اخر من نفهمیدم چرا همه دنبال پخش فیلم فول اچ دی هستند ؟خب وقتی روزلیشن این هست ! دیگه چه نیازی به پخش فیلم FULL HD هست ؟؟؟ 720 کافی هست
اخر من نفهمیدم چرا همه دنبال پخش فیلم فول اچ دی هستند ؟خب وقتی روزلیشن این هست ! دیگه چه نیازی به پخش فیلم FULL HD هست ؟؟؟ 720 کافی هست
بله گالكسي اس يك و2 هر دو گوشي قابليت اجراي كانتينر mkv رو دارند 2 ميتونه 1080p رو اجرا كنه ويك ميتونه 720p رو اجرا كنه
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
-شايد خروجي مهمه براشون كه بشه بعنوان يك hd media player ازش استفاده كرد![]()
آخه باید فکر چند ماهه دیگه را هم کرد که همه چی Full HD میشه .
من الان تو گوشیم نزدیک 6 گیگ ویدئو کلیپ دارم که حداقل 2 گیگشون Full HD هستند که مجبور شدم به HD تبدیل کنم .
قطعا تا چند ماهه دیگه بیشتر فرمت های تصویری Full HD میشه و حیفه که نتونیم اجرا کنیم .
پس مستقیما نمیشه پخش کرد
من چند وقتیه (تقریبا از همون موقع که آیپد اول اومد) دارم تحقیق میکنم واسه خرید.البته هنوز عجله ایی برای خرید ندارم اما داشتم تحقیق میکردم و هنوز هم بین اینکه آیپد بگیرم یا سامسونگ و یا زوم موتورولا خیلی سخته
هرکدوم یه مزیتی دارن و یه معایبی
من فعلا قصد خرید ندارم و فکر کنم پاییز بتونم بخرم اما همچنان بین این سه تا در انتخاب خیلی دو دل هستم
اميدوارم اف تاپيك نباشه (چون مرتبط با مباحث ترد نيست )
حتما اگر بتونيد تا كريسمس صبر كنيد براي ايس كريم و quad core ها خيلي بهتره
همين امروز مدير عامل ايسوس اقاي Jonney Shih اعلام كرد ترانسفورمر 2 تا اكتبر (4هسته اي هاي انويديا با چيپست هاي Kal-El ) خواهند امد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. تو ایران اومده ؟ قیمتش چنده ؟
به صورت رسمي :
خير
غير رسمي :
16 گيگ 830
32 گيگ 930
ممنون. رسمی و غیر رسمی چه فرقی داره ؟ از لحاظ ساخت و کیفیت یا چیز دیگه ؟به صورت رسمي :
خير
غير رسمي :
16 گيگ 830
32 گيگ 930
رسمی یعنی به صورت رسمی وارد بازار ایران بشه !!!! با گارانتی وارد بازار بشه
این قیمت مدل Wifi هست یا 3G؟
بعد مدل های 3G مثل اینکه امکان Voice نداره؟ چون مدلی که الان سامسونگ تو امریکا برای Verizon داده مثل اینکه Voice هم داره! ولی فکر کنم مدل های 3G که Unlock باشند Voice ندارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)