تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 27 از 287 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

SmackDown - September 28 , 2007 - Results

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

" جشن ام وی پی ، شروع اسمک دان "

در ابتدای اسمک دان ، قهرمان ایالات متحده و یکی از قهرمانان تیمی اسمک دان ، .M.V.P وارد رینگ شد و به مناسبت یک ساله شدن حضورش در Smackdown جشن گرفت . البته طبق معمول برنامه ی VIP Lounge اش رو راه ناداخته بود . این دفعه بر عکس دفعات قبل Matt Hardy خودش بدون دعوت وارد شد و در حالی که همه تعجب کرده بودند به .M.V.P تبریک گفت و بهش کمک کرد تا جشن قشنگتری داشته باشه .

" ری میستریو انتقام گرفت "

همونطور که هفته ی قبل دیدید ، گزارشگر معروف اسمک دان .J.B.L درگیری هایی با Rey Mysterio داشت . در این هفته دوباره این دو مقابل هم قرار گرفتند . در حالی که Rey Mysterio و .J.B.L فیس تو فیس شده بودند و داشتن با هم کل کل میکردن سر و کله ی Finlay پیدا شد و اومد تا Rey Mysterio رو با چوبش بزنه اما Rey اجازه ی این کار رو به Finlay نداد . Rey Mysterio ابتدا Finlay رو زد و بعدش هم .J.B.L رو از رینگ بیرون انداخت .

" صحبت درباره ی مسابقه ی پونجابی پریسن "

Batista وارد رینگ شد و خواست چند کلمه ای درباره ی مسابقش با Great Khali در No Mercy حرف بزنه . پس از چند دقیقه Great Khali به Batista پیغام داد : " تو ، باتیستا . تو در چنگ منی و در پونجابی پریسن هیچ شانسی نداری . در پوجابی پریسن من نترسیدن رو بهت نشون میدم . من کاری می کنم که پشیمون بشی و من بی رحم بودن رو به نمایش میذارم . "

سپس Batista در جواب گفت : " خیلی خطناکه که من رو در یک قفس بندازین . خیلی خطناکه که من رو یک گوشه بندازی ... اگه تو این کار رو بکنی من وحشی میشم . وقتی من وحشی بشم همه حتی مردم صدمه میبینن . اگه تو کمربند سنگین وزن رو دوباره میخوای بدست بیاری ، می تونی بیای و اون رو از دست های مرده ی من به زور بیرون بیاری . "

" ویکتوریا قدرت خودش رو به تورری نشون داد "

یک مسابقه ی تک به تک بین Torrie Wilson و Victoria انجام شد . این مسابقه ی کوتاه در حالی انجام شد که این دو نفر قبلا با هم درگیر شده بودن . اوایل مسابقه Torrie Wilson خوب داشت میزد اما وقتی مسابقه دست Victoria افتاد ، Victoria امون نداد و کار Torrie Wilson رو تموم کرد . بله ، Victoria تونست حریف خودش Torrie Wilson رو شکست بده و قدرت خودش رو به رخ دیواس بکشه . در آخر هم یک زن ناشناس وارد رینگ شد و به Torrie حمله کرد .

" این چاک پالمبو شکست نمی خورد "

Chuck Palumbo ، سوپراستاری که سابقه ی حضور در WWF و WcW رو هم داره سه چهار ماهی میشه که به Smackdown اومده . Palumbo که چند هفته هست خوب داره کار می کنه این دفعه به مصاف Kenny Dykstra جوون رفت . Kenny که یکی از سوپراستار های منفور Smackdown هست کار آسونی رو دربرابر Chuck Palumbo محبوب نداشت . Chuck Palumbo مثل همیشه خوب مسابقه رو شروع کرد و از اول مسابقه تا آخر مسابقه حریفش Kenny Dykstra رو زد . در آخر مسابقه هم Chuck Palumbo با یک Full Throttle تونست حریف خودش Kenny Dykstra رو شکست بده .

" مت هاردی هم تیمی اش را نجات داد "

دوباره نوبت .M.V.P بود تا وارد رینگ بشه . اما اینبار نه بخاطر جشن ، بلکه بخاطر یک مسابقه ی سخت . .M.V.P باید مقابل کسی قرار میگرفت که سه چهار بار قبلا باهاش مسابقه داده بود . بله ، حریف .M.V.P در این مسابقه ، غول بزرگ قرمز ، Kane بود . هر دو نفر به اندازه ی کافی از همدیگه شناخت داشتند . مسابقه با برتری Kane شروع شد . مسابقه همینطور به نفع Kane داشت پیش میرفت . Kane بعد از یک Body Slam رفت تا به .M.V.P ضربه ی نهاییش که Chokeslam هست رو بزنه . در حالی که استیل Chokeslam گرفته بود Matt Hardy وارد رینگ شد و Kane رو زد . داور هم مسابقه رو با Disqualification به نفع Kane اعلام کرد .

" بازگشت آندرتیکر به اسمک دان بعد از 5 ماه "

Undertaker بعد از مسابقش با Batista در Smackdown که بصورت Steel Cage بود ، بخاطر مصدومیت دیگه نتونست مسابقه بده . بعد از پنج ماه دوری Undertaker در Unforgiven که دو هفته ی پیش انجام شد به WWE بازگشت . اما Undertaker یک هفته استرات کرد و در Smackdown قبل شرکت نکرد .

صدای آهنگ Mark Henry پخش شد و Henry وارد رینگ شد . پس از چند دقیقه صدای دینگِ آهنگ Undertaker ورزشگاه رو منفجر کرد . همه ی طرفدارای Smackdown داشتن Taker رو تشویق میکردن . بله ، Main Event این هفته بین Undertaker و Mark Henry بود .

مسابقه شروع شد . Undertaker از اول مسابقه شروع کرد به زدن . بعد از اینکه دو سه تا فن روی دست Mark Henry زد، رفت تا فن Old School رو اجرا کنه . بعد از ضربه ی Old School یک دقیقه طول کشید تا Mark Henry از جاش بلند بشه . در همون لحظه Undertaker استیل Chokeslam گرفت و وقتی Mark Henry برگشت ، Undertaker به او Chokeslam زد . سپس Undertaker حریفش ، Mark Henry رو پین کرد و برنده ی مسابقه شد . بعدش افراد سیاه پوش Undertaker وارد شدند و Mark Henry رو با خودشون بردند . Undertaker هم بعد از خوشحالی ای که همیشه بعد از مسابقه هاش میکنه از جاش بلند شد و دستش رو به نشونه ی کمربند در آورد و درواقع به همه متوجه شدند که Undertaker هنوز دنبال World Heavyweight Championship هست .

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا دمت گرم ! ولی یه چیزی تاریخ ÷خش هر مسابقه و کانال مربوطه هم بگی خیلی ممنون می شیم راستی من یادمه چند سال ÷یش ( شاید 6-7 سال ) یکی بود به نام استینگ صورتش رو سفید می کرد اون دیگه نیست ؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من اولین بار بود که کشتی کچ میدیدم به نظر من ضرباتشون خیلی مصنوعی بود.
    واقعا میزنن؟؟

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

من اولین بار بود که کشتی کچ میدیدم به نظر من ضرباتشون خیلی مصنوعی بود.
    واقعا میزنن؟؟

بعضی ضربات واقعیه ولی بیشترش الکی!!
    بیشتر نمایشیه
    ولی من خودم از طرفدارای کشتی کجم

عشق من john cena

Last edited by s.w.a.t; 07-01-2008 at 16:19.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بعضی ضربات واقعیه ولی بیشترش الکی!!
    بیشتر نمایشیه
    ولی من خودم از طرفدارای کشتی کجم

عشق من john cena

ایول من از سینا خوشم میاد

البته باUndertaker و Jeff Hardy هم حال می کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

undertaker اره منم ازش خوشم میاد ولی jeff hardy نه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

مثل اینکه کشتی کج زیا طرفدار نداره!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

مثل اینکه کشتی کج زیاد طرفدار نداره!!!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مثل اینکه کشتی کج زیاد طرفدار نداره!!!
    آره ظاهرا همین طوره

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

من از طرفداران Lashlly بودم که اونم معلوم نشد چرا یهو غیبش زد!
    شما میدونید بچه ها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •