آنباکسینگ به زبان فارسی!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنباکسینگ به زبان فارسی!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iMosi; 09-05-2011 at 17:30.
دوستان امروز پدرم رفت کل منطقه اطراف پل حافظ علائدین و پایتخت رو گشت نتونست یه xoom پیدا کنه.همه میگن هنوز تو ایران نیومده.
اگه کسی خریده آدرس بده لطفا.جان مادرتون سریع باشین که فقط امروز وقت دارم.
راستی دوتا سوال؟
زوم gprs رو ساپورت میکنه؟
اندروید 3 جیل برک شده؟
Last edited by hajoo; 10-05-2011 at 14:23.
حاجو جان اینجوری نخر.....مثل....پشیمون میشی....پولت رو نگه دار....پدر بنده خدا رو فرستادی پیش یه مشت گرگ.....خوب شد پیدا نکردن...وگرنه یه کلاه گشاد سر شون می رفت.....
زوم که جیلبریک نداره.....منظورت روته که آره روت هم شده.....
ضمنا تمام زوم هایی که تو ایران هستند سیم کارت نمیخورن...نسخه وای فای هست...چون قاچاقچی ها مطمئن نیستن اینجا آنتن بده مجبورن وای فای بیارن...
اول اینکه کسی نمیتونه سر بابام کلاه بزاره.
دوما من مدل 3g میخوام
سوما قضیه کلاه برداری و نخر و اینا چیه؟
دوست عزیز نسخه سه جی هنوز تو ایران نیومده....ایران دلیور هم که از اون ور سفارش می گیره نسخه سه جی نمی آره از ترس لاک بودن...
کلاه برداری هم سر قیمت هست...قیمتش خیلی کاذبه.....
عجب! خیلی ناراحت شدم.بس باید صبر کنیم تا نسخه 3g بیاد![]()
دوستان سلام تااينجائى كه من متوجه شدم اين تبلت سيم كارت 4g راساپورت مى كند وبه درد اينجا نمى خورد البته باز دوستانى كه اطلاعت بيشترى دارند
بايستى توضيح بدهند البته من اين تبلت را از نوع وايفاى حدود ده روز هست گرفتم ولى شايد يك ساعت هم با آن كار نكردم وچند سوال هم دارم كه از شما
خوبان بعدآ وقتى كمى بيشتر باآن كار كردم مى پرسم
نه دوست عزیز این تبلت 3g رو ساپورت میکنه و میتونی upgradeش کنی تا نسل 4 رو هم ساپورت کنه.
من فقط مدل 3g دارش رو میخوام چون تا 1-2 ماه دیگه اپراتور نسل 3 راه میوفته.
در خدمت سوالات شما هستیم
Last edited by hajoo; 10-05-2011 at 19:08.
با تمام احترامی که برای xoom قائلم ولی اگه تا 3-4 روزه دیگه تو ایران نیاد، میرم ipad 2 میگیرم.![]()
با تمام احترامی که برای ipad2 قائلم ولی میگم واستا galaxy tab جدیدو بگیر ...
تو کنفرانس گوگل که تو سانفرانسیسکو در حال برگزاریه به همه شرکت کنندگان نفری 1 دونه از این تبلت هدیه دادن![]()
Last edited by Mig33; 11-05-2011 at 22:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)