تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 43 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 421

نام تاپيک: LG Optimus Black اولین گوشی اندرویدی LG با ضخامت 9 میلیمتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز
    شخصا زیاد راضی نیستم از گوشی به چند دلیل
    اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
    پشتش خیلی سریع خط میافته
    چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
    شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
    تاچش هم خیلی ضعیف تر از موتورولاست
    کیفیت صدای مکالمه هم که یه چیزی تو مایه های افتضاحست ! یادت بخیر موتورولا ...
    ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم
    برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
    باید ببینیم با آپدیت گوشی چه تغییراتی حاصل میشه
    البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم

2. 2 کاربر از shahrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

به حق چیزای ندیده و نشنیده : دی

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من اون مشکلاتی که دوستمون گفت رو باگوشیم ندارم.
    البته گوشی بی مشکلی نیست ولی نه به این حادی که ایشون فرمودن البته گوشی من این مشکلاتو بغیر از یکی دو مورد نداره
    در مورد جی پی اس کاملا به محل شما وابسته است بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد گوشی های دیگه هم همینطورن شما باید دو تا گوشی مختلف رو همزمان با یک نرم افزار واحد در یک جا تست کنید که من میخواستم با گالگسی دوستم این کارو انجام بدم که هنوز نشده.مطمن باشید این تست رو انجام میدم و اینجا خبرشو میزارم.
    در مورد خط افتادن,من گوشیم همچنان بی خط و خش مونده.... باید گوشی رو مراقبت کرد همه گوشی ها این حالتو دارن تازه این گوشی به نظر من از لحاظ جنس بدنه از خیلی ها بهتره. (این مورد رو با دیفای مقایسه نکنید)
    در مورد حساسیت تاچ با حرف دوستمون موافق نیستم خیلی عالی عمل میکنه ( حساسیت تاچ بیشتر از این من نمی دونم یعنی چی واقعا ) در مورد تغییر وضعیت به لند اسکیپ و بالعکس موافقم ولی چندان حاد هم نیست ( اینو قبل از خرید اینجا هم گفتم چون تو سایت تچ رادار به این مسئله اشاره شده بود ).در مورد مشکلی که موقع تایپ پیش میاد بله یک بار تو این یک ماه برای من پیش اومد که فکر کنم مربوط به کانفلیکت نرم افزاری باشه,در مورد هنگ وریست اصلا تو این یک ماه من همچین موردی رو نداشتم دوست من گالگسی داره تازه مثل منم خوره نرم افزار نیست همش از هنگ و ... میناله ولی من واقعا همچین مشکلی رو ندارم.... کیفیت مکالمه خوبه من تا به حال چه او بیرون و درون ساختمون باهاش مشکلی نداشتم ولی قدرت پخش صدا تعریفی نیست و میشه گفت ضغیفه البته موقعی که میرم کانال efilm و فیلم میبینم کیفیت صدا اونجت خوبه و اینکه بر خلاف نطر دوستمون به نظر من گوشی خوش دست و باحالیه با کیفیت صفحه نمایش عالی.
    البته بهرحال همه گوشیها محاسن و معایبی دارن.
    یه نکته مثبت این گوشی که من متوجه شدم مدیریت خیلی خوب انرژی موقعی است که به وایفای وصله من همزمان با 7 ال 8 ( جی میل و چی تالک و جی پلاس و سی ان ان و یاهو مسنجر و یاهو میل و وایبر و ...... ) نرم افزار به اینترنت ارتباط دارم و باید بگم تو مصرف باتری در اینجا خوب غمل میکنه
    مشکل اساسی این گوشی به نظر من بر میگرده به ساپورت ال جی که خیلی شله دوستانی که دنبال رام و .... هستند زیاد به این گوشی دل نبندن.
    قیمت دیفای هم بدون گارانتی اون قیمته .... اپتیموس بلک هم بی گارانتی دوستان 390 قیمت دادن با گارانتی 2 ساله من 430 خریدم . ( پس قیمتشون حدودا تو یه رنجه )
    Sent from my LG-P970 using Tapatalk
    Last edited by Mig33; 13-10-2011 at 08:16.

5. 4 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میگ جان میتونی تمام ایرادای این گوشی رو بگی؟؟؟ من توی هفته گذشته دقیقا به 4 نفر بلک توصیه کردم که بخرن : ))

7. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میگ جان میتونی تمام ایرادای این گوشی رو بگی؟؟؟ من توی هفته گذشته دقیقا به 4 نفر بلک توصیه کردم که بخرن : ))
    پارسا جان ایرادهای این گوشی بستگی به نیاز یه نفر از یک گوشی داره که بعضی از مشکلات بزرگ به نظر میاد و بعضی ها کوچیک .....
    به نظر من صدای اسپیکرش تعریفی نیست البته تو هدست کیفیت خوبی داره یعنی تفکیک صداش خوبه لااقل از نوت بوک سونی وایو من بهتره
    مورد جی پی اس رو واقعا نمیشه نظر داد همونطور که گفتم بعضی اوقات واقعا جالب نیست ولی اونائی که گوشی های متفاوتی داشتن می دونن نمیشه دقیق نظر داد مگر اینکه همونجور که گفتم تست بگیرن.
    باتریشم قبلا گفتم بدک نیست ولی خیلی خوبم نیست .
    ولی نکته ای که منم متوجه اون شدم همون سرعت کم شدن تایپ اس ام اس و ... که ناچار میشید گوشی رو ریستارت کنید البته برای من یک بار ( تو این یک ماه ) پیش اومد ولی اون دوستمون میگن برای ایشون بیشتر بوده من فکر کنم نصب برنامه ای یا یه همچین چیزی باعث این مشکل میشه الان نمیتونم نظر بدم تا ببینم بازم برام این مشکل پیش میاد یا نه ( دوستان دیگری که این گوشی رو دارن بیان بگن این مسذله رو داشتن یا نه ).
    در مورد هنگ و ریست خود به خود شدیدا این موضوع رو تکذیب میکنم تو این یک ماه به هیچ عنوان گوشی من نه هنگ کرده نه ریست ( حدود 85 تا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم که باهاشون کار هم میکنم ) از یه گوشی با این قدرت سی پی یو و رم واقعا چقدر باید انتطار داشت ؟
    حساسیت تاچشم واقعا خوبه و هیچ مشکلی نداره .
    دیزاین و طراحی این گوشی و صفحه نمایش این گوشی به نظر من خیلی عالی است و جای بحثی نیست من موقعی که این گوشی رو گرفتم اصلا فکر نمیکردم ال جی یه روز بگیرم ولی به جرات میگم تمامی همکاران من که گوشی رو دیدن از طراحی گوشی واقعا لذت بردن .( چه خانوم چه آقا )
    من بواسطه شغلم زندگی آنلاینی دارم تقریبا این گوشی من بیشتر مواقع به اینترنت وصله با نرم افزار های متقاوت و من در این خصوص ازش واقعا راضی هستم.
    من از رابط کاربری گوشی واقعا خوشم اومد باهاش کار کنید متوجه میشید که واقعا جالبه....گوشی خیلی بی دردسری هست موقعی که میخری فارسیش ردیفه و .... شروع کن برنامه هاتو نصب کن و حالشو ببر.
    من مورد جدی دیگه ای ندیدم دوستان دیگه بیان تجربیاتشونو بگن.
    البته اینم بگم ال جی خیلی دیر آپدیت ها رو میده بیرون ولی به نظر من رو شون خوب کار میکنه که تا حد ممکن استیبل باشه ... در کل بازم میگم در قبال پولی که میدید در مجموع گوشی خوبی میگیرید با تمام خوبی ها و بدیها. پارسا جان این گوشی در مجموع رضایت کاربرشو جلب میکنه .
    واقعا تو این رنج قیمت چی باید گرفت ؟شما به من بگید ....
    Last edited by Mig33; 13-10-2011 at 17:04.

9. 5 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز همه گوشیها معایبی دارن, ولی نگران نباش این گوشی معایبش خیلی کمه و طوریه که اگه فردیم بخره ناراحت نمیشه, بعضی گوشیهارو میخری حالت گرفته میشه احساسه بدی پیدا میکنی از معایبس ولی این اینطوری نمیشه,
    من این مشکل تایپ اس ام اسو ندارم اصلا
    من حرفه دوستمونو تایید میکنم باید ببینی چقدر پول دادی واسه گوشی نباید با گوشیهای گرون مقایسه شه,
    الان هم قیمت این یکم بالا پایین
    سامسونگ اس ال, نکسوس اس, ace, اچ تی سی سالسا دیزایر ,سونی نیو , مینی پرو. و ری هستن
    چه مزیتی دارن نسبت به این؟,
    Last edited by yee_pesare; 13-10-2011 at 17:06.

11. 3 کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از نظر طراحی واقعا خوبه همکارا و دوستان منم که دیدن واقعا خوششون اومد,
    در ضمن مثلا گالاکسی اس و دیزایر اس که گرونتر از اینن درسته تو gpu یکم قویترن ولی اینم برتریهای خوبی نسبت به اونا داره,
    در مقایسه با ارک دوستم درسته یه مقدار دوربین بهتری داره ارک ولی کیفیت ال سی دی و سرعت اینترنته این بیشتره..., این دو موردو تست کردیم

13. این کاربر از yee_pesare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان عزیز
    شخصا زیاد راضی نیستم از گوشی به چند دلیل
    اولا گوشی به نظرم اصلا خوش دست نیست بدین صورت که کف دست جا بگیره و راحت بتونی باهاش کار کنی
    پشتش خیلی سریع خط میافته بامزی : نمی دونم
    چندین بار توی دو هفته مشکل هنگ کردن داشتم البته موقع تایپ کردن حروف قاطی میشن و باید گوشی ریستارت بشه
    شاید هم موتورولا منو بد عادت کرده چون گوشیه قبلیم موتورولا دیفای بود که دزدیده شد و تاچ اون و سرعتش با اینکه 800 بود قابل مقایسه با این نبود همچنین سنسور گوشی در قبال افقی و عمودی بودن خیلی کند عمل میکنه در قیاس با دیفای
    کیفیت صدای مکالمه هم که یه چیزی تو مایه های افتضاحست ! یادت بخیر موتورولا ...
    ضمنا گوشی رو با گارانتیه اصلی خریدم بامزی : گارنتی اصلی فعلا توی بازار ندیدم
    برنامه sygic رو برای مکانیابی روش نصب کردم اکثر وقتا نمیتونه مکان رو شناسایی کنه و اگرم شناسایی کنه حدود پنج دقیقه باید تحمل بفرماییم !
    باید ببینیم با آپدیت گوشی چه تغییراتی حاصل میشه
    البته بنده در قیاس با موتورولا دیفای گوشی رو ضعیف دیدم در مقایسه با گوشیهای دیگه احتمالا سر تر باشه و اینکه دیفای الان 380 قیمتشه و من گوشی رو 450 خریدم

با احترام فکر کنم نظر شما کاملا شخصی هست . من خودم با این گوشی کار کردم . اصلا اینجوری به نظرم نبودا

[/COLOR]
    پارسا جان ایرادهای این گوشی بستگی به نیاز یه نفر از یک گوشی داره که بعضی از مشکلات بزرگ به نظر میاد و بعضی ها کوچیک .....
    به نظر من صدای اسپیکرش تعریفی نیست البته تو هدست کیفیت خوبی داره یعنی تفکیک صداش خوبه لااقل از نوت بوک سونی وایو من بهتره
    مورد جی پی اس رو واقعا نمیشه نظر داد همونطور که گفتم بعضی اوقات واقعا جالب نیست ولی اونائی که گوشی های متفاوتی داشتن می دونن نمیشه دقیق نظر داد مگر اینکه همونجور که گفتم تست بگیرن.
    باتریشم قبلا گفتم بدک نیست ولی خیلی خوبم نیست .
    ولی نکته ای که منم متوجه اون شدم همون سرعت کم شدن تایپ اس ام اس و ... که ناچار میشید گوشی رو ریستارت کنید البته برای من یک بار ( تو این یک ماه ) پیش اومد ولی اون دوستمون میگن برای ایشون بیشتر بوده من فکر کنم نصب برنامه ای یا یه همچین چیزی باعث این مشکل میشه الان نمیتونم نظر بدم تا ببینم بازم برام این مشکل پیش میاد یا نه ( دوستان دیگری که این گوشی رو دارن بیان بگن این مسذله رو داشتن یا نه ).
    در مورد هنگ و ریست خود به خود شدیدا این موضوع رو تکذیب میکنم تو این یک ماه به هیچ عنوان گوشی من نه هنگ کرده نه ریست ( حدود 85 تا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم که باهاشون کار هم میکنم ) از یه گوشی با این قدرت سی پی یو و رم واقعا چقدر باید انتطار داشت ؟
    حساسیت تاچشم واقعا خوبه و هیچ مشکلی نداره .
    دیزاین و طراحی این گوشی و صفحه نمایش این گوشی به نظر من خیلی عالی است و جای بحثی نیست من موقعی که این گوشی رو گرفتم اصلا فکر نمیکردم ال جی یه روز بگیرم ولی به جرات میگم تمامی همکاران من که گوشی رو دیدن از طراحی گوشی واقعا لذت بردن .( چه خانوم چه آقا )
    من بواسطه شغلم زندگی آنلاینی دارم تقریبا این گوشی من بیشتر مواقع به اینترنت وصله با نرم افزار های متقاوت و من در این خصوص ازش واقعا راضی هستم.
    من از رابط کاربری گوشی واقعا خوشم اومد باهاش کار کنید متوجه میشید که واقعا جالبه....گوشی خیلی بی دردسری هست موقعی که میخری فارسیش ردیفه و .... شروع کن برنامه هاتو نصب کن و حالشو ببر.
    من مورد جدی دیگه ای ندیدم دوستان دیگه بیان تجربیاتشونو بگن.
    البته اینم بگم ال جی خیلی دیر آپدیت ها رو میده بیرون ولی به نظر من رو شون خوب کار میکنه که تا حد ممکن استیبل باشه ... در کل بازم میگم در قبال پولی که میدید در مجموع گوشی خوبی میگیرید با تمام خوبی ها و بدیها. پارسا جان این گوشی در مجموع رضایت کاربرشو جلب میکنه .
    واقعا تو این رنج قیمت چی باید گرفت ؟شما به من بگید ....

حالا به زور نمی خاد رو گوشیت عیب بزاری . فقط مبارک باشه گوشیت

از نظر طراحی واقعا خوبه همکارا و دوستان منم که دیدن واقعا خوششون اومد,
    در ضمن مثلا گالاکسی اس و دیزایر اس که گرونتر از اینن درسته تو gpu یکم قویترن ولی اینم برتریهای خوبی نسبت به اونا داره,
    در مقایسه با ارک دوستم درسته یه مقدار دوربین بهتری داره ارک ولی کیفیت ال سی دی و سرعت اینترنته این بیشتره..., این دو موردو تست کردیم
    کاملا تایید میشه . این گوشی کاملا با این سه تای دیگه رقابت میکنه و درسته که شاید از نظر دوربین از آرک عقب تره اما این خیلی روون تر بود . در ضمن بین گلکسی اس و دیزایر اس و بلک من خودم شخصا با این بلک بیشتر حال کردم . اما گلکسی اس هم cool هست . این سامسونگ جدیدا واقعا توی بازار حرف برای گفتن داره اما اگر توی دوربین یه کم بهتر بود می تونست شاخ بازار باشه.

------------------------------------------------------------------

در ضمن به این این گوشی lg نازکترین اندروید این کمپانی هست . واقعا توی دست با حاله
    با گارانتی رو هم توی توی علائذین ندیدم البته من فقط طبقات بالا رفتم
    Last edited by بامزی; 14-10-2011 at 21:57.

15. 2 کاربر از بامزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

راستی چرا گارانتی دارش توی بازارت اصلا نبود ؟
    Last edited by بامزی; 22-10-2011 at 03:29.

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این بلک نازکترینه توی این رنج قیمت
    Last edited by بامزی; 22-10-2011 at 03:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •