تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 320 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اطلاعیه رسمی

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

باشگاه رئال مادرید تاسف خود را نسبت به صحبتهای تاسف اور مدیرعامل بارسلونا اعلام میدارد . با این حال باشگاه این صحبتها را واکنشی در برابر فشارهایی میداند که از سوی رسانه های نزدیک به انها به منظور اتخاذ رفتاری پرخاشگرانه در قبال رئال مادرید به کادر مدیریت این تیم وارد میشود .

مطالب کذبی در این سخنرانی درباره گزارش استفاده از مواد نیرو زا مطرح شد که هیچ ربطی به رئال مادرید ( چه خود باشگاه و چه زیرمجموعه های ان ) ندارد . این موضوع برای ما غیر قابل درک است , همه میدانند که باشگاه ما خیلی سریع و قاطعانه گزارش های منتشر شده در مطبوعات را تکذیب کرد .

یاداوری این نکته ضروری است که فشار فوق الذکر باعث گردید تا باشگاه بارسلونا یک شکایت متحیر کننده رسمی را بر علیه سرمربی رئال مادرید به یوفا تسلیم کند . موضوعی که در تاریخ روابط دو باشگاه بی سابقه بوده است .

با وجود صحبتهای بی سابقه ای که مدیرعامل باشگاه بارسلونا انجام داد رئال مادرید به خاطر نفع ورزش فوتبال به تلاشهای خود برای داشتن بهترین روابط با بارسلونا ادامه خواهد داد . کاری که همیشه در قبال سایر باشگاه های حاضر در اسپانیا و سرتاسر جهان انجام میدهد .

در نهایت رئال مادرید یکبار دیگر تعهد خود به رفتار ورزشی و ارزش های ذاتی فوتبال , خصوصا مسائل مرتبط با بازی جوانمردانه و مبارزه با نژادپرستی را اعلام میدارد . باشگاه این موارد را که از نیازهای ذاتی فوتبال محسوب میشوند رعایت میکند تا الگویی با ارزش برای کودکان سرتاسر جهان باشد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

یعنی درس عبرت نگرفتی از وضعیت 1 مهاجمه تیم وقتی هیگواین مصدوم شد؟!
    با این حرفایی که تو میزنی، به این نتیجه باید رسید که یک تیم، تنها باید 11 بازیکن داشته باشه!!!
    هر پستی، 2 بازیکن نیاز داره که این باعث یه رقابت عالی بین اون دو بازیکن میشه که نتیجش میشه پیشرفت هر دو بازیکن و موفقیت تیم...
    بازیکنایی که توان رقابت رو در خودشون نمیبینن، بهتره برن از تیم چون قرار نیست تیم رو بذاریم هوا تا اونا یه وقت ناراحت نشن!
    و در وضعیت فعلی، این بازیکنایی که نام بردی رو، اینطوری نمیبینم و فکر میکنم همشون آماده رقابت هستن و میخوان خودشون رو نشون بدن..
    رئال میخواد سال آینده، برای همه جام ها بجنگه و ایشالله قهرمان بشه...
    برای رسیدن به این هدف، کلی شرط هست که یکی از مهمترینهاش، داشتن یه نیمکت عالیه...
    به هر حال ما مثل اون تیم دوستمون(قهوه تلخ!) نیستیم که نه اخراجی بدیم، نه مصدوم بشن بازیکنا و داورها هم باهامون نیستن...پس باید خودمون روی پای خودمون بریم جلو...
    این حرفایی که الان میزنم شاید خودت چند ماه دیگه به درستیش پی ببری مثل بنزما شایدم من دارم اشتباه میکنم
    ----
    تو هر پست باید حداقل تو دو بازیکن داشته باشیم ولی کی گفته باید بریم دو تا از بهترین دفاع چپ های دنیا رو بگیریم
    با وجود هیگواین و بنزما و حتی آد به آگرو چه نیازی هست؟

----
    ببین رئال تو این چند سال چند بازیکن تونسته پرورش بده؟
    همین هیگواین ، مارسلو و چند تا دیگه هستن
    حالا ما اگه هی بریم تو پست اینا بازیکن بگیریم چی میشه؟
    هم اینا افت میکنن هم بازیکنایی که خریده میشن
    الان بنزما و هیگواین تو هر تیم دنیا که باشن فیکسن ولی تو رئال فقط یکی (اونم شاید به لطف مو) بتونه بازی کنه
    همین قضیه واسه کونترائو یا نیمار اگه بیان صدق میکنه
    قبلا هم گفتم قرار نیس بریم تمام ستاره های حال حاضر دنیا رو بگیریم وبگیم بله ما رئالیم و پول داریم و میتونیم و قهرمانیم و اینجور حرفا
    واسه قهرمانی باید یکم صبر کرد تا بازیکنا بتونن هماهنگ شن و به شکوفایی برسن
    مگه همین بارسلونایی که قهرمان شد ذخیره هاش کیان
    یا منچستر ، چلسی ، میلان و خیلی تیمای دیگه
    رئال علاوه بر اینکه 11 نفرش جز بهترین بازیکنان دنیان ، ذخیره های خیلی خوبی هم داره
    اما اگه هر سال بخوایم بریم دنبال این و اون بازم به جائی نمیرسیم
    به خاطر عدم ثبات نه ضعیف بودن تیم
    همونطور که تو این چند سال به نتیجه نرسیدیم
    ----
    واسه مارسلو چند سال صبر کردیم تا به اینجا برسه؟ چه قدر دریبل خوردش؟ چه قدر سوتی داد؟
    بنزما و هیگواین چند تا تک به تک خراب کردن؟
    یه بار برو بازی رئال و بارسا تو نیمه نهایی سال 2002 رو ببین
    ژاوی و اینیستا محو قدرت زیدانن
    الان به کجا رسیدن ؟
    چرا چون بهشون اعتماد شده
    -----
    مورینیو رو مربی تیم آوردیم ولی قرار نیست بتمون بشه و هر چی گفت درست باشه
    همه گفتن که داور سر تیم رو با اخراج پپه برید
    کسی پرسید چرا باید تو زمین خودمون 60 دقیقا دفاع کنیم؟
    کسی پرسید چرا مورینیو ریسک نمیکنه ؟
    کسی رسید چرا مورینیو واسه اخراج احتمالی و یا بعدش هیچ برنامه ای نداشت؟
    مورینیو هم خرید بد داشته تو هر تیمی بوده
    کوارشما رو کی خرید؟
    ----
    در کل هدف از این بحثها اینه که رئال مهمه ولی نه به قیمت نابودی ستاره های دنیای فوتبال به بهانه ضعیف بودن نیمکت
    من مربی تیم نیستم ولی ضعف فعلی رو در دفاع راست و وسط میدونم که هیچ برنامه ای هم واسش نداریم
    ----
    خیلی شرمنده که طولانی شد

4. 5 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید هم علاقه مند به رافل وارانه...

رافل وارانه ی 18 ساله که به عنوان یکی از با استعداد ترین و خوش آتیه ترین مدافعان جهان فوتبال نشان داده میشود علاوه بر منچستر یونایتد نظر رئال مادرید را هم به خود جلب کرده است...

در روز های گذشته باشگاه منچستر یونایتد یک پیشنهاد 10.5 میلیون یورویی را به دفتر باشگاه لنس برای خرید رافل وارانه فرستاده بود تا او را به خدمت بگیرد اما باشگاه رئال مادرید هم به این مدافع جوان علاقه مند شده است.

بنا بر گزارش L`Equipe باشگاه رئال مادرید میخواهد با استفاده از روابط زین الدین زیدان در فرانسه او را به خدمت بگیرد، در حالی که باشگاه هایی همچون: منچستر یونایتد، منچستر سیتی، پاریس سینت ژرمن، لیل و لیون هم میخواهند این مدافع جوان را به خدمت بگیرند.

رافل وارانه در مصاحبه ای گفته بود که به تیمی خواهد رفت که شانس بازی کردن را در آن تیم داشته باشد:

" تنها چیزی که برای من مهم است بازی کردن به صورت مستمر است به همین دلیل در انتخاب تیم آینده ام دقت زیادی به خرج خواهم داد".

آلکس فرگوسن در دفاع خود از زوج نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند استفاده میکند و بعید است که این زوج را تغییر دهد و جوابی که رافل وارانه به پیشنهاد منچستر یونایتد خواهد داد از هم اکنون به سوژه ی بزرگی برای مطبوعات تبدیل شده است و همه کنجکاوانه منتظر جواب او هستند.

کد:

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تو هر پست باید حداقل تو دو بازیکن داشته باشیم ولی کی گفته باید بریم دو تا از بهترین دفاع چپ های دنیا رو بگیریم
    با وجود هیگواین و بنزما و حتی آد به آگرو چه نیازی هست؟
    چون قراره با یه ابرتیم بنام بارسا رقابت کنیم که بقولش "وقتی بد هم بازی میکنن، برنده میشن!"...
    پس حق هیچ اشتباهی نداریم..
    +
    یه هیگواین خیلی آماده و هماهنگ با کریس داشتیم با کریم-ی که امید زیادی بود که فصل قبلش رو جبران کنه..
    همه چی خیلی خوب پیش میرفت و رئال بهترین خط حمله اروپا رو داشت...اما همونطور که خوزه پیش بینی و ابراز ترس کرده بود، هیگواین مصدوم شد و ما موندیم و یه کریم که عجیب تا زمان اومدن آدبایور، نا آماده بود!
    نتیجش رو تویه اون چند هفته، کاملا دیدیم...(رئالی که 4-0 آزاکس رو با اون بازی شکست داد، 5 تا از بارسا خورد و یک صحنه اسمی از کریم نیومد تویه بازی!)
    حالا هم همینه!
    من میگم تیم نیاز به یه مهاجم سوم داره..
    اصلا هم برام مهم نیست آگرو باشه، آدبایور باشه، نیلمار باشه یا موراتا!
    ببین رئال تو این چند سال چند بازیکن تونسته پرورش بده؟
    ...
    (اینقدر بدم میاد از این موضوع پرورش و اینا...چون اصل قضیه(مقایسه با بارسا و تیم های پایش)کلا اشتباهه)
    اما...اول اینکه مهمترین مشکل تیم، ثبات بازیکن نبوده! رفت و آمد مربی بوده!
    هر سال یه تفکر جدید! شما بازیکنا رو 10 سال نگه دار اما هر سال مربی عوض کن...ببین چی میشه...
    اما در مورد فرصت دادن، کاملا موافقم...بخدا من وحشتناک دوست دارم فردا اعلام بشه که خوزه میخواد از موراتا به عنوان مهاجم سوم استفاده کنه...
    اما یه مشکل بزرگ الان هست و اونم خودمونی بگم، اینه که خیلی از هوادارها، دیگه خسته شدن از بس یکه تازی بارسا رو دیدن...در نتیجه فعلا حوصله این چیزها رو ندارن...کریس این همه گل میزنه، یه بازی بد بازی میکنه، سریع دستمال در میارن براش و هوش میکنن! این هوادارا الان فصط جام میخوان...
    اما به نظرم این موضوع، از فصل دیگه آغاز میشه...یعنی ایشالله فصل بعد که تونستیم یه فصل عالی و پرجام رو تجربه کنیم و خوزه رو هم نگه داریم، بازیکنای آکادمی رو میاریم به تیم اصلی و یواش یواش اونا رو جایگزین بازیکنای فعلی میکنیم..
    +
    بیا فراموش نکنیم که تیم فعلی، یکی از جوون ترین های تاریخمونه...
    مورینیو رو مربی تیم آوردیم ولی قرار نیست بتمون بشه و هر چی گفت درست باشه
    ...
    کی خوزه رو بت کرده؟!
    کی میگه خوزه اشتباه نمیکنه؟!
    من؟!
    من تنها چیزی که میگم اینه که بدون شک حداقل من یکی، از مربی که تویه 4 لیگ مختلف و بزرگ، قهرمان شده، کمتر میدونم! در نتیجه خیلی ایراد نمیگیریم ازش و بهش اعتماد میکنم چون بارها خودش رو نشون داده...
    در مورد اون بازی هم زیاد صحبت شده...در مورد اخراجیش هم، متاسفانه یا خوشبختانه، زیاد 10 نفره شده خوزه جلو بارسا!
    برو ببین تیماش چطور کار کردن با 10 نفر جلو بارسا...تویه همین 2-0، مسی 2 گل زد که با اخراج پپه، تازه نفس کشید!
    بجای اینکه بیایم لذت ببریم که خوزه اومد با استفاده از یه بازیکن(پپه)، بارسایی که به نظر غیرقابل توقف میومد رو اونطوری فلج کرد، بیایم بگیم چرا تیم برا بعد از اینکه 10 نفره شد، برنامه نداشت؟!
    دیگه همه میدونن جلو این بارسا (که یه ژاوی داره اون وسط که چشم بسته، بازیکن مورد نظرش رو پیدا میکنه) بی مهابا حمله کردن، خودکشیه اما تو میای...نمیدونم شاید بر اساس بازیهای کامپیوتری میگی!
    فرگوسن هم مثل تو فکر میکرد (من شیوه تیمم رو عوض نمیکنم و حمله میکنم جلو بارسا!) و نتیجش رو دید!
    ( + فکر کنم 3 دقیقه قبل از اخراج پپه بود که دوربین، کاکا رو نشون داد که داره آماده میشه بیاد زمین اما... )
    در کل هدف از این بحثها اینه که رئال مهمه ولی نه به قیمت نابودی ستاره های دنیای فوتبال به بهانه ضعیف بودن نیمکت
    من مربی تیم نیستم ولی ضعف فعلی رو در دفاع راست و وسط میدونم که هیچ برنامه ای هم واسش نداریم
    دقیقا موضوع اینه که مهم رئاله و البته بقیشون مهم نیستن...!
    ستاره های فوتبال؟!
    بارسا این همه جام اورد، کسی اومد بگه چرا زلاتان اینطوری شد تویه بارسا یا اینکه همه گفتن عجب تیمی؟!
    والدانو رفت و همه قدیمی ها و اعضای رئال، یه جمله مشترک داشتن و اونم اینکه"هر روز نوبت یکی میشه و یکی باید بره اما تنها یه چیز باقی میمونه که اون رئال-ه"..
    اصلش همینه و بهتره بجای شعار دادن، واقعیت رو قبول کنیم...
    +
    در آخر هم یه قسمت از مصاحبه اخیر شاهین بعد اینکه بهش گفتن فیکس شدنت، سخته که خیلی حرفا برای گفتن داره(کاملا هم مرتبط با بحثمون) :
    "به ترکیب اصلی میرسم و شکی توش ندارم"

امیدوارم حال خوندن این یکی رو داشته باشی هر چند خیلی شد...!

8. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

یه چیزی رو اول توضیح بدم به بقیه
    اینجا بحث کل کل و اینجور بچه بازیها نیست ، داریم صحبت میکنیم و یاد میگیریم (حداقل برای من)
    ---
    یه هیگواین خیلی آماده و هماهنگ با کریس داشتیم با کریم-ی که امید زیادی بود که فصل قبلش رو جبران کنه..
    همه چی خیلی خوب پیش میرفت و رئال بهترین خط حمله اروپا رو داشت...اما همونطور که خوزه پیش بینی و ابراز ترس کرده بود، هیگواین مصدوم شد و ما موندیم و یه کریم که عجیب تا زمان اومدن آدبایور، نا آماده بود!
    حالا هم همینه!
    من میگم تیم نیاز به یه مهاجم سوم داره..
    من اصلا بحثی روی مهاجم سوم ندارم چون کاملا طبیعیه اما ...
    اصلا هم برام مهم نیست آگرو باشه، آدبایور باشه، نیلمار باشه یا موراتا!
    بحث اینه که به کی میگیم مهاجم سوم
    یکی مثله آد میتونه مهاجم سوم باشه و رو نیمکت بشینه اما مثلا آگرو نمیتونه
    بنابراین اگه آگرو بیاد از بین هیگواین و بنزما طبیعتا یکی جدا میشه
    ---
    (اینقدر بدم میاد از این موضوع پرورش و اینا...چون اصل قضیه(مقایسه با بارسا و تیم های پایش)کلا اشتباهه)
    اتفاقا اصلا کاری به بارسا ندارم
    من دارم راجع به همین رئال چند سال پیش که امثال کاسیاس و رائول رو پرورش داده صحبت میکنم
    ----
    اما...اول اینکه مهمترین مشکل تیم، ثبات بازیکن نبوده! رفت و آمد مربی بوده!
    و همینطور مدیریت
    کالدرون میاد خرید پرز رو میفروشه و پرز خرید کالدرون رو
    روبن و اشنایدر رو همینطوری از دست دادیم
    -----
    هر سال یه تفکر جدید! شما بازیکنا رو 10 سال نگه دار اما هر سال مربی عوض کن...ببین چی میشه...
    میشه رئالی که 4 الکلاسیکو رو پیاپی میبازه دی:

----
    اما در مورد فرصت دادن، کاملا موافقم...بخدا من وحشتناک دوست دارم فردا اعلام بشه که خوزه میخواد از موراتا به عنوان مهاجم سوم استفاده کنه...
    دیگه زیاده روی نکن دی:
    همون آد رو نگه دارن بسه لول

----
    اما یه مشکل بزرگ الان هست و اونم خودمونی بگم، اینه که خیلی از هوادارها، دیگه خسته شدن از بس یکه تازی بارسا رو دیدن...در نتیجه فعلا حوصله این چیزها رو ندارن...کریس این همه گل میزنه، یه بازی بد بازی میکنه، سریع دستمال در میارن براش و هوش میکنن! این هوادارا الان فصط جام میخوان...
    این دیگه مشکل هواداراست
    آرسنال مگه چند ساله جام نیاورده
    هر چند فایده ای هم نداره بحث تو این مورد چون عادت دارن به رئال پر جام به قولش لول

----
    اما به نظرم این موضوع، از فصل دیگه آغاز میشه...یعنی ایشالله فصل بعد که تونستیم یه فصل عالی و پرجام رو تجربه کنیم و خوزه رو هم نگه داریم، بازیکنای آکادمی رو میاریم به تیم اصلی و یواش یواش اونا رو جایگزین بازیکنای فعلی میکنیم..
    حقیقتش من فکر نمیکنم مورینیو بعد از قهرمان کردن مادرید تو اروپا، بمونه
    فعلا شخصیتش اینو نشون میده تا بعد چی بشه
    ----
    بیا فراموش نکنیم که تیم فعلی، یکی از جوون ترین های تاریخمونه...
    پس یکم کار داره تا تجربه کسب کنه
    از اولم بحث من همین بوده
    ----
    کی خوزه رو بت کرده؟!
    کی میگه خوزه اشتباه نمیکنه؟!
    من؟!
    نمیدونم چرا تو خیلی از سایتها که میرم (چه ایرانی چه خارجی) همچین دیدگاهی وجود داره
    ----
    من تنها چیزی که میگم اینه که بدون شک حداقل من یکی، از مربی که تویه 4 لیگ مختلف و بزرگ، قهرمان شده، کمتر میدونم! در نتیجه خیلی ایراد نمیگیریم ازش و بهش اعتماد میکنم چون بارها خودش رو نشون داده...
    اما قرارم نیست هر کار کرد بگیم درست بوده
    انتقاد یعنی همین
    همونطور که رونالدو انتقاد کرد از نحوه بازی تیم

----
    بجای اینکه بیایم لذت ببریم که خوزه اومد با استفاده از یه بازیکن(پپه)، بارسایی که به نظر غیرقابل توقف میومد رو اونطوری فلج کرد، بیایم بگیم چرا تیم برا بعد از اینکه 10 نفره شد، برنامه نداشت؟!
    دو مقوله جداست
    لذت بردیم خوب حالا که اخراج شد چی؟
    هیچ برنامه ای نداشته باشیم ؟

----
    دیگه همه میدونن جلو این بارسا (که یه ژاوی داره اون وسط که چشم بسته، بازیکن مورد نظرش رو پیدا میکنه) بی مهابا حمله کردن، خودکشیه اما تو میای...نمیدونم شاید بر اساس بازیهای کامپیوتری میگی!
    این حرفو دیگه از تو توقع نداشتم
    تو زمین خودمون که اخراجی دادیم و حمله کردیم مگه چی شد؟
    یه گل زدیم و بازی رو مساوری کردیم
    تو نیو کمپ مگه حمله نکردیم و گل زدیم؟
    شرایط هر بازی متفاوته اما به نظر من رئال میتونست شجاعانه تر بازی کنه
    شاید شانشم بالاتر از این باشه که اونجوری دفاع کنه
    ----
    فرگوسن هم مثل تو فکر میکرد (من شیوه تیمم رو عوض نمیکنم و حمله میکنم جلو بارسا!) و نتیجش رو دید!
    من بازی فینال رو ندیدم که نظر بدم اما ترکیب رئال با منچستر اصلا قابل قیاس نیست
    ضمن اینکه من نگفتم حمله محض بلکه یه بازی متعادل حداقل چون تواناییش رو داریم (شاید منچستر نداشته ؛ ضمن مورینیو هم چند لول بالاتر از فرگیه)
    ----
    ( + فکر کنم 3 دقیقه قبل از اخراج پپه بود که دوربین، کاکا رو نشون داد که داره آماده میشه بیاد زمین اما... )
    خوب من اینو کافی نمیدونم
    پلن بی که باید واسه یه همچین اتفاقاتی داشتیم نبود
    ----
    بارسا این همه جام اورد، کسی اومد بگه چرا زلاتان اینطوری شد تویه بارسا یا اینکه همه گفتن عجب تیمی؟!
    خودت که میگی مقایسه نکن لول
    -----
    والدانو رفت و همه قدیمی ها و اعضای رئال، یه جمله مشترک داشتن و اونم اینکه"هر روز نوبت یکی میشه و یکی باید بره اما تنها یه چیز باقی میمونه که اون رئال-ه"..
    اصلش همینه و بهتره بجای شعار دادن، واقعیت رو قبول کنیم...
    این یه چیز متفاوته
    من میگم دو ستاره رو نباید تو یه پست بگیریم چون یکی میسوزه
    و این اتفاق بارها و بارها افتاده
    -----
    در آخر هم یه قسمت از مصاحبه اخیر شاهین بعد اینکه بهش گفتن فیکس شدنت، سخته که خیلی حرفا برای گفتن داره(کاملا هم مرتبط با بحثمون) :
    "به ترکیب اصلی میرسم و شکی توش ندارم"
    از این حرفا زیاد بوده
    از درنته تا بنزما هم از این حرفا زدن و بعدا هو شدن و....
    این هنوز تو جو مادریده لول
    -----
    امیدوارم حال خوندن این یکی رو داشته باشی هر چند خیلی شد...!
    من همیشه میخونم ولی بعضی وقتا میذارم زمان بگذره و خود به خود موضوع روشن شه

10. 6 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من اصلا بحثی روی مهاجم سوم ندارم چون کاملا طبیعیه اما ...
    +
    بحث اینه که به کی میگیم مهاجم سوم
    یکی مثله آد میتونه مهاجم سوم باشه و رو نیمکت بشینه اما مثلا آگرو نمیتونه
    بنابراین اگه آگرو بیاد از بین هیگواین و بنزما طبیعتا یکی جدا میشه
    تو مگه به کریم و هیگواین اعتقاد نداری؟!
    چرا از الان، اونا رو بازنده رقابت میدونی؟!
    +
    مطمئن باش آگرو خیلی خوب میدونه که ممکنه نیمکت نشین بشه تویه رئال و اگه بیاد رئال، آماده رقابته و اگه لازم باشه، روی نیمکت هم میشینه...
    بعد اینکه فرض کن کارمون گره خورده رو به رو یه تیم...آگرو میتونه گره گشا باشه یا آدبایور؟!
    اتفاقا اصلا کاری به بارسا ندارم
    من دارم راجع به همین رئال چند سال پیش که امثال کاسیاس و رائول رو پرورش داده صحبت میکنم
    چند سال پیش؟!: دی
    +
    اون موقع اینطوری بارسایی وجود نداشت...
    و همینطور مدیریت
    کالدرون میاد خرید پرز رو میفروشه و پرز خرید کالدرون رو
    روبن و اشنایدر رو همینطوری از دست دادیم
    بدون شک..
    (و متاسفانه پرز داره ادامه میده کارش رو)
    میشه رئالی که 4 الکلاسیکو رو پیاپی میبازه دی:
    دقیقا..
    دیگه زیاده روی نکن دی:
    همون آد رو نگه دارن بسه لول
    اینقدر این مواتا رو دوست دارم من!
    فکر میکنم بتونه رائول دوم بشه برامون...
    این دیگه مشکل هواداراست
    آرسنال مگه چند ساله جام نیاورده
    هر چند فایده ای هم نداره بحث تو این مورد چون عادت دارن به رئال پر جام به قولش لول
    اول اینکه مطمئنن هوادارای آرسنال هم خوشحال نیستن که تیمشون جامی رو کسب نمیکنه!
    اما با احترام به اونها، به نظرم مقایسه رئال با آرسنال، چندان درست نباشه!
    هدف ها وحشتناک فرق داره باهم!
    حقیقتش من فکر نمیکنم مورینیو بعد از قهرمان کردن مادرید تو اروپا، بمونه
    فعلا شخصیتش اینو نشون میده تا بعد چی بشه
    دروغ نگم، منم میترسم از این!
    اما خب بیا امیدوار باشیم که عظمت رئال، باعث شه تا شیوه جدیدی رو پیش بگیره..
    +
    دیگه لیگ بزرگی نمونده که خوزه بخواد بره طرفش...
    خودش هم که به تازگی گفته میخواد سالها بمونه...
    پس یکم کار داره تا تجربه کسب کنه
    از اولم بحث من همین بوده
    شکی توش نیست..
    اما نیاز به نیروهای کمکی هم داره...
    +
    (فراموش نکن که کوئنت رائو و اگرو، هر دو بازیکنای خیلی جوونی هستن!)
    نمیدونم چرا تو خیلی از سایتها که میرم (چه ایرانی چه خارجی) همچین دیدگاهی وجود داره
    +
    اما قرارم نیست هر کار کرد بگیم درست بوده
    انتقاد یعنی همین
    همونطور که رونالدو انتقاد کرد از نحوه بازی تیم
    انتقاد که این همه میشه!
    دیگه از دی استفانو بالاتر؟!
    +
    کریس هم گفت که تویه جو بازی بوده که اون حرفا رو زده..
    برخلاف تو، معتقدم انتقاد ها، خیلی بیشتر از حد هم شده!
    دو مقوله جداست
    لذت بردیم خوب حالا که اخراج شد چی؟
    هیچ برنامه ای نداشته باشیم ؟
    بقولت دو مقوله جداست!
    یه وقت هست که یه بازیکن نه چندان مهم اخراج میشه..تیم با برنامه ادامه میده و نتیجه میگیره(بازی برگشت لیگ)
    یه وقت هم هست که مشخصه قراره تیم نابود بشه! به نظرم کار خوزه تویه نیووردن نیروی تهاجمی، کاملا درست بود! اگه نتیجه همون 0-0 یا حتی باخت 1-0 باقی میموند، شرایط میتونست خیلی عوض بشه...
    این حرفو دیگه از تو توقع نداشتم
    تو زمین خودمون که اخراجی دادیم و حمله کردیم مگه چی شد؟
    یه گل زدیم و بازی رو مساوری کردیم
    تو نیو کمپ مگه حمله نکردیم و گل زدیم؟
    شرایط هر بازی متفاوته اما به نظر من رئال میتونست شجاعانه تر بازی کنه
    شاید شانشم بالاتر از این باشه که اونجوری دفاع کنه
    عادت میکنی!: دی
    همون جمله بالاییمه..
    بازیکنی که اخراج شد، نقشش خیـــلی مهمتر از این حرفا بود...
    من بازی فینال رو ندیدم که نظر بدم اما ترکیب رئال با منچستر اصلا قابل قیاس نیست
    ضمن اینکه من نگفتم حمله محض بلکه یه بازی متعادل حداقل چون تواناییش رو داریم (شاید منچستر نداشته ؛ ضمن مورینیو هم چند لول بالاتر از فرگیه)
    بازی فینال، چیز خاصی نداشت! منچستر 10 دقیقه عالی بود اما بعدش بارسا بازی رو گرفت و یکی از بهترین بازیهای خودش رو ارائه داد!
    +
    رئال مهره هاش رو داره اما موضوع اینه که رئال تازه داره شکل میگیره..
    حرف اوایل حضور خوزه یادت هست که؟؟ تیم تازه شکل گرفته و اینا...
    یخورده زمان میخواد تا تیم همونطور که آلمریا رو 8 میزنه، بیاد جلوی بهترین بارسای تاریخ هم بازی کنه...
    خوب من اینو کافی نمیدونم
    پلن بی که باید واسه یه همچین اتفاقاتی داشتیم نبود
    3 بار این تکرار شد!: دی
    بازیکن اخراجی...
    البته یه نکته هست و اونم اینکه باید به فکر اخراج پپه هم میبود که من بعید میدونم با توجه به نحوه بازی و پست پپه، به فکرش نبوده باشه..
    اما جوی که پیش اومد(اونطور اخراج پپه و نمایش های دوستان و اخراج خود خوزه و بعد هم گلی که تیم خورد)، زمانی نداد به خوزه که پلن بی رو اجرا کنه...
    خودت که میگی مقایسه نکن لول
    این مقایسه نیست!
    چون مهم اسم بارسا نیست!
    میگم مهم بردنه جامه نه اینکه x خراب شد تویه این تیم!
    10 سال دیگه، کسی نمیگه زلاتان یه سال بد رو تویه بارسا داشت...میگن بارسا کلی جام برد!
    این یه چیز متفاوته
    من میگم دو ستاره رو نباید تو یه پست بگیریم چون یکی میسوزه
    و این اتفاق بارها و بارها افتاده
    و منم میگم باعث پیشرفت هم میتونه بشه به شرطی که بازیکنا توانایی رقابت رو داشته باشن نه اینکه مثله اون بازیکنمون، تا شایعه شد میخواد یه بازیکن تو پستش بیاد، رفت از باشگاه!!!
    از این حرفا زیاد بوده
    از درنته تا بنزما هم از این حرفا زدن و بعدا هو شدن و....
    این هنوز تو جو مادریده لول
    از دست تو...

12. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آنخل دی ماریا خواهان یک قرارداد جدید و بهتر...

آنخل دی ماریا که در در اولین فصل حضورش در رئال مادرید عملکرد فوق العاده ای داشت معتقد است که شرایط بهتری حق او است...

آنخل دی ماریا ستاره ی آرژانتینی رئال مادرید که تا سال 2016 با سفید ها قرارداد دارد خواهان یک قرارداد جدید با شرایط بهتر شد. آنخل دی ماریا از تیم های مختلف اروپا پیشنهاد دارد اما در رئال مادرید بسیار خوب جا افتاده است و معتقد است که شرایط بهتر حق او است.

آنخل دی ماریا به Radio La Red گفت:

"از فصل گذشته بسیار راضی و خوشحال هستم و اکنون میخواهم یک قرارداد جدید با باشگاه ببندم چرا که قول داده بودند اگر همه چیز خوب و عالی باشد یک قرارداد دیگر با من به امضا برسانند. در مادرید بسیار خوشحال هستم و اگر ممکن است خیلی دوست دارم که قبل از شروع کوپا آمه ریکا قرارداد جدید را با باشگاه ببندم".

آنخل دی ماریا فصل گذشته از بنفیکا به رئال مادرید پیوست و با عملکردی که داشت نظر همه را به خود جلب کرد:

"فکر نمیکردم که با رئال مادرید فصل به این خوبی داشته باشم، خیلی خوشحال هستم چرا که در مادرید خیلی بزرگ شدم و با اعتمادی که خوزه مورینیو به من کرد پیشرفت بسیاری کردم، او مرا آزاد گذاشت و اجازه داد که از بازیم لذت ببرم. امیدوارم که کار های قرارداد جدید به زودی به پایان برسد اما صبور هستم و منتظرم که ببینم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد".

کد:
    سانچز اول، نوری دوم

در نظرسنجی فیفا در مورد خوش آتیه ترین بازیکنان جهان آلکسیس سانچز رده ی اول را کسب کرد و نوری شاهین هم دوم شد...

در نظرسنجی فیفا با عنوان "چه بازیکنی درخشان ترین آینده را دارد" ستاره ی شیلیایی تیم اودنیزه یعنی آلکسیس سانچز اول شد و نوری شاهین ستاره ی جدید تیم رئال مادرید رده ی دوم را به خود اختصاص داد.

هم اکنون در سایت Fifa.Com الکسیس سانچز با 43.22 درصد آرا اول است و نوری شاهین ستاره ی تیم رئال مادرید با 17.87 درصد آرا در رده ی دوم قرار دارد. گرت بیل، خاویر پاستوره، گانسو و ادن هازارد نیز در رده های بعدی این نظر سنجی قرار دارند.

در بین بازیکنانی که در این نظرسنجی حضور دارند فقط نوری شاهین تیم خود را عوض کرده است و فصل آینده در رئال مادرید توپ خواهد زد و باقی بازیکنان در تیم خود هستند ولی بسیاری از باشگاه ها بزرگ اروپا علاقه مند به جذب آن ها هستند.

تیم های بارسلونا، منچستر یونایتد و منچستر سیتی به دنبال آلکسیس سانچز هستند و تیم های رئال مادرید و آث میلان هم نیم نگاهی به خاویر پاستوره دارند. میلان و لیون علاقه مند به گانسو و تیم های آرسنال و لیورپول هم به دنبال ادن هازارد هستند. قبل از مصدومیت گرت بیل بسیاری از تیم ها به دنبال او بودند اما بعد از اینکه باشگاه تاتنهام اعلام کرد که به هیچ عنوان قصد فروش او را ندارد دیگر پیشنهادی به او ارسال نشد.

کد:

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قبل از تصمیم گیری با مورینیو دیدار خواهم کرد - فرناندو گاگو

فرناندو گاگو که به دلیل مصدومیت های فراوان نتوانسته است خود را در رئال مادرید نشان دهد عنوان کرد که قبل از تصمیم گیری در مورد اینده اش با مورینیو دیدار خواهد کرد...

فرناندو گاگو ستاره ی آرژانتینی رئال مادرید قبل از تصمیم گیری در مورد آینده اش با خوزه مورینیو سرمربی تیم دیدار خواهد کرد و با او در رابطه با این موضوع صحبت خواهد کرد.

به دلیل مصدومیت هایی که در دو سال اخیر گریبانگیر گاگو شده است او تقریبا از برنامه های باشگاه کنار گذاشته شده است و گفته میشود که به احتمال خیلی زیاد این تابستان رئال مادرید را ترک خواهد کرد. ادعا میشود که او به عنوان بخشی از قرارداد فابیو کونترائو به بنفیکا لیسبون خواهد پبوست از سویی دیگر باشگاه های لیورپول و ***اجونیورز هم علاقه مند به خدمت گرفتن او هستند.

جدا از همه ی این گمانه زنی ها خود گاگو عنوان کرد که فعلا تصمیمی نگرفته است و فقط بعد از دیدار با مورینیو در مورد آینده اش نظر قطع را صادر خواهد کرد.

گاگو به TyC Sports گفت:

"در عمرم هیچوقت اینگونه دچار مصدومیت های متوالی نشده بودم، قبل از اینکه هرگونه تصمیمی در مورد آینده ام بگیرم با مورینیو دیدار و گفتگو خواهد کرد".

گاگو در ادامه گفت که خبر های مربوط به لیورپول فقط گمانه زنی است و تاکنون هیچکس رسما با او تماس نگرفته است.

کد:
    هدفم ثابت بودن در ترکیب اصلی است - نوری شاهین

نوری شاهین ستاره ی جدید رئال مادرید معتقد است که آینده ی درخشانی در رئال مادرید در انتظارش است...

نوری شاهین ستاره ی جدید رئال مادرید عنوان کرد که هدفش حضور در ترکیب اصلی تیم است و بی صبرانه منتظر اولین بازیش برای سفید های پایتخت است.

نوری شاهین فصل گذشته با عملکردی که داشت یکی از عوامل مهم قهرمانی بروسیا دورتموند در بوندسلیگا بود و به همین دلیل هم بهترین بازیکن لیگ انتخاب شد.

نوری شاهین به AS در مورد نقشه هایی که برای فصل آینده دارد گفت:

"میتوانم حدس بزنم که در تیم بزرگی همچون رئال مادرید رقابت برای حضور در ترکیب اصلی چقدر سخت و دشوار است اما هدف من این است که همیشه در ترکیب یازده نفره فیکس باشم و مطمئنم که میتوانم به هدفم برسم. به یکی بزرگترین تیم جهان آمده ام و آرزوی هر بازیکنی است که روزی به اینجا برسد. از اینکه توانسته ام به اینجا برسم بسیار خوشحالم و میخواهم ثابت کنم که لایق این تیم بزرگ هستم".

نوری شاهین در مورد وضعیت مصدومیت خود هم گفت:

"مصدومیتم را پشت سر گذاشته ام، بی صبرانه منتظر اولین بازی خود هستم به خصوص میخواهم در کنار حمیت و اوزیل بازیکن کنم".

مگر آگوئرو مرتکب قتل شده است؟! - گرگوری مانزانو

گرگوری مانزانو سرمربی جدید تیم اتلتیکو مادرید واکنشی که هواداران نسبت به آگوئرو نشان داده اند را بی دلیل میداند...

گرگوری مانزانو سرمربی جدید تیم اتلتیکو مادرید با به یاد آوردن زحمت هایی که آگوئرو طی سال ها برای اتلتیکو مادرید کشیده است عنوان کرد که واکنشی که هواداران نسبت به او نشان داده اند بسیار شدید و بی دلیل بوده است.

سرخیو آگوئرو در پایان فصل 2010/11 در جلسه ای که با مسئولان اتلتیکو مادرید داشت عنوان کرد که میخواهد به تیمی برود که سطح بالاتری داشته باشد و مسئولان باشگاه هم این درخواست وی را قبول کردند و اعلام کردند که با 45 میلیون یورو رضایت نامه ی وی را صادر خواهند کرد.

اما هواداران وقتی از این با خبر شدند که او میخواهد جدا شود اعتراض کردند و هنگامی که شنیدند ممکن است او به تیم رقیب یعنی رئال مادرید بپیوندد اعتراض خود را چند برابر کردند.

گرگوری مانزانو در رابطه با این موضوع به El Mundo Deportivo گفت:

" اگر از من بخواهید که از بین 45 میلیون یورو و آگوئرو یکی را انتخاب کنم مطمئنا آگوئرو را انتخاب خواهم کرد اما اگر واقعا میخواهد برود کسی نمیتواند جلویش را بگیرد. باید او را درک کنیم، به نظر من آگوئرو کسی را نکشته است که هواداران انقدر به او اعتراض میکنند بلکه به دلیل زحماتی که طی سال های گذشته برای تیم کشیده است باید از او تشکر و قدردانی کنند. اگر آگوئرو از تصمیم خود صرفنظر کرده و بخواهد در تیم بماند، آیا هواداران این حرکت خود را فراموش خواهند کرد؟!".

کد:
    اگر نیمار را میخواهید با ما صحبت کنید...

باشگاه سانتوس رسما با تهدید تیم های اروپایی عنوان کرد که اگر نیمار را میخواهند باید با آن ها دیدار کنند نه وکیل نیمار...

پدرو لوئیز نونیز مدیر ورزشی باشگاه سانتوس عنوان کرد که از تیم هایی که از طریق راه های غیرحقوقی با نیمار ارتباط برقرار کرده اند به فیفا شکایت خواهد کرد.

نیمار با وجود اینکه هنوز فقط 19 سال سن دارد تبدیل به یکی از جنجالی ترین بازیکنان فوتبال تبدیل شده است و دو تیم رئال مادرید و چلسی هم به تیم هایی هستند که به طور جدی به دنبال خرید این بازیکن هستند.

نونیز به خبرنگاران ایتالیایی گفت:

"میخواهم اعلام کنم که نیمار با هیچ تیمی توافقنامه امضا نکرده است، علاوه بر این ما هم پیشنهاد رسمی ای دریافت نکرده ایم. تیم های اروپایی عادت کرده اند که فقط با وکیل بازیکن دیدار کنند اما این را بسیار ساده و شفاف میگویم که اگر تیمی بخواهد با نیمار از طریق راه های غیر حقوقی ارتباط برقرار کند و فقط با وکیل او مذاکره کند مستقیما به فیفا شکایت خواهیم کرد".

نونیز در ادامه گفت که قبلا در مورد گانسو هم دچار چنین مشکلی شده بودند:

"تیمی که نیمار را میخواهد اول باید با ما مذاکره کند اما اگر بخواهند زرنگ بازی در بیاورند مستقیما به فیفا شکایت خواهیم کرد، قبلا هم چنین مشکلی را در رابطه با گانسو داشتیم و به همین دلیل از باشگاه اینترمیلان شکایت کرده بودیم".

کد:

16. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب گویا مارادونا گفته که دامادش(آگرو)، تویه مادرید میمونه!
    که خب با توجه به اینکه خود آگرو گفته میخواد بره از اتلتیکو، بعیده که مقصدش جایی جز رئال باشه! (بدون شک ختافه نمیره!: دی)
    به نظر میرسه باید یواش یواش، آگرو رو رئالی بدونیم..
    +
    رکوردار بیشترین بازی
    بازیکنان رئال مادرید هم اکنون در تعطیلات به سر میبردند. تعداد حضورهای مسعوت اوزیل، در ترکیب اصلی تیم ملی و باشگاه، وی را به عنوان "بازیکنی با بیشترین تعداد بازی" در میان بازیکنان رئال مادرید، معرفی میکند.
    اوزیل فصل را با یک گل و یک عملکرد خوب در برابر تیم آذربایجان در مقدماتی یورو 2012، به پایان رساند. این هافبک در همان فصل نخست، دل هواداران رئال را ربود و نشان داد که یکی از اعضای کلیدی تیم ملی آلمان است. اوریل اولین بازی این فصل خود را، در جام حذفی آلمان و در بازی آخرش برای تیم وردربرمن انجام داد.
    در واقع این فصل اوزیل، بسیار موفقیت آمیز بود. وی موفق شد کوپا دل ری را فتح کند. به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسد و در لیگ اسپانیا نیز، به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. در تیم ملی آلمان و در مسابقات مقدماتی یورو هم، در یک نقطه امن به سر میبرد. این بازیکن، اعتماد مورینیو را کسب کرد و در 36 بازی، از ابتدا در ترکیب تیم بود.
    با پیشرفت عالی که وی داشته است، توانسته با وجود سن کمش، حداقل در هر فصل، 58 بازی انجام دهد. در فصل 2008/09، وی 58 بازی انجام داد. در فصل بعد 59 بازی انجام داد و فصل را با درخشش در جام جهانی، به پایان رساند. در این فصل در رئال مادرید هم، 63 بازی انجام داد تا فقط از ایکر کاسیاس(64 بازی)، کمتر بازی کرده باشد.

بازیکنان با بیشترین تعداد بازی

کد:

18. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

Diego Maradona: Real Madrid have always wanted Sergio Aguero, but he could stay with Atletico
    این صحبت پدر زن آگوئرو با صحبت قبلیش(تو مادرید بمونه) بزاریم کنار هم"میتونیم نتیجه بگیریم آگوئرو اگه با رئال هم به توافق نرسه به تیمی دیگه هم نخواهد رفت... .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •