تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
179. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان - Internazionale

8 4.47%
  • بارسلونا - Barcelona

53 29.61%
  • تاتنهام هاتسپر - Tottenham Hotspur

4 2.23%
  • چلسی - Chelsea

10 5.59%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

1 0.56%
  • شالکه ۰۴ - Schalke 04

12 6.70%
  • رئال مادرید - Real Madrid

58 32.40%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

33 18.44%
صفحه 27 از 48 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 476

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | یک چهارم نهایی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سر الکس فرگوسن: این تازه نیمی از راه است

سایت گل- سرالکس فرگوسن،سرمربی منچستریونایتد معتقد است که اعتقاد آبی پوشان برای اعلام یک ضربه پنالتی در آخرین دقیقه دیدار4شنبه شب دو تیم دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا درخواست درستی نبوده است

یونایتد با تک گل وین رونی در نیمه اول مقابل حریفش به برتری دست یافت. چلسی در نیمه دوم تلاش فراوانی را انجام داد و در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس درپی خطای اورا در محوطه جریمه یونایتد سرنگون شد ولی با وجود اعتراضات فراوان نسبت به این تصمیم، داور مسابقه، ضربه پنالتی ای اعلام نکرد تا بازی با برتری یونایتدبه پایان برسد.

درپایان مسابقه فرگوسن به آی تی وی گفت:« اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم، این طور به نظر می رسد که بازیکن حریف این صحنه را بازی کرد. اصلا نسبت به این ماجرا احساس گناه نمی کنم. صحبتهای فراوانی در مورد پنالتی بودن برخی برخوردها و شیرجه روی ها به گوش می رسد ولی من فکر می کنم که شاگردانم فوق العاده بودند.»

فرگی درادامه صحبتهایش به تمجید از رونی پرداخت و گفت:« رونی در اوج آمادگی بود و فرصت خوبی را برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی در اختیار ما قرار داد.عملکرد او و انگیزه اش برای بازی کردن فوق العاده است.او در جریان این بازی خیلی اذیت شد و بازیکنان حریف تکلهای فراوانی روی پای او رفتند ولی رونی از روی زمین بلند می شد و به بازی ادامه می داد که این نشان دهنده شجاعت اوست. فکر می کنم باید از تلاش تمام بازیکنان تیم قدردانی کرد.»

فرگوسن ادامه داد:« باید در خط میانی زبل و باهوش باشیم و به همین دلیل هم بود که از پارک جی سونگ استفاده کردیم که ازنظر تاکتیکی بازیکن فوق العاده ای است. »

فرگوسن ادامه داد:« این تنها نیمی از راه است. ما به یک برتری دست یافتیم ولی برتری اصلی را در اولدترافورد شاهد خواهیم بود.مطمئنا سه شنبه شب حمایت هواداران تیم فوق العاده خواهد بود و من روی این حساب کرده ام.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنچلوتی: پنالتی ما نادیده گرفته شد

سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی مطمئن است که تیمش می بایست در دقیقه پایانی بازی 4شنبه شب استمفورد بریج در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به یک ضربه پنالتی می رسید. چلسی در این دیدار با نتیجه 0-1 مغلوب یونایتد شد.

در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس بعد از برخوردی که درمحوطه جریمه حریف با پاتریس اورا داشت سرنگون شد. داور مسابقه دلیلی برای اعلام ضربه پنالتی ندید و بازی ادامه یافت. درپایان این مسابقه کارلو آنچلوتی، مربی چلسی به اسکای سپورتس نیوز گفت:« اول از همه خطا روی رامیرس، کاملا واضع بود. من دیگر برخورد را ندیدم ولی به داور گفتم که باید یک پنالتی به سود ما اعلام می کرد.»

یونایتد در حالی در این بازی به پیروزی رسید که در نیمه اول کاملا بازی را تحت کنترل داشت. تک گل رونی در نیمه اول پیروزی دراین دیداررا به نفع تیم میهمان رقم زد.

آنچلوتی در ادامه گفت:« عملکرد تیم من بد نبود.در دقایقی از بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم. در کل تیم ما خوب بازی کرد. زمانی که 0-1 عقب هستی،باید به جریان بازی برگردی.»

در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی کار سختی را در اودلترافورد خواهد داشت، به ویژه بعد از دریافت گلی در دیدار خانگی اش. آنچلوتی ادامه داد:« خوشبختانه باید در اولدترافورد بازی کنیم.این اصلا کار آسانی نیست ولی سال گذشته در چنین زمانی، می بایستی در این ورزشگاه به پیروزی می رسیدیم و با این پیروزی، قهرمان رقابتهای لیگ شدیم.»

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پ.ن:نظر سنجی هم جالبه

[IM[/IMG]
    خيلي جالبه دوست من خيلي
    من يه سري تحقيقات ويژه انجام دادم نتايجش جالبتره

هفت هشتا از كاربرايي كه به رئال راي دادن فقط يك پست دارن يا صفر پست
    انگار فقط عضو شدن تا در اين نظرسنجي شركت كنن
    واقعا كه چه طرفداراي وفاداري داره رئال

Muhren
    Luque
    Platini
    Conti
    ahadpoolghahat
    Holzenbein
    Dr3amland

از بين كسايي هم كه به بارسا راي دادن
    دو كاربر هستن كه يكيشون صفر پست داره
    يكيشونم 3 پست

aro1367
    hassan4470

توي كسايي كه به چلسي راي دادن يه كاربر هست كه سال 2007 عضو شده ولي تاحالا فقط 5 تا پست داده
    اما اومده توي اين راي گيري شركت كرده

jabarmandumi

در ضمن وجود اين كاربر هم در بين راي دهندگان به چلسي هم كاملا مشكوكه
    sir0c0

يه چيز جالب ديگه اينه كه خيلي از طرفداراي رئال بن شدن
    فكر كنم پلاتيني يه دستي در اداره اينجا داره

كلا نظرسنجي جالبه

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------

پيش نوشت: رئال سريعترين گل تاريخ رو خورده
    اي ول روي ماكاي چه عجله اي داشتي آخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

چرا پست من نیست ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بیخیال دادا! چیچا به نظر من با بازی درگیرانه و دونده ای که ارائه داد، قشنگ داشت نقش یه مهاجم سازنده رو ایفا می کرد! بعد تو همین بازی های بزرگه یه بازیکن جوون میتونه کسب تجربه کنه... مگه گیبسون سال گذشته تو همین مرحله جلو بایرن به کار رفته نشد؟
    البته در اینکه تو محوطه چلسی جز یه صحنه دیده نشد شکی نیست...
    با اين كه بايد تجربه كسب كنه كاملا موافقم ولي اين دليل نميشه ك بازيكناي ديگه فراموش شن، الان چن بازي پشت سر هم فقط هرناندز بازي ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

دوستان حذف پست کاربر دلیلش تنها عدم رعایت قوانین فروم میتونه باشه لطفا عزیز که پست بنده حذف کرده لطفا دلیلشو pm بده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرالکس فرگوسن،سرمربی منچستریونایتد معتقد است که اعتقاد آبی پوشان برای اعلام یک ضربه پنالتی در آخرین دقیقه دیدار4شنبه شب دو تیم دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا درخواست درستی نبوده است
    اگه میگفتش که رامیرز باید به خاطر تمارض اخطار هم میگرفت روی پرویز مظلومی خودمون رو هم کم میکرد
    Last edited by بردیا; 07-04-2011 at 12:18.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

- کماکان دروگبا با بالاترین قدرت بدنی ممکن بازی می کنه ، قدرت بدنی و استامینای فوق العاده . فقط و فقط با پیراهن رئال باید تصورش کنیم
    .
    خود آد هم کم چیزی نیست لول
    مو که خیلی دنبال دروگبا بود ولی نشد بیاد رئال
    هر چند بعید میدونم بتونه خیلی هماهنگ بشه
    همین آنلکا هم نتونست موفق باشه
    + ما بنزما رو هم داریم دی: دی:

من يه سري تحقيقات ويژه انجام دادم

پيش نوشت: رئال سريعترين گل تاريخ رو خورده
    اي ول روي ماكاي چه عجله اي داشتي آخه
    درکت میکنم دوست من
    خیلی سخته که رئال رو بالاتر ببینی نه؟
    اما اینو بدون که هنوز خیلی خیلی مونده که به باشگاه قرن برسید
    تو هر زمینه ای
    ----
    جالبه اونو خودم توضیح دادم حالا میای ذکرش میکنی؟
    سو استفاده از پست خود فرد دیگه آخرشه
    -----
    پ.ن: با منطق دوستان بارسایی و با همکاری همکار بخش لول
    بی دلیل نیست که تاپیک قفل میشه

----------------
    یه چیز دیگه هم که میخواستم اشاره کنم اما تاپیک بسته شده بود
    عدالت پیشگی محض سایت گل که دوستان منبع مطمئنی برای نقل اخبار میدونن
    خودتون قضاوت کنید :

طبق گزارش لحظه به لحظه سایت روزنامه مادریدی مارکا، کارت زرد اول کراوچ با بی عدالتی تمام از جیب داور مسابقه خارج شد ولی درنهایت مهاجم بی گناه انگلیس مجبور شد تا اززمین خارج شود
    احتمالا باید کراوچ تو زمین میموند و چند تا پا میشکست تا بی گناه نباشه لول

---------
    گزارش سرهنگ هم.... دی:
    انصافا از جوات بهتر گزارش میکرد اما سوتی کم نداشت:
    بازی یک گله ای رو شاهد هستیم: منظورش یک طرفه بود !
    هیگواین و کاکا نیمکت نشین محض شدن در رئال : بنده خدا اینا که همش مصدوم بودن لول
    فابیان دی ماریا
    گزارش های کارشناسی جاودانی هم جالب بود
    با اینکه آد رو بازی هوایی میتونست هت تریک کنه ، ایشون از مو ایراد تاکتیکی میگیره !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 5 – شاختار دونتسک 1: سلام بر ال‌کلاسیکو

بارسلونا توانست با نمایشی خیره‌کننده، شاختار دونتسک را با نتیجه پنج بر یک شکست دهد.

سایت گل – بارسلونا در دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، شاختار دونتسک را با نتیجه پنج بر یک شکست داد تا با خیالی آسوده به دیدار برگشت بیندیشد.

بارسا بازی را تهاجمی آغاز کرد و آندرس اینیستا در دقیقه 2 از سمت چپ به پیش تاخت و گل اول بازی را زد. اینیستا جانشین پدرو در خط حمله بارسلونا شده بود.

اینیستا که شبی عالی را سپری می‌کرد در دقیقه 34 با سانتری فوق‌العاده توپ را به دنی آلوس سپرد و او با جا گذاشتن پیاتوف، دروازه‌بان حریف، گل دوم را زد.

شاختار در نیمه اول سه موقعیت عالی داشت که لوییز آدریانو و ویلیان آنها را از دست دادند.

در دقیقه 53 بود که بارسا به گل سوم رسید. کرنر چابی را جرارد پیکه به سمت دروازه حریف زد که با برخورد به راکیتسکی، توپ به گل سوم تبدیل شد.

در دقیقه 60 دو گل زده شد. ابتدا روی ضربه ایستگاهی داریو سرنا، راکیتسکی با زانو یک گل برای شاختار زد و سپس با حرکت انفرادی فوق‌العاده لیونل مسی، سیدو کیتا با پای چپ دروازه حریف را گشود. آندرس اینیستا پیش از گل شاختار اخطار گرفت و بازی بعدی دو تیم را از دست داد، دیداری که حالا دیگر حساسیت خاصی برای بارسا ندارد.

در نهایت، در دقیقه 86 روی حرکت انفرادی دنی آلوس، چابی از فاصله‌ای نزدیک گل پنجم را به ثمر رساند. شاختار پیش از این تنها یک بار شکست به این سنگینی را تجربه کرده بود و حالا هم بعید است که بتواند در دیدار برگشت این اختلاف بسیار زیاد را مقابل بارسلونا جبران کند.

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

چلسی صفر - منچستریونایتد 1: تسخیر استمفوردبریج/ جنجال داوری؛ تاریخ برای چلسی تکرار شد

سایت گل - منچستریونایتد توانست پیروزی ارزشمندی در خانه چلسی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به دست بیاورد. در این بازی بازگشت فردیناند تشکیل زوج طلایی خط دفاع خیلی از معادلات چلسی را بهم زد. گیگز , پارک , رونی و ... همه و همه خوب بودند و حتی اورا که شاید ضعیفترین بازیکن امروز یونایتد بود با جایگیری خوب توپ را از روی خط بیرون کشید

به گزارش کانون هواداران منچستریونایتد ،شیاطین قرمز در حالی در ورزشگاه استمفوردبریج میهمان چلسی بودند که هیچ یک از ۸ بازی آخر خود را با پیروزی به پایان نرسانده بودند. مصدومان منچستریونایتد فردیناند و فاندرسار به این بازی حساس رسیده بودند و حضور پارک در میدان و نیمکت نشینی نانی از نکات جالب بازی بود.در آن سو دیوید لوئیز بدلیل پیوستنش به چلسی در زمستان و قرار نگرفتن نامش در لیست مسابقات اروپایی ، در این دیدار حساس غایب بود .همچنین چلسی همچنان از داشتن الکس ، مدافع قدرتمندش به دلیل مصدومیت محروم بود.

گیگزو رونی ویک گل زیبا

بازی راس ساعت آغاز شد و چلسی میزبان بود که در ابتدا توپ و میدان را در اختیار داشت و تا دقیقه 20 به سمت دروازه حریف حمله برد.

در میانه نیمه اول منچستریونایتد میدان را در دست گرفت. در دقیقه ۲۳ با پاس بلند کریک برای گیگز به سمت چپ و استارت فوق العاده گیگز که بوسینگا رو پشت سرگذشت و با پاس به بیرون او، رونی روی نقطه پنالتی صاحب توپ شدو او با یک بغل پا توپ را پس از برخورد به تیر دروازه تبدیل به گل کرد .

در ادامه نیمه اول چلسی بر بازی حاکم شد و در دقیقه ۴۵ یک توپ را به تیر دروازه یونایتد کوبید و در برگشت آن، پاتریس اورا شوت لمپارد از روی خط دروازه برگشت داد .

نیمه دوم

در ابتدای نیمه دوم در دقیقه ۵۰ رافائل بدلیل مصدومیت جای خود را به نانی داد . درنیمه دوم حملات چلسی همچنان ادامه داشت تا منچستریونایتد در دقیقه ۵۴ بر روی یک ضد حمله توسط والنسیا به گل رسید که داور این گل را آفساید اعلام کرد . در دقیقه ۵۶ دروگبا دروازه یونایتد را با یک شوت آکروباتیک تهدید کرد که توپ به اوت رفت .

بازی در میانه میدان دنبال می شد تا در دقیقه ۶۷ بازهم این تیم منچستریونایتد بود که دو حمله خطرناک داشت ولی موفق به گلزنی نشد . در دقیقه ۷۰ اسین شوتی خطرناک را روانه دروازه کرد که توپ از کنار دروازه با اختلاف کمی به بیرون رفت . در رقیقه ۷۰ چلسی دو تعویض تهاجمی هم زمان انجام داد و آنلکا به جای دروگبا و مالودا جای ژیرکو به میدان آمد .

فرناندو تورس تا به حال در تمام دیدار های دو تیم انگلیسی در اروپا گل زده بود.این گلزنی های او بر می گردد به زمانی که در لیورپول بود و توانست مثابل چلسی و آرسنال گلزنی کند اما در دقیقه ۷۵ ادوین فاندرسار توپ سر تورس را به زیبایی از درون دروازه درآورد و اجازه گلزنی به او را نداد .

صحنه جنجالی

در دقیقه ۹۳ یک حرکت مشکوک در محوطه جریمه یونایتد از اورا روی رامیرس اتقاق افتاد که داور اعتقادی به خطا نداشت، این صحنه هواداران چلسی را به یاد بازی جنجالی این تیم مقابل بارسا درنیمه نهایی لیگ قهرمانان 3 سال پیش انداخت که داور 3 پنالتی آبی ها را نادیده گرفت . در نهایت منچستریونایتد برد بسیار ارزشمندی در خانه چلسی کسب کرد و حالا به صعود می اندیشد ....بالاخره این طلسم 9 ساله هم شکسته شد.
    البته تیم فوتبال چلسی در 8 سال اخیر 6 بار توانسته است که به مرحله نیمه نهایی صعود کند و بین 4 تیم نهایی باشد . رکورد منچستر یونایتد هم 4 حضور در نیمه نهایی است..نکته اینکه منچستر در این فصل در الدترافورد شکست ناپذیر بوده است.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: هنوز راجع به رئال فکر نمی کنیم

مربی بارسلونا به شاگردانش هشدار داد که با وجود برد 1-5 تیمش در دور رفت دیدار با شاختار، نباید به فکر مرحله نیمه نهایی باشند

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا به فکر احتمال رویارویی تیمش در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید نیست.

بارسا دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا توانست با نتیجه 1-5 مقابل شاختار به پیروزی برسد.

از سوی دیگر رئال مادرید هم با نتیجه 0-4 از سد تاتنهام عبور کرد تا احتمال تکرار دیدار ال کلاسیکو در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا افزایش یابد

با این وجود گواردیولا در این رابطه فکر نمی کند. مربی بارسا درپایان دیدار4شنبه شب تیمش به خبرنگاران گفت:« نتیجه بازی بدین ترتیب رقم خورد ولی هدایت شاختار را مربی باتجربه ای برعهده دارد و من هنوز هم از این تیم می ترسم.ما در ابتدا بایددر دونستک به میدان برویم و بعد از آن در مورد مصاف با رئال در نیمه نهایی فکر کنیم.»

گواردیولا به یوفا گفت:« زمانی که میرسئا لوچسکیو می گوید که کار تیمش در این مرحله تمام شده، حرف او را باور نکنید.من به شما می گویم که کار هنوز تمام نشده است. ما دردیدار رفت جام حذفی با نتیجه 0-5 بتیس را شکست دادیم و در دیدار برگشت با نتیجه 1-3 شکست خوردیم. من آن زمان هم این هشدار را دادم و بعد به فروتنی بیش از حد متهم شدم.»

با این وجود گواردیولا به تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار نوکمپ پرداخت و گفت:« در غیاب آبیدال و پویول در خط دفاعی اندکی ضعیف بودیم چون مهره های مهمی را در اختیار نداشتیم و نیاز بود تا جای خالی آنها را با بازیکنان باکیفیت دیگری پر کنیم. بایدبگویم که بازیکنانی که دراختیار دارم، از نظر فیزیکی، مثل حیوان قدرتمندند و اگر تنها یک چیز بلد باشند،آن نحوه رقابت کردن است.»

گواردیولا ادامه داد:« الان سه بازی است که لیونل مسی، مهره سرنوشت ساز تیم است که به گل نمی رسد. او می تواند به شیوه های مختلفی پیروزی را برای تیم به ارمغان بیاورد.»

دیدار برگشت دو تیم بارسلونا و شاختار هفته آینده برگزار خواهد شد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/7

لوچسکیو: اصلا انتظار چنین نتیجه ای را نداشتم/ به ماشین فوتبال باختیم

مربی شاختار به شدت تحت تاثیر بازی بارسا قرار گرفته است

سایت گل- میرسئا لوچسکیو، مربی شاختار دونستک در پایان دیدار 4شنبه شب ورزشگاه نوکمپ به این نکته اشاره کرد که اصلا انتظار چنین شکستی را مقابل بارسا نداشت.

تیم اوکراینی در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 1-5 مغلوب بارسا شد و عملا بسیار بعید است که بتواند به دور بعدی رقابتها برسد.

در پایان این دیدار لوچسکیو به یوفا دات کام گفت:« اصلا انتظارش را نداشتیم. ما تیم خوبی هستیم که می توانیم خیلی بهتر از اینها بازی کنیم. من تصمیم گرفتم که بیشتر به دفاع بپردازیم. تصمیم داشتم تا تلاش کنیم تابه بارسا برسیم ولی زمانی که فرصتی برای گلزنی می یافتیم، آن را از دست می دادیم و آنها هم خیلی سریع توسط اینیستا به گل رسیدند. با گل اینیستا همه چیز عوض شد.»

مربی شاختار ادامه داد:« ما تلاش کردیم تا به روند بازی برگردیم و به مبارزه پرداختیم ولی نتوانستیم فرصتهایمان را به گل تبدیل کنیم. بارسا دقیقا می داندکه چطور باید از اشتباهات حریفش در خط دفاع بهره ببرد.آنها واقعا باهوشند. بازیکنان بارسا به فرصتهایشان باور دارند و اعتماد به نفسشان واقعا زیاد است.»

لوچسکیو در انتظار بازی بهتری در دور برگشت است:« ما هم از این تجربه برای رشد کردن و درس گرفتن بهره می بریم .تلاش می کنیم تا در دیدار برگشت در خانه به پیروزی برسیم چون هواداران می خواهند بازی همیشگی مان را ببینند. ما به ماشین فوتبال باختیم و بارسایی ها به خوبی می دانند که چطور باید برتری شان را در دیدار برگشت حفظ کنند.می دانم که می توانیم مثبت باشیم و در دیدار برگشت بهتر از اینها بازی کنیم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بارسا صعودش قطعی شد
    رئال به نظر من باید بازی برگشتو به تاتنهام ببازه وگرنه ...(وگرنش چند روز دیگه معلوم میشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •