقلالی می‌دانی؟
    من به استقلال آمدم تا به اهداف بزرگم برسم تا بتوانم حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته باشم و به موفقیت برسم. مطمئن باشید در صورت حضور در استقلال هدفم فقط ارائه بیشترین بازی‌هاست.
    *فکر می‌کنی بتوانی به موفقیت برسی؟
    توکلم به خداست. تلاشم را می‌کنم بعد هر چه خدا صلاح دانست همان می‌شود. عزم من جزم است.
    *از چه زمانی در تمرینات استقلال حاضر می‌شوی؟
    فعلا چون قراردادم با استقلال به ثبت نرسیده کسی هم از باشگاه با من تماس نگرفته. اول باید برگه تسویه حسابم را بگیرم بعد قراردادم را ثبت کنم و بعد از آن...
    *می‌دانی که در استقلال بازیکنان زیر ذره‌بین هواداران قرار می‌گیرند!
    من بازیکن باتجربه‌ای هستم و نسبت به این مسئله هم آگاهی دارم. مطمئنا با تمام وجود در استقلال کار می‌کنم تا هواداران هم از بازی من رضایت داشته باشند. لذت بازی در تیم‌هایی مثل استقلال همین توجه هواداران میلیونی در سراسر کشور است.
    *یک فصل در پرسپولیس حضور داشتی و حالا در استقلال هستی. خودت را پرسپولیسی نمی‌دانی؟
    نه! یک فصل حضور در پرسپولیس نشانه پرسپولیسی بودن نیست. من در اصل یک پاسی بودم چرا که بیشتر سال‌های فوتبال را از جوانی در پاس سپری کردم. همان موقع‌ها هم خیلی از استقلالی‌ها دنبال من بودند اما قسمت نشد که آبی‌پوش شوم تا امسال، که اگر خدا بخواهد در استقلال بازی

کد:

13. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرویز مظلومی تلافی کرد/سرمربی استقلال ناهار مهمان مدیران مس بود

ورزش > لیگ برتر - گل نوشت:
    پرویز مظلومی از اینکه مدیر عامل باشگاه استقلال با امیر قلعه نویی جلسه ناهار خوران برگزار کرده بود به شدت شاکی بود. هرچند ناهار خوردن فتح الله زاده و قلعه نویی هم نمی تواند کم حاشیه درست کند، اما روز چهارشنبه پرویز مظلومی مربی سابق باشگاه مس به کرمان سفر کرد تا ضمن عوض کردن آب و هوا و بررسی ماجراهای مربوط به کارهای مالیاتیش در کرمان با باشگاه سابق خود هم دیدار کند و پس از سال ها بر سر یک میز برای ناهار هم بنشیند تا پرویز خان یک سفر چند جانبه کاملا مفید به کرمان داشته باشد!
    البته از آنجا که باشگاه مس کرمان قرارداد رسمی با صمد مرفاوی امضا کرده است دیدار او با مسی های کرمان نمی تواند چندان دردسری ایجاد کند اما مسئله زمانی جالب می شود که خبر رسید پرویز مظلومی با عبدالرضا برهانی نژاد که این روزها گزینه اول مدیر عاملی باشگاه مس سرچشمه است نیز دیدار داشته است. مظلومی و برهانی نژاد که پای برگه اخراج مظلومی از مس را امضا کرده بود به هر حال آنقدر خاطره مشترک از یکدیگر داشتند که با دیدار یکدیگر آن ها را بررسی کنند!
    هرچند مظلومی فعلا برروی کاغذ سرمربی استقلال محسوب می شود اما در بازار نقل و انتقالات ایران عجیب ترین اتفاقات هم رخ می دهد. این ناهار خوران مظلومی در کرمان همه را به یاد ناهاری که او سه سال قبل در کرمان خورد می اندازد. در آن زمان هم مظلومی که یکسال در کرمان کار کرده بود اعلام کرد که دیگر به کرمان نمی آید تا مسی ها حتی جایگزین مظلومی را هم به طور رسمی معرفی کنند. اما پرویز خان در سفری که قرار بود برای امور مالیاتی او باشد ناگهان مجددا مربی مس شد!
    جالب اینکه این سفر مظلومی هم برای کارهای مالیاتی انجام شده است. به هر شکل دیدن مظلومی در کرمان برای دوستانش بسیار جذاب بود و آن ها دوست دارند که بیشتر از این ها پرویز خان را در کرمان ببینند!

کد:

15. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

*کجا راحت می‌توانی بازی کنی؟
    اصولا من در تمام تیم‌ها راحت بازی می‌کنم. اما به هر حال دوست دارم در استقلال باشم.
    بگو هرجا پول بیشتری میدن!
    *و الان خودت را یک استقلالی می‌دانی؟
    من به استقلال آمدم تا به اهداف بزرگم برسم تا بتوانم حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته باشم و به موفقیت برسم. مطمئن باشید در صورت حضور در استقلال هدفم فقط ارائه بیشترین بازی‌هاست.
    یه باره بگو نه وخلاص چرا میپیچونی؟
    یکی پیدانمیشه بگه فلسفه جذب این خدای فرت(نصرتی)چیه؟
    بابام با134کیلوگرم از ممدنصرتی سریعتر ومستحکمتره بخدا

17. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصرتی بازیکنه مورد علاقه مظلومیه که از همون پارسال میخواستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •