پارسا جان ایرادهای این گوشی بستگی به نیاز یه نفر از یک گوشی داره که بعضی از مشکلات بزرگ به نظر میاد و بعضی ها کوچیک .....
به نظر من صدای اسپیکرش تعریفی نیست البته تو هدست کیفیت خوبی داره یعنی تفکیک صداش خوبه لااقل از نوت بوک سونی وایو من بهتره
.gif)
مورد جی پی اس رو واقعا نمیشه نظر داد همونطور که گفتم بعضی اوقات واقعا جالب نیست ولی اونائی که گوشی های متفاوتی داشتن می دونن نمیشه دقیق نظر داد مگر اینکه همونجور که گفتم تست بگیرن.
باتریشم قبلا گفتم بدک نیست ولی خیلی خوبم نیست .
ولی نکته ای که منم متوجه اون شدم همون سرعت کم شدن تایپ اس ام اس و ... که ناچار میشید گوشی رو ریستارت کنید البته برای من یک بار ( تو این یک ماه ) پیش اومد ولی اون دوستمون میگن برای ایشون بیشتر بوده من فکر کنم نصب برنامه ای یا یه همچین چیزی باعث این مشکل میشه الان نمیتونم نظر بدم تا ببینم بازم برام این مشکل پیش میاد یا نه ( دوستان دیگری که این گوشی رو دارن بیان بگن این مسذله رو داشتن یا نه ).
در مورد هنگ و ریست خود به خود شدیدا این موضوع رو تکذیب میکنم
.gif)
تو این یک ماه به هیچ عنوان گوشی من نه هنگ کرده نه ریست ( حدود 85 تا برنامه و بازی رو گوشیم نصب کردم که باهاشون کار هم میکنم ) از یه گوشی با این قدرت سی پی یو و رم واقعا چقدر باید انتطار داشت ؟
حساسیت تاچشم واقعا خوبه و هیچ مشکلی نداره .
دیزاین و طراحی این گوشی و صفحه نمایش این گوشی به نظر من خیلی عالی است و جای بحثی نیست من موقعی که این گوشی رو گرفتم اصلا فکر نمیکردم ال جی یه روز بگیرم ولی به جرات میگم تمامی همکاران من که گوشی رو دیدن از طراحی گوشی واقعا لذت بردن .( چه خانوم چه آقا )
.gif)
من بواسطه شغلم زندگی آنلاینی دارم تقریبا
.gif)
این گوشی من بیشتر مواقع به اینترنت وصله با نرم افزار های متقاوت و من در این خصوص ازش واقعا راضی هستم.
من از رابط کاربری گوشی واقعا خوشم اومد باهاش کار کنید متوجه میشید که واقعا جالبه....گوشی خیلی بی دردسری هست موقعی که میخری فارسیش ردیفه و .... شروع کن برنامه هاتو نصب کن و حالشو ببر.
من مورد جدی دیگه ای ندیدم دوستان دیگه بیان تجربیاتشونو بگن.
البته اینم بگم ال جی خیلی دیر آپدیت ها رو میده بیرون ولی به نظر من رو شون خوب کار میکنه که تا حد ممکن استیبل باشه ... در کل بازم میگم در قبال پولی که میدید در مجموع گوشی خوبی میگیرید با تمام خوبی ها و بدیها. پارسا جان این گوشی در مجموع رضایت کاربرشو جلب میکنه .
واقعا تو این رنج قیمت چی باید گرفت ؟شما به من بگید ....