تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 47 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 464

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 پاناسونیک

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داره تموم هم ميشه ................ ميگي نيومده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

حالا این تصویر این چنینی ما حصل ناتوانی دوربین عکاسی بوده (آخه دوستان معتقدند که به دلیل ساختار تشکیل تصویر تو پلاسما نمیشه ازش عکسی انداخت که گویای واقعیت باشه) یا نور موجود در محیط یا ناتوانی خود پنل؟ کدومش؟
    اینی که اینجاست فرسنگها با پنلهای ال ای دی و تعاریفی که از های اند پلاسما شنیدیم فاصله داره.
    راستی تو چنین شرایطی عکسی از VT30یا VT20 نداری ؟
    جناب پونل! یادمه شما خیلی منتظر ورود این پنل به خاک پاک میهن بودی. همیشه واسم این سوال مطرح بود که فرد مطلعی مثل شما چرا از سریهای Gو V گذر کرده و به این چسبیده؟
    کیفیت بد عکسهای پلاسما از پنل و دروبینه. چون پنلهای پلاسما نورشون مثل LED خیلی زیاد نیست و رنگ صفحشون مشکی نیست با سرعت بالای شاتر دوربین عکاسی و فلاش عکسشون خوب در نمیاد.
    تصویر پلاسماها واقعا خوبه. اگه از نزدیک ببینید خیلی با این عکسهای رنگ و رو رفته متفاوته.

من عکس (و فیلم) از انواع Tvها تو کامپیوترم زیاد هست. عکسی نیست که تو اینترنت باشه و من دانلودش نکرده باشم. تو چه شرایطی عکس میخواد؟ بگید تا بزارم.

ST30 مدل خیلی خوبی تو مشخصاته ولی وقتی چند تا فیلم ازش دانلود کردم بخصوص فیلم سایت Cnet خیلی ازش بدم اومد.
    بخصوص اینکه تو اتاقهای روشن زشتی رنگ بدنش بیشتر مشخصه و منم اتاقم روشنه.

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

منظور از این عکس چیه؟

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در جواب اونی که از روی اون عکس میگه کیفیت st30 بده این عکسو گذاشتم که بگم ربطی به کیفیت تی وی نداره اگه از le4d بد عکس بندازن همین میشه

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

در جواب اونی که از روی اون عکس میگه کیفیت st30 بده این عکسو گذاشتم که بگم ربطی به کیفیت تی وی نداره اگه از led بد عکس بندازن همین میشه

5. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من عکس (و فیلم) از انواع Tvها تو کامپیوترم زیاد هست. عکسی نیست که تو اینترنت باشه و من دانلودش نکرده باشم. تو چه شرایطی عکس میخواد؟ بگید تا بزارم.

ST30 مدل خیلی خوبی تو مشخصاته ولی وقتی چند تا فیلم ازش دانلود کردم بخصوص فیلم سایت Cnet خیلی ازش بدم اومد.
    بخصوص اینکه تو اتاقهای روشن زشتی رنگ بدنش بیشتر مشخصه و منم اتاقم روشنه.
    جناب پونل! من به دنبال عکسهایی هستم که نور با شدتهای مختلف (از بسیار پرنور گرفته تا نور معمولی) به خود پنل تابیده باشه. نه اینکه در مجاورتش قرار داشته باشه. من بدنبال تصویری هستم که اگه پنل خاموش باشه انعکاس نور محیطی(در روز نور آفتاب و پنجره نورانی و در شب تصویر چراغهای اتاق یا لوستر پذیرایی) به خوبی روی اون قابل رویت باشه. و موی دماغ بیننده.
    اگه لینکی از این عکسها یا فیلمها هم ارائه کنی ، خیلی خوبه.(برای بررسی با کیفیت و دقت بیشتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چه ربطی داره معلومه که این عکس بد افتاده میخوای 100 تا عکس واست از led بزارم حالت بد بشه؟
    ربطش این می شه که چون مدلهای u x پایینتر محسوب میشون احتمال اینکه کیفیتشون همینطور باشه یا پایینتر باشد وجود دارد. ولی باز تو عکس نمی شه انتخواب نهایی رو انجام داد فقط می شه مطلع شد.
    شما مطمئنی بانیان اورده
    st30 اومده پلاسماهای u و x هم اومده برای کسانی که سه بعدی نمی خواهند . بورو از نزدیک ببین تصویرشون چطوره.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب پونل! من به دنبال عکسهایی هستم که نور با شدتهای مختلف (از بسیار پرنور گرفته تا نور معمولی) به خود پنل تابیده باشه. نه اینکه در مجاورتش قرار داشته باشه. من بدنبال تصویری هستم که اگه پنل خاموش باشه انعکاس نور محیطی(در روز نور آفتاب و پنجره نورانی و در شب تصویر چراغهای اتاق یا لوستر پذیرایی) به خوبی روی اون قابل رویت باشه. و موی دماغ بیننده.
    اگه لینکی از این عکسها یا فیلمها هم ارائه کنی ، خیلی خوبه.(برای بررسی با کیفیت و دقت بیشتر)
    دوست خوبم نمیشه زیاد رو این عکسها تکیه کرد. همونطور که Die My Darling فرمودند نحوه عکس انداختن خیلی مهمه که خیلی وقتها رعایت نمیشه.
    با این حال شما می تونید عبارتهای VT30 و 50VT30 و Plasma Panasonic و عبارتهایی از این دست رو در سایت HiFi-Forum.de بوسیله google image سرچ کنید.
    مثلا با این عبارت : plasma panasonic site:hifi-forum.de
    این سایت پر از انواع عکسهای تلویزیونها در حالات و نورهای محیطی مختلفه که کاربراش آپلود کرده اند.
    برای دانلود عکسهای با کیفت اندازه عکس در سمت چپ جستوگر گوگل را روی 2 مگاپیکسل بزارید. Larger than : 2

در صفحه سایت HiFi-Forum.de که عکس گذاشته شده اگه بر روی نوشته سمت راست زیر کلمه Bild verlinkt in کلیک کنید وارد صفحه اصلی میشید که در بیشتر موارد عکسهای دیگری هم اونجا هست که تو گوگل نیومده.

بعضی عکسها تو گوگل نمیان. توصیه میکنم از چیز پی ان استفاده کنید.
    Last edited by poonel; 15-08-2011 at 00:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست خوبم نمیشه زیاد رو این عکسها تکیه کرد. همونطور که Die My Darling فرمودند نحوه عکس انداختن خیلی مهمه که خیلی وقتها رعایت نمیشه.
    با این حال شما می تونید عبارتهای VT30 و 50VT30 و Plasma Panasonic و عبارتهایی از این دست رو در سایت HiFi-Forum.de بوسیله google image سرچ کنید.
    مثلا با این عبارت : plasma panasonic site:hifi-forum.de
    این سایت پر از انواع عکسهای تلویزیونها در حالات و نورهای محیطی مختلفه که کاربراش آپلود کرده اند.
    برای دانلود عکسهای با کیفت اندازه عکس در سمت چپ جستوگر گوگل را روی 2 مگاپیکسل بزارید. Larger than : 2

در صفحه سایت HiFi-From.de که عکس گذاشته شده اگه بر روی نوشته سمت راست زیر کلمه Bild verlinkt in کلیک کنید وارد صفحه اصلی میشید که در بیشتر موارد عکسهای دیگری هم اونجا هست که تو گوگل نیومده.

بعضی عکسها تو گوگل نمیان. توصیه میکنم از چیز پی ان استفاده کنید.
    جناب پونل عزیز
    از راهنماییت سپاسگذارم . اگه تو سیستمت چند تا دست به نقد داری اینجا بذار تا همه استفاده کنن. من هم این راهنمایی شما رو پیگیری میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد p50u20 چی هست؟
    این پسوندr-s یا حروف دیگه اخر مدل چی هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

جناب پونل عزیز
    از راهنماییت سپاسگذارم . اگه تو سیستمت چند تا دست به نقد داری اینجا بذار تا همه استفاده کنن. من هم این راهنمایی شما رو پیگیری میکنم.
    عزیز من حدود 200 مگ عکس از VT30 تو کامپیوترم هست.
    اولا نمی دونم کدوم رو بزارم که شما راضی بشین.
    دوما بیشترشون حجمشون بالاست و چند مگابایتی هستن. اگه بزارم اینجا این صفحه دیگه بالا نمیاد.

شما با Google Image خیلی راحت میتونی تو اون سایته که گفتم سرچ کنی و اونقدر عکس TV ببینی که سیر بشی!
    با این حال اگه عکس جالبی بود سعی می کنم اینجا بزارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

نظرتون در مورد p50u20 چی هست؟
    این پسوندr-s یا حروف دیگه اخر مدل چی هست؟
    نسبت به قیمتش مدل خوبیه. ولی نورش مثل پلاسماهای Neo PDP نیست. پلاسمای Neo PDP مثل مدل V20
    S یعنی سفارش سنگاپور
    R یعنی سفارش ایران
    مدلهای R معمولا نسبت به مدلهای S امکانات کمتری دارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •