اگه منظورت از کلبه همون معبد هست باید پنجره رو ببندی و بعد بالابر رو بالا ببری.میری رو جعبه و میپری رو بالا بر.بعد پنجره باز میشه و باد هولت میده به طرف دیوار که باید بپری و بگیری!
اگه منظورت از کلبه همون معبد هست باید پنجره رو ببندی و بعد بالابر رو بالا ببری.میری رو جعبه و میپری رو بالا بر.بعد پنجره باز میشه و باد هولت میده به طرف دیوار که باید بپری و بگیری!
دوستان میشه یه عکس از موهای لارا با TressFX بذارید؟
اینجا دربارش توضیح دادن و چندتا عکس گذاشتن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جاهایی که لارا سردش میشه و بدنش از سرما به لرزه میوفته دلم می خواد کنارش باشم
و کاپشنمو در بیارم بپیچم دور تنش و تو چشاش خیره بشم و بگم که همه چیز درست میشه لارا ،
خیلی زود همه چیز درست میشه اونم که خیره شده تو چشای من بعد...( یه لحظه لطفا اینجا کانال رو عوض کنید : دی)
+
تا اینجا از بازی راضیم و مخصوصا از صداگذاریش ، یکی دو نکته مبهم و تعجب برانگیز تو ذهنم ایجاد شده که اگه نتونم ب جواب برسم
اینجا از دوستان سوال می کنم تا به نتیجه برسم
متاسفانه تنها چیزی که خیلی بد جوری ضد حال بهم زد همین چهر های شخصیت های بازیه
چون اصلا نمیتونن اون حس رو منتقل کنن و لب خوانی شخصیتها اصلا در حد خوبی نیست و در حد بازیهای 3 سال پیشه
مخصوصا از زمانی که بازی ای مثل La noire رو دیدم کلا توقعا خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی بالا رفته از حرکات چهره کراکتر
بازیش در حد سرگرمی خوبه اما به هیچ عنوان شاهکار و یا یک بازی عالی نیست
L.A.Noire یه دنیای دیگه هست. ولی اینجا با یک ادونچر طرف هستیم.
من عاشقه این بازیم از ورژن یکش بازی کردم تا این جدیدو ولی به نظر من دیگه همونتومب رایدر های قبلی نیستش رفته سبک اکشن دیگه بازی فکری نیستش
تو این بازی با لارا کرافت دیگه ای طرف هستیم، دیگه از جسارت و ابهت لارا قبلی خبری نیست ولی لارای جدید دوست داشتنی تر و تو دل برو تر شده. کلا داره فاز میده بازی. داستانش جذاب شروع شده ببینیم در ادامه چطور میشه؟
این دختره چاقو نداره؟؟؟
وقتی یکی پرید جلوم من چیکار کنم؟؟؟
چاقو نداره ولی اگه کلید F رو بزنی با چیزش میزنه ( نمیدونم اسمش چیه!! )
برای استفاده از روی چیزم به نظرم باید یکی از Skill ها رو یاد بگیری... خودت امتحان کن ببین میشه یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)