تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 47 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 464

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - The Witcher 2: Assassins of Kings

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

آقا مارمولک کوچولو با پچ 1.2 هم نشد. بازی رو دوباره نصب کردم اون اروری که invalid or incomplete رو نداد و ارور
    Error creating temroray file هست که عکس دوستمون چند پست بالا تر گذاشتن... چی کار کنم؟؟ حتی با پچ 1.2 هم برای نصب همین ارور رو میده.

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

آقا مارمولک کوچولو با پچ 1.2 هم نشد. بازی رو دوباره نصب کردم اون اروری که invalid or incomplete رو نداد و ارور
    Error creating temroray file هست که عکس دوستمون چند پست بالا تر گذاشتن... چی کار کنم؟؟ حتی با پچ 1.2 هم برای نصب همین ارور رو میده.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

فهمیدم!!!

برای کسانی که میخوان creating temroray file error حل بشه!
    البته چون نسخه قبلی ام با ستاپ دسکاری شده بود برای همین برای لانچر بازی که اجرا بشه ادرس رو می خواست تو ریجستری
    و اسم ادرس ریجستری من اشتباه بود چون بازی رو دوباره با فولدر با نام جدید نصب کردم.
    ولی الان invalid or incomple game version i داده که می خوام دستورات قبلی رو انجام بدم انشاالله درست بشه!

1-پنجره run رو باز کنید
    2-عبارت regedit رو تایپ کنید تا وارد ریجستری بشید.
    3-به HKEY_LOCAL_MACHINE رفته و به قسمت softwares بشید
    4-the witcher 2 رو باز کنید و در قسمت installfolder آدرس پوشه ای که بازی در اون نصبه رو بدین و تغییرات رو اعمال کنید و تمام!

من که با این روش ارور قبلی از بین رفت ولی تازه رو باید حل کنم!

3. 2 کاربر از don mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

مشکل دوم هم حل شد!

من paul.dll رو از بیرون کپی کرده بودم و اورجینال نبود اما یک بک اپ داشتم! با اورجینال شدن paul.dll پچ efigs نصب گردید!!!

ولی یک مشکل دیکه اونم اینه که وقتی این نصب شد 1.2 نصب نمیشه راه حلی هست؟ اونم انشاالله درست میشه!!!

5. این کاربر از don mohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت m.hitforc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

man too ye marhale ke ba ghatele shah mijange gir kardam bayad che kar konam??????????/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی و عزیز
    من یه مشکل در بازی ویچر 2 دارم
    من تو چپتر 1 هستم در جورنال where is triss merigold اما وقتی یک مقدار از چاپتر رو میرم یه هو افت فریم پیدا میکنه(در حالی که قبلا فریم 40 رو میگرفتم) فریم به صفر میرسه چیکار کنم نسخه 4 dvd هستش
    پچ هارو هم نصب کردم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    قربان شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من تا الان دوتا نسخه از این بازی به دستم رسیده یکیش 2 دی وی دی و یکیش 5 تا نسخه 5تا رو انداختم دور از بس باهاش ور رفتم. نسخه دوم رو تازه گرفتم که 2 DVD داره. ولی حجم بازی 14 گیگه. من در هر دو مورد برای نصب پچ با این ارور مواجه می شم.
    invalid or incomplete game version
    واسه نسخه قبلی تمام کارها رو انجام دادم ولی نشد که نشد.
    حالا نسخه 2 DVD هم این ارور رو میده.
    البته یه نکته ای که باید بگم اینه که ویندوزم 7 هست و اولین باری که بازی رو نصب کردم آنتی ویروسم(نود32) فعال بود و برخی از فایلهای exe رو قرنطینه کرد. من اونو غیر فعال کردم و فایل رو تا انجایی که میشد ریستور کردم.
    تا الان شاید 10 بار بازی رو نصب و عزل کردم ولی نشد.
    دیگه خسته شدم . ممکنه راه حل مناسب رو برام بگید. ضمناً می دونم که قبلا توضیح داده شده. من تمام صفحات رو مو به مو خوندم. لطفا یه با ردیگه شرح بدین.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من تا الان دوتا نسخه از این بازی به دستم رسیده یکیش 2 دی وی دی و یکیش 5 تا نسخه 5تا رو انداختم دور از بس باهاش ور رفتم. نسخه دوم رو تازه گرفتم که 2 DVD داره. ولی حجم بازی 14 گیگه. من در هر دو مورد برای نصب پچ با این ارور مواجه می شم.
    invalid or incomplete game version
    واسه نسخه قبلی تمام کارها رو انجام دادم ولی نشد که نشد.
    حالا نسخه 2 DVD هم این ارور رو میده.
    البته یه نکته ای که باید بگم اینه که ویندوزم 7 هست و اولین باری که بازی رو نصب کردم آنتی ویروسم(نود32) فعال بود و برخی از فایلهای exe رو قرنطینه کرد. من اونو غیر فعال کردم و فایل رو تا انجایی که میشد ریستور کردم.
    تا الان شاید 10 بار بازی رو نصب و عزل کردم ولی نشد.
    دیگه خسته شدم . ممکنه راه حل مناسب رو برام بگید. ضمناً می دونم که قبلا توضیح داده شده. من تمام صفحات رو مو به مو خوندم. لطفا یه با ردیگه شرح بدین.
    عزیز شما برای نصب پچ باید تما DLCهایی که ریختید رو پاک کنید و Paul.dll و Witcher2.exe اصلی بازی رو داشته باشید...

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

حذف DRM از بازی THe Witcher 2 برای حل مشکل نرخ فریم
    سلام

شرکت CD Projekt Red در اقدامی جالب و کاملاً در راستای حمایت از PC Gamer ها پس از دریافت تعدادی شکایت از شیوه عملکرد DRM بازی جدیدش The Witcher 2 با ارئه یک patch جدید به کلی این سیتسم را از بازی حذف کرد.

این Patch جدید که DRM را حذف می کند شامل اولین DLC رایگان بازی نیز می شود.
    شرکت CD Projekt Red دلیل این موضوع را اینگونه بیان کرد:

" نحوه ساخت یک بازی برای PC بسیار پیچیده تر از ساخت بازی برای کنسول هاست ، و با اضافه شدن DRM لایه ای دیگر به این پیچیدگی افزوده می شود. ما در تست های پیش از عرضه مشاهده کردیم که بدون DRM بازی کمی بهتر عمل می کند. اما پس از گزارش های واصله از سوی بازیکنان و اعلام افت شدید نرخ فریم بازی تا 30% مقدار اولیه ، ما تصمیم گرفتیم سریعاً این Patch را عرضه کنیم زیرا PC Gamer ها برای ما از همه چیز مهمترند."

با این کار CD Projekt Red حال بازیکنان میتوانند یک بازی را بر روی چند رایانه نصب کنند که ممکن است صدمه شدیدی به بخش فروش و تئوری اقتصادی شرکت وارد شود.

اما Adam Badowski رییس بخش توسعه بازی این گونه ادامه می دهد:

" هدف ما رضایت طرفداران و خریدارانمان است ، و خرید بازی ای که DRM اش اینگونه آنها را به دردسر بیاندازد از فلسفه کاری ما به دور است. همچنین رویکرد ما در مقابل دزدان محتوا و دارندگان نسخه غیرقانونی ، حمایت بیشتر از دارندگان نسخه قانونیست."

او ادامه داد:

" ما قبل از عرضه فکر می کردیم داشتن یک DRM باعث می شود بازی از دزدی مصون باشد ، اما وقتی دیدیم که این DRM به بازی و لذت بازیکنان صدمه میزند سریعاً آنرا حذف کردیم. اینگونه بازیکنان آزادی بیشتری در انتخاب شیوه خود دارند.

این پچ حتی به صورت خودکار نیز نصب نمی شود و شما آزادید در صورت تمایل آنرا از اینجا بگیرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع :
    کد:
    Last edited by Angel Of Darkness; 21-06-2011 at 09:46.

11. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

واقعا دمشون گرم. یه شرکت لهستانی با یه همچین بازیی که چه از گرافیک چه داستان چه تمام المانهای نقش آفرینی
    که حتی تا 14 بار تو طول بازی داستان و نقشه کشورها تغییر میکنه و حرکات جنگیش رو تو آلمان با کمک سیمولیت کردن
    حرکات شمشیربازای حرفه ای درست کردن چقدر انسانن.

حالا یه سوال...

این DRM رو نسخه هایی که ما گرفتیم هم هست؟ من که تا حالا هیچ افت فریمی ندیدم.
    اگر این پچ رو بخوایم بریزیم، باید کرک بازی رو پاک کنیم و بازی اورجینال باشه یا میشه رو همینی که داریم
    بازی میکنیم هم بریزیم؟

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

واقعا دمشون گرم. یه شرکت لهستانی با یه همچین بازیی که چه از گرافیک چه داستان چه تمام المانهای نقش آفرینی
    که حتی تا 14 بار تو طول بازی داستان و نقشه کشورها تغییر میکنه و حرکات جنگیش رو تو آلمان با کمک سیمولیت کردن
    حرکات شمشیربازای حرفه ای درست کردن چقدر انسانن.

حالا یه سوال...

این DRM رو نسخه هایی که ما گرفتیم هم هست؟ من که تا حالا هیچ افت فریمی ندیدم.
    اگر این پچ رو بخوایم بریزیم، باید کرک بازی رو پاک کنیم و بازی اورجینال باشه یا میشه رو همینی که داریم
    بازی میکنیم هم بریزیم؟
    از پچ 1.2 drm برداشته شد قبلش من ناراحتی روحی گرفته بودم گفتم دیگه وقت عوض کردن گرافیکه

Obama Receives The Witcher 2 From Polish Prime Minister

اوباما که در پایان سفرش به اروپا عازم لهستان شده بود از نخست وزیر لهستان بازی Witcher 2: Assassins of Kings هدیه گرفت!
    این بازی که کار توسعه ی اون به عهده ی یه استودیوی لهستانی هستش با موفقیت خودش باعث افتخار این کشور شده است. نسخه ای که اوباما دریافت کرده collector's edition هست.

منبع:
    کد:
    کد:
    کد:

14. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •