دوست عزیز بالا سرتو نگاه کن,وقتی Alex داد میزنه Look out Gordon! با Zer Point Energy یا همون Gravity Gun اون قطعاتی که می افتن رو بزن تا نخورن به کفه آسانسور.
دوست عزیز بالا سرتو نگاه کن,وقتی Alex داد میزنه Look out Gordon! با Zer Point Energy یا همون Gravity Gun اون قطعاتی که می افتن رو بزن تا نخورن به کفه آسانسور.
دقیقا از کجاش می خوای؟از شروعش؟بگو تا برات Send کنم.نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميونه Half Life2: Episode 2 كي قراره بياد؟
قرار بود تابستون بیاد که دوباره عقب انداختنش برای پاییز -زمستان 2007 .
طبق آخرین اخباری که از سایت گیم اسپات گفتم این بازی فعلا کنسل شده . حالا چرا ، خدا می دونه .
خیر دوست عزیز.دو بسته بازی قرار بود از طرف Valve منتشر بشه یکی به اسم Black Box که شامل Half-Life Episode 2 و Team Fortress 2 و Portal بود و تاریخ عرضه آن تابستان امسال و فقط مربوط به PC بود که Cancel شد.دومی Orange Box نام داره که شامل بازی های Black Box به همراه Half-Life 2 Episode 1 و خود Half-Life 2 است که قراره هم برای PC و هم برای PS3 و Xbox 360 پاییز امسال عرضه بشه.
1.زمان کل بازی نزدیک به 2 ساعت از Episode 1 بیشتر است.
2.گرافیک بازی بسیاز زیبا تر شده چون بیشتر قسمت پروژه در دست بهترین آرتیست های گرافیک بوده.قابلیت های جدید شده Particle System اضافه شده.همچنین پشتیبان بهینه از Multi-Core CPUs و DirectX 10 برای زیباتر و روان تر شدن بازی.
3.بازگشت Driving از Half-Life 2 و Vehicle یا Vehicle های جدید.
4.اسله یا اسلحه های جدید همانند Strider Buster که در دموها و Trailer های بازی دیدیم.
5.دشمنان جدید مانند Hunter ها و Advisor Pod ها.
6.داستان بازی بلا فاصله بعد از وقایع Episode 1 اتفاق می افتد.انفجار Citidal Core باعث بوجود آمدن Superportal گردیده که Gordon و Alex باید برای بستن Superportal و جلوگیری از ارسال نیروهای کمکی Combine به یک پایگاه موشکی سابق که محل زندگی و Base of Operations دوستان دانشمند واقع در جنگلهای White Forest است بروند که Data Pack که در Episode 1 بدست آوردند را به آنجا برسانند.
سلام به همه.
من بازی Half Life 2 : Episode One را روی DVD مال شرکت تکین، به صورت کپی از اینترنت تهیه کردم.
بازی بسیار ساده نصب میشه و هیچ کرک یا نرم افزار اضافی یا شماره سریالی هم احتیاج نداره.این هم عکس از صفحه Setup بازی :
بعد از نصب، در محل نصب بازی دو فایل اجرایی hl2.exe و Start.bat
وجود داره.این هم عکس از محتویات بازی روی هارد دیسک:
حالا وقتی هرکدام از این فایل ها را اجرا می کنم با Error زیر مواجه میشم:
بازی را از اینترنت سفارش دادم و نمی تونم پسش بدم.2000 تومن هم پول دادم دیگه قصد خرید یه پک دیگشو ندارم.به خاطر همین می خوام هر جوری شده اینو اجرا کنم.
توی پست های قبل، سه تا راه برای حل مشکلات بازی پیشنهاد داده بودن:
1-نصب Half Life 2 و کپی پوشه های Materials و Models به این بازی.من Half Life 2 : Lost Cost را داشتم، امتحان کردم جواب نداد.پس ازین می گذریم...
2-نصب یه نسخه از جاوا با حجم 15mb .
اگه فکر می کنید این روش عملیه، لطفا اسم کامل این برنامه و اینکه باید چه نسخه ای باشه را بفرمایی تا پیدا کنیم.اگر هم ممکنه لینک بدین(البته اگه مطمئن هستید با این کار مشکل حل میشه چون دانلودش حدود 75 دقیقه طول میکشه).
3-استفاده از فایل FIX که اونم جواب نداد.
حالا اگه خودتون هم راهی برای حل این مشکل دارین، لطف کنید راهنمایی کنید
بی صبرانه منتظرم
با تشکر
سيستم مورد نياز episode 2 چيه؟
آيا اين نسخه هم مثل نسخه هاي قبلي با سيستم هاي معمولي راحت اجرا ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)