سر الکس فرگوسن: این تازه نیمی از راه است
سایت گل- سرالکس فرگوسن،سرمربی منچستریونایتد معتقد است که اعتقاد آبی پوشان برای اعلام یک ضربه پنالتی در آخرین دقیقه دیدار4شنبه شب دو تیم دردور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا درخواست درستی نبوده است
یونایتد با تک گل وین رونی در نیمه اول مقابل حریفش به برتری دست یافت. چلسی در نیمه دوم تلاش فراوانی را انجام داد و در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس درپی خطای اورا در محوطه جریمه یونایتد سرنگون شد ولی با وجود اعتراضات فراوان نسبت به این تصمیم، داور مسابقه، ضربه پنالتی ای اعلام نکرد تا بازی با برتری یونایتدبه پایان برسد.
درپایان مسابقه فرگوسن به آی تی وی گفت:« اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم، این طور به نظر می رسد که بازیکن حریف این صحنه را بازی کرد. اصلا نسبت به این ماجرا احساس گناه نمی کنم. صحبتهای فراوانی در مورد پنالتی بودن برخی برخوردها و شیرجه روی ها به گوش می رسد ولی من فکر می کنم که شاگردانم فوق العاده بودند.»
فرگی درادامه صحبتهایش به تمجید از رونی پرداخت و گفت:« رونی در اوج آمادگی بود و فرصت خوبی را برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی در اختیار ما قرار داد.عملکرد او و انگیزه اش برای بازی کردن فوق العاده است.او در جریان این بازی خیلی اذیت شد و بازیکنان حریف تکلهای فراوانی روی پای او رفتند ولی رونی از روی زمین بلند می شد و به بازی ادامه می داد که این نشان دهنده شجاعت اوست. فکر می کنم باید از تلاش تمام بازیکنان تیم قدردانی کرد.»
فرگوسن ادامه داد:« باید در خط میانی زبل و باهوش باشیم و به همین دلیل هم بود که از پارک جی سونگ استفاده کردیم که ازنظر تاکتیکی بازیکن فوق العاده ای است. »
فرگوسن ادامه داد:« این تنها نیمی از راه است. ما به یک برتری دست یافتیم ولی برتری اصلی را در اولدترافورد شاهد خواهیم بود.مطمئنا سه شنبه شب حمایت هواداران تیم فوق العاده خواهد بود و من روی این حساب کرده ام.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنچلوتی: پنالتی ما نادیده گرفته شد
سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی مطمئن است که تیمش می بایست در دقیقه پایانی بازی 4شنبه شب استمفورد بریج در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به یک ضربه پنالتی می رسید. چلسی در این دیدار با نتیجه 0-1 مغلوب یونایتد شد.
در دقیقه 92 بازی بود که رامیرس بعد از برخوردی که درمحوطه جریمه حریف با پاتریس اورا داشت سرنگون شد. داور مسابقه دلیلی برای اعلام ضربه پنالتی ندید و بازی ادامه یافت. درپایان این مسابقه کارلو آنچلوتی، مربی چلسی به اسکای سپورتس نیوز گفت:« اول از همه خطا روی رامیرس، کاملا واضع بود. من دیگر برخورد را ندیدم ولی به داور گفتم که باید یک پنالتی به سود ما اعلام می کرد.»
یونایتد در حالی در این بازی به پیروزی رسید که در نیمه اول کاملا بازی را تحت کنترل داشت. تک گل رونی در نیمه اول پیروزی دراین دیداررا به نفع تیم میهمان رقم زد.
آنچلوتی در ادامه گفت:« عملکرد تیم من بد نبود.در دقایقی از بازی کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم. در کل تیم ما خوب بازی کرد. زمانی که 0-1 عقب هستی،باید به جریان بازی برگردی.»
در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی کار سختی را در اودلترافورد خواهد داشت، به ویژه بعد از دریافت گلی در دیدار خانگی اش. آنچلوتی ادامه داد:« خوشبختانه باید در اولدترافورد بازی کنیم.این اصلا کار آسانی نیست ولی سال گذشته در چنین زمانی، می بایستی در این ورزشگاه به پیروزی می رسیدیم و با این پیروزی، قهرمان رقابتهای لیگ شدیم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید