تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 134 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.من گوشی رو فقط برا بازی میخوام و نرم افزار.درسته که من گوشیمو روت کنم؟
    با تشکر
    نیازی به روت کردن برای بازی نیست.

widget باطری رو لطف میکنید بزارید
    تقدیم به شما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من این کار رو کردم حالا این عکس اسکرین شات کجا می‌ره؟

در ضمن ممنون اون vplayer رو بعداً سرچ کردم و نصبیدم ولی به نظرم rockplayer قویتره! بازم ممنون

راستی بهتر از این برنامه maverick pro برای اندروید نداریم؟

من نقشه‌های ovi map رو دارم ولی بالا نمیاره! هر چند ورژن آخرشه (1.8) و در منوهاش هم هست ولی نمی‌دونم چرا بالا نمیاره
    اسم فولدرش هم همه چیزی زدم
    ovi
    ovi/nokia maps
    ovi maps
    mapnik
    بی فایده بود!

البته به راحتی نقشه‌های گوگل بالا میاد!
    جی‌پی‌اس برنامه‌اش هم خیلی مزخرفه! از تو آفریقا این طرف‌تر نمیارتت!!!
    اسکرین شات ها میره توی مموری / screen captuer

من نرم افزار پلیر rockplayer خوشم نمیاد (پر از باگه و خیلی از فرمت ها رو پشتیبای نمیکنه)
    به نظرم vplayer و moboplayer بهترین ها هستن.

کلا آندروید در برنامه های مکان یابی آفلاین زیاد حرفی برای گفتن نداره

آره... کلا GPS گوشی خیلی مزخرفه! بخاطر Maverick نیست. یعنی رسما یه 10 دقیقه ای طول میکشه که رو موقعیت آدم lock کنه!

من 5800 داشتم واقعا تو کمتر از 1دقیقه با دقت بالا موقعیت رو پیدا میکرد. GPS این Gio هم خیلی رو اعصابه...
    مشکل پارازیت در تهران سیستم های ناوبری رو مختل کرده. برای من در کمتر از یک دقیقه کل ماهواره ها رو پیدا میکنه. من مشکلی با جی پی اس ندارم به هیچ وجه.

2. 3 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام به همگی

GIO گوشی خوبیه، منم با GPS گوشی هیچ مشکلی ندارم کمتر از 20~30 ثانیه به ماهواره وصل میشه

ولی با باتری گوشیی مشکل دارم، تقریبا هر روز دارم شارژ می کنم

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من با شارژ مشکلی ندارم.از advanced task killer استفاده کنید خیلی تاثیر داره

5. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای کمتر شدن مصرف میتونید این کار رو انجام بدید.
    1. این کد رو در Phone بزنید.
    كد:

*#197328640#

حالا وارد منوی Service Mode می شید. حالا به ترتیب زیر وارد منوهای دیگه بشید و در آخر گزینه GSM 900 رو انتخاب کنید و در آخر دکمه Menu گوشی رو فشار بدید و از لیست گزینه END رو بزنید.

DEBUG SCREEN =>PHONE CONTROL=>NETWORK CONTROL=>BAND SELECTION=>GSM BAND=>GSM 900=>Select GSM 900 Only

ممکنه بعضی از دوستان بگن که میشه از تو خود Setting گوشی GSM رو انتخاب کرد, ولی باید بگم که حتی اگه شما فقط به منو اکتفا کنید گوشی باز BAND های دیگه شروع به Search کردن می کنه و این یعنی کلی از باتریتون فقط از همین طریق به هدر میره. این هم بگم که این گزینه به قدری مهم هست که اگه به تنهایی فقط از همین گزینه شماره 1 برید و به گزینه های دیگه کاری نداشته باشید این تغییر رو تو باتریتون کاملا حس می کنید .(برای اینکه این روش بهتر اثر کنه Battery گوشی تون رو تا آخر تمام کنید و بعد بزنید تو Charge تا Full شه بعد استفاده کنید.)

2. وارد قسمت Setting=>Accounts and sync شده و بعد Check Mark گزینه Background data رو بردارید .

3. وارد منوی Setting=> Sound and display شده وCheck Mark هایAudible Selection و Haptic Feedback و Audible Touch Tones و Phone Vibrateرو بردارید (البته این موارد غیر از Haptic Feedback اختیاری هست ولی بهتره که برداشته بشه) .

4. همون طور که میدونید Brightness صفحه نقش خیلی مهمی درعمر باتری ایفا میکنه پس حتما نور صفحه رو روی حداقل بذارید یا اگه دوست نداشتید تیک Automatic Brightness Adjustment رو بذارید(Setting=> Sound and Display) در ضمن تیک Power Saving Mode رو هم بذارید و زمان Screen Timeout رو هم روی حداقل که 30sec هست تنظیم کنید(البته این مورد هم اختیاری هست ولی تا میتونید زمان رو روی حداقل بذارید)

5. این موردی که الان می گم شاید برای دوستان خنده دار باشه ولی بدونید که تو مصرف باتری کم تاثیر نمی ذاره . من می گم اگه دوست داشتید استفاده کنید اگه هم که دوست نداشتید که هیچی .این مورد بر می گرده به Wallpaper گوشی تون. تا می تونید از Background های سنگین استفاده نکنید, یا Background هایی که تصاویر HDRI دارند چون تو مصرف باتریتون تاثیرگذارهستند. من دو روش رو به شما پیشنهاد می کنم. یکی استفاده از یک تصویر تک رنگ یعنی RGB . ساده تر بگم یا قرمز یا سبز یا آبی . دومی استفاده از یک Background مشکی

6. استفاده از یک Task Manager قوی در کنار Task Manager خود گوشی, که من Advanced Task Killer رو به شما پیشنهاد می کنم . این برنامه یه تنظیماتی داره که در زیر آوردم .
    بعد از اینکه برنامه رو Install کردید, اون رو اجرا کنید و بعد دکمه Menu رو بزنید و وارد Setting شده تیک Auto Start رو بذارید, تیک Show Notification رو بردارید, Auto Kill Level رو روی Crazy بذارید, Auto Kill Frequency رو روی When Screen Off بذارید. حالا تو برنامه Check Mark تمام برنامه ها غیر از خود برنامه رو بذارید و بعد دکمه KILL رو بزنید. حالا هر موقع که نور صفحه خاموش شد برنامه تمام برنامه هایی رو که باز هست رو به طور اتوماتیک Kill Process می کنه

نقل قول از آندروید ات آی آر : [gamekhor2007]
    Last edited by roxh58; 11-06-2011 at 05:13.

7. 3 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض Root کردن چیست و چه کارایی هایی دارد ؟

Root کردن در اصطلاح رسیدن به فایل های سیستمی و دسترسی به آنها را فراهم میکنید . روش روت کردن گوشی های مختلف با هم متفاوت است و در همین آموزش با روش روت شدن همه گوشی ها آشنا خواهید شد . Root امکان تغییر فایل های سیستمی و تغییر دادن کدهای مختلف برای کارهای بخصوصی که میخواهید انجام دهید را به وجود می آورد .
    در اینجا به مفهوم Root و کارهایی که میتوانید با آن انجام دهید می پردازیم ...
    روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد ؟

کنترل کامل روی گوشی خود دارید
    قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید :
    تم ها
    برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره )
    حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Custom Recovery )
    Bootloader
    جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " رامیدهد را میتوانید با ( BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید
    تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی
    و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس
    اجرای برنامه های بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
    Super User ( به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
    مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید )
    برنامه های جابه جایی
    و خیلی موارد دیگر
    تهیه Backup از گوشیتون
    میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
    تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard
    تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
    ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)

مخفی - بالاوقتی گوشی روت میشود چه چیزهایی را از دست میدم ؟

آپدیت های کارخانه ای که برای گوشی داده میشود ( میتونید آپدیت کنید اما روت را از دست میدهید )
    احساس اینکه فرد دیگری گوشی شما را کنترل میکند
    احتیاج به یک برنامه مدیریت فایل مسخره که هیچی به شما نشان نمیدهد
    و گوشی شما از گارانتی خارج میشود

سیستم عامل لینوکس سیستم عاملی با منبع باز است و برپایه آن بسیار سیستم های پرکاربر همچون Redhat و Ubuntu عرضه شده. اما امروزه با عرضه سیستم عامل Andoird مبتنی بر Linux بسیاری از دستگاه های پی دی ای, اسمارت بوک, PID و ... در حال روی آوردن به این سیستم عامل هستند. در سیستم Linux سیستمی تعبیه شده که بر پایه آن وجود یک کاربر Root الزامی است. کاربر Root دارای توانای تغییر داده ها و اطلاعات مهم در سیستم Linux است و Root در همه سیستم های مبتنی بر لینوکس وجود دارد و در واقع وجود آن شرط بوده و میتوان گفت یکی از برتری های لینوکس است. چون تنها کاربر روت است که قابلیت تغییر اطلاعات مهم و یا نصب نرمافزار های سیستمی را دارد. کاربر معمولی در لینوکس دسترسی هایش بسیار محدود تر از روت بوده و این یکی از برتری های امنیتی لینوکس است. پس Root کاربر اصلی با تمامی دسترسی ها در سیستم های مبنی بر لینوکس است.

چرا برخی دستگاه ها را روت میکنند؟ روت کردن یعنی چه؟

در برخی از سیستم های مبتنی بر لینوکس کاربر از ابتدا یک کاربر معمولی است و قابلیت ها و دسترسی های روت را ندارد. نمونه ای از این سیستم عامل ها اندروید است که به کاربر اجازه روت را نمیدهد تا او توانایی تغییر در سیستم عامل و بررسی و دستکاری در داده ها و اطلاعات مهم و سیستمی را نداشته باشد. از همین رو کاربران با استفاده از -- و دستکاری در کد و در سیستم عامل تلاش میکنند تا اجازه روت را فراهم کرده تا کاربر تمامی دسترسی ها را داشته باشد. روت کردن در اصطلاح به معنی دستکاری در سیستم عامل و بعبارتی -- کردن آن برای دادن تمامی دسترسی های روت به کاربر معمولی است.

روت چیزی شبیه به Administrator در سیستم ویندوز است اما با دسترسی و قابلیت های بیشتر

گوگل به عنوان توسعه دهنده اصلی اندرویید سعی کرده تا جایی که می تونه استفاده از این سیستم عامل را برای کاربرانش ساده کنه اما نکته اینه که به دلیل اینکه نیمی از کارها برای این سیستم عامل بر روی اینترنت انجام می شه و برای نصب برنامه هم باید از مارکت استفاده کرد که ایرانیان تحریم هستند ما مجبور به روت کردن برای استفاده بهینه از دستگاه هستیم.
    نکته اي که بايد به آن توجه کنيد ، از بين رفتن گارانتی دستگاه با روت کردن آن است، البته با آنروت کردن و نصب رام استوک ، گارانتی برميگردد.

برگرفته از آندروید دات آی آر
    Last edited by roxh58; 11-06-2011 at 04:58.

9. 2 کاربر از roxh58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مشکل من در GPS حل شد!

قبلاً از خود برنامه maverick استفاده می‌کردم که برنامه‌اش در این زمینه خوب عمل نمی‌کنه
    برنامه GPS TEST رو نصبیدم
    ابتدا جی‌پی‌اس رو فعال می‌کنم با این برنامه قفل‌ش می‌کنم (در محیط باز حدود 30 ثانیه!!!! چند دقیقه بعد تا 8 ماهواره قفل کرده بود!)
    بعد برنامه ماوریک رو باز می‌کنم دیگه جام رو به درستی تشخیص می‌ده!
    دیروز تست کردم به خوبی جواب داد! مسیر رو رکورد کردم، سرعت و مسافت و جهت اصلی و ... خوب بود
    خیلی خوب عمل می‌کرد به لحظه جایمان را درست روی نقشه نشان می‌داد (نقشه آفلاین گوگل مپ از اندروید.آی‌ار دانلود کردم) حتی فاصله یک متر را درست نشان می‌داد! کلی ذوق کردیم!

11. 4 کاربر از anari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

كسي قيمت نداره؟
    اينترنتي اگه بخوام بخرم كدوم سايت بايد برم؟
    آخه من يزد هستم كسي هنوز اسمش رو هم نشنيده
    Last edited by tarasabz; 11-06-2011 at 14:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از کجا جی پی اس رو دانلود کردید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

كسي قيمت نداره؟
    اينترنتي اگه بخوام بخرم كدوم سايت بايد برم؟
    آخه من يزد هستم كسي هنوز اسمش رو هم نشنيده
    از سایت digikala می تونی بخری

تو یزد هم نمایندگی داره:

یزد - مهریز - خیابان مصطفی خمینی - فروشگاه دنیای دیجیتال شکلات 5230865
    09132565591 0352
    Last edited by morteza2001; 11-06-2011 at 20:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

widgets brightness level ويجت تنظيم نور صفحه اندرويد

اين برنامه در واقع يه ويجت زيبا براي تنظيم خيلي سريع نور صفحه گوشي هست كه باعث ميشه تا حد چشمگيري عمر باتري گوشي افزايش پيدا كنه
    کد:

منبع :
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •