آقا من یه مشکل دارم
یه نرم افزار برای دیدن این عکسای سه بعدی توی کامپیوتر می خوام : فرمت jpx
یه نرم افزار هم برای دیدن حداقل فیلم های سه بعدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------
----------------------
---
آقا من یه مشکل دارم
یه نرم افزار برای دیدن این عکسای سه بعدی توی کامپیوتر می خوام : فرمت jpx
یه نرم افزار هم برای دیدن حداقل فیلم های سه بعدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------
----------------------
---
Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 22:01.
---------------------------------
Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 21:54.
برای دیدن فایل های تصویری در کامپیوتر برنامه زیاده ولی کاری نداره.. فورمت تصویر رو به صورت دستی jpg کن..
هرچند.. با این کار 2تا تصویر جدا از هم میبینی.. اصلا مگه شما مانیتور 3بعدی داری که میخوای ببینیش؟
سوال دومت رو هم متوجه نشدم.. واضح تر بگو
Last edited by dark fear; 20-10-2011 at 19:53.
آسفالت یه بازی HD واسه اسمارت فون هاست...
حاجی این مطلب رو جایی نگی.. بهت میخندن..
اگر زبانت خوبه این مطلب رو بخون.. کل تکنولوژی رو از ریشه توضیح داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی رو فهمیدم..
یکی از دوستان جایی سوال کرده بود نوع سه بعدی که توسط این گوشی ساپورت میشه چیه؟
در جواب باید بگم که این گوشی فایل های سه بعدی به سبک Side by Side رو ساپورت میکنه.. نه اون سبک قدیمی قرمز و فیروزه ای
درواقع اگه یک ویدیو آناگلیف (قرمز و فیروزه ای) روی این گوشی پخش کنید، به عنوان فیلم 2بعدی میشناسه
خواستم بگم که اگه کسی خواست مثلا فیلم 3بعدی دانلود کنه، نسخه ی Side by Side رو دانلود کنه
بابا این فرق می کنه![]()
ال سی دی در زوایه همر چشم شما تصویر منحصر به فرد میده که توسط چشم دیگه دیده نمی شه . دقیقا عین همون چیزی که توی واقعیت هست . بهش می گن تکنولوژی Side-by-side.
شاید به اون سنسور فاصله هم ربط داره. (آقا این سنسور زیر دوربین جلو به صورت دوتایی هست . )
Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 21:54.
بچه هایی که این گوشی رو داردن کسی تا حالا اون ویجت آب و هوای زشت accuwheter رو عوض کرده با یه چیز عالی تر ؟
Last edited by بامزی; 23-10-2011 at 18:34.
منظورت ویجت فابریکشه؟؟!!
این که خیلی نایسهبه نظرم از ویجت سنس هم باحال تره..
ویجت های زیادی هست با اشکال مختلف!
بهترین ویجت هم Go Weather است.. خیلی تم و پوسته داره.. من نصبش کردم ولی پاکش کردم
چون اولا از ویجت فابریک بیشتر خوشم اومد دوما به نظرم مثل خوره میفته به جون باتری!
آقا همون طور که توی چند پست پیش بچه ها گفتن می دونید که یه توییک توی xda-developers اومده که یه فایل apk درست کرده بود که کیفیت فیلم برداری و عکس برداری رو بالا می برد . اما یه مشکلی هست اینکه روی رام های آپدیت شده جواب نمی ده V10k(latest)شما می تونید رام رو از اینحا دانگرید کنید. من خودم جرات نکردم . اگه دوست داشتید با مسئولیت خودتون این کار رو انجام بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
د![]()
Last edited by بامزی; 31-10-2011 at 22:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)