SmackDown - September 28 , 2007 - Results
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
" جشن ام وی پی ، شروع اسمک دان "
در ابتدای اسمک دان ، قهرمان ایالات متحده و یکی از قهرمانان تیمی اسمک دان ، .M.V.P وارد رینگ شد و به مناسبت یک ساله شدن حضورش در Smackdown جشن گرفت . البته طبق معمول برنامه ی VIP Lounge اش رو راه ناداخته بود . این دفعه بر عکس دفعات قبل Matt Hardy خودش بدون دعوت وارد شد و در حالی که همه تعجب کرده بودند به .M.V.P تبریک گفت و بهش کمک کرد تا جشن قشنگتری داشته باشه .
" ری میستریو انتقام گرفت "
همونطور که هفته ی قبل دیدید ، گزارشگر معروف اسمک دان .J.B.L درگیری هایی با Rey Mysterio داشت . در این هفته دوباره این دو مقابل هم قرار گرفتند . در حالی که Rey Mysterio و .J.B.L فیس تو فیس شده بودند و داشتن با هم کل کل میکردن سر و کله ی Finlay پیدا شد و اومد تا Rey Mysterio رو با چوبش بزنه اما Rey اجازه ی این کار رو به Finlay نداد . Rey Mysterio ابتدا Finlay رو زد و بعدش هم .J.B.L رو از رینگ بیرون انداخت .
" صحبت درباره ی مسابقه ی پونجابی پریسن "
Batista وارد رینگ شد و خواست چند کلمه ای درباره ی مسابقش با Great Khali در No Mercy حرف بزنه . پس از چند دقیقه Great Khali به Batista پیغام داد : " تو ، باتیستا . تو در چنگ منی و در پونجابی پریسن هیچ شانسی نداری . در پوجابی پریسن من نترسیدن رو بهت نشون میدم . من کاری می کنم که پشیمون بشی و من بی رحم بودن رو به نمایش میذارم . "
سپس Batista در جواب گفت : " خیلی خطناکه که من رو در یک قفس بندازین . خیلی خطناکه که من رو یک گوشه بندازی ... اگه تو این کار رو بکنی من وحشی میشم . وقتی من وحشی بشم همه حتی مردم صدمه میبینن . اگه تو کمربند سنگین وزن رو دوباره میخوای بدست بیاری ، می تونی بیای و اون رو از دست های مرده ی من به زور بیرون بیاری . "
" ویکتوریا قدرت خودش رو به تورری نشون داد "
یک مسابقه ی تک به تک بین Torrie Wilson و Victoria انجام شد . این مسابقه ی کوتاه در حالی انجام شد که این دو نفر قبلا با هم درگیر شده بودن . اوایل مسابقه Torrie Wilson خوب داشت میزد اما وقتی مسابقه دست Victoria افتاد ، Victoria امون نداد و کار Torrie Wilson رو تموم کرد . بله ، Victoria تونست حریف خودش Torrie Wilson رو شکست بده و قدرت خودش رو به رخ دیواس بکشه . در آخر هم یک زن ناشناس وارد رینگ شد و به Torrie حمله کرد .
" این چاک پالمبو شکست نمی خورد "
Chuck Palumbo ، سوپراستاری که سابقه ی حضور در WWF و WcW رو هم داره سه چهار ماهی میشه که به Smackdown اومده . Palumbo که چند هفته هست خوب داره کار می کنه این دفعه به مصاف Kenny Dykstra جوون رفت . Kenny که یکی از سوپراستار های منفور Smackdown هست کار آسونی رو دربرابر Chuck Palumbo محبوب نداشت . Chuck Palumbo مثل همیشه خوب مسابقه رو شروع کرد و از اول مسابقه تا آخر مسابقه حریفش Kenny Dykstra رو زد . در آخر مسابقه هم Chuck Palumbo با یک Full Throttle تونست حریف خودش Kenny Dykstra رو شکست بده .
" مت هاردی هم تیمی اش را نجات داد "
دوباره نوبت .M.V.P بود تا وارد رینگ بشه . اما اینبار نه بخاطر جشن ، بلکه بخاطر یک مسابقه ی سخت . .M.V.P باید مقابل کسی قرار میگرفت که سه چهار بار قبلا باهاش مسابقه داده بود . بله ، حریف .M.V.P در این مسابقه ، غول بزرگ قرمز ، Kane بود . هر دو نفر به اندازه ی کافی از همدیگه شناخت داشتند . مسابقه با برتری Kane شروع شد . مسابقه همینطور به نفع Kane داشت پیش میرفت . Kane بعد از یک Body Slam رفت تا به .M.V.P ضربه ی نهاییش که Chokeslam هست رو بزنه . در حالی که استیل Chokeslam گرفته بود Matt Hardy وارد رینگ شد و Kane رو زد . داور هم مسابقه رو با Disqualification به نفع Kane اعلام کرد .
" بازگشت آندرتیکر به اسمک دان بعد از 5 ماه "
Undertaker بعد از مسابقش با Batista در Smackdown که بصورت Steel Cage بود ، بخاطر مصدومیت دیگه نتونست مسابقه بده . بعد از پنج ماه دوری Undertaker در Unforgiven که دو هفته ی پیش انجام شد به WWE بازگشت . اما Undertaker یک هفته استرات کرد و در Smackdown قبل شرکت نکرد .
صدای آهنگ Mark Henry پخش شد و Henry وارد رینگ شد . پس از چند دقیقه صدای دینگِ آهنگ Undertaker ورزشگاه رو منفجر کرد . همه ی طرفدارای Smackdown داشتن Taker رو تشویق میکردن . بله ، Main Event این هفته بین Undertaker و Mark Henry بود .
مسابقه شروع شد . Undertaker از اول مسابقه شروع کرد به زدن . بعد از اینکه دو سه تا فن روی دست Mark Henry زد، رفت تا فن Old School رو اجرا کنه . بعد از ضربه ی Old School یک دقیقه طول کشید تا Mark Henry از جاش بلند بشه . در همون لحظه Undertaker استیل Chokeslam گرفت و وقتی Mark Henry برگشت ، Undertaker به او Chokeslam زد . سپس Undertaker حریفش ، Mark Henry رو پین کرد و برنده ی مسابقه شد . بعدش افراد سیاه پوش Undertaker وارد شدند و Mark Henry رو با خودشون بردند . Undertaker هم بعد از خوشحالی ای که همیشه بعد از مسابقه هاش میکنه از جاش بلند شد و دستش رو به نشونه ی کمربند در آورد و درواقع به همه متوجه شدند که Undertaker هنوز دنبال World Heavyweight Championship هست .