تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 99 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمیشه یه راهنمایی بکنید؟ من خیلی وقته منتظرم فکر کنم قاطی پست ها گم شد حرف من!
    من کارشناس این زمینه نیستم ولی دو شرکت متفاوت رو میشناسم که در این زمینه کار میکنن، طبق تجربه ی من این بازار (اگر فرض کنیم فقط محدود به UPS هست) خیلی بازار سختی هست واسه کار کردن چون شرکتهای زیادی در این زمینه کار میکنن، فقط هم محدود به تهران نیست.
    یکی از شرکت ها رو که بیشتر باهاشون آشنا بودم، اینطوری بود که اگر صاحب شرکت رابطه نمیداشت و با روند معمول در ایران واسه خودش بازار درست نمیکرد...اصولا شرکت سرپا نبود.

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

زدن شرکت دردسرهای خودشو داره که شما به این دلیل که زمان زیادی ندارید به مشکل می خورید (از بیرون که ادم نگاه میکنه ساده هست اما واقعیت مشکلات و درگیریهای خاص خودشو داره)
    تدریس بهترین گزینه هست نمی دونم چرا درامد شما از تدریس اینقدر پایین هست من حدود 3 سال پیش در کنار درس خوندن تدریس میکردم و حدود 2 ت.من در امد ماهیانم بود
    البته به شهر شما هم بستگی داره
    اما کاملا پیشنهاد میکنم اگه زمان کافی ندارید سمت شرکت نرید ولی اگه دارید و اشنای خوبی هم دارید می تونید شرکت بزنید و کارهای مخابراتی (پروژه های مختلف) رو بگیرید که این روزها پروژه های مربوط به رادار بسیار خوب و پردرآمد شده و با اندکی تحقیق و جمع آوری مطالب بر اساس رشتتون به راحتی می تونید فعالیت کنید

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

خیلی کارها میشه کرد : واردات ، صادرات ، خرید و فروش زمین یا ملک ، سهام ، فست فود ، سفره خانه و ..... بهتره زمینه فعالیت رو مشخص کنید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد

سلام.راستشو بخواهید از بورس خیلی خوشم میاد.ولی اصلا و ابدا هیچ اطلاعاتی ندارم.مایلم حدودای 50
    تومانی سرمایه گذاری کنم توی بورس....از واردات و صادرات خوشم میاد..حالا سوال این است که چه جیزی صادر و وارد کرد که در آمدش خوب یاشه؟خرید و فروش زمین یا ملک ریسک نداره به نظر شما الان؟ممنون

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.راستشو بخواهید از بورس خیلی خوشم میاد.ولی اصلا و ابدا هیچ اطلاعاتی ندارم.مایلم حدودای 50
    تومانی سرمایه گذاری کنم توی بورس....از واردات و صادرات خوشم میاد..حالا سوال این است که چه جیزی صادر و وارد کرد که در آمدش خوب یاشه؟خرید و فروش زمین یا ملک ریسک نداره به نظر شما الان؟ممنون
    شركت در بورس بدون اطالاعات يعني ريسك الكي
    اطلاعات رو شما ميتونيد از يك سري كلاس هاي بورس ژيدا كنيد (اطلاعات اوليه) و در كنارش بايد اطلاعاتتون رو از وضعيت اقتصادي سياسي جامعه بالا ببريد تا موفق باشيد
    انتخاب كالا كار سختي نيست اما اين كار هم بايد اطلاعاتتون رو ببريد بالا و با كليت كار و قوانين و راه و چاه ها اشنا بشيد وگرنه سريع ورشكست ميشيد
    ملك الان اصلا ريسك نداره و به صورت نجومي ميره بالا و مسلما چند ماه ديگه كمي مياد پايين اما نه به قيمتي كه ضرر بده

من خودم ترجيهم رو كار واردات هست اما توصيه ميكنم بابتدا با كسي كه كمي تو اين زمينه كار كرده كار كنيد بعد خودتون مستقل وارد شيد يا اگه اشنا داريد جايي بريد ببينيد چي ميخوان براشون وارد كنيد

5. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

راستش من خودم تو این زمینه کار نکردم اما بر اساس دیده ها و میزان واردات روز افزون این محصول به کشور به خصوص انواع تلویزون ها و سینماهای خانگی و led های جدید و مونیتورهای مختلف و اینکه مردم ما به دلیل چشم و هم چشمی به سرعت این نوع وسایلشون رو تعویض می کنن کار پر منفعتی هست اما مسلما باید با یک فرد کار درست صحبت کنید (بنده در این زمینه نظراتم شخصی هست و اصلا کارشناسانه حساب نمیشه)
    اما تنها نکته مهم در این مورد که میتونه به شما خیلی کمک کنه دکور زیبا و منطقه ای هست که مغازتون رو میزنید و همچنین موارد جانبی و امتیازاتی که به مشتریتون میدید از جمله هدایای مختلف (غیر از خود شرکت) تخفیف ، فروش اقساطی و ...

ببخشید که بیشتر نمی تونم کمکی بکنم چون تا به امروز به صورت مستقیم در مورد واردات یا فروش این گونه محصولات کاری نکردم و اطلاعات زیادی ندارم
    حقیقتش من پول زیادی ندارم اما هرچی دارم گذاشتم روی تزیینات. من میگم مردم عقلشون به چشمشونه
    مغازه جای خوبی اجاره کردم و جنس هم مستقیم از دبی میارم.
    حالا میخام 2 میلیون روی مغازه MDF کار کنم. یه کم زیاده واسه من! شما طرح دیگری برای دکور ندارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa-Sabab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Zanjan

پيش فرض

سلام بچه ها. من ده میلیون وام میگیرم که ماهی چهارصد تومان قسط داره . شش سال گیم نت داشتم. اما چون یه شغل فصلی هست و هیچ اعتباری نداره میخوام تغییر شغل بدم . کافی نت هم که دیگه کساد شده. بیشتر کارم با کامپیوتر و بازی و این چیزا بوده. به نظرتون چیکار کنم بهتر با این سرمایه ناچیز ؟ شبکه و اینجور چیزارو هم فول هستم
    ممنون میشم کمکم کنین !!!
    اقا کسی یه نگاه به پست ما نمیکنه ؟
    اگه میشه راهنمایی کنین لطفآ

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اقا کسی یه نگاه به پست ما نمیکنه ؟
    اگه میشه راهنمایی کنین لطفآ
    دوست من شما اولین کسی هستی که من دیده ام از گیم نیت بد بگوید.مغازه ما توی خیابان ازادی خیابان دکتر هوشیار توی یک پاساژ هست.توی این پاساژ یه گیم نت هست که کافی نت هم داره.همیشه همیشه شلوغه.الان 20 تا سیستم داره ولی اکثر اوقات پشت در مغازه اش صف هست.در ضمن مغازه نزدیک مدرسه هم هست.صبح ها اولین نفر میاد شب هم اخرین نفر میره.در طول روز اگر هیچ کسی مشتری نداشته باشه این داره.تا حالا چه صبح چه ظهر زل گرما چه اخر شب حتی 1 بار هم ندیدم مغازه اش خالی باشه.جای مغازه خیلی مهمه.هم نزدیک مدرسه بودن مهمه.هم اینکه اون اطراف کافی نت و گیم نت نباشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست من شما اولین کسی هستی که من دیده ام از گیم نیت بد بگوید.مغازه ما توی خیابان ازادی خیابان دکتر هوشیار توی یک پاساژ هست.توی این پاساژ یه گیم نت هست که کافی نت هم داره.همیشه همیشه شلوغه.الان 20 تا سیستم داره ولی اکثر اوقات پشت در مغازه اش صف هست.در ضمن مغازه نزدیک مدرسه هم هست.صبح ها اولین نفر میاد شب هم اخرین نفر میره.در طول روز اگر هیچ کسی مشتری نداشته باشه این داره.تا حالا چه صبح چه ظهر زل گرما چه اخر شب حتی 1 بار هم ندیدم مغازه اش خالی باشه.جای مغازه خیلی مهمه.هم نزدیک مدرسه بودن مهمه.هم اینکه اون اطراف کافی نت و گیم نت نباشه

دوستان میشه کافی نت و گیم نت رو یک جا زد؟

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام
    دوستان با 13 میلیون چه کار میشه کرد که 7 - 8 ماهه 3 - 4 تومن تضمینی سوددهی کنه ؟
    ریسک بالا نداشته باشه و بعد از 7 ماه سرمایه اولیه + سودش رو داشته باشم . ؟

اصلا میشه ؟
    پیشنهاد بدید لطفا

داره خودمونی میشه firstpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    با 70 میلیون چیکار میشه کرد که سود خوب بده؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان میشه کافی نت و گیم نت رو یک جا زد؟
    اره این چند تا از سیستم هاش فقط برای اینترنت هست.بقیه برای بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •