خواهش میکنم.
چشم در اولین فرصت. البته گفتم تا جایی که میشده عکسها رو کم حجم کردم. متوسط سایز برای هر عکس 40 کیلو بایته. مجموعاً کمتر از یک مگ هست.
خواهش میکنم.
چشم در اولین فرصت. البته گفتم تا جایی که میشده عکسها رو کم حجم کردم. متوسط سایز برای هر عکس 40 کیلو بایته. مجموعاً کمتر از یک مگ هست.
thumbnail نمیشه هر کاری میکنم!!
Last edited by aminashtari; 20-07-2011 at 11:56.
از دکوراسیون بیشتر از تی وی خوشم اومد![]()
وقتی از تو یه سایتی مثل Irupload.ir آپلود میکنی ، تو صفحه بعدش که آدرس عکس رو بهت میده یه عکس tumbnailes هم کنار آدرسها هست.
اون عکسه رو بزار و کنارش آدرس اندازه اصلی.
اگه ممکنه اندازه اصلی کمتر از 2 مگاپیکسل دیگه نباشه. ممنون
قیمت2011 LED سامسونگ (سام سرویس) اعلام شد
با سلام . من میخوام یک تلویزیون سامسونگ بخرم . خودم نظرم رو پلاسماست . اما یکم در مورد مصرف برقش نگرانم . شنیدم تا 600 تا 700 وات مصرف داره . من 50 اینچ میخوام . نمایندگی ال جی رفتم واسه مدل pj350 خودش گفت در بیشترین حالت 650 وات مصرف داره و این واقعا نسبت به مدل های ال ای دی خیلی بالاست . اما نمایندگی سامسونگ یه مدل داشت 51 اینچ . اسم مدلش اینه ... 51D455 .
البته تو خود سایت اصلی سامسونگ همچنین مدلی نبود و مدل 51D450 بود ( چرا اینجوریه ؟ فرقی باهم دارن این 2تا مدل )
اینم لینک صفحش :
جالب بود که وقتی در مورد مصرف برقش گفتم ، فروشنده پشت تلویزیون رو بهم نشون داد که نوشته بود 275 وات .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون این مصرف میتونه واقعی باشه ؟
این حداکثر مصرفش بوده یا میانگین ؟
کلا به نظرتون مدل خوبیه ؟
ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن و اگر مدلی خودشون مد نظرشون تا حداکثر 1.300.000 پیشنهاد بدن
اگه پلاسما می خی برو تو پاناسونیک و ال جی پلاسما ها شون از مدل های دیگه بهتره
اون حداکثر مصرف برقش هست و به طور میانگین کمتر از این مصرف میکنه چون مصرف برق در پلاسماها بستگی به محتوای مورد نمایش داره در نماهای تاریک و تیره مصرف برق کمتر و در نماهای روشن برعکس هست.
بین سامسونگ 46d6600 و سونی 46nx720 کدام بهتره برای خریدن ؟
جفتشون طراحی زیبایی دارن....ولی من NX720 رو بیشتر میپسندم.....
ظاهرا رنگ های سونی طبیعی تر هست ولی به جاش سامسونگ رنگ و لعاب بیشتری به تصویر داده......
سامسونگ فکر میکنم که ارزونتر باشه.......
سامسونگ توی ساپورت فرمت ها از سونی کمی قویتره.....
هر دو تا گیرنده دیجیتال دارن........
سونی 200 هرتز هست در مقابل سامسونگ 100 هرتز ......شخصا سونی رو بیشتر میپسندم.......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)