ای بابا یه کمم در مورد شپرد و بقیه ی شخصیت های مرد حرف بزنید ...همش شد بحث ازدواج و رمانس و اشلی و میراندا و لیارا و کاسومی و جک و ...![]()
ای بابا یه کمم در مورد شپرد و بقیه ی شخصیت های مرد حرف بزنید ...همش شد بحث ازدواج و رمانس و اشلی و میراندا و لیارا و کاسومی و جک و ...![]()
تو پیشنمایش ها تایید شده. البته صحبت کاملش به این صورته: در داستان ME, اون شخصیتی که در سیاره Virmire رای به نجات دادنش داده میشه - منظور اشلی یا کایدن - در داستان ME3 می بینم که اسپکتر شده. (در داستان ME3 به طور پیش فرض اشلی کسیه که زنده اس.)
باحال بود
+
اشلی دختر خشنیه اصلا این تریپ معصوم بهش نمی یاد مخصوصا اگه اسپکتر هم شده باشه!
تو me2 فک کنم بترین رومنس رو من کردم !با اون دختره ک ماسک میزد رومنس کردم....! (موقع رومنس کردن ماسکشو دراورد ک فقط شپرد دید ...زاویه دوربین یه جوری بود ک ندیدم!)
منم اولش با تالی رومنس داشتم ولی بد نیدونم چی شدد که نیومد دیگه ..بعد رفتم با میراندا ..
جک هم که کلا وقتی سمتش میرفتم فحش میدا...
این فیلم یک دقیقه ای گذر اشلی رو از مس 1 تا مس 3 است که نشون میده خیلی تغییر کرده قیافش.ولی به نظر من نباید قیافه اشلی رو تغییر می دادن مگه قبلی چش بود.
ولی من دلم به حال کایدن می سوزه که جونشو به خاطر اشلی داد و هیچ حرفی هم ازش نمیشه.واقعا جاش همیشه خالیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیادش بخیر
![]()
حتما تو اون جر و بحث بین میراندا و حک طرف میراندا رو گرفتی و دلشو شکستیجک هم که کلا وقتی سمتش میرفتم فحش میدا.
+
اتفاقا به نظر من اصلا اینطور نیست... دختر بسیار عاطفی و با وقاریهاشلی دختر خشنیه اصلا این تریپ معصوم بهش نمی یاد مخصوصا اگه اسپکتر هم شده باشه!
اگه اشلی خشنه پس جک چیه دیگه؟
رومنس کردنش هم مثه وحشیا بود : دی
البته انتخاب بین کایدن و اشلی برا من اصلا سخت نبود : دیولی من دلم به حال کایدن می سوزه که جونشو به خاطر اشلی داد و هیچ حرفی هم ازش نمیشه.واقعا جاش همیشه خالیهیادش بخیر
نه بابا زن نمیدن بهت... دلت رو خوش نکنمن وایمسم تا بازی بیاد ....بعد همسرمو انتخاب کنم ...الان زوده
در حد همین دوستی های خیابونی هست که آخرش به ... ختم میشه : دی
بهتر شده اما من خوشم نمیاد....بچه ها این واسه شما ...!
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
حرفا میزنیا ! رومنس کردنم مگه وحشیانه میشه؟وحشیانه نبوده....بی جمبه بازی در اورده!
باید تغییر کنه دیگه. قیافش در نسخه قبلی اصلا خوب نبود الان جذاب شده . لباسشم خوشگل شده واسه خودش یک پا میراندا شده.
شما ۱ رو بازی نکردی؟ کلا زیاد کایدن آدم صمیمی نبود نمیشد باهاش زیاد صحبت کرد.تنها صحبتی که داشت این بود که بعد از یک سری از ازمایشات که روشون انجام دادن سر درد شدیدی داره. ولی تا اونجایی که یادمه اشلی یک مرحله جانبی واسه خودش داشت. خودشون هم نمیخواستن کایدن بمونه.
! هواسم هس ...باس خیلی دقت کنم!
درضمن ...کیو دیدی ب فرمانده زن نده ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)