قبل از تصمیم گیری با مورینیو دیدار خواهم کرد - فرناندو گاگو

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
فرناندو گاگو که به دلیل مصدومیت های فراوان نتوانسته است خود را در رئال مادرید نشان دهد عنوان کرد که قبل از تصمیم گیری در مورد اینده اش با مورینیو دیدار خواهد کرد...
فرناندو گاگو ستاره ی آرژانتینی رئال مادرید قبل از تصمیم گیری در مورد آینده اش با خوزه مورینیو سرمربی تیم دیدار خواهد کرد و با او در رابطه با این موضوع صحبت خواهد کرد.
به دلیل مصدومیت هایی که در دو سال اخیر گریبانگیر گاگو شده است او تقریبا از برنامه های باشگاه کنار گذاشته شده است و گفته میشود که به احتمال خیلی زیاد این تابستان رئال مادرید را ترک خواهد کرد. ادعا میشود که او به عنوان بخشی از قرارداد فابیو کونترائو به بنفیکا لیسبون خواهد پبوست از سویی دیگر باشگاه های لیورپول و ***اجونیورز هم علاقه مند به خدمت گرفتن او هستند.
جدا از همه ی این گمانه زنی ها خود گاگو عنوان کرد که فعلا تصمیمی نگرفته است و فقط بعد از دیدار با مورینیو در مورد آینده اش نظر قطع را صادر خواهد کرد.
گاگو به TyC Sports گفت:
"در عمرم هیچوقت اینگونه دچار مصدومیت های متوالی نشده بودم، قبل از اینکه هرگونه تصمیمی در مورد آینده ام بگیرم با مورینیو دیدار و گفتگو خواهد کرد".
گاگو در ادامه گفت که خبر های مربوط به لیورپول فقط گمانه زنی است و تاکنون هیچکس رسما با او تماس نگرفته است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدفم ثابت بودن در ترکیب اصلی است - نوری شاهین

نوری شاهین ستاره ی جدید رئال مادرید معتقد است که آینده ی درخشانی در رئال مادرید در انتظارش است...
نوری شاهین ستاره ی جدید رئال مادرید عنوان کرد که هدفش حضور در ترکیب اصلی تیم است و بی صبرانه منتظر اولین بازیش برای سفید های پایتخت است.
نوری شاهین فصل گذشته با عملکردی که داشت یکی از عوامل مهم قهرمانی بروسیا دورتموند در بوندسلیگا بود و به همین دلیل هم بهترین بازیکن لیگ انتخاب شد.
نوری شاهین به AS در مورد نقشه هایی که برای فصل آینده دارد گفت:
"میتوانم حدس بزنم که در تیم بزرگی همچون رئال مادرید رقابت برای حضور در ترکیب اصلی چقدر سخت و دشوار است اما هدف من این است که همیشه در ترکیب یازده نفره فیکس باشم و مطمئنم که میتوانم به هدفم برسم. به یکی بزرگترین تیم جهان آمده ام و آرزوی هر بازیکنی است که روزی به اینجا برسد. از اینکه توانسته ام به اینجا برسم بسیار خوشحالم و میخواهم ثابت کنم که لایق این تیم بزرگ هستم".
نوری شاهین در مورد وضعیت مصدومیت خود هم گفت:
"مصدومیتم را پشت سر گذاشته ام، بی صبرانه منتظر اولین بازی خود هستم به خصوص میخواهم در کنار حمیت و اوزیل بازیکن کنم".
مگر آگوئرو مرتکب قتل شده است؟! - گرگوری مانزانو

گرگوری مانزانو سرمربی جدید تیم اتلتیکو مادرید واکنشی که هواداران نسبت به آگوئرو نشان داده اند را بی دلیل میداند...
گرگوری مانزانو سرمربی جدید تیم اتلتیکو مادرید با به یاد آوردن زحمت هایی که آگوئرو طی سال ها برای اتلتیکو مادرید کشیده است عنوان کرد که واکنشی که هواداران نسبت به او نشان داده اند بسیار شدید و بی دلیل بوده است.
سرخیو آگوئرو در پایان فصل 2010/11 در جلسه ای که با مسئولان اتلتیکو مادرید داشت عنوان کرد که میخواهد به تیمی برود که سطح بالاتری داشته باشد و مسئولان باشگاه هم این درخواست وی را قبول کردند و اعلام کردند که با 45 میلیون یورو رضایت نامه ی وی را صادر خواهند کرد.
اما هواداران وقتی از این با خبر شدند که او میخواهد جدا شود اعتراض کردند و هنگامی که شنیدند ممکن است او به تیم رقیب یعنی رئال مادرید بپیوندد اعتراض خود را چند برابر کردند.
گرگوری مانزانو در رابطه با این موضوع به El Mundo Deportivo گفت:
" اگر از من بخواهید که از بین 45 میلیون یورو و آگوئرو یکی را انتخاب کنم مطمئنا آگوئرو را انتخاب خواهم کرد اما اگر واقعا میخواهد برود کسی نمیتواند جلویش را بگیرد. باید او را درک کنیم، به نظر من آگوئرو کسی را نکشته است که هواداران انقدر به او اعتراض میکنند بلکه به دلیل زحماتی که طی سال های گذشته برای تیم کشیده است باید از او تشکر و قدردانی کنند. اگر آگوئرو از تصمیم خود صرفنظر کرده و بخواهد در تیم بماند، آیا هواداران این حرکت خود را فراموش خواهند کرد؟!".
کد:
اگر نیمار را میخواهید با ما صحبت کنید...

باشگاه سانتوس رسما با تهدید تیم های اروپایی عنوان کرد که اگر نیمار را میخواهند باید با آن ها دیدار کنند نه وکیل نیمار...
پدرو لوئیز نونیز مدیر ورزشی باشگاه سانتوس عنوان کرد که از تیم هایی که از طریق راه های غیرحقوقی با نیمار ارتباط برقرار کرده اند به فیفا شکایت خواهد کرد.
نیمار با وجود اینکه هنوز فقط 19 سال سن دارد تبدیل به یکی از جنجالی ترین بازیکنان فوتبال تبدیل شده است و دو تیم رئال مادرید و چلسی هم به تیم هایی هستند که به طور جدی به دنبال خرید این بازیکن هستند.
نونیز به خبرنگاران ایتالیایی گفت:
"میخواهم اعلام کنم که نیمار با هیچ تیمی توافقنامه امضا نکرده است، علاوه بر این ما هم پیشنهاد رسمی ای دریافت نکرده ایم. تیم های اروپایی عادت کرده اند که فقط با وکیل بازیکن دیدار کنند اما این را بسیار ساده و شفاف میگویم که اگر تیمی بخواهد با نیمار از طریق راه های غیر حقوقی ارتباط برقرار کند و فقط با وکیل او مذاکره کند مستقیما به فیفا شکایت خواهیم کرد".
نونیز در ادامه گفت که قبلا در مورد گانسو هم دچار چنین مشکلی شده بودند:
"تیمی که نیمار را میخواهد اول باید با ما مذاکره کند اما اگر بخواهند زرنگ بازی در بیاورند مستقیما به فیفا شکایت خواهیم کرد، قبلا هم چنین مشکلی را در رابطه با گانسو داشتیم و به همین دلیل از باشگاه اینترمیلان شکایت کرده بودیم".
کد: