bayad az keshti biai biron baed ba dorbinet behehs negah koni, onvaght nirohaye khodi miano keshtio bombaran mikonan![]()
bayad az keshti biai biron baed ba dorbinet behehs negah koni, onvaght nirohaye khodi miano keshtio bombaran mikonan![]()
دوست عزیز مشکل اینجاست که من هیچ تیری ندارم که بخوام بزنم !!!!!
هرچی داشتم زدم به این جک و جونور ها ! این آخری ها رو هم با مشت میزدم !!!!
ببین الآن اونجا هستم که حالت یه راهروی پهنیه که بالای سرم آبیه و نمیشه برم .
باید از کشتی بیایی بیرون و دوربینتو انتخاب کنی (B) و کشتی رو نشونه بگیری تا بیان کشتی رو بمباران کننددوستان عزیز سلام من تو بازی crysis تو یه مرحله گیر کردم اونجا که تو یه بندر هستش و باید بری تو یه کشتی بزرگ و یه لب تاپ رو حک میکنی بلافاصله این پیغام رو میده و فلش سبز میره سمت جلوی کشتی و من نمیدونم چیکار کنم پیغامش هم اینه air strike avalible و ادامش هم یه چیزی می نویسه هر کی میدونه دارم کجا رو میگم کمک کنه لطفا.
hamun dorovara ye dare inshekli bayad basheکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
manam 1 sa at to on marhale gir oftade bodam
age tiret tamon shode fekonam ba moshto lagad ham mitoni azash rad shi
sharmande on axe onjoriebalad nistam adrese axe upload shode ro bezaram inja ke ax to post bashe
![]()
Last edited by Carl Johnson; 02-12-2007 at 19:31.
دوستان اگه میشه یه راهنماییم بکنید.توی مرحله ای که سوار جت میشه و یه نقطه زرد رنگ تو نقشه است میام جت رو مینشونم ولی هیچ طوری نمیشه.
در ضمن از شما دوست عزیز Carlمی خوام که اگه ممکنه فارسی بنوس. ممنون
شما به دايره هاي زرد كاري نداشته باش. اينا ماموريتهاي فرعي هستن كه ممكنه شما رو از ماموريت اصلي منحرف كنن. شما بايد دنبال دايره هاي سبز بگردي.
دوست عزیز مشکل اینجاست که هیچ نقطه سبزی وجود نداره.
با این سیستم میشه تو 1024*1280 با تمام گزینه های گرافیکی روشن های -وری های-الترا بازی بدون هیچ گونه افت فریم اجرا کنم
1-2گیگ رمddr2 800
3-گرافیک 8800gt
3- cpu core 2 due e4500
البته تو ویندوز ویستا
اگه نه چه کارت گرافیکی می تونه
سلام آخر سر سخه ی کامل این بازی 12gig جا میگیره یا 6gig ؟
من که این بازی رو همین الان بالاخره بعد از کلی تلاش تموم کردم.ولی خداوکیلی آخر بازی بود.مخصوصا از نظر گرافیک.حالا نمی دونم چی بازی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)