تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 52 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 518

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی نمیدونم سیاست وارد کننده ها چیه که اول سایز 55 اینچ میارن؟ ال ای دی D8000 سامسونگ هم فعلا 55 اینچش موجوده!
    1- بدلیل اینکه سودش بیشتره
    2- واسه اینکه اولش سایزهای بزرگش رو وارد خاور میانه میکنن (دبی). من خودم هفته پیش بابت D8000 زنگ زدم دوبی فقط 55 موجود داشتند و خبری از 46 نبود.

2. این کاربر از mrm10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

با آپدیت جدید سونی ، قابلیت Wi-Fi Direct Mode اضافه شد که میشه فایل های روی گوشی یا پی سی یا لپ تاپ یا هر وسیله ای که Wi-Fi داره رو روی تلویزیون بصورت مستقیم و بدون دخالت روتر یا اکسس پوینت اجرا کرد.
    من تونستم فایل تصویری رو از روی پی سی بر روی تی وی به نمایش بذارم.

لینک آپدیت جدید برای HX925 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز شما چطوری تونستین عکس و فیلمو از پی سی روی تی وی نمایش بدین ؟ من ex720 دارم و روی گزینه وای فای مود هم رفتم و تونستم لپ تاپو بهش کانکت کنم.اما نمیدونم چطوری باید فیلم و عکس فرستاد روی تی وی . لطفا یه توضیح کامل بدین. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان آیا nx720 فیلمهای دوبعدی را به سه بعدی تبدیل می کنه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان آیا nx720 فیلمهای دوبعدی را به سه بعدی تبدیل می کنه یا نه؟
    بله تبدیل میکنه ولی کلا چیز جالبی درنمیاد

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما چطوری تونستین عکس و فیلمو از پی سی روی تی وی نمایش بدین ؟ من ex720 دارم و روی گزینه وای فای مود هم رفتم و تونستم لپ تاپو بهش کانکت کنم.اما نمیدونم چطوری باید فیلم و عکس فرستاد روی تی وی . لطفا یه توضیح کامل بدین. با تشکر
    من فقط فیلم رو تست کردم.
    با ویندوز 7.
    اول از همه فایروال کامپیوتر رو خاموش کن!
    1. باید شبکه تی وی رو جزو Home Network انتختب کنی!
    2. وارد Home Group توی Network and Sharing Center بشید و تیک Stream my Pictures and music رو بزنید و وارد Choose Media Streaming Options بشید و در قسمت Show Device باید نام تی وی رو ببینید.
    3. سپس Windows Media Player رو اجرا کنید و در قسمت بالا سمت راست ، در لیست Play To باید نام تی وی رو ببینید و بعد روش کلیک کنید تا پنجره ای باز بشه.
    4. بعد فایل هاتون رو Drag کنید توی اون و تی وی پخش میکنه! (فقط فرمت هایی رو که تی وی ساپورت میکنه ، ظاهرا پخش میکنه.)
    اگر مشکلی داشتید باید اینقدر باهاش سرو کله بزنید ، تا حل بشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینقدر این فرومها را خوندم که گیج شدم. میشه بگین کدوم یکی از اینها (یا چیز جایگزین) کیفیت بالاتری داره:
    hx800
    ex720
    nx720
    بیشتر مد نظرم کیفیت تصویر بهتر، بعد صدای شفافتر، بعد امکانات جانبی بیشتر، بعد مصرف پایین تر و دست آخر ظاهر زیباتره. راستی 40 هینچش را ملاک قرار بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به گزارش فارنت و به نقل از خبرگزاری رویترز ،کازوئه هیراهی معاون اجرایی شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت در حال بررسی متوقف کردن تولید تلویزیون از سوی این شرکت است.

این شرکت اعلام کرد که در حال بررسی فروش هر یک از کارخانه‌های خود در ژاپن ،برزیل ،چین و مالزی است همانطور که پیش از این کارخانه‌های خود در اسپانیا ،مکزیک و اسلواکی را تعطیل کرده بود.

البته این شرکت یک راهکار دیگر را نیز مدنظر دارد و آن این است که با غول کره‌ای سامسونگ در تولید پنل تلویزیزون همکاری و مشارکت کند.

این شرکت در حدود ۸ سال متوالی است که در صنعت تلویزیون سازی دچار ضرر و زیان می‌شود و مشارکت با سامسونگ حداقل می‌تواند ضمن کم کردن یکی از رقبا ،با توان مضاعف‌تری به جنگ سایر رقبا در این صنعت برود و در ضمن هزینه‌های تولید خود را کاهش دهد.

البته سونی خود اذعان دارد که صنعت تلویزیون سازی یکی از تولیدات اصلی این شرکت است و نمی‌توان به راحتی این تولید پایه را حذف کرد.

چندی پیش شرکت پاناسونیک یکی از رقیبان این شرکت نیز از فروش ضعیف تلویزیون‌های این شرکت در آمریکا و اروپا خبرداده بود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از ALINAZARIPN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟

اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینقدر این فرومها را خوندم که گیج شدم. میشه بگین کدوم یکی از اینها (یا چیز جایگزین) کیفیت بالاتری داره:
    hx800
    ex720
    nx720
    بیشتر مد نظرم کیفیت تصویر بهتر، بعد صدای شفافتر، بعد امکانات جانبی بیشتر، بعد مصرف پایین تر و دست آخر ظاهر زیباتره. راستی 40 هینچش را ملاک قرار بدین.
    به ترتیب:
    NX720
    HX800
    EX720

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بعد از سلام
    عزیز فرق بین KDL-32CX520 و KDL-32EX720 تو چیه ؟
    کلا کدوماشو بگیرم ؟ از هر لحاظی؟ پشتیبانی کیفیت و نرم افزار؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •