سلام بچه ها میشه یک نفر لطف کنه و یک عکس از اون قسمتی که ویندوز سون بهش امتیاز میده بزاره ؟
دست گلتون درد نکنه خیلی واسم مهمه؟
یک سوال دیگه هم دارم میشه بگین گرافیک 6670 Ati بهتره یا gf 540 2g
سلام بچه ها میشه یک نفر لطف کنه و یک عکس از اون قسمتی که ویندوز سون بهش امتیاز میده بزاره ؟
دست گلتون درد نکنه خیلی واسم مهمه؟
یک سوال دیگه هم دارم میشه بگین گرافیک 6670 Ati بهتره یا gf 540 2g
درسته اما اينها جز آپشنهاي حياتي لپتاپ محسوب نميشه كه خيلي روي كارايي لپتاپ تاثير بذاره تازه هنوز بازي يا برنامه اي نيومده كه بيشتر از 4 گيگ رم نياز داشته باشه و در مورد هاردش هم اين هاردش 7200 هست درسته كه 500 هستش و خيلي كمتر از 1 ترا هست اما من زياد كارم به درد ارشيو نميخوره شايد از دوستان كسي باشه كه نياز داشته باشه كه هاردش زياد باشه ولي به هرحال من هروقت نياز داشته باشم براحتي ميتونم هارد و بلوري اكسترنال و رم بيشتري بهش اضافه كنم به طور سر انگشتي هر 3 ماه يه دفعه قيمت اين دست وسايل لپتاپ يا كامپيوتر افت محسوسي داره و اگر نياز به تعويض داشتم يه جورايي به منفعتم ميشه فكر ميكنم اساسي ترين قطعات لپتاپ 3 چيزه خيلي مهمه بقيه رو سليقه اي ميدونم 1-سي پي يو 2- كارت گرافيك 3- صفحه ال اي دي
كارت گرافيك 6670 حدود 20 درصد بهتر از 540 هست شايد بين اين مدل و دل 502 مردد هستيد بهتون ميخوام بگم كه هردو مدل عالي هستن ولي به نظرم به حستون اعتماد كنيد و هرچي بهتون ميگه عملي كنيد ايشالا موفق باشي در مورد امتياز ويندوز دوستان تو همين تاپيك زحمت كسيدن امتيازها رو نوشتن اما من به دليل اينكه سرعتم كم بود نتونستم اپلود عكس داشته باشم اينم از امتياز ويندوز 7:
cpu 7.4
ram 7.4
vga 6.9
gaming graghic 6.9
hard 5.9
basic 5.9
همونطور كه ميدونيد ويندوز 7كمترين امتياز رو بيسيك ميذاره و اين عدد ميانگين نيس و نميشه بهش اعتماد كرد بهتره كه اپشن مورد نظرتونو ببينيد نه امتياز كليه كه ويندوز 7 ميده
سلام به همگی، این مدل hp تقریبا شبیه مدل Dell-Inspiron-5110-A هستش ، ولی قیمتش نزدیک 200 تومن بیشتر هست، میخواستم دلیلش رو بدونم و اینکه کدوم رو بخرم بهتره؟
به دوستانی که می خوان رنگ صفحه نمایششون شبیه به سری 3174 و 3171 HP بشه و رنگ ها کمی جداب تر از اینی که هستن به نظر بیاد بهتون پیشنهاد میکنم توتنظیما کارت گرافیک intel (در حالت advanced Mode) تو قسمت color Enhancement برن و contrast رو از 50 به 51 تغییر بدن و همینطور saturation رو هم از 0 به 1 تغییر بدن
البته این کار کلا سلیقه ایه
![]()
Last edited by d.b23; 10-05-2011 at 14:06.
توی تنظیمات کارتهای geforce چیکار باید کرد؟
نمی دونم
![]()
یه سوال داشتم
این آفیسی که روی خودش هست را با چه سریالی اکتیو کنم؟
در ضمن من با دی وی دی ریکاوری که با خود نرم افزار HP ساخته بودم ویندوزش رو برگردوندم چه طولی می کشه حدود 3 ساعت طول کشید و انگار دوباره ویندوز نصب کرد و درایوراشو دوباره نصب کرد و دقیقا مثل روز اول که لپ تاب رو روشن می کنی می شه و دوباره باید یه اسم یوزر و پسورد و سایر تنظیمات رو بدی.
با تشکر
مبارکه دوید جون شما میخواستی از آمریکا بخری hp-4295usاینو خریدی که اروپایی کارت گرافیکش از مال من بهتره یکم سبکتره usb3 داره من ندارم
مال من صداش قویتره کیفت تصویرش بهتره و خوب سفارش آمریکاس
در کلّ به انتخابت خوبی که کردی تبریک میگم راستی حتما کولپد بخار منکه خریدم coolermasterعلییی
ببین من کاری ندارم 10000000000000000 تا سایت هست تست می کنه خوب ولی من مهم واسم تروجان هست که از نظر من این بهترینه + بیت دفندر برای اینترنت و تروجان برای ویروس های کامپیوتری کسپر بهتره ولی بیشتر بستگی به کار داره که با تروجان زیاد سر و کار دارم.
موفق باشید.
Last edited by Seller-R; 11-05-2011 at 14:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)