سلام
موقع نصب بازی مرتب این ارور را میده....
اشکال از دی وی دیه ؟ باید تعویضش کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
موقع نصب بازی مرتب این ارور را میده....
اشکال از دی وی دیه ؟ باید تعویضش کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
آقا من یه مشکل دارم توی نصب بازی !
بازی ای که من خریدم سه تا دی وی دی هستش. وقتی نصب بازی تموم میشه و می خوام بازی رو اجرا
کنم اصلا بازی بالا نمیاد و این اروری که عکسش رو این زیر گذاشتم میده !
خواهشا دوستان راهنمایی کنن. خیلی دلم می خواد زودتر این بازی رو شروع کنم
ممنون.
شما باید DX داخل DVD بازی رو نصب کنی...
اگه جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
اگه منظورتون DirectX هستش ! که توی DVD بازی هیچ گزینه یا آیکون جدا برای نصبش نیست !
این مشخصات سیستمم من :
M.B : asus m4n78 am
CPU : amd athlon II x4 620
VGA : gigabyte GTS250 1Gb OC
Ram : Kingmax 2Gb 800
ارور مربوط به DirectX هستش ..
همین فایل d3dx9_43.dll رو از اینجا دانلود کن بریز تو سیستم 32 ..
یا از یک بازی جدید که داری DirectX رو نصب کن ..مشکلت حل میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مشکل خارج شدن از بازی توی chapter 12 اونجایی که روی دستگاه حفاری هستیم با کدوم کرک حل میشه ؟؟ 2 تا کرک که توی صفحه اول بود رو تست کردم بازم خارج میشه . چیکارش کنم اینو؟؟
البته من جایی نشنیدم بازی توی چپتر 12 مشکل داشته باشه!
همه_ی کسانی که کرکشون مشکل داره توی چپتر 7 بازی مشکل دارن....ولی بازم شما کرک 13MB که من توی پست اول داخل اسپویلر گذاشتم چک کن چون بهترین کرک موجوده...
آره چپتر 12 منم جایی نشنیدم بپره بیرون .. احتمالا فایلهایی که دانلود کرده بودین یا دی وی دی بازی مشکل داشتند ..
اینجا میپره بیرون ,ارورشم هست
دوباره جفت کرکها رو امتحان کردم مشکل حل نشد ممکنه ایراد از بازی هم باشه اخه به این راحتی ها هم نصب نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/ چه کنیم راهی نداره حالا ؟؟
![]()
Last edited by R.min; 16-03-2011 at 21:01.
اگه راهی پیدا نشد میتونی سیو هاتو یه جا آپ کنی اونجا رو رد کنیم بفرستیم برات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)