تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 53 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام

الان یه ایمیل از HP گرفتم که موضوعش این بود:

Export Policy: Iran Update
    !!!!!!!

رفتم چک کردم . HP شرایط فروش به ایرانی ها رو که چند سال پیش اعلام کرده بود رو آپدیت کرد.

معلوم نیست تا چه حدی تهدیداتش رو عملی خواهد کرد ، ولی در آخرین سیاست فروشی که درباره ایران از HP دیده بودم تا این حد به صراحت حرف نزده بودند.

ترجمه: HP مقید به انجام تمام قوانین صادرات آمریکا می باشد. ما محصولاتمون رو به ایران نمی فروشیم و هیچگونه فعالیت تجاری در ایران نداریم. پس از بررسی های اخیر ما متوجه انجام کارهایی فراتر از قانون شده

ایم. ما گامهای بیشتری با توزیع کنندگانمان در خاورمیانه برای جلوگیری از توزیع محصولاتمان در ایران توسط اشخاص ثالث در نظر گرفته ایم. این گامها عبارتند از محکم کردن شرایط قرارداد توزیع کنندگان با اعمال صراحت

منع فروش محصولات HP در ایران
    . نظارت بیشتر و از نزدیک بر عملکرد توزیع کنندگان خود در خاورمیانه و حتی انجام پاکسازی مکرر و بیشتر از توزیع کنندگان متخلف در این منطقه.

اینهایی که رنگی کردم همون حرفایی بود که تو پست های قبلی جسته و گریخته در موردشون بحث شد . حالا به همون نقطه رسیدیم.

موفق باشید.
    hp حدود 3 ساله ایران رو تحریم کرده !!!!
    چیز جدیدی نیست بعید میدونم مشکلی پیش بیاد

داره خودمونی میشه hossein0005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    یه لطفی کن و ما رو از این سرگردانی نجات بده
    کدوم مارکها بهترین مادر برد رو استفاده میکنن؟
    بنظر میرسه بین hp و lenovo بیشتر روی لنوو تاکید داری؟درسته؟
    ضمنا اگه از اینکه این مبحث رو اینجا مطرح کردم دلخور شدی، لینک بده جای دیگه بحث کنیم
    آخه قبلا گفتی هیچ جای دیگه وارد بحث نشدی ولی با یه سرچ دیدم چندجایی راهنمایی دادی
    بهر حال از اینکه اینطور مخلصانه راهنماییمون میکنی خیلی خیلی ممنونم
    Last edited by hossein0005; 25-03-2011 at 20:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یعنی با hp باید خداحافظی کنیم
    چه بلایی سر بازار میاد؟
    سلام

اینکه با HP خداحافظی کنیم که بعیده. ولی به طور حتم توی بازار و قیمت ها اگه تهدیداتشون رو عملی کنن تاثیر خواهد داشت. تهدیداتی مثل نظارت بیشتر بر عملکرد توزیع کنندگانشون و اینکه گفته بود حتی پاکسازی (تعطیل کردن) توزیع کنندگان. شاید متوجه نباشین که بازار ما تا چه حد به دلالان خارجی وابسته هست!!!

موفق باشین.

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

n61jq تولید سال 2010 ایسوس
    سلام

خط تولید سری n ایسوس اواخر 2008 شروع به کار کرده و طبیعی هست که مدل شما هم جزو قراداد های اولیه بوده باشه.

موفق باشین.

4. 5 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام

اینکه با HP خداحافظی کنیم که بعیده. ولی به طور حتم توی بازار و قیمت ها اگه تهدیداتشون رو عملی کنن تاثیر خواهد داشت. تهدیداتی مثل نظارت بیشتر بر عملکرد توزیع کنندگانشون و اینکه گفته بود حتی پاکسازی (تعطیل کردن) توزیع کنندگان. شاید متوجه نباشین که بازار ما تا چه حد به دلالان خارجی وابسته هست!!!

موفق باشین.

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

سلام

خط تولید سری n ایسوس اواخر 2008 شروع به کار کرده و طبیعی هست که مدل شما هم جزو قراداد های اولیه بوده باشه.

موفق باشین.
    عزیز رو لپتاپ زده تولید 2010 !!!!!
    و چون تو ایران نمایندگی رسمی داره ایسوس برای همینه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

hp حدود 3 ساله ایران رو تحریم کرده !!!!
    چیز جدیدی نیست بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
    سلام

HP حدو 5 سال هست که ایران رو تحریم کرد. تقریبا بعد از قطعنامه 1695 و بعد تصویب تحریم یک طرفه گنگره آمریکا.

این که مشکلی پیش بیاد یا نه هنوز معلوم نیست ولی همونطور که بالای خبر نوشته Update تحریم قبلی هست. همین که آپدیت کردن معلومه که خبرهایی هست . وگرنه مثل بقیه شرکت ها همون قانون قبلی رو پیگیری می کردند.

موفق باشین.

7. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    یه لطفی کن و ما رو از این سرگردانی نجات بده
    کدوم مارکها بهترین مادر برد رو استفاده میکنن؟
    بنظر میرسه بین hp و lenovo بیشتر روی لنوو تاکید داری؟درسته؟
    ضمنا اگه از اینکه این مبحث رو اینجا مطرح کردم دلخور شدی، لینک بده جای دیگه بحث کنیم
    آخه قبلا گفتی هیچ جای دیگه وارد بحث نشدی ولی با یه سرچ دیدم چندجایی راهنمایی دادی
    بهر حال از اینکه اینطور مخلصانه راهنماییمون میکنی خیلی خیلی ممنونم
    سلام

شما خودتون خودتون رو سرگردون می کنید. من این همه عرض کردم توی این همه رقابت جایی برای محصول بد نمی مونه. همینطور عرض کردم که مجهولات شرایط استفاده از لپ تاپ اینقدر زیاده که نمیشه نظر قطعی روی یک یا چند مدل داد. نظرات بیشتر سلیقه ایه چون اصلا نمیشه علمی نظر داد. کاربرد نظرات هم بستگی به شرایط فرد داره .

من روی هیچ برندی تاکید نکردم. ممکنه در مورد یک یا چند برند بیشتر مطلب بنویسم ، این دلیل بر تائید یا رد اونا نیست.

من دلخور نیستم ، ولی اینکه شما دنبال این باشی که از من حرفی بکشی و تصمیمت رو بر اساس حرف من بگیری درست نیست. بعد اگه مشکلی پیش بیاد آدم بده منم. توی این فروم برای هر موضوعی که شما سوال پرسیدین جا برای بحث گذاشتن. افراد فهیم هم زیاد هستن برای پاسخ دادن. این تایپیک در مورد بحث سر این مدل یا اون مدل نیست ، من هر نظری که اینجا دادم عرض کردم که 80 درصد نظر شخصیه ، توی بقیه تایپیک ها هم مثل بقیه نظر شخصیم رو گفتم. توی تایپیک های مربوطه سوال بپرس بهتر و کاملتر به جواب میرسی.

ممنون.

موفق باشین.

9. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

عزیز رو لپتاپ زده تولید 2010 !!!!!
    و چون تو ایران نمایندگی رسمی داره ایسوس برای همینه
    سلام

توی پست قبلی هم عرض کردم خط تولید سری n نه مدل لپ تاپ شما. مدل لپ تاپ شما 2010 هست ولی خط تولید n اواخر 2008 یا بهتر بگیم اول 2009 شروع به ساخت لپ تاپ بین المللی کرد.

تاریخ خبر رو نگاه کنید. گواهینامه بین المللی برای n Series .

درباره نمایندگی ایسوس و کلا لپ تاپ در ایران خیلی بحث شد. ولی این لینک رو چک کن ببین ایران توش هست ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشین.

11. 2 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

چون این لیست فروشگاه هاست و گارانتی ها فروشگاه رسمی ندارن.
    ولی تو جعبه ی لپتاپ (ارجینال و باز نشده بود) تو لیست نمایندگی ها هر سه نمایندگی ایرانی هست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا مكاني كه تو دبي مي تونيم لپتاپ خوب تهيه كنيم يعني بازار لپ تاپ فروشي هاي دبي رو معرفي كنيد كه همه يه جا جمع باشه و رقابتي

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چون این لیست فروشگاه هاست و گارانتی ها فروشگاه رسمی ندارن.
    ولی تو جعبه ی لپتاپ (ارجینال و باز نشده بود) تو لیست نمایندگی ها هر سه نمایندگی ایرانی هست !
    سلام

اتفاقا این لینکی که گذاشتم ساپورترها هستند. ولی گارانتی ها فروشگاه رسمی ندارند رو متوجه نشدم ؟ منظور شما اینه که یه فروشگاهی لپ تاپ بفروشه یه فروشگاهی هم جداگانه گارانتی بفروشه؟ اگر منظور شما اینه که هیچ جای دنیا یه همچین فروشگاهی نداریم. فروش و گارانتی توی یه فروشگاه و با شرایطی که خود شرکت مادر اعلام کرده صورت میگیره. در مورد دفترچه هم قبلا بحث شد. ایسوس هایی که تهران هستند این دفترچه رو دارند ولی بنده جایه دیگه همچین چیزی ندیدم. به نظر میرسه اشکالی توی کار هست. اون پلمپی هم که فرمودین که فقط یه تیکه برچسبه معمولیه و خیلی قابل استناد نیست.

موفق باشین.

15. 3 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •