دوره حفاظت از اول خرداد1390 هست تا اول خرداد1392
از اول خرداد 1392 سایر اپراتور ها هم می توانند ارتقا نسل بدهند![]()
دوره حفاظت از اول خرداد1390 هست تا اول خرداد1392
از اول خرداد 1392 سایر اپراتور ها هم می توانند ارتقا نسل بدهند![]()
نکته جالبش اینجاست که خیلی دارن به اپراتور سوم آوانس میدن، چون اول قرار بود این انحصار2ساله از خرداد 89حساب شه بعدش شد بهمن 89 وحالاهم که گفتن خرداد90
درحال حاضر طبق گفته مدیران همراه اول و ایرانسل این دو اپراتورتوانایی ارائه نسل 3 رو دارن و اینکه چه اصراری بر حضور اپراتور سوم هست؟! و البته این نکته جالبتری هم هست!!
بالاخره حوزه ارتباطات در حال حاضر یکی از پردرآمدترین کسب وکارهاس و روز به روز هم رونقش بیشتر میشه و هر کسی که پول و سرمایه داشته باشه بدش نمیاد تو این زمینه پا بذاره( حالا بماند که مجوز راه اندازی یک اپراور جدید رو فقط به بعضی از ارگان ها یا افراد حقیقی خاص میدن و مناقصه یه همچین منبع درآمدی فقط بین خودی ها انجام میشه) من بعید نمیدونم که چند وقت دیگه اپراتور چهارمی هم به میدون بیاد!و البته این نکته جالبتری هم هست!!
البته به نظر من این موضوع تعدد اپراتورها زیادم نمیتونه بد باشه چرا؟ چون هر چی تعداد اپراتور ها بیشتر باشه برای رقابت باهم و کسب درآمد بیشتر هم که شده مجبورن برای کسب رضایت مشتری تلاش کنن که این به نفع مصرف کننده هاست.
حرف شما کاملا درسته ولی یه جورایی شامل حال کشور ما نمیشه چون همین الان هم هر دو اپراتور خدمات خوبی نمیدن ولی بالاجبار استفاده می کنیم و رقابت بین اپراتوارها بیشتر صرف خالی کردن جیب من و شما میشه تا ارتقای کیفیت خدماتشون !!
من از این میترسم اپراتورا تعدادشون بیشتر بشه ولی کیفیت خدماتشون کمتر ...
Last edited by italia88; 22-01-2012 at 21:53.
1390/11/04
مدير عامل اپراتور سوم تلفن همراه خبر داد:
ارايه سيمكارتهاي اعتباري رايتل تا دو هفتهي آينده
مدير عامل اپراتور سوم تلفن همراه از ارائه سيمكارتهاي اعتباري رايتل تا حدود دو هفتهي آينده خبر داد.
حميد فرنگ در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار كرد: حدود 10 هزار نفر در كرج كار پيش ثبتنام سيمكارتهاي رايتل را انجام داده بودند.
وي تصريح كرد: اپراتور سوم تلفن همراه در حال حاضر قابليت ارايه نسل سوم را دارد اما در ارايه خدمات بر اساس قوانين و مقررات تعيين شده عمل ميكند.
وي با بيان اينكه سيمكارتهاي دائمي و ديتاي اين اپراتور ارائه شده است يادآور شد: اپراتور سوم تلفن همراه با برند رايتل، نسل سوم تلفن همراه را در چارچوب قوانين ارايه ميدهد.
به گفته او اپراتور سوم تلفن همراه آخرين فناوري را كه در جهان در حال بهرهبرداري است، ارايه ميكند و ما آمادگي داريم كه در ساير شهرهايي كه اعلام آمادگي كنند هم وارد كار شده و اين سيمكارتها را ارائه كنيم.
مدير عامل رايتل تصريح كرد: تعرفههاي سيمكارت ديتا با سيمكارت معمولي متفاوت است و تكنولوژي جديدي در سيمكارتهاي ديتا ارائه ميشود.
او در پايان تصريح كرد: شبكه ما در تهران كامل است ولي تجاري نبوده و در حال تست است كه بعد از اتمام دوره آزمايشي اطلاعرساني و اعلام خواهد شد.
انتهاي پيام
حرف شما کاملا درسته ولی یه جورایی شامل حال کشور ما نمیشه چون همین الان هم هر دو اپراتور خدمات خوبی نمیدن ولی بالاجبار استفاده می کنیم و رقابت بین اپراتوارها بیشتر صرف خالی کردن جیب من و شما میشه تا ارتقای کیفیت خدماتشون !!
من از این میترسم اپراتورا تعدادشون بیشتر بشه ولی کیفیت خدماتشون کمتر ...
بله درسته در مجموع خدماتشون چنگی به دل نمیزنه ولی فکرشو بکن اگه ایرانسل نمیومد و سرویس GPRS و ... رو راه اندازی نمیکرد همراه اول حالاحالا ها به فکر راه اندازی این سرویس ها نبود. حالا بماند که کیفیت و قیمت این سرویس ها تاسف آوره. حالا با ورود رایتل شاید بعد از مدتی اپراتورها از نظر کمیت و کیفیت خدمات از رتبه کیفی خیلی آشغال به آشغال ارتقا پیدا کنن
حیف که تا دو سال انحصار اون مثلا 3g دست رایتله اگه ایرانسل داشت خیلی بهتر بود...
بجای جریمه نقدی خیلی خوب میشد حداقل به جاش زودتر اجازه 3G به اپراتور دیگه بدن
ريیس کمیته مخابرات مجلس اعلام کرد: سازمان تنظیم مقررات موظف است که تاخیر به وجود آمده در راهاندازی سومین شبکه موبایل را بررسی کند. علی مطهری در گفتوگو با موبنا با اشاره به اینکه اپراتور سوم تلفن همراه باید مطابق پروانه خود عمل کند، اظهار كرد:
رگولاتوری به عنوان یکی از زیرمجموعههاي وزارت ارتباطات باید وضعیت این اپراتور را بررسی کند. وی با بیان اینکه مجلس در صورت نیازموارد مربوط به این اپراتور را بررسی ميکند، ادامه داد: سعی مجلس بر این است که با مذاکره و تعامل مشکلات اپراتور سوم را حل کند وسرعت راهاندازی و بهرهبرداری از این اپراتور را افزایش دهد. مطهری خاطرنشان کرد: تاخیر در بهرهبرداري از شبکه نسل سوم در درجه نخست به ضرراپراتور سوم است. اپراتور تامین تله کام که اردیبهشت سال 89 پروانه بهرهبرداری از سومین شبکه اپراتوری موبایل در ایران را از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کرد، قرار بود در اول خردادماه امسال سیمکارتهای نسل سومی موبایل را وارد بازار کند، اما تاکنون موفق به تحقق این هدف نشده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)