از control panel گزينه system رو انتخاب كن بعد از باز كردن از تب hardware گزينه device manager رو كليك كن بعد در قسمت system devices يه قسمتي هست كه نشناختتش اونو معرفي كن بعد صدا راه ميوفته موفق باشي
از control panel گزينه system رو انتخاب كن بعد از باز كردن از تب hardware گزينه device manager رو كليك كن بعد در قسمت system devices يه قسمتي هست كه نشناختتش اونو معرفي كن بعد صدا راه ميوفته موفق باشي
درایور چیپست رو نصب کن ... اینتل هست... درایور کارت صدا هم بگیر و آخرین آپدیت رو نصب کن:من میخواهم درایور صدای لب تابSony Vaio VGN TX47GPT نصب کنم میگه اول باید Bus Driver را لود کنید ممنون میشم کمکم کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
دوست عزيز من فكر ميكنم كه اين دوستمون تمام درايور ها رو داره (كه بايد اين طور باشه )ولي نميدونه كدوم رو اول نصب كنه (مثلا تو لب تاب هاي hp اول بايد يك درايور كلي high definationرو نصب كرد بعد ميتونيد درايور مربوط به كارت صدا رو نصب كنيد ) در هر صورت من پيشنهاد ميكنم كه تمام درايور ها رو داشته باشيد ,اگه مدل كامل لب تابت رو بگي سعي ميكنم برات درايورش رو پيدا كنم![]()
سلام. من یه نوت بوک سونی مدل pcg-fx33g/bp دست دو خریدم (در واقع خدا از یه جایی رسونده). منتها با مودمش مشکل دارم که نصب نمیشه. اگه کسی درایور یا حتی مدل مودم این نوع جونورها رو می دونه یه لطفی بکنه یه خبری بده... سایت سونی و همه ی جاهای مربوطه رو هم رفتم. اما انگار این مدل فقط تو ژاپن ساپورت میشه. خیلی منون............
یکم ژاپنی قوی ای باید داشته باشی اما این لینک کمک زیادی بهت میکنه :سلام. من یه نوت بوک سونی مدل pcg-fx33g/bp دست دو خریدم (در واقع خدا از یه جایی رسونده). منتها با مودمش مشکل دارم که نصب نمیشه. اگه کسی درایور یا حتی مدل مودم این نوع جونورها رو می دونه یه لطفی بکنه یه خبری بده... سایت سونی و همه ی جاهای مربوطه رو هم رفتم. اما انگار این مدل فقط تو ژاپن ساپورت میشه. خیلی منون............
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابنجا نرم افزار های و درایورهاش هست
سلام من لب تاپ فوجیست زیمننس دارم دی وی دی درایو دارم ولی دیویدی رایتر ندارم من اگر بخوام از تو هار کامپیوترم فیلم رایت کنم تو سی دی چی کا باید بکنم؟
باید یا به یه کامپیوتر دیگه انتقال بدی و بعد write کنی و یا از یک DVD RW اکسترنال استفاده کنی
چطور انتقال بدم به کامپیوتر دیگه؟
در مورد dvd rw اکسترنال توضیح بدید؟
نمیشه با برنامه nero روی دی وی دی رایت کرد؟
خوب شما DVD ROM داری و نمیتونی باهاش DVD رایت کنی ...
همون دستگاه DVD -RW هست ولی با usb و یک power به کامپیوتر وصل میشه ... اینجا مدل ها رو ببین :در مورد dvd rw اکسترنال توضیح بدید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلی میشه اما باید درایوش رو داشته باشی ... مدل نوت بوکت چیه ؟نمیشه با برنامه nero روی دی وی دی رایت کرد؟
سلام دوستان
Lap topدوستم موقع بوت شدن این پیغام را میدهد
Windows /system32این فایل پیدا نمیشود. ویندوز بالا نمی اید.
میخواستم بپرسم ایا باید وینوز جدید بر روی ان نصب کنم؟
ایامراحل نصب ویندوزxpروی ان مانند pcمعمولی خودمان است؟
ویندوز کامپیوترش xpاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)