فقط ببین اگه بدرد بخوره بذار توی پست اولت که تاپیک جامع و کامل باشه همه حال کنن![]()
فقط ببین اگه بدرد بخوره بذار توی پست اولت که تاپیک جامع و کامل باشه همه حال کنن![]()
دادا من برای تو هم گشتم ولی همه بدون کرک بود من خودمم که دارم بدون کرک هست حالا نمیدونم مال تو چرا کرک میخواد ولی بازم میگردم پیدا کردم میذارم برات نگران نباش
چرا مودهای این سایت عکسی چیزی نداره !
چجوری باید فهمید که چی به چیه ؟
فقط از رو اسمش ؟
یــا پنــــاه بر خدایی ؟
Last edited by Armin 7; 25-01-2011 at 19:46.
خودتون UK Truck رو دارین؟
اگه دارین فایل game.exe رو آپ کنید تمومه
شرمنده من دانلود کرده بودم و ریخته بودم روی cd دادم به یکی از دوستام نصب کنه cd رو شکوند ولی مطمئن هستم که کرک نداشت و کار میکرد حالا اگه کرک پیدا کنم میذارم البته خودم دوباره میخوام دانلود کنم که اگه درست باشه برای شما هم قرار میدم
این بازی کامیون هم به اسم Schwertransport.Simulator.2011 هست که 250mb هست یک نفر که اینترنت با سرعت بالا داره دانلود کنه ببینه اگه سالم و باحال هست بگه بقیه هم دانلود کنند فیض ببرند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره تنها بدیش اینه که عکس نداره
حالا هم میتونی از رو اسمش دانلود کنی هم پناه بر خدایی اگه کامیون هارو بشناسی میتونی از رو اسم دانلود کنی اگر هم که نمیشناسی باید پناه بر خدایی یا 10 20 30 40 بکنی بعد دانلود کنی![]()
من امشب دن میکنم فردا بتون میگم
ایول دمت گرم حتما امشب دان کن ببین اگه سالم بو د گیم پلی و گرافیکش هم ببین چه جوریه اگه توپ بود بگو بقیه هم دان کنن
**THANKS**
Last edited by iCe m@n; 25-01-2011 at 22:06.
فقط هر چی مد بنز سالم بود بذار دمت گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)