تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 212 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خود مسئولای DICE که 100 تا فن بتل رو میزارن تو جیبشون ( البته نصف اینایی که جدیدا میبینید بتل بتل میکنن فن این بازی نیستن و صرفا یه عده موج سوار هستن که بعد از پدید اومدن یه سری موج بعد از تریلر های سریالی بازی سوار بر موج ها شدن
    تمام پستی که دادی بو دار بود این تیکش خیلی ترول بود دیگه!
    و دو سال دیگه همین بازیو هم میکوبن و هوادار دو اتیشه ی یه بازی دیگه میشن
    مگه قراره چند تا بازی مثل bf و cod بشن؟!اینا به جایی رسیدن دارن واسشون تاریخچه درست می کنن!: دی
    مطمئن باش اون بازی هم که بخواد جای اینا رو بگیره باز یک قدم عقب تره الان metro last light از حق نگذریم بازیه فوق العادیه چه تو جو سنگین و داستان اقتباسیش و چه گرافیک و گیم پلی..اگر قرار بر سوار موج شدن بر اساس تریلر و این بحث های که تریلر مترو از همین mw3 خیلی بهتر بود.حداقل یک اتمسفری تو محیطش دیده میشد!
    امیدوارم mw3 دوباره عشق کال اف رو به منو خیلی های دیگه که باهام هم عقیده هستن برگردونه
    اگر این عشق رو می خوای باید به قول یکی از دوستان قبل از bf3 تجربه کنی!: دی

2. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خود مسئولای DICE که 100 تا فن بتل رو میزارن تو جیبشون ( البته نصف اینایی که جدیدا میبینید بتل بتل میکنن فن این بازی نیستن و صرفا یه عده موج سوار هستن که بعد از پدید اومدن یه سری موج بعد از تریلر های سریالی بازی سوار بر موج ها شدن
    نچ نج.لابد طرفداري كالاف همه كشتي سوارن نه؟!

به هر حال بايد صبر كرد.بازي ها ميان و ميبينيم برنده ي رقابت بتلفيلد هستش يا كالاف!!(اگر چه كه براي اكثريت الآن هم مشخصه كه بتلفيلد با چه قدرتي ميتركونه بازارو!!)

من الآن بين دوستانم كه بعضياشون فن كالاف هستن جملات جاليو ميشنوم وقتي ميپرسم چرا كالاف:يكيشون ميگه چون قديمي تره!!!كسي كه بتلفيلد بيشتر دوست داشته باشه كه اسمش گيمر نيست
    يكي ميگه بتلفيلد كي شاخ بوده كه الآن باشه؟؟
    (متاسفانه هيچ كدومم يه تريلر نديدن كه چنين نقد هاي زيبايي دارن(سجاد جان اينا درباره شما نبودا نميگم شما اينطوري)
    Last edited by Arrowtic; 27-08-2011 at 18:37.

4. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

به نظر من مقایسه ی بین بازیها باعث بالا رفتن اطلاعات عمومی میشه و آدم یه سری چیزا رو مجبوره قبول کنه
    اما به خاطر فن بودن دوستان و بی جنبه بودن بعضیا و البته ترس مدیران از دعوا نمیذارن هیچگونه مقایسه بین بازیها انجام بشه به نظرم این ضعف مدیریتی هست که یه چیز رو نمیتونن کنترل کنن و کلا ممنوع میکنن و از همه مهمتر بی فرهنگ بودن بعضیا که باعث میشن دعوا ایجاد شه.یعنی منطقی بحث نمیکننخوب مدیرا هم خسته میشن کلا ممنوع میکنن
    ببینید این اصلا با عقل جور در نمیاد بگیم هر چی قدیمی تر باشه بهتره یا مثلا بگیم اون موقعی که کالاف بود بتلفیلد کجا بود؟این حرفها به دور از عقله.بلاخره هر سالی یه شگفتی ایجاد میشه یه بازیی که قبلا خوب بوده دلیل نمیشه که تا آخرش خوب باشه میشه؟اگرم بازم به قدیمی بودن باشه قدیمی ترین بازیه شوتر توی پلی 1 که ترکوند مدال افتخار بود یادتونه که؟خوب الان هیچ حرفی برای گفتن نداره بازیش یه بازیه معمولیه توی کنسول های این نسل حالا ما بیایم بگیم چونکه قدیمیه بهترینه؟
    مقایسه بین کال آف مدرن وار فار 3 و بتلفیلد 3 هم باید بذاریم زمانی که این بازیها منتشر شد جفتشو بازی کنیم و از روی حق بگیم کدوم بهتر بود نه اینکه از الان تعصبی نظر بدیم
    تریلر هم که نمیشه با هم مقایسه کرد آخه همش خالی بندیه بازیا همیشه از حد انتظار ها پایین ترن چون انتظار ما از بازی در حد تریلرشون هست و هیچ وقت مثل تبلیغات بازی در نمیاد
    به نظر خود من مدرن وار وار 1 و 2 از بتلفیلد 1 و 2 بهتر بود و کیل زون 2 و 3 از کل این بازیها بهتر بود.این نظر شخصیه خودمه این بازیها منتشر شده و هر 6 تاشو بازی کردم
    اما نظری درباره ی مدرن وار فار 3 و بتلفیلد 3 ندارم چون هنوز دسته رو نگرفتم دستم ببینم کدومشون فاز بیشتری میده

6. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تریلر هم که نمیشه با هم مقایسه کرد آخه همش خالی بندیه بازیا همیشه از حد انتظار ها پایین ترن چون انتظار ما از بازی در حد تریلرشون هست و هیچ وقت مثل تبلیغات بازی در نمیاد
    اشتباه می کنی دوست عزیز!
    حالا چون سیستمی که تریلر رو باهاش رکورد می کنن قدرتش بالاست شد خالی بندی!؟شما هم می تونی یه سیستم خیلی بهتر داشته باشی از اینم بهتر ببینی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اشتباه می کنی دوست عزیز!
    حالا چون سیستمی که تریلر رو باهاش رکورد می کنن قدرتش بالاست شد خالی بندی!؟شما هم می تونی یه سیستم خیلی بهتر داشته باشی از اینم بهتر ببینی...
    خوب شما از الان تریلر ها رو با هم مقایسه کن من صبر میکنم بازی بیاد بازی کنم بعد مقایسه میکنم

9. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب شما از الان تریلر ها رو با هم مقایسه کن من صبر میکنم بازی بیاد بازی کنم بعد مقایسه میکنم
    نه منظورم این نبود که از رو تریلر پیش بینی کنیم!شما با اطمینان گفتی تریلرها خالی بندیه منم توضیح دادم اشتباه می کنید همچین چیزی نیست!اصلآ نیازی به خالی بندی نیست..مثلآ همین bf3 که واسش 100 میلیون دلار تبلیغات میشه چه نیازی داره که با تریلر فریب بده؟!کسی که بازی رو کپی تهیه می کنه و بازی می کنه واسش مهمه فریب خورده یا نه؟!نمیدونم والا...

11. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به هر حال ما که برای MW3 روزشماری میکنیم ، مطمئنم باز هم مثل دوتای قبلی اونقدر داستان جذابی داره که باز هم موفق بشه

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

[]تمام پستی که دادی بو دار بود این تیکش خیلی ترول بود دیگه!

اون تیکه رو ذکر نکرده بودم اما بعد از چند دقیقه اومدم ویرایش کردم اضافه کردم چون که یه حقیقت محضیه که بنظرم حداقل برا 40% هوادارای بتل (از نوع ایرانی ) صدق میکنه و این موضوع رو به عینه دیدم که یارو تا 6 ماه پیش همش عاشق کال اف بوده و بعد از دیدن 4 تا تریلر کاملا شده دشمن خونی cod ها و تمام تعریف تمجید هایی که میکرد رو فراموش کرده و بخش مهمش اینه که بعد از منتشر شدن بازی ممکنه نظرش 180 درجه بازم بچرخه و سوار بر موج بعدی شه ( اینی که میگم اصلا بمنظورم به هواداری واقعی این فروم نمیگم) پس به دل نگیرید و بد برداشت نکنید بعضی هارو میگم که حتی بتل 1 و 2 رو بازی نکردن و الان از تاریخچه بتلفیلد صحبت میکنن !!

مگه قراره چند تا بازی مثل bf و cod بشن؟!اینا به جایی رسیدن دارن واسشون تاریخچه درست می کنن!: دی
    مطمئن باش اون بازی هم که بخواد جای اینا رو بگیره باز یک قدم عقب تره الان metro last light از حق نگذریم بازیه فوق العادیه چه تو جو سنگین و داستان اقتباسیش و چه گرافیک و گیم پلی..اگر قرار بر سوار موج شدن بر اساس تریلر و این بحث های که تریلر مترو از همین mw3 خیلی بهتر بود.حداقل یک اتمسفری تو محیطش دیده میشد!

اگر این عشق رو می خوای باید به قول یکی از دوستان قبل از bf3 تجربه کنی!: دی[
    خوب ببین وحید جان ژانر مترو ترسناکه و کلا موضوش و قضیش فرق میکنه !! و بازی های مشابه cod و bf و سایر بازی های مشابه هستن که بیشتر مخاطب دارن مطمئن باش چند سال دیگه بازی های مشابه و حتی قوی تر هم میاد !! یا مثلا اکتویژن تو ضمینه ی گرافیک بخواد cod هارو به درجه ی اعلا برسونه تا برخی گرافیک دوستان هم راضی بشن و ازین دست اتفاقات ...

نچ نج.لابد طرفداري كالاف همه كشتي سوارن نه؟!

به هر حال بايد صبر كرد.بازي ها ميان و ميبينيم برنده ي رقابت بتلفيلد هستش يا كالاف!!(اگر چه كه براي اكثريت الآن هم مشخصه كه بتلفيلد با چه قدرتي ميتركونه بازارو!!)

من الآن بين دوستانم كه بعضياشون فن كالاف هستن جملات جاليو ميشنوم وقتي ميپرسم چرا كالاف:يكيشون ميگه چون قديمي تره!!!كسي كه بتلفيلد بيشتر دوست داشته باشه كه اسمش گيمر نيست
    يكي ميگه بتلفيلد كي شاخ بوده كه الآن باشه؟؟
    (متاسفانه هيچ كدومم يه تريلر نديدن كه چنين نقد هاي زيبايي دارن(سجاد جان اينا درباره شما نبودا نميگم شما اينطوري)
    ببین امیر جان ( درست گفتم دیگه ؟ ) من منظورم کسایی بود که هر بازی به ظاهر قوی تر بشه هوادار اون میشن و خیلی سری فن اینور اونور میشن و تغییر وضعیت میدن برا همون از کلمه ی موج سوار استفاده کردم !! بله اگه مثلا در نظر بگیریم این فن های دو اتیشه ی بتل که کال اف رو جدیدا مسخره میکنن و ریز میبیننش ... ببینن کال اف برنده ی این نبرد بشه ( نه از لحاظ تریلر بلکه خود بازی ) بیان بگن بتل فلانه و همش تبلیغات بود و فلان میشه بهشون لقب بقول تو کشتی سوار رو هم میشه بهشون داد امیدوارم متوجه منظورم شده باشی دیگه ...
    +
    یه مثال :

این موضوع شبیه این مدل طرفدارا میمونه که دارن فوتبال میبینن هر تیمی جلو باشه از لحاظ نتیجه طرفدار اون میشن !! شبیه همون قضیست !!که متاسفانه کم ازین دست افراد نداریم !!
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-08-2011 at 08:22.

15. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

سیستم پیشنهادی که با نهایت گرافیک روون اجرا بشه چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نه منظورم این نبود که از رو تریلر پیش بینی کنیم!شما با اطمینان گفتی تریلرها خالی بندیه منم توضیح دادم اشتباه می کنید همچین چیزی نیست!اصلآ نیازی به خالی بندی نیست..مثلآ همین bf3 که واسش 100 میلیون دلار تبلیغات میشه چه نیازی داره که با تریلر فریب بده؟!کسی که بازی رو کپی تهیه می کنه و بازی می کنه واسش مهمه فریب خورده یا نه؟!نمیدونم والا...
    منم همه بازیا رو نگفتم بعضیا رو گفتم
    اساسینز چه احتیاجی به تبلیغ داره؟ اما شما تریلرش از e3 رو ببین.با فیلم اشتباه میگیری.این خالی بندی نیست؟
    در ضمن معروفترین بازیهای روز دنیا هم نیاز به تبلیغ دارن برا رقابت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •