تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 167 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام مدل تلویزیون من sony ex720 هست.من رفتم تو تنظیمات سه بعدی وقتی میخواستم از رو فلش کلیپ سه بعدی پخش کنم. ولی فقط حالت خاموش و شبیه سازی شده بود.حالتهای دیگه وجود نداشت! در حال پخش این کلیپ هم این کارو کردم.
    یعنی نمیتونه از رو فلش سه بعدی پخش کنه؟

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان... من یه تلوزیون samsung d6960 دارم... 2 یا 3 ماهی بود که از dlna استفاده نمیکردم... اما این چند روزه هرچقدر تلاش کردم از گوشیم چیزی پخش کنم متاسفاته نرم افزار allshare گوشیم تلوزیون رو پیدا نمیکنه... نمیدونم چه مرگش شده... من گوشیم رو حتی فلاش کردم و درست نشد...

و اینکه دو 3 هفته پیش تلوزیون رو آپدیت کردم... احتمال میدم بخاطر آپدیت باشه... نظر شما چیه؟ چیکار کنم دوستان؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من میخواستم یه 3D LED بگیرم 40 اینچ ،با هزینه ای که دارم بین این دو مدل گیر کردم
    sony ex720
    samsung d6960

میشه راهنمایی کنین هر کدوم چه برتری هایی به اون یکی داره و کدوم رو بگیرم بهتره؟
    اگه انتخاب مناسبتری هم دارم بگین. ممنون.

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان. من میخواستم یه 3D LED بگیرم 40 اینچ ،با هزینه ای که دارم بین این دو مدل گیر کردم
    sony ex720
    samsung d6960

من ۶۹۶۰ دارم و کاملا راضیم... هیچ نقصی توی این تلوزیون نمیبینم... و اینکه مزیت خیلی خوبش اینه که تمام پسوندهای تصویری رو پخش میکنه به جز flv و m4v
    ولی این مدل سونی مد نظر شما یکی از بهترین پسوندهای HD رو پخش نمیکنه... یعنی MKV که یه ضعف کاملا بزرگه...

به نظر من ۶۹۶۰ رو بردارین بهترین انتخابه...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض مقایسه پلاسماهای 1.5 میلیونی

بین panasonic X30 و samsung D455 که هم قیمت هستند کدام کیفیت تصویر بهتری دارند؟
    هر دو پلاسما هستند و قیمت نزدیک به هم دارند.
    جایی ندیدم بین پلاسماهای معمولی مقایسه را انجام داده باشه،مدلهای دیگری هم هستند بهتره یک مقایسه کامل بین پلاسما ها انجام بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام مدل تلویزیون من sony ex720 هست.من رفتم تو تنظیمات سه بعدی وقتی میخواستم از رو فلش کلیپ سه بعدی پخش کنم. ولی فقط حالت خاموش و شبیه سازی شده بود.حالتهای دیگه وجود نداشت! در حال پخش این کلیپ هم این کارو کردم.
    یعنی نمیتونه از رو فلش سه بعدی پخش کنه؟
    برای پخش کلیپ سه بعدی نیاز به دستگاه بلوری پلیر هست .

7. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

sony ex720
    samsung d6960

بهت پیشنهاد میکنم مدل le8300x شارپ رو هم از نزدیک ببینی و کیفیت تصویر و پنلش رو با این دو مدل مقایسه کنی.
    فرمتهای قابل پخش توسط usb مدل le8300 شامل موارد زیر هست و تقریبا" اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه .
    avi , mkv , asf , wma , mp4 , mov , mpg , mpeg , mp3 , jpg , ...

9. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جایی ندیدم بین پلاسماهای معمولی مقایسه را انجام داده باشه،مدلهای دیگری هم هستند بهتره یک مقایسه کامل بین پلاسما ها انجام بشه.
    x30 پلاسملای خوبی نیست، تصاویر رو بی روح نشون میده و من بهت پیشنهادش نمیکنم.

11. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

d455 رنگای قشنگی داشت البته تو دموهاش که من دیدم، اونم تو نور کم.
    تو اون قیمت ال جی هم چند تا گزینه داره،
    من فک کنم بین پلاسمای 2بعدی ال جی و سامسونگ مقایسه انجام بدین بهتر باشه.
    چون ال جی هم یه مزایایی داره مثل صدای قویتر، نمایش زیرنویس بهتر برای فیلم ها و سامسونگ هم یه مزایا...
    X30 رو منم شنیدم بی رمقه تصاویرش متاسفانه.

13. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام عزیز
    میشه بگی کجا من اصرار کردم که برن فلان مارک یا فلان مدل رو بخرن ؟
    خودم بارها و بارها توی تاپیک های دیگه گفتم که اینجا به حرف های دیگران زیاد اهمیت ندین ، چون این ها همشون سلیقه ای هستن ، دیدی که گفتم خودم تلویزیون ال جی دارم ایراد هاشم گفتم اما دارم میگم بازم میگم صد بار هم میگم و این نظر شخصی خودم هست و به هیشکی ربطی نداره که چی آقا ؟ من از سامسونگ خوشم نمیاد باهاش حال نمیکنم ، از منو و فونت ریزش اصلا خوشم نمیاد
    داییم یه سامسونگ پلاسما خریده بعد از یه هفته زنگ زده میگه امید بیا ببین چرا هرچی کانال یابی میکنم کانال های دیجیتال رو ذخیره نمیکنه خطا میده ، رفتم دیدم چونکه ساعتش تنظیم نبوده ذخیره نمیکرده
    خلاصه این نظر شخصیه من هست و به دوستان هم توصیه میکنم اینجا فقط برای مشاوره گرفتن بیاید و تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید ، چون اینجا همه فقط از تلویزیون های خودشون تعریف میکنن
    تو یه مقایسه بین پلاسمای سامسونگ و ال جی خودت کیفیت تصویر کدومشون رو بهتر میدونی و چرا؟
    منظورم بیشتر تصاویر شبکه های خودمون و ماهواره و تصاویر ویدئویی هستش .
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •