سلام
من از پاساژ ايران گرفتم با گارانتی 2 ساله
البته تلفنی چون شهرستان هستم سفارش دادم اومد
تا چند روز پيش فروشگاه چاره داشت انگار تموم کردن بهتره يه تماس بگيری شايد دوباره بيارن
سلام
من از پاساژ ايران گرفتم با گارانتی 2 ساله
البته تلفنی چون شهرستان هستم سفارش دادم اومد
تا چند روز پيش فروشگاه چاره داشت انگار تموم کردن بهتره يه تماس بگيری شايد دوباره بيارن
بخواييم اين همه پول اين روب ديم يه Tv digital 27 inch ميگيرم براي اتاقم كه بهترين تكنولوژي تصوير رو داره و تمام فايل هاي رايج صورت و تصوير رو اجرا ميكنه هيچ فرقي هم با wd نداره. اين دستگاه به درد كسائي ميخوره كه سيستم قديمي دارن نميخوان خرج كنن.
دوستان با توجه به قیمت دلار و بازار قیمت دستگاه هیچوقت ارزونتر نمیشه دیگه؟؟درسته؟؟
اينجا انگار داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اینجا با گارانتی سازگار ارقام
قیمت 290000
آدرس
خیابان ولیعصر، بالاتر از 4راه طالقانی، مرکز کامپیوتر ایران، طبقه زیر همکف واحد571 زیتون کامپیوتر
تلفن زیتون کامپیوتر:
88806747
ممنون . بابت توجه ات به کامنت ها و همیشه جواب دادنت متشکرم .
فقط بعنوان آخرین سئوال ، ببخشید من تا دستم نرسه ، آروم نمی گیرم ، فایل های MKV یا AVI دانلود شده از اینترنت که اسپلیت شدن به چند پارت حالا RAR یا 001 بعد از اینکه بهم می چسبونیشون رو هم می تونه بدون نقص باز کنه ؟ آخه تلویزیون های LG (البته خودم سونی دارم) که MKV ساپورت می کنه ، نمی تونه این فایل هایی که توضیح دادم رو باز کنه ، فقط فایل هایی که تک پارت بودن از اول ، رو باز می کنه !!!
توی xp :
My Computer -> Tools -> Folder Option -> View
آخرین گزینه اش که Use simple file sharing هست رو تیک اش رو برداری ، باید OK شه !
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
برای من بود ؟
یعنی باز میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)